Огляд: кліторальний вібратор Satisfyer Sexy Secret

Кліторальна стимуляція завжди і всюдиНасолоджуватися кліторальною стимуляцією завжди, коли забажається, незважаючи на час, місце і обставини - одне із заповітних таємних бажань більшості жінок. Промайнула думка про те, що зараз не проти б отримати дозу справжньої насолоди і піддатися на пару миттєвостей легкій, але палкій пристрасті? Так чому б не перевести цю прекрасну ідею в реальність в ту ж хвилину? Можливо ж це провернути за допомогою чудової секс-іграшки Satisfyer Sexy Secret, яка зручно розташується в жіночих трусиках і буде покірно і в повній готовності чекати своєї активації для задоволення сексуальних потреб. Німецький бренд інтимних товарів Satisfyer не перестає дивувати і радувати жінок по всьому світу своїми крутими, якісними і функціональними девайсами. Кліторальний стимулятор Satisfyer Sexy Secret - не виняток. З даним вібратором кліторальна стимуляція буде доступна завжди і всюди. 

Кліторальний вібратор Satisfyer Sexy Secret

Satisfyer Sexy Secret - це невеликий, зручний і потужний вібратор для кліторальної стимуляції, який відрізняється своєю ергономічною формою, що повторює контури жіночого тіла. Компактний розмір, плавні вигини і правильна форма дозволяють комфортно розташувати іграшку в трусиках і зафіксувати її спеціальним магнітом, за допомогою якого девайс і буде міцно закріплений на інтимній зоні. Вібратор щільно прилягає до чутливої ділянки клітора і виробляє спрямовану стимуляцію за допомогою потужних потоків вібрації. Особливої ​​зручності у використанні надає і функція дистанційного керування за допомогою смартфона, що дозволяє один раз вкласти вібратор в трусики і не чіпати його, намагаючись натискати кнопку на корпусі виробу. Все управління буде виключно в Ваших руках, і в прямому, і в переносному сенсі. Відбувається дистанційне керування завдяки спеціальному додатку Satisfyer Connect, який легко і швидко встановлюється на телефон, синхронізується з іграшкою і відкриває велике розмаїття функціональних можливостей. З такою продуманою секс-іграшкою, як Satisfyer Sexy Secret, Ви зможете отримувати кліторальне задоволення всюди, де тільки побажаєте. Ніякі обставини, незручні моменти і невідповідні місця не зможуть позбавити Вас справжньої насолоди і сексуальної розрядки.

Особливості кліторального вібратора Satisfyer Sexy Secret

Кліторальний вібратор Satisfyer Sexy Secret

1. Форма і дизайн. Інтимний девайс розроблений в ергономічній формі з урахуванням всіх анатомічних особливостей і ліній жіночого тіла. Вібратор володіє правильним вигином, який ідеально повторює і підходить до контурів інтимної зони. Зроблена іграшка таким чином, щоб легко і комфортно розмістити її прямо в трусиках і насолоджуватися кліторальною стимуляцією завжди і всюди. Вібратор зручно лягає на інтимному місці і щільно прилягає до клітора, що і дозволяє отримувати максимально спрямовані і точкові вібраційні пульсації. Корпус девайса ідеально гладкий, а ось на робочій голівці, яка контактує безпосередньо з клітором, розташована опукла кулька, за допомогою якої і відбувається точкова інтенсивна стимуляція ніжного клітора. Таким чином, Satisfyer Sexy Secret подарує Вам неймовірну кліторальну стимуляцію, насолоджуватися якою Ви можете буквально коли завгодно і отримувати від неї яскраві і вибухові оргазми. 

Satisfyer Sexy SecretЯк же вібратор фіксується в трусиках? Про це Satisfyer також відмінно подбали і розробили спеціальний магніт, який йде разом з іграшкою і має своє призначене місце і розташування. Магніт знімається, так що Вам слід лише зручно розташувати вібратор в своїх трусиках і зі зворотного боку білизни зафіксувати його міцним пласким магнітом. Завдяки такій фішці, вібратор буде надійно закріплений в одній позиції, він не буде сповзати або випадати, а також не принесе абсолютно ніякого дискомфорту під час інтимної стимуляції і повсякденних занять. Інтимний девайс не обмежує рухів і дозволяє займатися всіма своїми справами, незалежно де Ви або коли перебуваєте. Це дуже зручно і комфортно, адже Ви лише один раз можете вставити іграшку в трусики і зафіксувати її магнітом, після чого взагалі її не чіпати, а тільки насолоджуватися стимуляцією і управляти за допомогою свого телефону. 

Що стосується розмірів, то вібратор виготовлений досить компактним і ергономічним, що дозволяє жінці не відчувати дискомфорт під час носіння його в трусиках і інтимної стимуляції. Використовувати вібратор можна не тільки в трусиках, а й окремо від них, наприклад, під час сексу з партнером для додаткових кліторальних ласк, або ж під час соло стимуляції без білизни або у ванній. Іграшка відмінно розміщується в руці і нею дуже зручно управляти, перебуваючи в будь-яких позиціях. До того ж, завдяки компактності кліторальний вібратор можна сміливо брати з собою в подорожі або поїздки, а також просто носити його з собою, якщо не в трусиках, то в дамській сумочці. Satisfyer Sexy Secret - це дійсно крутий вібратор, який зможе виручити Вас в будь-яку хвилину і обдарувати сексуальним задоволенням всюди, де б Ви не знаходилися.

Розміри: довжина - 8.5 см, висота - 2.9 см, ширина - 3.9 см, вага - 40.3 г.

2. Матеріал. Поверхня інтимного девайса зроблена з високоякісного силікону, який в своєму складі не має фталатів і інших шкідливих речовин. Матеріал безпечний у використанні, повністю нешкідливий для здоров'я і гіпоалергенний. Силікон дуже ніжний і приємний на дотик, м'який і шовковистий. Тактильний контакт з таким матеріалом подарує Вам виключно ніжні, чуттєві і комфортні відчуття. 

Satisfyer Sexy SecretВажливо! З секс-іграшками з силікону необхідно використовувати зволожуючі лубриканти тільки на водній основі, щоб не пошкодити ніжний матеріал виробу. 

3. Водонепроникність. Кліторальний вібратор має IPX7 рівень захисту від води. Це вищий ступінь водонепроникності, який дозволяє використовувати секс-іграшку не тільки на суші, але і навіть у ванні або душі. Виріб можна занурювати в воду не більше, ніж до 1 метра в глибину і не більше, ніж на 30 хвилин за часом. 

4. Функціональність. Кліторальний вібратор Satisfyer Sexy Secret стимулює інтимну зону за допомогою вібрації, яку поширює якісний і сильний мотор, вбудований в іграшку. Саме він забезпечує потужні потоки вібрації і інтенсивну стимуляцію клітора. Сам вібратор має вже запрограмовану вібрацію, управляти якою Ви з легкістю зможете за допомогою кнопки на корпусі іграшки. Але, якщо Ви побажаєте відкрити для себе повний світ функціональних можливостей стимулятора, то на допомогу Вам прийде спеціальний додаток Satisfyer Connect, який надасть Вам не тільки масу додаткових можливостей, але і зручне дистанційне керування.

Satisfyer Sexy Secret5. Додаток Satisfyer Connect. Satisfyer Connect - це безкоштовний додаток для смарт-іграшок Satisfyer, який відкриває для користувачів багатогранні додаткові можливості і функцію дистанційного керування. Знайти цю програму можна в Google Play і AppStore. Він знаходиться у вільному доступі і є абсолютно безкоштовним. Все, що Вам потрібно - це завантажити додаток на свій смартфон, встановити його і синхронізувати з вібратором. Satisfyer Connect сумісний з усіма смартфонами Apple, Android, планшетами та навіть Apple Watch, тому Ви з повноцінною зручністю зможете управляти секс-іграшкою з будь-якого гаджета. Після установки програми Вам відкриється величезна бібліотека з уже готових режимів вібрації, а також маса крутих функцій і можливостей. Однією з таких виступає можливість самостійно створювати свої власні шаблони вібрації, зберігати їх, встановлювати і навіть передавати друзям. Крім цього вібрацію можна синхронізувати зі своїм плейлистом Spotify і насолоджуватися стимуляцією в ритмі улюблених пісень. Доступно і управління голосом, а також перетворення будь-яких шумів і звуків у вібрацію. Чим голосніше Ви розмовляєте і галасуйте, тим сильніше і сильніше буде працювати вібрація. Ну і, звичайно ж, додаток Satisfyer Connect надає Вам можливість дистанційно керувати вібратором за допомогою смартфона або годинника, що дозволяє регулювати роботу девайса на ходу і в абсолютно будь-якому місці. До того ж, Ви можете сміливо передавати управління в руки свого партнера. Головне, щоб партнер також мав доступ до додатку і до Вашої секс-іграшки.

6. Керування. Як вже позначалося вище, кліторальний вібратор Satisfyer Sexy Secret має 2 способи управління: 

Satisfyer Sexy Secret

  • за допомогою кнопки. На зовнішньому корпусі вібратора розташована опукла кнопка, за допомогою якої іграшку можна включити / вимкнути і управляти вібрацією. Вібратор відмінно працює і приносить задоволення і без допомоги програми. Але якщо Ви бажаєте, щоб процес стимуляції був максимально зручним і різноманітним, то тоді наступний пункт для Вас;
  • за допомогою додатка Satisfyer Connect. Всі плюси і фішки цього додатка вже описані вище, тому скажемо лише те, що з його допомогою Ви зможете повноцінно зануритися в світ справжньої насолоди й задоволення, адже весь спектр можливостей і функцій буде в Вашому телефоні у Вас перед очима. Дистанційне керування телефоном - це неймовірно зручно як для самої жінки, так і для чоловіка-обранця, так як він також може активно брати участь в процесі стимуляції навіть на відстані. 

Зарядка Satisfyer Sexy Secret

7. Живлення. Працює кліторальний вібратор на літій-іонному акумуляторі, який легко заряджається спеціальним магнітним USB-кабелем. Кабель вже входить в комплект, а тому це ще більше спрощує завдання з зарядкою. 

Комплектація

У красивій подарунковій упаковці Satisfyer Sexy Secret Ви знайдете:

  • кліторальний вібратор Satisfyer Sexy Secret;
  • магнітний USB-кабель для зарядки;
  • інструкція користувача.

 

Satisfyer Sexy Secret

Відгуки

Огляд: кліторальний вібратор Satisfyer Sexy Secret (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: кліторальний вібратор Satisfyer Sexy Secret, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка