Обираємо пікантний подарунок!

Вибирати іграшку для себе часто буває не так просто. А коли потрібно вибрати девайс або аксесуар для своєї другої половинки – завдання набуває абсолютно нового рівня складності. Якщо Вам доводилося підбирати для іншої людини одяг, то Ви погодитеся, що це не так легко. Потрібно врахувати безліч різних нюансів, починаючи від розміру (це стосується і інтимних аксесуарів) і закінчуючи особливостями оформлення.

Але коли йдеться про секс-іграшки не варто забувати, що ці предмети контактуватимуть із найінтимнішим та найпотаємнішим. Однак, дотримуючись наших інструкцій, Ви зможете викликати у своєї половинки щире захоплення замість натягнутої посмішки!

Що приведе її у захват?

Секс-іграшкиНасамперед не варто забувати про те, що орієнтуватися потрібно не на свої уподобання, а на смаки партнерки (або партнера). Якщо Ви вже практикуєте використання різноманітних аксесуарів для задоволення - Ваше завдання дещо спрощується. В іншому випадку доведеться проявити хитрість і кмітливість, з'ясовуючи переваги коханої людини.

Найпростіший варіант — це разом погортати сторінки магазинів, або подивитися якісь фільми з відповідною тематикою. Уважно стежте за реакцією другої половинки — якщо очі спалахнули на сторінці з вібраторами або якимись екзотичними, цікавими девайсами, то от Вам і підказка.

Якщо спільний перегляд викликає збентеження чи переляк — добрим рішенням буде зупинити свій вибір на чомусь нейтральному. У такій ситуації Вам можуть допомогти універсальні вібромасажери. Вони мають максимально нейтральний дизайн, а велика і округла голівка підійде не тільки для інтимних пестощів, але і для розслаблюючого сеансу масажу.

Оформлення також відіграє дуже важливу роль у сприйнятті іграшок, і нехтувати таким чинником не варто. Якщо Ваша половинка віддає перевагу рожевому кольору, гламуру і ніжним дизайнам — брутальний чорний вібратор може виявитися не доречним.

Що приведе його у захват?

БДСМ-іграшкиВибір подарунка для чоловіка – це завжди завдання із зірочкою, а тому до нього краще підходити з усією фантазією чи повноцінною підготовленістю. Якщо у Вас з'явився потяг до сексуальних експериментів і Ви впевнені, що Ваш партнер також загориться цією ідеєю, то варто розглянути як подарунок БДСМ аксесуари. Це можуть бути як класичні наручники, кляпи, нашийники для бондажних ігор, так і різні флогери, стеки або шльопалки для пристрасної порки. Трохи БДСМу ніколи не завадить Вашим стосункам, а навпаки, розпалить пристрасть та внесе гарячого вогника у секс та прелюдії.

Популярним подарунком для чоловіка виступає і ерекційне кільце, яке дозволяє займатися сексом довше. Для отримання більш яскравих відчуттів та додаткової стимуляції у процесі статевого акту варто звернути увагу на віброкільця для члена. Вони не лише підтримують міцну ерекцію, а й дарують вібраційну насолоду як чоловікові, так і жінці.

Не варто забувати і про класику чоловічих секс іграшок - мастурбатори. Якщо Ви хочете, щоб Ваш партнер не забував отримувати задоволення, навіть коли Вас немає поряд, то мастурбатор – це чудовий подарунок. Тут фантазія може розігратися як слід, адже Ви можете вибрати як натуралістичну штучну вагіну (з вібрацією або без), так і автоматичний мастурбатор, який все зробить сам і на вищому рівні.

Повна готовність

Також, вибираючи подарунок для другої половинки, непогано враховувати її готовність до експериментів. Якщо Ваша дама віддає перевагу класичному сексу, то не варто шокувати її величезним двостороннім дилдо. А от акуратний вібратор, у якому не розпізнати з першого погляду секс-іграшку, може її порадувати. А якщо друга половинка не проти поекспериментувати - тут Вам і карти в руки! Для сміливих та цікавих магазинів завжди є що запропонувати. Такі штучки, як анальні пробки, ланцюжки або незвичайні кліторальні стимулятори можуть дуже урізноманітнити інтимні ігри.

Ще з більшою обережністю потрібно підійти до вибору різних БДСМ-аксесуарів. До них відносяться різноманітні фіксатори, затискачі та різні пристосування для шмагання. Якщо Ви хочете випробувати щось таке, тут варто прямо поговорити з другою половинкою і з'ясувати, наскільки вона готова, наприклад, бути зв'язаною. Такі ігри можуть бути тригером для людини, тому краще пожертвувати ефектом несподіванки. Але якщо все ж таки хочеться здивувати кохану людину, можна підійти до справи трохи хитріше — спробуйте ненароком завести розмову на цю тему, або запропонувати подивитися разом відео на цю тему. Так Ви зможете побачити реакцію коханої людини та зрозуміти, чи варта гра свічок.

Якщо ж ми говоримо про затискачі, то такі аксесуари можуть завдати досить відчутного дискомфорту. І якщо Ваша кохана людина не готова до таких експериментів — від них краще утриматися. А якщо Ви отримали "добро" на експерименти (або все-таки вирішили ризикнути), то вибираючи затискачі, краще звернути увагу на два надзвичайно важливі моменти. По-перше, на них мають бути регулятори стискання, які дозволяють контролювати силу дії. А по-друге - віддайте перевагу аксесуарам, оснащеним м'якими накладками. Вони зроблять стимуляцію делікатнішою.

Відгуки

Обираємо пікантний подарунок! (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Обираємо пікантний подарунок!, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка