Інтимний масаж - ідеальна прелюдія для приголомшливого сексу

 
     Інтимний масаж – надзвичайно приємна процедура, яка здатна подарувати незабутні хвилини блаженства і при цьому несе в собі величезну користь для здоров'я. В ході інтимного масажу впливу піддаються статеві органи, органи малого тазу, стегна і низ живота. Крім позитивного впливу на органи жіночої статевої системи, масаж інтимної зони є прекрасним способом відчути себе жінкою   і навчитися отримувати насолоду від власної сексуальност
 
     Види інтимного масажу
 
     Існує кілька видів жіночого інтимного масажу. Якщо говорити про професійний масаж, то фахівцями пропонуються наступні його різновиди:
 
     1. Розслабляючий оздоровчий – майстер стимулює інтимну зону клієнтки, викликаючи приплив крові до статевих органів і забезпечуючи приємне відчуття повного розслаблення і відпочинку. Такий масаж забезпечує лікувальний ефект, але не дає відчуттів сексуального характеру.
     2. Чуттєвий інтимний масаж – масаж,  який поєднує в собі користь і задоволення. Пацієнтка, якій робиться подібний масаж, відчуває приємні відчуття від дотиків чоловічих рук і насолоджується ними.
     3. Збудливий масаж інтимної зони – різновид масажу, в процесі якого жінка відчуває насолоду, що переростає в сексуальне збудження.
     4. Асексуальний інтимний масаж – масаж інтимної зони, призначенням якого є погасити полум'я пристрасті і зняти напругу, викликану сексуальним збудженням.

     Інтимний масаж – ідеальна прелюдія для приголомшливого сексу
 
     При всіх своїх перевагах жоден професійний інтимний масаж не зможе зрівнятися з масажем, зробленим коханою людиною. Щоб Ваша партнерка отримала яскраве задоволення зовсім необов'язково мати диплом масажиста і великий досвід. Досить буде Вашого старання, щирого прагнення подарувати насолоду і якісних афродизіаків для інтимного масажу. Таке поєднання гарантовано не залишить байдужою ні   одну жінку.
 
     Афродизіаки для інтимного масажу: задоволення має свою назву
 
     Інтернет-магазин «Амурчик» пропонує широкий вибір афродизіаків, призначених спеціально для підвищення напруження пристрастей. У каталозі продукції представлено безліч засобів, з використанням яких інтимний масаж стане ще більш приємним, сексуальне збудження   - сильним, а подальші ласки – незабутніми. У нас є засоби на будь-який смак:
 
     Розігріваючі – до складу цих засобів включені речовини, що стимулюють приплив крові до інтимної зоні. Результатом стає швидке збудження;
     Для стимуляції клітору – засоби, спеціально створені для кліторальних ласк;
     Для точки G – афродизіаки, що забезпечують пікантне поколювання і пощипування самої чутливої ​​зони жіночого організму;
     Ті, що забезпечують ефект звуження и т.д.
 
     Афродизіаки для інтимного масажу від «Амурчика» - стати чарівником для улюбленої простіше, ніж Ви думали.

 

 

 

Відгуки

Інтимний масаж - ідеальна прелюдія для приголомшливого сексу (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Інтимний масаж - ідеальна прелюдія для приголомшливого сексу, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка