Love Is: коханій сюрприз! Обираємо подарунок для неї

Вже зовсім скоро буде найромантичніше свято року! Звісно ж, мова йде про день Святого Валентина — день, коли кохання витає у повітрі. В цей день жінки очікують від своїх половинок особливої уваги — тепла, романтики, зізнань та подарунків. Так, подарунки — невід’ємна частина цього свята. І якщо Ви бажаєте вразити кохану дівчину особливим подарунком, Амурчик має для Вас кілька ідей! 

Що дарувати на 14 лютого? Звісно ж щось приємне! Квіти, солодощі — це традиційно, але чи не здається Вам, що такий набір трошки застарів? Набір з гелів для душу — подарунок корисний, але може бути сприйнятим не правильно. Романтичний подарунок — це той, що залишає після себе не лише матеріальні об’єкти, а й приємні враження. І Ваша половинка точно буде щаслива отримати не тільки подарунок, а й вечір, наповнений пристрастю та романтикою! 

Даруйте дівчатам оргазми! 

Секс-іграшка в подарунок — це чудова ідея, як не поглянь. Такий подарунок точно буде радувати Вашу обраницю довго, а задоволення, яке вона отримає при його використанні, буде асоціюватись з Вами. 

Чудовим вибором будуть smart-іграшки, адже вони не тільки дарують задоволення, а ще й допомагають парам, які вимушені знаходитись на великій відстані. Смарт-вібратори дозволять Вам дарувати коханій насолоду та яскраві оргазми навіть якщо Ви з нею знаходитеся на різних континентах. Наприклад, Ви можете звернути увагу на кліторальний вібратор Lovense Exomoon. Він зроблений у вигляді помади, тож його можна сміливо залишити на видному місці, адже з першого погляду важко відрізнити цю крихітку від косметичного засобу. Крім того, з його допомогою можна стимулювати не тільки жіночі інтимні зони, а й чоловіче тіло, тож він точно не стане у ліжку третім зайвим. 

Для дівчат, які віддають перевагу незвичайним вібраторам, є і більш оригінальні моделі іграшок. Наприклад, Pretty Love Rose Lover — така іграшка підкорить навіть тих дівчат, які вважають квіти безглуздим та непрактичним подарунком. Його ніжний та рухливий язичок, який ховається всередині бутона, забезпечить найніжніші пестощі чутливим точкам. Він порадує Вас 12 режимами вібрації та водонепроникним корпусом, який дозволяє насолоджуватись роботою іграшки навіть в ванній кімнаті. 

Для активних дівчат чудовим подарунком будуть вібротрусики — особлива категорія секс-іграшок, ідеальна для носіння під білизною. Вона дозволяє поєднувати буденні справи та еротичну насолоду. Тож якщо Ваша дівчина веде активний спосіб життя — подаруйте їй кліторальний вібратор Satisfyer Sexy Secret або Shunga Obi. З ними можна насолоджуватись звичними активностями та зробити їх особливо пікантними! 

Вакуумні стимулятори для клітора — це особлива категорія іграшок, які призначені для ніжної та водночас чуттєвої безконтактної стимуляції найчутливішої ерогенної зони. Вони зосереджені на зовнішніх пестощах, тож стануть чудовим доповненням для парного сексу. Такі секс-іграшки можуть бути компактними, такими як вакуумний кліторальний стимулятор Satisfyer Pro To Go 3 чи We-Vibe Melt або мати більші габарити. Також існують моделі, призначені для одночасної зовнішньої та внутрішньої стимуляції. Вони подарують фантастичні відчуття, адже будуть пестити одразу дві чутливі зони. Якщо Ви захочете подарувати коханій таку іграшку — сміливо обирайте симулятор орального сексу для жінок з вібрацією Satisfyer Sunray

Яскраві враження - найкращий подарунок! 

Для тих, хто губиться в широкому асортименті девайсів для дорослих, існують спеціальні подарункові набори секс-іграшок! Головна їх перевага полягає в тому, що зазвичай в наборах є все необхідне для того, щоб чудово провести час разом. Зазвичай в них є іграшки, лубриканти та інші дрібнички, які можуть зробити Ваше свято особливо пікантним та пристрасним. Тож такий набір точно порадує Вашу половинку та стане для неї приємним сюрпризом. 

Вміст наборів може значно відрізнятись, тож серед їх широкого асортименту кожен зможе знайти щось для себе та своєї половинки. Наприклад, це може бути набір вібраторів Satisfyer Marvelous Four, в якому Ви знайдете цілих чотири різних вібратори, або набір для романтичної прелюдії Rianne S Kit d'Amour

Ще одна крута ідея для романтичного подарунка — це набір для еротичного масажу. Зазвичай в таких наборах є все необхідне, щоб ви могли подарувати своїй половинці чуттєвий масаж, який цілком може бути прелюдією для чогось більш палкого і пікантного. Візьмемо, скажімо, набір Exsens Let's Travel — в ньому Ви знайдете одразу три ароматні олійки, які піднімуть настрій та налаштують на романтичну прелюдію. 

Ну а для пар, які шукають особливо палких та пікантних розваг, існують БДСМ-набори. Але тут варто бути обережним, адже щоб такий подарунок був вдалим — варто переконатись, що Ваша половинка також зацікавлена в подібних експериментах. Такі набори доволі сильно різняться своїм вмістом та навіть дизайнами. Тож в широкому асортименті кожен зможе знайти для себе щось цікаве! 

Традиційне — не значить нудне! 

На віртуальних поличках секс-шопа Амурчик можна знайти абсолютно різні дрібнички! Якщо Ви поки що не впевнені в тому, що дарувати секс-іграшку — це хороша ідея, ми маємо для Вас чимало інших варіантів. Наприклад, ви можете обрати свічки для романтичної прелюдії, або аксесуари для створення чуттєвого настрою. 

Мрієте побачити кохану дівчину у сексуальному вбранні? Обирайте білизну для сексу! Гортайте каталог, щоб обрати для своєї коханої сексуальні комплекти білизни, еротичні боді та панчохи. Такий подарунок точно буде гідно оцінений, а Ваша половинка точно захоче Вам продемонструвати себе в новому образі. Відчути себе бажаною, сексуальною та дуже-дуже звабливою — що може бути краще в день романтики та кохання? 

Говорячи про сексуальний одяг, звісно ж, не можна проігнорувати еротичні костюми для рольових ігор! Це стане прекрасним натяком на можливі експерименти та дасть Вам можливість зануритись з головою в чуттєву та пристрасну гру. Сексуальна секретарка, зухвала покоївка чи грайлива кішечка? Обирайте, ким Ви хочете бачити кохану жінку! 

Відгуки

Love Is: коханій сюрприз! Обираємо подарунок для неї (3 відгуків)
07.02.2023
5 - Катя

от бы мне подарили, хочу вуманайзер!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
06.02.2023
5 - *****

дякую кожен раз щось нове цікавеньке прогрес не стоїть на місці і стільки нових цяцьок понавидумували

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
30.01.2023
5 - Ева

Вакуумні - найкрутіший варіант! І сама дарую, і отримати була б не проти)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Love Is: коханій сюрприз! Обираємо подарунок для неї, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка