Секрети еротичного масажу

     Якщо Ви хочете зробити своє сексуальне життя дійсно повним, різноманітним і захоплюючої, то не варто забувати про прелюдії. Адже саме попередні пестощі до інтимного процесу любовних ігор і створює відповідний настрій. Вона налаштовує обох партнерів на такий необхідний в даній ситуації романтичний лад, розслабляючи тіло і підбадьорити дух.
Одним з найяскравіших елементів прелюдії є еротичний масаж. Такий вид обопільних ласк не тільки приємний, а й по-справжньому корисний. Ще в стародавньому Китаї за допомогою точкового масажу навчилися контролювати ерекцію у чоловіків, тим самим регулюючи тривалість статевого акту в залежності від уподобань партнерів. В Індії ж почали застосовувати спеціальні збуджуючі масла для ласкавих дотиків до тіла, що дозволило додати до інтимної грі особливої ​​чуттєвості.
 
    Еротичний масаж значно посилює чутливість людського тіла, а також позитивно впливає на Ваш сексуальний потенціал. Він робить інтимне життя набагато багатше і яскравіше, пробуджує сексуальну енергію і значно зближує партнерів. Існує безліч видів еротичного масажу із застосуванням різноманітних технік. Але для того, щоб зробити свого партнера приємно, не обов'язково бути професійним масажистом. Досить мати бажання і не обмежувати політ своїх фантазій.
 
    Щоб еротичний масаж вдався по повній програмі, Вам доведеться застосувати уяву і не скупитися на ніжності. Не бійтеся імпровізувати та здатися недосвідченим. Створіть відповідну атмосферу: світло в кімнаті повинен бути приглушений, п'янка музика не повинна відволікати ні Вас, ні Вашого партнера від цікавого ласкавого дійства, а повітря можна приправити приємним запахом ароматичної свічки. 

    Почніть масажувати партнера з його ступень і пальців ніг - в них розташовано безліч нервових закінчень, торкання до яких сприяють томному розслабленню. Плавними рухами піднімайтеся все вище, не оминаючи стороною внутрішню частину стегон і область пахової зони. Легкий масаж сідниць порадує як чоловіків, так і жінок, так що ця частина тіла теж зажадає частку Вашої уваги. Впевненими масажними рухами піднімайтеся далі, приділіть увагу стимуляції грудей і сосків, покрийте ніжними поцілунками шию партнера. Такі дії неймовірно збільшать збудження і посприяють дійсно чуттєвого сексу згодом.
 
    Інтернет магазин «Амурчик» представляє Вашій увазі безліч допоміжних засобів, які призначені спеціально для еротичного масажу. Ви можете вибрати різноманітні масажні масла, свічки для масажу та різні масажні девайси, які допоможуть зробити цю чуттєву попередню ласку по-справжньому захоплюючою. До складу засобів для масажу входять такі природні афродизіаки, як ефірні олії жасмину, жожоба, сандалу, гвоздики та інших рослин, відомих своєю здатністю підвищувати лібідо. 
Гарне масажне масло є незамінним атрибутом масажу, здатного винести Вашого партнера в безтурботний світ розслаблених пристрастей.
 
 

Відгуки

Секрети еротичного масажу (1 відгуків)
14.10.2016
5 - Кирил

Решили попробовать такой массаж, только я начал делать его с плеч и опускался вниз. Возбуждение у девушки было нереальное. Потом она делала мне массаж. Это расслабляет и создает совсем другую атмосферу. Чувствительность тела даже как то увеличилась, ощущения совсем другие. Музыку советую подобрать с саксофоном, она помогает больше расслабится и утонуть в ласках.

Відгук був корисним? Так (5) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Кирил.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Секрети еротичного масажу, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка