Еротичний масаж - це мистецтво

    Тактильні відчуття здатні приносити незабутнє блаженство. Саме на таких відчуттях заснований будь-який розслаблюючий масаж. Еротичний масаж потребує особливого підходу. Розслаблювати, збуджувати, довести до оргазму, не вдаючись до інтиму або орального сексу –це справжнє мистецтво. Справжній еротичний масаж за всіма правилами роблять в спеціалізованих салонах. 

     Дівчата-масажистки професійно розминають тіло, перетворюючи його в одну велику ерогенну зону.… Навіть звучить фантастично  привабливо, а лише уявіть, які відчуття з'являються під час масажу. 
Еротичний масаж –це чудовий спосіб урізноманітнити своє сексуальне життя, особливо, якщо зробити його для свого партнера власноруч. Звичайно, еротичний масаж –це мистецтво,проте,здебільшого, в ньому немаєнічого складного. Необхідно вивчити декілька основних принципів та запастися необхідними матеріалами.  
    
    Почніть зі спільної ванни,скупайте свого коханого,розітріть його мочалкою з голови до ніг.  Так можна активізувати чуттєвість.  Лише не займайтеся при цьому сексом! До кінця масажу –це суворо заборонено! 
Безпосередньо до масажу переходимо вже у спальні. Вкладіть свого коханого на спину,увімкніть тиху приємну музику, приглушіть світло та починайте розминати його долоні та стопи.Використовуйте ароматичні масла. Робіть еротичний масаж стоп, не забувайте цілувати та облизувати його пальці.
 
     Потім попросіть його лягти на спину на живіт та ніжно погладити спину. Поєднуйте розминання з поцілунками. Можете помасажувати йому сідниці.Посилюйте інтенсивність рухів аби ваш партнер не заснув. Варто супроводжувати еротичний масаж коментарями: «У тебе такі красиві руки»або «Мені так подобається твоя шкіра» - повірте, він буде у захват.   
 
     Далі,приділіть увагу животу та грудям, легко и м'яко погладжуйте їх. Не забувайте про соски та зону пахв. Подражніть свого коханого та, розминаючи стегна з внутрішнього боку,торкніться його яєчок. Якщо вважаєте, що пора закінчувати масаж – переходьте до його генталій і масаж перетвориться у пристрасний секс. 
       

     Звісно, еротичний масаж – це мистецтво, яке доступне кожному. Еротичний масаж можна робити власним тілом,викристовуючи руки, груди, лобок, язик. До речі,під час масажу торкайтеся тіла партнера максимально розслабленим язиком. Вологі дотики м'якого язика, набагато приємніші напружених поштовхів. 

      Під час еротичного масажу можна використовувати лубриканти та сексуальні іграшки.Багатьом приємні дотики пензля з більчачої шерсті або пір'ячка. Коли ви опануєте секрети еротичного масажу, ви зможете подарувати партнеру незабутнівідчуття.
 

 

Відгуки

Еротичний масаж - це мистецтво (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Еротичний масаж - це мистецтво, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка