Ідеальна прелюдія: робимо правильно масаж інтимних зон

     гель для інтимного масажуЛюбовна прелюдія – важлива умова якісного сексу.

 

     Що таке якісний секс? Це любовна гра, яка не має обмежень і умовностей. Вона дарує обом учасникам ні з чим не порівнянне задоволення, яке неможливо замінити ніякими іншими насолодами. Сам по собі статевий акт є лише набором рухів. Головне – це настрій! Для того, щоб отримати сексуальне задоволення, необхідно налаштуватися на еротичну хвилю, розслабитися і відчути збудження. Етап підготовки і створення відповідної атмосфери називається прелюдією. Переоцінити важливість цього етапу неможливо! Поцілунки, обійми та дотики – для того, щоб дійти до точки кипіння, хорошими будуть будь-які засоби. Одним із найбільш ефективних і приємних по праву вважається еротичниймасаж. Нижче ми розповімо, як правильно його зробити.

 
     Як зробити масаж інтимних зон?
     

препарат для інтимного масажу

     Еротичний масаж, як і будь-яка інша дія інтимного характеру, вимагає відповідних умов. М'яке приглушене світло, тиха музика, приємні запахи – все це дозволить створити романтичну обстановку і допоможе налаштуватися на близькість.       Безпосередньо масаж починають виконувати з пальців ніг і стоп – ці зони, які нечасто виступають об'єктами для любощів, мають велику кількість нервових закінчень. М'які і ніжні дотики до шкіри стопів і щиколоток дарують вкрай приємні відчуття – Ви відчуєте, як тепло розливається всередині вашого тіла. Далі торкання переходять вгору по ногах, особлива увага приділяється зонам під колінами і внутрішній поверхні стегон.
     
     Ягодиці – частина тіла, яка однаково сильно збуджує партнерів будь-якої статі, їх масаж виконується більш інтенсивними рухами – круговими, з легким царапанням чи пошльопуванням. Далі увага приділяється паховій зоні та зоні живота – тут знаходиться безліч ерогенних зон, стимуляція яких за допомогою масажу приносить незвичайне задоволення і приємне передчуття сексуальної насолоди. Для того, щоб зберегти це надзвичайно приємне відчуття крайнього збудження, рекомендується не приступати безпосередньо до заняття сексом, а продовжити масажними рухами стимулювати груди, шию і потилицю. Поцілунки і обійми цих зон - додаткове задоволення і спосіб багаторазово збільшити збудження. Після того, як руки партнера, який виконує масаж, доберуться до волосся і шкіри голови, встояти стає майже нереально: бажання захоплює Вас повністю, витісняючи умовності і виводячи на передній план справжні бажання і таємні фантазії. Головний секрет хорошого еротичного масажу – максимум фантазії та ніжності: рухи повинні бути легкими, приємними та дуже плавними.
 
     Товари для массажу: насолода в найдрібніших деталях
 
    мазь для інтимного масажу Для проведення еротичного масажу використовуються спеціальні масажні масла До їх складу практично завжди входять афродизіаки: ефірні масла жасмину, сандалу, гвоздики та інших рослин, відомих здатністю підвищувати лібідо. Якісне масажне масло – обов'язковий атрибут масажу, який змусить Ваших коханих забути про все і відчути насолоду, схожу за своєю інтенсивністю хіба що з відчуттям вільного польоту.
 
     Інтернет-магазин товарів для дорослих «Амурчик» - ресурс, в ассортименті якого представлено більше тридцяти різних товарів для еротичного масажу. Наша продукція проходить найсуворішу перевірку і сертифікацію, тобто ми гарантує найвищу якість кожного товару.
 
     «Амурчик»: встояти неможливо!
 

 

Відгуки

Ідеальна прелюдія: робимо правильно масаж інтимних зон (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Ідеальна прелюдія: робимо правильно масаж інтимних зон, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка