Термінологія задоволення

У наші дні існує така величезна різноманітність секс-іграшок, що очі розбігаються. Вібратори, фалоімітатори мають таку кількість груп та підвидів, що легко розгубитися. Потрапляючи вперше до магазину еротичних товарів, люди часто губляться та плутаються у назвах. Але сьогодні ми допоможемо Вам розібратися в складнощах термінології! 

Подвійний чи двокінцевий? 

Фалоімітатор з двома робочими кінцями виглядає пікантно та збуджуюче. Вони можуть принести Вам по-справжньому незвичайні відчуття і стати джерелом неабиякого задоволення. Такі іграшки поділяються на два типи: подвійні та двокінцеві. Здавалося б, це майже одне й те саме? Різниця має бути не суттєвою? 

Але ні! 

Насправді попри схожість назв та призначень між такими іграшками є суттєва різниця у зовнішньому вигляді та способах використання. Почнемо з подвійних фалосів – на малюнку така іграшка позначена номером 1. Як Ви можете побачити – вони значно відрізняються будовою від своїх двокінцевих колег. Зазвичай такі фалоімітатори мають широку основу, на якій розташовані два паралельні один одному фалоси. Вони можуть виглядати природно, або мати більш фантазійний дизайн. Розмір пенісів може бути однаковим, або мати суттєві відмінності. Деякі іграшки виконані з реалістичних матеріалів, які приголомшливо детально відтворюють текстуру людської шкіри, інші мають яскравий колір і напівпрозору гелеву текстуру.

Подвійні фалоімітатори призначені для одночасної анально-вагінальної стимуляції. Часто вони оснащені присоскою, яка дозволяє закріпити іграшку на будь-якій поверхні, що підходить для Ваших цілей. Стіна, підлога, дерев'яне узголів'я ліжка - не важливо, головне, щоб обране Вами місце було рівним, гладким і чистим. 

Як ми можемо бачити під цифрою 2, двокінцеві фалоімітатори мають дещо іншу будову. У них немає яскраво вираженої основи, швидше вони виглядають як один довгий фалос із двома робочими кінцями. На відміну від описаного вище типу іграшок вони можуть бути використані не тільки в сольних іграх, але і в інтимних забавах для двох. Вони не стануть третім зайвим! Навпаки - вони чудово доповнять жаркі ласки двох дівчат. Втім, таку іграшку сміливо можуть використати і чоловіки, які люблять отримувати задоволення від анальної стимуляції! 

Основна перевага таких іграшок це гнучкість конструкції, що відкриває широкі горизонти варіантів використання. Двокінцевий фалос можна зігнути під потрібним кутом, якщо Ви використовуєте їх для мастурбації, або випрямити, якщо передбачається використовувати його вдвох. Так само як і у випадку з подвійними фалоімітаторами, дизайн самої іграшки та текстура матеріалу можуть значно відрізнятися. 

Які ще кролики? 

Rabbit-вібратори, або по-простому "кролики" - це ще один різновид іграшок, який спочатку викликає подив, а потім - захоплення, варто лише познайомитися з ним ближче. Свою назву цей вид секс-іграшок отримав, як Ви могли вже здогадатися, завдяки своїй формі - крім основного ствола у таких іграшок ще один відросток, який найчастіше виглядає як два м'які та ніжні вушка. Вони і будуть делікатним чином пестити кліторальну зону, в той час, як довгий відросток буде стимулювати чутливі зони всередині Вас. Завдяки одночасної стимуляції відразу кількох ерогенних зон на щасливу володарку такого девайса чекає найяскравіше задоволення і незабутній бурхливий оргазм. Як правило, кліторальний відросток більш рухливий, що дозволяє йому підлаштовуватись під індивідуальні особливості анатомії.

Такі вібратори мають величезну популярність серед жінок у всьому світі. Вони зручні у використанні, а їхня ергономічна форма забезпечить Вам найкомфортнішу стимуляцію. 

 

Відгуки

Термінологія задоволення (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Термінологія задоволення, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка