Змазка щоб уникнути фіаско

Интимные смазки для сексаСекс без змазки, як канапка без ковбаски. Проведемо паралель. Уявімо: Ви голодні і хочете скуштувати прекрасний соковитий бутерброд. М'який хлібець, намазаний дуже смачним соусом, зверху прикрашений ковбасою, огірками та іншими гастрономічними принадами. Ви ж таку канапку уявили? Адже навряд чи Ви мрієте про сухий порожній хліб. Така ж ситуація відбувається, коли справа стосується сексу. Секс - це, в першу чергу, насолода, розслаблення і надзвичайне задоволення для обох партнерів. Але як тільки на шляху з'являється сухість і недостатня кількість природної змазки, що виділяється піхвою, цих приємних моментів можна і не досягти. Секс просто із задоволення перетворюється в болісний процес непорозумінь і дискомфортних відчуттів. У такому випадку без додаткового зволоження ніяк не обійтися. І тут на допомогу приходить змазка.

Не пропустіть можливості уникнути складнощів

Так чому ж так важливо використовувати змазку під час статевого акту? Змазка, вона ж в іншому найменуванні лубрикант - засіб, призначений, для зволоження і зменшення тертя під час коїтусу, мастурбації або гри з секс-іграшками.

Так буває, що слизові оболонки жінки по ряду причин не можуть зробити достатньої кількості природної змазки. Спроби проникнення статевого члена в піхву при недостатньому зволоженні будуть більше схожі не на красивий чуттєвий секс, про який Ви мріяли, а на сухі та неприємні експерименти. Такий секс загрожує крахом сексуальних надій і фантазій, і різними болями, аж до травм статевих органів. Сухість піхви підвищує ризики травмування. Тертя "всуху" може привести до пошкоджень слизової й тим самим до потрапляння в організм інфекцій і мікробів. Може сприяти утворенню мікротріщин і саден. Ну а про больові відчуття при цьому можна навіть не говорити. Врахуйте, постраждати при не зволоженому сексі може не тільки дівчина, але і її партнер. При проникненні з особливими зусиллями та перешкодами, а також при активних фрикціях в сухих зонах, чоловічий статевий орган схильний до розриву вуздечки. Звучить все це не дуже, але краще 7 разів прочитати та уявити, ніж один раз випробувати це на собі. Лубрикант в такому випадку - необхідна річ на тумбочці біля ліжка. Наявність змазки перетворює секс в комфортний і приємний процес, який хочеться повторювати знову і знову, раз по раз і з особливою чуттєвістю. Мета лубрикантов - легкий, приємний, ковзаючий секс і комфорт для обох партнерів. Адже хороший секс - це зволожений секс!

Анальний секс, або без змазки вхід заборонений!

Лубрикант для анального сексаЯкщо піхва здатна виділяти природну змазку, навіть в малих кількостях, то анус і пряма кишка позбавлені цієї функції. Під час анального сексу або анальної мастурбації за допомогою секс-іграшок використання змазки просто необхідне! Не намагайтеся навіть пробувати проникнути туди без достатньої зволоженості, і вже тим більше якщо Ви новачок в цій справі. Не піддавайте себе і Вашого партнера ризику. Анальний отвір куди більш вузький і міцний, ніж вагінальний, тому неозброєне змазкою захоплення анальних глибин може привести до глобальних проблем і травм. При неправильному, різкому та грубому поводженні ніжна слизова оболонка може з легкістю травмуватися. Розриви, тріщини, кровотечі та дискомфорт - це ще неповний список неприємностей, який підстерігає за рогом Вашої спальні, якщо не користуватися мастилом під час анального сексу.

Спеціально для такого виду статевого акту існують особливі змазки - анальні. З огляду на специфіку анального сексу лубриканти виробляються і зі знеболюючим ефектом, і дезинфікуючим і просто зволожуючим. Благо, в наш час різноманітність лубрикантов велика і широка. Для анального сексу краще вибирати змазки на силіконовій основі. Тоді Ваш контакт буде тривалим, максимально комфортним і зволоженим.

Слина для рота, олія для млинців

Але нам нікуди не дітися від людей, які, все ж, вважають себе по-справжньому креативними в інтимному плані. Хоча, скоріше, економними і непередбачливими.

"Плюнув, сунув і вперед!" - о, ні, таке не проходить. Забудьте такий метод і не вдавайтеся до нього навіть в самій незрозумілій ситуації. Чого люди тільки не придумають, щоб обійтися без покупки змазки. Навіщо винаходити велосипед, якщо вже все для комфорту і здоров'я придумано до нас? Винахідливості людини немає меж. У хід йдуть слина, креми для рук / ніг / п'ят / пупка, мило, шампуні для волохатих, шампуні для лисих, гелі, масажні та навіть рослинні олії. Абсолютно все, крім спеціально призначеної мастила. Може бути, це винахідливо, але вельми нерозумно. Використовуючи різні які не призначені для сексу кошти, Ви піддаєте небезпеці своє здоров'я.

Слина хоч і має консистенцію, близьку до змазки на водній основі, також має властивість швидко висихати. Для рясного зволоження інтимних місць під час сексу за допомогою слини знадобляться два горби на спині, які будуть накопичувати достатню кількість рідини та викидати її в незбагненній кількості. Загалом, плювати - НЕ переплювати. Як то кажуть, яка змазка - така і ласка. А слина - не найкраще, що Ви можете запропонувати для задоволення партнера. До того ж в слині утворюється достатня кількість мікробів, які, потрапляючи на слизову, безперешкодно можуть проникнути всередину і завдати шкоди Вашому організму.

Мило... Нехай навіть дитяче, все одно залишається милом, яким потрібно користуватися виключно зовнішньо. Мило призначене тільки для зовнішнього, а не для внутрішнього використання. Склад мила, як і інших гігієнічних засобів, гелів, шампунів, масажних масел і т.д. містить велику кількість лугу, інших хімічних речовин, добавок і компонентів, які відмінно зволожують шкіру, але є шкідливими для слизової оболонки. Використання цих замінників змащення призводить до порушення нормальної мікрофлори піхви або ануса, вбиває лактобактерії та дозволяє проникати різним мікробам в організм без перешкод. Мило, гелі, масла та інші засоби для зовнішнього застосування в ролі мастила можуть стати причиною сухості шкіри навколо статевих органів і самої слизової оболонки. Вони також викликають роздратування, висипання і навіть молочницю. Хіба використання коштів, не призначених для сексу, варто того, щоб потім знемагати від болю і дискомфорту? Звичайно ж ні.

Що стосується використання рослинного або масажного масла замість змазки, то склад цих засобів також не призначений для використання під час сексу, якою б привабливою консистенції вони не були. Більш того, масла руйнують текстуру ніжних матеріалів і латексних виробів. Рослинну олію залиште для млинців. Посмаживши хороші млинці, Ви також задовольните свого партнера. Плюс до всього, зробите це без шкоди для здоров'я і, вже тим більше без порушення мікрофлори. Використовуйте речі по їх призначенню і тоді Ви будете у виграші.

Фіаско не буде

Комфорт, чутливість і приємні відчуття - те, що очікує Вас при досить зволоженому сексі. Не нехтуйте своїм здоров'ям і істинним задоволенням. Використовуйте змазки, зволожуйте і насолоджуйтеся комфортним сексом зі своїм партнером, приємною мастурбацією і пристрасною грою з секс-іграшками. Не шукайте дешеву або безкоштовну альтернативу лубриканту в домашньому господарстві або серед підручних засобів. Реставрація здоров'я обійдеться куди дорожче, ніж покупка найпростішої мастила на водній основі. Бережіть себе, своє здоров'я, свою палку пристрасть і хороший секс. Не ризикуйте Вашим здоров'ям і не перетворюйте секс у болісні тортури. 21 століття - це час, коли доступні будь-які види захисту, секс-іграшок, змазок - всього, що необхідно для комфорту людині. Не потрібно винаходити щось нове, адже все вже і так є, варто лише скористатися і насолоджуватися. А гарне змащення вирішить будь-яку неув'язку!Лубрканты со вкусом и запахом

Відгуки

Змазка щоб уникнути фіаско (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Змазка щоб уникнути фіаско, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка