Цілуйтеся на здоров'я!

Як романтично і щиро проявити свою любов, розкрити свої почуття і випустити на свободу свою пристрасть? Звичайно ж, за допомогою поцілунків. Це настільки поширений жест серед людей, що він може позмагатися за популярністю зі звичайним рукостисканням. Поцілунки абсолютно скрізь: в парку, на романтичних вуличках, в метро на ескалаторах, на пляжах і, що вже там говорити, всюди по телевізору. Жоден романтичний фільм не обійдеться без пари-трійки пристрасних поцілунків. Навіть в самих неймовірних хоррорах і детективах знайдеться містечко, куди вмістити невелику сценку з романтичним або пристрасним поцілунком. Куди не глянь - одні парочки, що цілуються. І знаєте що? У зв'язку з цим поширеним жестом любові з'явився Міжнародний День поцілунків, коріння якого ведуть в кінець 19 століття. І придумали це свято зовсім не романтичні французи, знамениті своїм “французьким поцілунком”, і навіть не пристрасні іспанці, що славляться своєю гарячою натурою. Виникло дане свято в кінці 19 століття в манірній і аристократичній Великобританії. Тепер у світі щорічно в самому розпалі спекотного літа святкується не менш гаряче і палке, як літнє сонце, свято - День поцілунків. Коли ж воно? Дами можуть вже починати купувати помади і бальзами для губ, а джентльмени - розминати свої губи і записуватися до барбера, щоб привести в порядок свої елегантні вуса і борідки, адже свято вже зовсім на носі. 6 липня Ви повинні бути у всій красі, щоб здивувати свого партнера пристрасним проявом любові. Саме спекотного 6 липня весь світ святкує настільки пристрасне, романтичне і в той же час інтимне свято - Міжнародний день поцілунків. 

Цілуйтеся так, щоб зносило дах

Поцілунок - це не тільки романтично, але і дуже корисно!

У наш час в поцілунок вкладають виключно романтичне значення і зовсім не здогадуються про те, що один єдиний поцілунок може принести користь не тільки Вашому здоров'ю, але і емоційному стану. А що вже говорити, якщо Ви завзятий любитель поцілунків, що вимагає їх у великих кількостях…

Поцілунки сприяють збудженнюЯка ж користь від поцілунків?

  • Поцілувався - схуд. Представниці прекрасної статі, радійте! Таких методів схуднення Вам не пропише жоден дієтолог! Ні, Ви звичайно не будете стрімкими темпами скидати вагу кілограмами в тиждень, але зате будете досягати мети хоч і повільним, але шалено приємним способом. Дослідження показали, що поцілунок довжиною в хвилину спалює від 2 до 9 калорій. А з огляду на те, що деякі пристрасні і до безпам'ятства закохані парочки можуть цілуватися протягом декількох хвилин, то цей процес Вам сповна може замінити невелику пішу прогулянку. З'їли незаплановану цукерку, а на носі поїздка на море і купальник розміру S? Тоді миттю цілуватися і спалювати калорії!
  • Поцілувався - збудився. Поцілунок з активним використанням язика сприяє збудженню 70% чоловік. Бажаєте більш пристрасного і інтимного продовження, але не знаєте як натякнути або сказати? Просто цілуйте і все піде своєю чергою!
  • Поцілувався - з карієсом попрощався. Ні для кого не секрет, що під час поцілунку утворюється певна кількість слини в роті. Саме в слині знаходяться мінерали, які здатні захищати емаль, а також нормалізувати рівень кислотності в ротовій порожнині. Так що часті поцілунки можуть знизити ризик появи карієсу.
  • Поцілувався - день вдався. Поцілунок - це прекрасний провідник гарного настрою. Хвилина поцілунку з ранку - і Ви володар романтичного і чудового настрою на весь день! А вся справа в тому, що поцілунки покращують роботу мозку і сприяють позитивному відношенню до життя. Так що, для людей, які люблять цілуватися, стакан завжди наполовину повний… сповнений пристрасті і поцілунків.
  • Поцілувався - прожив успішне і довге життя. Дослідження американських вчених показало, що поцілунки продовжують життя, а любителі цілуватися проживають більш успішне життя, ніж інші. Цікавим фактом є те, що чоловіки, які звикли цілувати свою дружину або кохану дівчину щоранку перед роботою, живуть приблизно на 5 років довше, ніж ті, хто ранкових поцілунки уникає. До того ж, такі чоловіки рідше відчувають стрес, рідше потрапляють в аварії і заробляють на 20-30% більше. Висновок один - цілуйтеся і будьте успішними!
  • Поцілувався - помирився. Грядуть італійські пристрасті і Вас чекає серйозна розмова з коханою людиною? Або ж Ви перебуваєте вже в епіцентрі сварки і крику? Кращий спосіб залагодити конфлікт і тим самим змусити замовкнути палкого партнера - поцілувати. Навряд чи Ваш партнер продовжить сварку в тому ж дусі після такого милого і пристрасного жесту. Поцілунок - найприємніший спосіб уникнути сварки і помиритися.

Kiss

  • Поцілувався - потренувався. Поцілунки - це відмінне тренування для серцевого м'яза і всієї серцево-судинної системи. Пристрасний поцілунок збільшує пульс і змушує серце битися частіше і сильніше. Такий ефект є профілактикою порушень циркуляції крові і ефективним тренуванням для серця. Ви не бігаєте, не напружуйтеся і не займаєтеся спортом, але Ваше серце отримує прекрасне тренування, яке супроводжується Вашим задоволенням і розслабленням. 
  • Поцілувався - став уважним. Слідуючи попередньому пункту, під час пристрасного поцілунку частішає пульс, що сприяє надходженню більшої кількості кисню в клітини головного мозку. Внаслідок цього після поцілунку збільшується концентрація уваги, а також підвищується швидкість запам'ятовування. 
  • Поцілувався - позбувся від зморшок. Поцілунок - найкраща гімнастика для обличчя і засіб від старіння. Під час поцілунку задіяно близько 30 лицьових м'язів. Активна робота м'язів сприяє підвищенню тонусу шкіри, а також розгладженню невеликих зморшок і інших вікових змін на обличчі. До того ж, деякі лицьові м'язи задіюються виключно під час поцілунку. Так що не зволікайте! Поцілунки - відмінна і ефективна профілактика від зморшок.

Та й навіщо далеко йти і шукати користь поцілунків в надрах Землі, якщо основною перевагою і плюсом поцілунків є емоційний зв'язок з партнером і отримання неймовірної насолоди в процесі. Для деякої категорії людей поцілунок в емоційній близькості знаходиться навіть вище і пріоритетніше сексу. Багато хто впевнений, що поцілунок є більш потаємним і інтимним, ніж статевий контакт. Але в будь-якому випадку, поцілунок приносить божевільне і всепоглинаюче задоволення, що несе блиск в очах і ейфорію в душі. Головне цілуватися з коханою людиною і не втрачати час даремно! До слова, в середньому людина в своєму житті витрачає близько 14 днів на поцілунки. Приблизно стільки ж ми проводимо часу в очікуванні зеленого світла світлофора. Так що не втрачаємо часу і цілуємося, дотримуючись правил дорожнього руху!

6 липня - час рекордів

І наостанок надамо Вам кілька кумедних поцілункових рекордів. Раптом Ви надихнулися чужими досягненнями і поставите собі за мету побити світові рекорди… До того ж, Всесвітній день поцілунків 6 липня - самий підходящий момент і випадок, адже саме в цей день в різних країнах влаштовуються самі неймовірні та веселі конкурси на поцілунки, різноманітні заходи та розіграші призів. Найдовший, найпристрасніший, найкрасивіший, найромантичніший або найнезвичайніший поцілунок? Яке звання побажаєте завоювати саме Ви?

Цілуйтеся і насолоджуйтеся!

  1. Рекорд за тривалістю поцілунку поставила тайська парочка, яка цілувалася протягом 58 годин 35 хвилин і 58 секунд. Непогано було б сказати, що умовами конкурсу заборонялося спати, їсти, сидіти і просто відриватися губами один від одного. В туалет пари ходили теж разом, щоб не відриватися від процесу. Участь в даному марафоні могли взяти виключно справжні пари, які могли підтвердити свій зв'язок або свідоцтвом про шлюб, або листами від рідних і близьких з обох сторін. До слова, не можна не згадати і попередній рекорд по тривалості поцілунку, який тривав 31 годину 18 хвилин і 33 секунд. Даний рекорд свого часу поставили 37-річний італієць Андреа Сарті і 26-річна тайка Анна Чен. У правилах марафону також була заборона на сон, сидіння, їжу і навіть воду. Спілкуватися пари могли тільки за допомогою записок. Через різницю в зрості дівчині довелося надіти високі підбори і для більшої зручності забратися на лавку, в той час як чоловік перевзувся в звичайні домашні тапочки. Але примітним став не сам процес і рекорд, а те, що сталося після нього. Якщо дівчині після досить тривалого поцілунку знадобилося лише прилягти відпочити, то чоловікові довелося близько познайомитися зі швидкою допомогою. Під час поцілунку “майбутній чемпіон” неодноразово відчував судоми, а також виникли проблеми з диханням, що призвело до кисневого голодування. У результаті чоловіка госпіталізували і приводили до тями кисневою маскою. Радує лише те, що рекордсмени виграли 12700 доларів, які планували витратити на власне весілля. Так що, якщо раптом вирішите побити рекорд по тривалості поцілунку, то розраховуйте свої сили об'єктивно і заздалегідь.
  2. Другий рекорд присвячений самому завзятому любителю поцілунків, а саме Альфреду Вольфраму. Цей чоловік в недалекому 1990 році зумів поцілувати 8001 людини всього за 8 годин. А це, на секундочку, 1 поцілунок кожні 3.6 секунди. Ось кого-кого, а цього молодого чоловіка можна вважати справжнім майстром в поцілунках. Хоча всі ми знаємо, що головне не кількість, а якість.
  3. Ну і пройдемося трохи по фільмах. Сучасне кіно без поцілунків - досить рідкісне явище. Що вже говорити про фільми, якщо навіть в мультиках вже відмінно показаний весь процес поцілунку анімованих героїв. Так би мовити, дитячий майстер клас. А чи пробували Ви якось підрахувати кількість поцілунків за весь фільм? Поки рекорд по насиченістю поцілунками закріплений за фільмом “Дон Жуан” 1926 року випуску. Кіно налічує 191 поцілунок. Так що, якщо Ви любите сцени поцілунків, то Ви просто зобов'язані подивитися цю класику жанру.
  4. Звання найдовшого поцілунку в кіно заробив фільм “Олена вільна” 2010 року випуску. У ньому героїні цілуються протягом 3 хвилин і 24 секунд. До цього рекорд належав кінематографічній картині “Ти зараз в армії” 1941 року. У ньому герої фільму цілувалися 3 хвилини 5 секунд.

Відгуки

Цілуйтеся на здоров'я! (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Цілуйтеся на здоров'я!, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка