Ніколи не рано займатися сексом

Ранковий секс - запорука гарного дня

Крізь сон почути дратівливий і до болю знайомий звук. Відкрити очі. Зрозуміти, що вже ранок. Відключити будильник. Полежати ще хвилин 5, якщо пощастить, то навіть не заснути назад. Переставити будильник ще на 10 хвилин. Потім ще. Встати. Сісти. Посидіти на ліжку. Піти випити кави. Зрозуміти, що кава не допомагає. Поїсти і почати збиратися на роботу або по інших справах. Знайомо? Якщо так, то Ви такий не один! Що тут сказати… Ранок - він такий. А ранок робочого дня - це ще й вселенське небажання вилазити з ліжка і, не виспавшись, курсувати на роботу. Цілий день працювати з думками про сон і про те, що “прийду додому - ляжу спати”. Про настрій можна навіть і не говорити. Дуже добре, якщо на роботі Вас є кому розвеселити або ж працюєте там, де Ви займаєтеся тим, що приносить одне лише задоволення. Але що робити людям, які просто життєво потребують заряду бадьорості, енергії і натхнення з самого ранку і на весь робочий день? Тоді слідує інше питання. А що, якщо ранковий сценарій злегка змінити і піддати його невеликим, але ефективним правкам? Адже Ви редактор свого життя, чи не так?

Ранок добрим… буває!

Як день почнеш, так його і проведешЧотири букви, одне значення і мільйон відчуттів - секс - те, що скрасить Ваш ранок. Що, якщо безглузді посиденьки на ліжку в напівсонному стані і багаторазові переклади будильника, які, по суті, не позбавлять Вас від бажання поспати, але вкрадуть Ваш час, замінити на секс? Якщо Ви думали, що чашечка кави - це кращий спосіб підбадьоритися з ранку, то з цього моменту необхідно спробувати починати свій ранок злегка інакше. Як на рахунок сексу в ліжко? І навіть якщо це звучить зовсім незвично і, можливо навіть на перший погляд незручно, ще не говорить про те, що також виявиться і на ділі. Як то кажуть, не спробуєте - не впізнаєте.

Так, більшість людей звикло займатися сексом в темний час доби, після робочого дня або ж перед самим сном. Але тут ключове слово “звикли”. Так склалося, що нічний час вже апріорі асоціюється з романтикою, пристрастю і пікантним продовженням вечора. Займатися сексом ввечері - це як звичка, як те, що є нормою і, так би мовити, традицією. А якщо ще й під ковдрою, і в місіонерській позі… До чого ці стереотипи? Іноді, після робочого дня організм людини втомлюється настільки сильно, що єдине, чого він вимагає - це не сексу, а здорового повноцінного сну! Тілу і розуму найкраще дозволити якісно відпочити, виспатися і набратися за ніч сил, щоб з ранку виглядати свіжо і бадьоро. Навіщо виснажувати себе? І ось вже після гарної ночі міцного сну Ваш відпочив організм може дозволити собі пристрасну ранкову зарядку, яка не тільки відмінно підбадьорить, але і подарує чудовий настрій на весь день. Так чому б не починати так кожен день?

Яка користь від ранкового сексу?

Ранкові дотики ніжніші натурального шовкуРанковий секс - це не просто примха одного з партнерів або спосіб розбавити інтимне життя, це дуже корисний процес, який тягне за собою масу приємних і корисних бонусів. 

Що ж дає нам ранковий секс?

  • Краща ранкова зарядка - це секс. 

Якщо Ви є не особливо затятим шанувальником ранкової зарядки, але розумієте, що спорт вранці необхідний, то секс для Вас - це прекрасна альтернатива. Ранковий секс - це той же спорт, тільки ще й приємний! Як Вам таке кардіо? Під час сексу Ви задієте масу різних м'язів і зміцнюєте сідниці, спину, прес, таз, а також руки і ноги. В процесі ранкового інтиму активно працює грудна клітина і відновлюється дихання. Поліпшується кровообіг і зміцнюється імунітет. Пристрасні поцілунки і секс вранці замінять Вам не те, що ранкову пробіжку, а повноцінну зарядку. Так що прокидайтеся правильно!

  • Настрій на весь день.

Щоденний секс вранці - і Ви найщасливіша людина! Новий день - як новий рік: його як зустрінеш, так і проведеш. Не дарма ж кажуть ,мовляв “встав не з тієї ноги”. А що, якщо відразу не вставати, а піддатися ранковим пестощам? Тоді вже ця приказка безсумнівно кане в Лету, адже після сексу Ваш настрій буде залежати далеко не від ніг і їх позиції на підлозі. Зустріньте цей день яскраво, гаряче і пристрасно, тоді гарний настрій і бадьорість не покинуть Вас до кінця робочого дня. Активний викид ендорфінів і вироблення окситоцинів під час ранкового сексу - це запорука енергетичного заряду, оптимізму і здорової активності на весь день. До того ж, ранковий секс сприяє зосередженості і спокою, що буде якраз до речі для трудового буднього дня.

  • Увечері - відпочинок, вранці - секс.

Переносячи секс на ранок, Ви звільняєте собі вечір для відпочинку, розвантаження і набору сил. Для втомленого організму немає нічого кращого, ніж прийти додому і лягти спати. І найкраще, якщо сон триватиме не менше 8 годин. Так що краще заснути раніше, щоб набратися сил для пристрасної ранкової гімнастики. Слухайте своє тіло і приймайте до уваги кожний його стан і прояв. Безумовно, якщо ввечері або вночі у Вас нестримне бажання зайнятися сексом - вперед і з піснею! Ну а якщо ж втомилися - не виснажуйте своє тіло зайвим фізичним навантаженням. Краще зайнятися зарядкою з ранку!

  • Ранковий секс-найкраща підзарядкаВисока якість сексу.

Ранок - це період, коли рівень гормонів, що відповідають за пристрасть і бажання, у чоловіків вище, ніж вдень або ввечері. Збільшення рівня естрогену і тестостерону сприяє припливу сил і енергії, які просто необхідно пустити в правильне русло. Чи не засихати ж цьому струмочку пристрасті? Перетворіть струмок пристрасті в пристрасні бурхливі хвилі бажання і любові. 

Вченими з'ясовано, що максимальний пік підйому “любовної” енергії у чоловіків припадає на 7-9 годин ранку. У жінки ж такий час Х також існує і він коливається з 8 до 10 ранку. Нехитрими висновками можна дійти до ідеального часу сексу. Так що беріть на замітку, золотий час ранкового сексу - з 8 до 9 ранку. Не втрачайте час даремно.

Ну а якщо думаєте, що вчені на цьому зупинилися, то Ви помиляєтеся. Вони не тільки з'ясували, що найкращий час для сексу - це ранок, вони ще й уточнили день. Ранок четверга - ідеальне поєднання часу і дня для сексу, на думку вчених. Загалом, ранок четверга - і нехай робота почекає…

  • Абсолютне прокидання.

Навіть, якщо Ви самий ледачий чоловік, який любить тільки своє ліжко і сон, а також ненавидить будні дні і, можливо, навіть свою роботу, секс змусить Вас остаточно прокинутися. Секс настільки розжене Вашу кров по жилах, що активності організму не уникнути. Весь організм з мозком починають своє активне функціонування, після якого у сонливості просто немає шансів на існування. Секс - це кращий підбадьорливий засіб вранці, який не зрівняється ні з кавою, ні навіть з зарядкою.

  • Ні стресам і депресіям!

За статистикою, чоловіки, які займаються сексом вранці, менше схильні до стресів і поганого настрою. Жінки ж, які віддають перевагу заняття сексом в ранковий час, менше страждають від депресії. 

Секс - причина Ваших запізнень

Монета односторонньої не буває, тому ранковий секс має як позитивні сторони, так і негативні. Які ж мінуси можуть бути в ранковому сексі? А мінус тут один: ранковий секс - причина Ваших запізнень на роботу. Якщо Ви правильно не розрахуєте свій час або пристрасть заполонить Вас настільки, що Ви ненадовго випадете з реальності, то цілком ймовірно, що про своєчасний прихід на роботу Вам доведеться забути. Так що, щоб уникнути в цьому приємному процесі даного невеликого мінуса, слід і стежити за часом, і не забувати насолоджуватися блаженними інтимними миттєвостями.

Якщо Ваш день не починається з бурхливого і пристрасного сексу, потрібно терміново це міняти!

Яка кава? Спочатку секс!

Відгуки

Ніколи не рано займатися сексом (2 відгуків)
21.08.2019
5 - MegaMAx

Вот единственный минус всю малину и портит - опоздаешь и радость от утреннего интима выговором испортят :(

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
21.08.2019
5 - Katz

Лучшее время для секса, имхо. Та и вообще для всего - после обеда уже ни сил, ни желания особо двигаться, не то, что сексом заниматься. А с утра - это такой себе заряд бодрости, настроения, желаний :-)

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про Ніколи не рано займатися сексом, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка