Не все те фалос, що довгастої форми

Раніше ми вже писали, що для зволоження під час сексу і мастурбації слід використовувати виключно спеціальні лубриканти, а не вдаватися до різних рідин, які трапляються під руку або активно використовуються в господарстві. Про те, що зволожуватися рослинним маслом, гелем для душу, шампунем, милом або іншим слизьким засобом - досить небезпечне заняття, ми запам'ятали, вірно? Тоді настала черга не менш актуальної теми в продовження альтернативних методів сексуального задоволення. І мова піде про секс-іграшки з підручних засобів і їх шкоду.

Ох вже ця людська фантазія…

Часом, в пікові моменти збудження і сексуального бажання, людям приходять в голову найнеймовірніші ідеї і винахідливі методи самозадоволення. У хід йде абсолютно все, що є під рукою або в господарстві. Але слід пам'ятати, що не все довгасте і що має фалічну форму можна використовувати в якості секс-іграшки. Точніше, нічого з цього використовувати не можна! Чому? Зовсім скоро Вам про це розповімо. Ну а поки зануримося у винахідливий світ кмітливих людей і дізнаємось, які ж предмети йдуть в хід для сексуального задоволення.

Кукурудза. Гаряча ку-ку-ру-дза!

Краще бути з'їденою, ніж використаною)Саме урочисте перше місце, воно ж і саме примітивне і передбачуване, воно ж найпопулярніше і саме легкодоступне і, по суті, саме бюджетне, займають …барабанний дріб… звичайно ж, овочі і фрукти. Що може бути простіше і невимушеніше, ніж простий похід на кухню? Прийшов, відкрив дверцята холодильника, взяв самий пружний банан, найбільший огірок, або самий рослий качан кукурудзи і гайда в кімнату вивчати основи вагінально-анального садівництва. І ні, це не керівництво до дії, а навпаки. Адже в кінці кінців, з таким способом задоволення Ви не станете заповітним щасливим фермером і, швидше за все, не отримаєте бажаний результат. Чому так? Та тому, що їжа призначена для того, щоб їсти. Несподіване відкриття, чи не так? Скільки всього можна зробити з овочами і фруктами… можна нарізати, покришити в салат, прикрасити блюдо, подати на стіл, пожувати, облизати, і насолодитися смаком в кінці кінців, але ніяк не використовувати в сексуальних цілях. На самий крайній випадок Ви можете вчитися цілуватися на соковитих персиках і смачних помідорах, або ж відточувати майстерність оральних ласк, смакуючи бананом або огірочком. Але тут теж слід бути напоготові, щоб не заробити алергію від активного контакту з продуктами харчування і не вдавитися під час пристрасних пікантних поглинань.

І якщо Ви все ще не переконалися в тому, що використовувати продукти харчування під час мастурбації досить небезпечно і нерозумно, то ось парочку вагомих аргументів.

  • Бруд, бактерії, мікроби. Як би Ви не вичищали і не промивали овочі та фрукти під проточною водою, повністю вимити продукт Вам не вдасться. Щільна пориста шкірка деяких продуктів приховує тисячі мікроскопічних бактерій, які так і норовлять потрапити до Вас в організм. І якщо людський шлунково-кишковий тракт в силі впоратися з такими мікробами, то мікрофлора піхви таких непроханих гостей побороти не зможе. В результаті цього дуже зростає ризик зараження, запалення і подразнення чутливих і ніжних тканин і інтимних зон. Ні, можна, звичайно, вдатися до допомоги захисних латексних виробів… Але якщо підійти до цієї дії з фінансового боку, то кожне вбрання фруктів в латексні наряди обійдеться Вам куди дорожче, ніж купити собі повноцінний фалоімітатор або вібратор. Навіщо кожен раз витрачатися на захисні засоби, якщо можна один раз купити якісний і спеціально призначений для сексуальної стимуляції виріб?
  • Велика ймовірність отримання травм. Фрукти і овочі мають свої, так би мовити, індивідуальні форми, які можуть принести шкоду і завдати різні мікротравми слизовій оболонці і внутрішнім органам. Жоден овоч не виросте ідеальної і 100% досконалої форми для сексу, яким би любителем сексу він не був вирощений. Форма таких продуктів харчування абсолютно не підходить для сексуальних утіх, яким би пружним або м'яким не здавався цей огірок або ось той банан. Статеві органи, як і всі інтимні місця, досить вразливі і ніжні. Так що будь-яка нерівність, неправильний кут або невідповідна форма можуть нанести мікротравми, сприяти роздратуванню і неприємним хворобливим відчуттям. А з огляду на те, що овочі/фрукти мають невідповідну щільність для настільки пікантного занурення, то ніхто не застрахований від того, що нібито пружний банан або огірок може зламатися під час пристрасних і неконтрольованих рухів і залишитися всередині Вас. Про кукурудзу навіть говорити не варто… навряд чи Ви будете в захваті від виловлювання кукурузинок з вагіни. Зрештою, Ви ж не хом'як, який збирає смакоту за щокою, щоб насолодитися пізніше. Навіщо зберігати в собі те, що можна з'їсти зараз?

Не для цього мій баклажан цвів!

  • Відсутність важливих деталей. Йдеться про спеціальні обмежувачі, які запобігають занадто глибокому проникненню всередину піхви або ануса і забезпечують комфортне управління і безпеку в процесі. Широка основа - це запорука комфорту і уникнення незручних ситуацій перед хірургом і всім медичним персоналом. Так, саме хірург, Вам не здалося. Адже більшість спроб мастурбації сторонніми предметами, не призначеними для сексуального задоволення, закінчуються на кушетці в лікарні. І якщо при вагінальній мастурбації ці випадки більш рідкісні, то під час анальної - це цілий архів історій від хірургів. І історії не завжди зі щасливим кінцем і з веселою ноткою. Якщо під час анальних ласк предмет затягне всередину, то все, пишіть - пропало. Як тільки предмет потрапляє в пряму кишку і над ним змикається сфінктер, то скільки б проносних Ви не пили, як би не тужилися і не намагалися витягнути тими ж підручними засобами, чужорідний предмет не вийде. Витягнути недосекс-іграшки під силу тільки хірургу, а в деяких випадках тільки з оперативним втручанням. Так що, якщо не хочете відчувати незручності перед медсестрами і лікарями, виправдовуватися в стилі “Я просто випадково впав на огірок” і ловити сміхотливі і здивовані погляди персоналу, то краще не ризикувати своєю поки ще чистою репутацією. Ви ж не хочете опинитися на місці “хворого” з усіма відомого анекдоту про задній прохід і троянду? Тоді придбайте собі спеціальні фалоімітатори, вібратори і анальні пробки в секс-шопі і насолоджуйтеся якісною і приємною стимуляцією. 

Танцюють всі!

Точніше, не танцюють, а водять хороводи. А в хороводі у нас і електричні зубні щітки, і гребінці, свічки, пульти від телевізора, банки, пляшки і все-все-все, що можна помістити всередину себе. Так-так, це на додаток до того, що ж ще використовують замість секс-іграшок для задоволення сексуальні експериментатори. Це так, щоб Ви не думали, що овочами єдиними…

Всі ці речі домашнього користування по шкоді нічим практично не відрізняються від продуктів харчування, про які описано вище. Тільки в даному випадку різноманітність форм і матеріалів куди більше. А це означає, що і наслідки Вас чекають куди більш яскраві і непередбачувані. Ну а для лікарів це нескінченне джерело цікавих і пікантних історій в скарбничку під назвою “Що ж потрібно витягнути на цей раз?”.

Ловись рибка велика і маленька

А для того, щоб Ви остаточно переконалися в винахідливості людей в стані збудження, а також в небезпеці використання підручних засобів в якості секс-іграшок, надамо Вам кілька історій, які не змогли залишитися в таємниці.

  • Як на рахунок свіжості альпійських гір? Знімок освіжувача повітря

Справа була в США. Учасниками даної ситуації виявилася подружня пара, яка під час сексу побажала додаткової стимуляції і більш яскравих відчуттів. Не знаємо, в якому місці вони здійснювали такий пристрасний і бурхливий коїтус, але, мабуть, перше, що попалося їм під руку - це балон освіжувача повітря. І цей освіжаючий удар прийняв на себе чоловік. І, швидше за все, недовго думаючи, дружина засунула своєму 40-річному чоловікові балон прямо в анус. А ось балон вже точно довго не думав і вирішив безпросвітно там застрягти. Сподіваємося, чоловікові все ж вдалося отримати хоч якесь задоволення від цієї дії, бо подальша 2-годинна операція з вилову освіжувача повітря в анальному просторі його навряд чи привела до бажаного оргазму. 

  • Хто б води приніс на старості років?

Кричущий і дивовижний випадок стався, коли лікарі прийняли хлопця, який зумів засунути собі в анус залізний кухоль об'ємом, на секундочку, 200 мл. Ось це можливості! Але нічого б цього не було, якби хлопець просто напросто купив собі анальну пробку великого розміру…

Не далеко йдучи від стаканних історій, надамо і історію з сонячної Італії. Якомусь італійцеві дуже крупно пощастило, адже він зумів уникнути серйозних травм і пошкоджень після невдалого анального задоволення. Для отримання яскравих і незвичайних відчуттів чоловік ввів собі в анус стакан, який дістати назад не зміг. Підігріває ситуацію ще й той факт, що під час спроби самостійного вилучення стороннього предмета стакан тріснув. І тільки після того, як гострі частини склянки пошкодили анальний отвір, чоловік звернувся за допомогою до лікарів. І так, звернувся він до лікарні лише через два дні, так як заявив, що не відчував до цього будь-якого болю і дискомфорту. На щастя, ця історія закінчилася хеппі ендом, так як лікарям вдалося і витягнути склянку, і очистити анальний прохід від небезпечних залишків.

Краще б народилася золотою рибкою

  • І рибку з'їсти, і … у морі скупатися

Ягідкою на торті у нас буде дуже дивна і дивовижна історія з Південної Америки. Невідомим ні для кого чином в анусі чоловіка застряг Американський лускатник довжиною в 30 сантиметрів. До слова сказати, Американський лускатник - це риба, яка схожа на вугра. У випадку з цим пристрасним чоловіком рибка нагадувала не вугра, а справжнісінький засіб задоволення. Рибці так сподобався анальний простір, що вона просто не бажала звідти вибиратися. Ах так, риба навіть залишилася жива. Ну а чоловіка чекали операція з видалення риби і незручні розпитування від лікарів. 

Якщо стимуляція, то тільки секс-іграшками!

Кабачки, огірки, морква, кукурудзу і баклажани не замислюючись відкладаємо на салат, а гребінці, пляшечки і пульти залишаємо для їх прямого призначення. Якщо Ви вирішили урізноманітнити Ваше сексуальне життя, додати більше відчуттів і випробувати додаткову стимуляцію, то найкраще з цим завданням впораються безпосередньо секс-іграшки. Широкий вибір фалоімітаторів, вібраторів, анальних пробок і вагінальних кульок змусить Вас назавжди забути про підручні і такі небезпечні засоби сексуального задоволення. Спеціальні секс-девайси виготовлені тільки з найякісніших матеріалів, які не шкодять здоров'ю і є безпечними у використанні. Вони мають правильні анатомічні та ергономічні форми з оптимальною пружністю і м'якістю поверхні. З такими іграшками Вам не загрожують травми і пошкодження, незручні зустрічі з здивованими очима лікарів і найнеймовірніші виправдання. Пам'ятайте, тільки з секс-іграшками під час мастурбації Ви відчуєте воістину справжнє задоволення і бажану насолоду!

Знову ці ваші огірки...

 

Відгуки

Не все те фалос, що довгастої форми (2 відгуків)
25.07.2019
5 - Parazit

Поубавите работы травматологам-хирургам, надеюсь :)

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Parazit.
Мы тоже на это надеемся ;-)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
23.07.2019
5 - Полковник

Не все бойцы вернулись с поля боя!!
Требую премию человеку, который делает вам картинки - очень уморно :-)

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)

Додати відгук про Не все те фалос, що довгастої форми, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка