Коротко про довге: як користуватися фалоімітатором

Вчинення покупки в секс-шопі вже давно перестало бути якимось таїнством. Онлайн та офлайн магазини пропонують величезний вибір секс-іграшок будь-яких видів, форм і розмірів з реалістичною киберкожи, скла, металу, бархатистого силікону і багато-багато іншого. Ймовірно, ви вже пригледіли підходящий варіант і готові з головою зануритися в світ нових відчуттів і бурхливих оргазмів. Але щоб отримати максимум задоволення, варто знати деякі неочевидні факти, які допоможуть насолодитися іграшкою в повній мірі.

Здавалося б, ми знаємо про своє тіло все і як ніхто інший вміємо зробити собі приємність. Можливо, ви вже маєте певний досвід використання такої іграшки, як фалоімітатор, і зайшли до нас дізнатися якісь нові прийомчики і оригінальні способи стимуляції. Або ж ви - зовсім новачок в спілкуванні з секс-іграшками і хочете досконально вивчити тему. У будь-якому випадку, ви звернулися за адресою - в цій статті ми детально опишемо принцип стимуляції різних ерогенних зон за допомогою фалоімітатори, переваги певних поз, поради та техніки для того, щоб отримати від іграшки все і навіть більше.

Вибір ідеального фалоімітатори. Про що варто знати.

Фалоімітатор - універсальна іграшка як для жінок, так і для чоловіків. Вони бувають різної форми, для вагінальної і анальної мастурбації, для стимуляції точки G і простати, невеликі реалістичні, які імітують ерегований член стандартного розміру, і величезні дилдо незвичайних форм для любителів жорсткіше, зі спеціальними отросточка для стимуляції клітора і промежини. Зазвичай, всі функції іграшки є в описі товару. А також ви можете без сорому задавати питання консультанту магазину, його цим не збентежиш.

Дуже важливим фактором є матеріал, з якого виготовлений фалоімітатор. розповімо докладніше:

Який вибрати фалоімітатор?Кібершкіра, термопластичний еластомер, термопластична резина, деякі види полівінілхлориду - матеріалы, з яких частіше за все виготовляють реалістичні ділдо, максимально схожі на справжній член за тактильним і візуальним відчуттям. У поєднанні з лубрікантом на водній основі такі іграшки відмінно підійдуть для вагінальної і анальної стимуляції. Варто звернути увагу, що для анальної стимуляції потрібно вибирати іграшку з обмежувачем.

Пластик (ABS), деякі види полівінілхлориду (PVC) - іграшки з цих полімерів відмінно проводять вібрацію. З цих матеріалів часто виготовляють кліторальні, класичні вибраторы та стимулятори точки G. Варто враховувати, що вироби з цих матеріалів нееластичні, тому краще використовувати їх в якості доповнення для точкової стимуляції.

Силікон - дуже ніжний і оксамитовий матеріал. Найчастіше використовується для іграшок преміум-класу, оскільки він зазвичай відрізняється високою якістю і, відповідно, досить недешевий у виробництві. Іграшки з силіконовим покриттям відмінно підходять для стимуляції зовнішніх статевих органів, ануса, піхви і взагалі всіх ерогенних зон. Варто запам'ятати, що з силіконовими виробами можна використовувати лубрикант тільки на водній основі.

Метал - досить специфічний матеріал для секс-іграшок, але при цьому користується великою популярністю. Найчастіше з нього роблять анальні пробки і вагінальні кульки, але також багатьох заводить прохолодна гладенька поверхня металевого фалоімітатори.

Скло - в першу чергу варто відзначити той факт, що іграшки зі скла дуже швидко нагріваються до температури тіла і мають дуже естетичний зовнішній вигляд. Зі скла створюють як анальні пробки, так і фалоімітатори різного призначення, з реберцями, пухирцями і іншої текстурою для додаткової стимуляції.

Self-foreplay. Самопрелюдія.

Після вибору іграшки на ваш смак варто почати підготовку. Прилади також важливі для ігор соло, як і для сексу в парі. Ви прекрасно знаєте, як змінюється настрій, якщо приглушити світло, запалити пару свічок, включити атмосферну музику і відчути ласкаві дотики шовкової білизни до тіла. Не ігноруйте прелюдію, створіть комфортну атмосферу, і мастурбація віднесе вас в край солодкої томної млості множинних оргазмів. До речі, не забудьте закрити двері, якщо, звичайно, не любите ризикувати.

Якщо Ви зазвичай бурхливо кінчаєте, то варто подбати про те, щоб не забруднити постіль і обзавестися м'яким, приємним для тіла рушником. Так ви не будете турбуватися і відволікатися від процесу.

Психологічне збудження - основа якісних і множинних оргазмів. Підберіть збудливу літературу або відео, яке допоможе Вам сконцентруватися і пробудить уяву. Або ж використовуйте свої таємні бажання і відпустіть на волю фантазію - ви один на один з собою і соромитися абсолютно нічого.

Гарненько розігрійтеся. Перед використанням фалоімітатори, варто активно порушити себе пальцями, щоб м'язи розслабилися і виділилася мастило для комфортного використання іграшки. Якщо ж не вистачає природного мастила - є маса різноманітних лубрикантов. До речі, існують разогревающие, розслаблюючі, і навпаки - охолоджуючі лубриканти. Обов'язково поекспериментуйте з відчуттями!

До бою! Базові техніки використання фалоімітатори.

How to use dildo - badgirlsbible Як тільки ви відчуєте, що пальців вже недостатньо і потрібно додати щось суттєвіше - пускайте в справу свого пікантного друга.

Глибокі поштовхи

Ця техніка проста і універсальна для різного виду іграшок, так як імітує звичайні фрикції статевого члена під час заняття сексом. Різкі поштовхи на всю довжину фалоімітатори природним чином стимулюють стінки піхви. Додаткове задоволення може створити особливий рельєф на дилдо - реберця, пухирці, канавки тощо.

Для того, щоб ця техніка принесла максимальне задоволення, варто враховувати досить очевидний факт - фалоімітатор повинен мати досить твердий стрижень, щоб ніжно «стукати» по дну піхви, але бути досить м'яким і пружним, щоб не пошкодити його: зовсім як справжній ерегований член.

Короткий і маленький

Ця фраза не завжди має негативний відтінок. Адже більшість нервових закінчень знаходиться в першій третині піхви, тобто на самому вході.

Короткі, швидкі рухи фалоімітатором на самому вході піхви принесуть не менш яскраві оргазми, ніж повне проникнення. Завдяки цій техніці матка залишається відкритою і вільно скорочується, а Ваші руки дуже довго не будуть втомлюватися.

Пам'ятайте: те, що ви можете повністю ввести в себе 20 сентиментів дилдо не означає те, що ви повинні це робити.

Гойдалки

Ця техніка схожа з технікою «Глибокі поштовхи», але передбачає розгойдування фалоімітатори всередині піхви вглиб-вниз і назовні-вгору. Таким чином будуть інтенсивніше масажувати стінки і дно піхви, а на етапі «назовні-вгору» - клітор і чутлива зона на вході.

Для того, щоб «Гойдалки» вийшли правильно, ляжте на спину і стежте за тим, щоб головка дилдо була направлена в ліжко, а не ковзала паралельно тілу. Неспішно рухайтеся за вказаною схемою, повільно нарощуючи темп.

Для цієї техніки ідеально підійдуть гнучкі, пружні фалоімітатори, а також іграшки, призначені для вагінальної і кліторальний стимуляції.

Момент, що обертає

Техніка проста у виконанні, але має ряд особливостей. Наприклад, краще довести себе до піку збудження, коли вже кожен рух приносить солодку судому, а потім повільно провернути фалоімітатор всередині піхви. Хочемо попередити Вас, що цей прийом може бути болючим, якщо на іграшці є різкі виступи або вона загнута під великим кутом.

Цікаво, що на ринку секс-іграшок є цілий розділ ділдо для виконання техніки обертання, вони називаються «соковижималки». Промовиста назва, оскільки після правильного виконання дама неодмінно потече, немов соковитий персик.

Оргазм і точка! G

Легендарна і невловима точка G. Насправді все просто: вставте пальці в піхву і зігніть їх, поки не упретеся в лобкову кісточку зсередини. Це і є точка G. Тільки суть в тому, що вона, як і клітор, дарує насолоду тільки якщо попередньо гарненько розігрітися. Так, щоб ефективно простимулювати точку G фалоімітатором, потрібно розуміти, що нічого не вийде без гарної прелюдії і повноцінного збудження.

Також, ваші руки можуть втомитися через хвилину мастурбації, якщо іграшка недостатньо вигнута, щоб з легкістю стимулювати цю сокровенну зону. Тому на ринку секс-іграшок є спеціально розроблені дилдо для цієї техніки - вони жорсткі, щоб щільно масажувати точку G, і мають спеціальну загнутий форму, щоб Ви могли пестити себе нескінченно довго.

Ііііі...точка А

Ймовірно, багато хто навіть не чули про таку. Але факт залишається фактом - точка А існує і знаходиться глибше точки G, прямо на шийці матки. Щоб її стимулювати, краще не використовувати техніку штовхання, а просто тиснути і злегка масажувати. Чим сильніше буде тиск, тим яскравіше відчуття.

Badgirlsbible - how to use dildo?Неспокійний спокій

Незвичайна і неймовірно розслаблююча техніка. Вам не обов'язково рухати фалоімітатор всередині себе. Досить залишити його в положенні, при якому Вам комфортно і приємно, і почати легко масажувати клітор. Стінки піхви почнуть мимовільно стискуватися, створюючи дуже цікавий ефект - ви зможете отримати і кліторальний, і вагінальний оргазм одночасно. Головне, добре розігрітися і максимально розслабитися.

Ігра температур. Оргазм близько!

Щоб осягнути цю техніку і отримувати від неї тільки задоволення, потрібно бути в гармонії з собою і налаштуватися на нові відчуття. Введення холодного металевого дилдо може викликати хвилі солодкої судоми. А гарячий, як ерегований член, фалоімітатор - моментальний оргазм.

Не зупиняйтеся на простий мастурбації. Спробуйте занурити вашого «друга» в прохолодну воду, а потім неспішно провести по сосках і шиї. Звикнете до цього відчуття і спробуйте знову, але вже на животі, лобку, все далі і глибше...

Подібні маніпуляції можна провести використовуючи теплу воду. Але будьте обережні і не використовуйте для таких ігор окріп, мікрохвильовку або духовку.

Варто зазначити, що найкраще проводять тепло і холод іграшки з металу і скла. Це досить популярні і універсальні матеріали для виготовлення дилдо.

Для ігор з фаллоімітатором з силікону, кібершкіри та інших ніжних матеріалів можна використовувати лубриканти на водній основі з розігріваються або охолоджуючим ефектом.

Погляд з іншого боку

Якщо вам подобається анальна стимуляція або ви давно хотіли підготувати попку до сексу, то анальна мастурбація - найкращий спосіб поєднати приємне з корисним.
 
Правила дуже прості: дотримання гігієни і неспішність у діях. Прийміть теплий розслабляючий душ, візьміть спеціальний анальний лубрикант і нікуди не поспішайте. Додаткова стимуляція клітора гарантовано подарує нові відчуття.
 
Ви можете як завгодно глибоко вводити дилдо, але варто враховувати, що він обов'язково повинен бути з обмежувачем. А перед тим, як використовувати цю ж іграшку вагінально, ретельно обробіть її засобом, що очищує.

Подвійне проникнення

Напевно, про це мріє кожна жінка. А якщо не мріє, то даремно. Адже анальний секс не менш яскравий і чуттєвий, ніж вагінальний. Так навіщо відмовляти собі в задоволенні, якщо секс-шопи переповнені дилдо, пробками і вібраторами для подвійного проникнення. А кількість комбінацій вражає уяву.

  • Два фалоімітатори. Один в піхву, інший в попку.
  • Дилдо і анальна пробка. З хвостиком, стразиками, велика чи маленька.
  • Дилдо і пальці. У будь-якій послідовності і куди завгодно.
  • Фалоімітатор і член. Пробка і член. Вібратор і член. З членом все краще.

Мастурбуючи двома іграшками одночасно, ви зможете підготувати себе до таких же ігор з партнером і знайти для себе самі приємні пози і комбінації.

Show must go on

Це не техніка, а скоріше, один із способів отримати психологічний і фізичний задоволення. Мастурбація - не тільки приємне, але також дуже красиве і збудливе заняття. На сайтах 18+ повно відео, де дівчата грають з ділдо. Багатьом подобається спостерігати за виразом їхніх облич, судомами, співпереживати одержуваним емоціям. Так чому б Вам не влаштувати для свого партнера якесь пікантне шоу, де ви - головний герой, а ліжко - ваша сцена.
 
Особливо такі ігри заводять в розлуці. Коли ви далеко один від одного і проста розрядка вже не допомагає, хочеться психологічної близькості - помастурбіруйте для свого партнера в Skype. Повірте, він оцінить таку ініціативу. Головне, обумовити час початку шоу, щоб в залі не виявилося зайвих глядачів.

Shake it, babe!

«Змішати, але не збовтувати», - говорив красень всіх часів Джеймс Бонд. І мав рацію: змішуйте стилі, техніки, різні види іграшок та отримуйте задоволення від того, що вам подобається найбільше. Адже принадність мастурбації в тому, що ніхто не засудить Вас за втілення забороненою фантазії.

Ідеальне положення

Якість насолоди від мастурбації безпосередньо залежить від того, наскільки комфортно ви себе відчуваєте. І якщо через 10 хвилин стимуляції у вас почнуть відвалюватися руки, це буде фіаско. Тому поекспериментуйте з позами для мастурбації з урахуванням вашого статури, довжини і форми іграшки, застосовуваної техніки. Ось кілька базових поз, які можна вважати універсальними:

  • лежачи на спині - не найзручніша поза для мастурбації, але зате забезпечує максимальне проникнення іграшки. Особливо добре підійде для стимуляції точки G. Для зручності можна підтягнути до грудей коліна або покласти під попу подушку;
  • обличчям вниз - також не найзручніша поза, зате, завдяки вазі тіла, забезпечує сильний тиск на точку A і дозволяє «насаджується» на дилдо, контролюючи проникнення висотою підняття попи. Також можна підкласти під живіт подушку;
  • на боці - поза, зручна для контролю іграшки. Затиснувши дилдо між ніг, можна звільнити руки для стимуляції клітора;
  • сидячи - відмінно підійде для мастурбації іграшкою з присоскою. Ви можете прикріпити її на гладку підлогу, на стілець або стіл і звільнити руки для ласки сосків і клітора. Також, в такій позі зручно дивитися еротичне відео.

Keep calm and buy in AmurchikЕпілог

Що робити, якщо мені не подобається?

Найчастіше, на якість і кількість оргазмів при мастурбації безпосередньо впливає як психологічний стан, так і фізіологічне. Період циклу, застуда або стрес можуть геть придушити чутливість і настрій. Ці проблеми потрібно вирішувати комплексно і не панікувати.
 
Крім того, те, що подобається одному, не обов'язково має подобатися іншому. Якщо якась із технік приносить дискомфорт, то варто спробувати іншу позу, інший вид іграшки або зовсім змінити спосіб мастурбації. Це ваше тіло і тільки ви знаєте, як зробити йому добре.

Не соромтесь питати

Всі співробітники секс-шопа спокійно і адекватно ставляться як до базових питань на кшталт «а куди це вставляти?», Так і до зовсім специфічним, а-ля «що порадите для голландського штурвала?». І, повірте, вони не зазнають шок і не викладуть листування в соцмережі, адже це їх робота і вони піклуються про репутацію магазину. Тому, не варто мовчки купувати перше, що побачили, або нишпорити по форумах в пошуку відповіді, достатньо зателефонувати або написати в обраний магазин і консультант набагато швидше допоможе зробити вам вибір, а то і запропонує щось зовсім новеньке.
 
Співробітникові секс-шопа не цікаво продати те, що не принесе задоволення або чим ви не будете користуватися, адже постійний клієнт набагато важливіше, ніж той, хто купить один раз і більше ніколи не повернеться.
 
Насолоджуйтесь своїм тілом з партнером або без. Не бійтеся експериментувати, і мастурбація відкриє Вам нові горизонти насолоди.

Відгуки

Коротко про довге: як користуватися фалоімітатором (1 відгуків)
10.10.2018
5 - Kos

Воооот, спасибо за познавательную статью,обязательно с женой попробуем парочку новых методов мастурбации.Скажите,может вопрос и не в тему,но про мастурбацию:я часто путешествую и хотел бы брать с собой фалоиммитатор для периодических анальных утех, но боюсь,что в случае досмотра сумки пограничники могут найти игрушку,и как быть в этом случае?Конечно можно сказать что жене купил подарок... С другой стороны, стыдно чтоли, на публике оказаться «игруном»,заранее благодарен за ответ, может есть еще идеи как отбрехаться в случае обнаружения)))))

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Kos.
Любой пограничник, даже новичок, готов к осмотру любого типа багажа, и если то, что находится у Вас в сумке\чемодане не несет никакой угрозы, то никто незнакомый не будет спрашивать, для чего Вам та или иная игрушка. Не нужно стесняться :-)
Спасибо Вам за отзыв.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)

Додати відгук про Коротко про довге: як користуватися фалоімітатором, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка