Як вибрати фалоімітатор?

Різноманітність фалоімітаторів

Фалоімітатори - еротичні іграшки, які можуть претендувати на звання найбільш продаваних і найзатребуваніших секс-виробів у всьому світі. Сама назва фалоімітаторів говорить про особливості даного виду іграшок - вироби, прототипом яких виступає чоловічий орган для багатьох жінок є способом отримувати задоволення тоді, коли їм того захочеться. Вибір фалоімітатора - завдання, що іноді здається новачкові практично нерозв'язним, адже ринок секс іграшок багатий на найрізноманітніші моделі на будь-який смак і колір. Насправді вибрати фалоімітатор зовсім нескладно, головне визначитися з основними факторами вибору. Насамперед, це індивідуальний процес, який залежить від Ваших уподобань, потреб, смаку, можливостей та комфорту. Тому, щоб полегшити процес вибору, пропонуємо Вам основні критерії, на які слід звернути увагу.

  • Розмір. Це аспект, який хвилює абсолютно кожного покупця фалоімітатора. Асортимент магазину для дорослих здатний вразити уяву навіть найсміливіших і найдосвідченіших у справах любовних дам: розміри популярних іграшок, що пропонуються до уваги покупниць, варіюються від більш ніж скромних, до дуже солідних, на які вирішиться не кожна жінка. Для першого знайомства із секс-іграшками краще вибирати екземпляри стриманих розмірів – з їх допомогою розібратися, що до чого, буде простіше та швидше. Після першого досвіду використання фалоімітатора кожна дама однозначно визначиться, чи підходить їй її інтимний друг або варто підібрати більшу за розмірами модель. Звертати увагу варто не лише на довжину, а й на діаметр. Вибирайте лише той фалоімітатор, у розмірах якого Ви впевнені та розмір якого відповідає Вашим уподобанням. Любителям великих фалоімітаторів можна заглянути і в розділ секс іграшок для фістингу, раптом там Ви знайдете того самого.
  • Форма та дизайн. Ще один важливий параметр визначитися з яким буде досить непросто. У великому каталозі можна зустріти фалоімітатори найнеймовірнішого вигляду та форми. Одні є точною копією чоловічого статевого члена, інші - виготовлені з яскравого матеріалу і мають футуристичний або абстрактний дизайн і нагадують його лише формою та способом застосування. Чому саме віддати перевагу залишається на розсуд і фантазію покупців. Але найпопулярнішим і ходовим дизайном фалоімітаторів виступають саме реалістичні фалоімітатори, які точно повторюють всі анатомічні деталі та особливості чоловічого статевого члена в стані ерекції. Якщо Ви бажаєте отримувати максимально натуралістичні відчуття та емоції, можна зупинитися саме на цьому варіанті. Ну а якщо Вам припали до душі реалістичні моделі, але Ви бажаєте якоїсь перчинки та незвичайних відчуттів, то можна звернути увагу і на двокінцеві фалоімітатори.

Різноманітність фалоімітаторів

  • Матеріал. Для виготовлення фалоімітаторів використовується широкий спектр матеріалів. Найбільш затребуваними на сьогодні є силікон, термопластична гума та термопластичний еластомер.

Силікон вважається безпечним, шовковистим і дуже приємним на дотик матеріалом. Він ідеально підходить для фалосів та для комфортної інтимної стимуляції.

Є також матеріал преміум класу, який є на даний момент реалістичним і правдоподібним - кібершкіра. Кібершкіра - це матеріал, що нагадує на вигляд і на дотик людську шкіру. З неї виходять найкрутіші та натуралістичні фалоімітатори у вигляді чоловічих пенісів, адже тоді вони реалістичні не тільки на вигляд, але й на дотик, відчуття. Фалоімітатори з кібершкіри зазвичай дорожчі, але це того варте і виступає чудовим прикладом ціна-якість.

Що стосується термопластичного еластомеру, то на його основі розробляється кібершкіра, а тому деякі моделі фалосів з ТПЕ також можуть бути досить натуралістичними на дотик.

Існує також окрема категорія гелевих фалоімітаторів, які виготовлені або на основі спеціального гелю, або термопластичної гуми. Такі фалоімітатори відмінно гнуться, згинаються, чудово підлаштовуються під анатомічні особливості і виглядають дуже весело та кумедно.

Також на ринку секс-іграшок представлені фалоімітатори з латексу, скла, пластику та металу. Скляні та металеві фалоімітатори чудово передають різні температури і з ними можна грати, експериментуючи з холодом чи теплом. Але такі моделі не гнуться, а будуть весь час тримати початкову форму.

Різноманітність фалоімітаторів

  • Наявність присоски. Якщо Ви бажаєте експериментувати з позами та місцями, необхідно звернути увагу на фалоімітатори з присоскою. Присоска на основі дозволяє закріпити іграшку на рівній і гладкій поверхні хоч на підлозі, хоч на стіні, хоч на стелі. Є моделі із вбудованими присосками, а є ті, у яких вона знімається. Якщо аспект присоски Вам важливий, варто звертати увагу на її наявність і чи вказано це на упаковці, адже багато фалоімітаторів оснащені схожою на присоску широкою круглою основою, але без функції присмоктування.
  • Основа-стопер. Наявність широкої основи-стопера - необхідна для того, щоб іграшка не проникала надто глибоко. Це дуже важливо для тих фалоімітаторів, які Ви плануєте використовувати для анальної стимуляції. Анальні фалоімітатори повинні обов'язково мати обмежувач!
  • Якість. Єдиний параметр, який не терпить компромісів: використовувати для власного задоволення можна тільки продукцію бездоганно високої якості, яку запрошує придбати секс-шоп «Амурчик».

«Амурчик» – місце, де іграшки лише для Вашої насолоди!

Відгуки

Як вибрати фалоімітатор? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як вибрати фалоімітатор?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка