Софт-тампони - живіть із задоволенням навіть під час місячних!

Осідлайте критичні дні! Пам'ятайте, Ви завжди на коні!Критичні дні - це справжня червона мітка в календарі кожної жінки. Але червона не тому, що святковий день світового або державного масштабу, в який можна не виходити на роботу на офіційному рівні, а тому, що настають суворі часи тривалістю в тиждень. І дні ці зовсім не легкі і святкові, та й роботу з повсякденними справами ніхто не відміняв. Тут вже кожна виживає як може… На допомогу в таких випадках приходять всім відомі прокладки і тампони. Але це далеко не всі засоби гігієни, які здатні врятувати Вас від протікання і дискомфорту. Про менструальні чаші як прекрасну багаторазову і екологічну альтернативу Ви вже обізнані, а ось про софт-тампони сьогодні ми Вам розповімо. 

Буквально за останні пару років жіноча половина людства познайомилася з декількома новими видами гігієнічних засобів, які дійсно рятують під час місячних. Вже відомо і про софт-тампони, які сьогодні ми представимо Вам ближче, і про менструальні чаші, і про багаторазові прокладки, і навіть про менструальні трусики. І це всього лише йшов 2019 рік. Чи то ще буде… 

Так як на жіноче крихке плече звалився тягар критичних днів і мимовільних вивержень кров'яних вулканів, то досвідчені менструальні вулканологи, вони ж виробники гігієнічних засобів, з року в рік намагаються полегшити жіночу долю в період червоних днів календаря. Скасувати функцію крововиливу вони, на жаль, не можуть, але скрасити дані дні їм під силу. Скажемо ж спасибі, що жінкам більше не доводиться бути активними учасницями гуртка “очманілі ручки” і кожен місяць збирати собі прокладки з підручних засобів, укладаючи в білизну шар за шаром вату, бинти і марлю. Благо, ми живемо в сучасному світі і маємо можливість користуватися всіма благами цивілізації і насолоджуватися життям навіть під час місячних. З такою метою і створювалися софт-тампони.

Софт-тампони. Що це таке і як з ними справлятися?

Дорогу софт-тампонам!

Для затятих шанувальників прокладок і звичайних тампонів буде вельми несподівано дізнатися, що тампони існують і у вигляді милих м'яких губок. Ще більш незвично буде усвідомлювати, що з тампонами може бути цілком зручно і комфортно. А ще з ними можна плавати, займатися спортом і навіть сексом з партнером. Дивно, чи не так?

Софт-тампони - це прекрасна і, головне, зручна альтернатива всім прокладкам і звичайним тампонам, яка відкриє Вам приємну таємницю про те, що під час місячних можна як і раніше жити повноцінним життям, насолоджуватися звичними справами і не відмовляти собі в задоволенні і відпочинку. Представляють із себе софт-тампони м'які губки різних форм. Це можуть бути і довгасті кульки, і губки анатомічної форми, і софт-тампони у вигляді милих сердечок. Відмінною рисою софт-тампонів є відсутність аплікатора і спеціального шнурочка для витягування. Замість мотузочки виріб має спеціальний язичок-дірочку, підчепивши пальцем за який можна з легкістю витягти тампон назовні. 

Виготовляються софт-тампони з гіпоалергенного м'якого матеріалу за всіма вимогами безпеки. Вони проходять ретельні дерматологічні та клінічні перевірки. Матеріал не шкодить здоров'ю, не приносить дискомфорт і не викликає печіння, свербіння і непереносимості. Софт-тампони - це повністю безпечний і нешкідливий засіб гігієни для жінок, які бажають відчувати себе також прекрасно і комфортно, як і в дні безтурботного періоду.

Переваги софт-тампонів

Ви так само любите обіймашки, як їх люблять софт-тампони?Софт-тампони - це суцільна перевага. Безсумнівно, як і у кожного продукту, у них є свої недоліки, але переваг у цього гігієнічного засобу хоч відбавляй. Чому ж слід спробувати м'які тампони?

  • Якість. В першу чергу хочемо звернути увагу на якість і нешкідливість матеріалу. Ми вже вище писали про гіпоалергенність і відсутність побічних ефектів, свербіння і подразнення слизової інтимної зони, але повторимо ще раз. Це далеко не ті губки, якими Ви звикли мити посуд або драїти раковину. Це спеціально розроблений м'який і ніжний матеріал на основі медичного поролону, який пройшов масу дерматологічних, гінекологічних і клінічних перевірок.
  • 100% зручність. Софт-тампони настільки м'які і ніжні, що вони абсолютно не відчуваються всередині. Просто вставте тампон в піхву і забудьте про існування місячних і про сторонні предмети у Вашій вагіні на наступні 8 годин. Ви будете здивовані, але дані тампони наділені надприродною силою, яка дозволяє їм перетворюватися в тампони-невидимки. Ви дійсно не відчуєте їх всередині себе абсолютно. Головне в цій справі не забути, що вони все ще знаходяться в обіймах вагінальних стінок і своєчасно їх витягнути. 
  • 8 годин спокою і кайфу. Софт-тампони розраховані для використання до 8 годин. Цілих 8 годин! 8 годин розслабленого стану, впевненості в повній непротікаємости і кайфу від життя. На відміну від звичайних тампонів, з якими потрібно возитися кожні 3-4 години, ці приємні губки просто роблять неможливе. Ну а якщо у Вас досить рясні виділення, то існують різні розміри виробів з такими ж рівнями крапельок, як і в звичайних тампонах і прокладках. Так що проведіть ці 8 годин так, ніби Ви не знаєте про існування такого явища як “місячні”.
  • Відсутність шнурочка. Ефект невидимки доповнює також і відсутність спеціальної мотузочки, за яку можна витягувати звичайні тампони. В даному випадку деякі можуть віднести цей пункт до недоліків софт-тампонів, деякі ж - бурхливо аплодувати і стрибати від радості. Чому ж? Так, витяг тампона зі шнурочком був би куди простіше і зрозуміліше. Але якщо призвичаїтися виймати софт-тампони пальчиком, то ця проблема пропаде також, як і з'явилася. У кожного тампона є спеціальна виїмка, дірочка або язичок, за допомогою яких можна без проблем підчепити виріб пальцем і витягнути назовні. Це зробити трохи складніше, ніж витягти звичайний тампон, але легше, ніж дістати ту ж менструальну чашу. Ідеальна золота середина - це про софт-тампони. 

Плюси відсутності ниточки зрозумілі і на інтуїтивному рівні. Немає ниточки - немає проблем. Вам ніщо не буде заважати, нічого не потрібно буде поправляти і ніщо не вигляне з-під Вашої білизни в самий невідповідний і несподіваний момент. До того ж, це набагато естетичніше, коли з Вас не визирає таємничий шнурочок, чи не так? Чи є у Вас місячні відомо тільки Вам. Абсолютно нічого не видасть Ваш стан, адже все, що відбувається всередині вагіни, залишається всередині вагіни. Навіщо комусь знати про настрій Вашої матки?

Насолоджуйтесь життям навіть під час критичних днів!

  • Не змінюють свій розмір. Звичайні тампони, коли вбирають достатньо рідини і вологи, можуть набухати до неймовірних розмірів. Внаслідок цього їх не дуже зручно і абсолютно неприємно витягувати. Софт-тампони ж абсолютно не збільшуються в розмірах, навіть коли досить нап'ються кровушки і наберуться вологи. А що це означає? А значить це те, що комфорт і зручність Вам гарантовані!
  • Спорт, Плавання, відпочинок. Софт-тампони настільки м'які, ніжні і приємні, що не тільки не відчуваються при ходьбі, але і залишаються надійними захисниками від протікання навіть під час різних активностей. Як би Ви не звивалися, сідали на шпагати, викидали танцювальні па або розмахували ногами - софт-тампони не дадуть протекти. Незалежно від фізичного навантаження і рівня гутаперчівості ніг і тіла тампон не зміщується під час рухів. Якщо Вам належить виступати на публіці в білому трико, демонструвати гімнастичні елементи в купальнику, бігти марафон або активно стрибати на фітнесі, єдиний зручний вихід із ситуації - софт-тампони. Не пропускати ж тренування і важливі події? Ніяких проглядаючих ниточок і слідів менструального періоду. Ніякого дискомфорту і незручностей. Ніяких думок про протікання і про місячні. Тільки зосередженість на житті і отриманні задоволення.

Якщо ж у Вас запланований відпочинок на морі або намічаються інші водні процедури на той час, коли календар рясніє червоним кольором, то тут також прийдуть на допомогу софт-тампони. З м'якими тампонами можна без проблем плавати скільки Вам завгодно хоч в басейні, хоч в ставку, хоч на морі. Мало того, що софт-тампони абсолютно непомітні і ніяк не визирають з-під трусиків, так ще через відсутність шнурочка вони не просочуються водою і не набухають. Який би не був день циклу Ви вільно і сміливо можете плавати у воді. А вже якщо місячні застали Вас зненацька на відпочинку, то софт-тампони - це просто необхідна річ у Вашій косметичці. Гріх не поніжитися в морі тільки тому, що Ви жінка, якій судилося кровоточити раз на місяць. 

Не здумайте пропускати тренування!

  • А як щодо сексу? На території статевого життя прогнозується сексуальна активність і абсолютна безхмарність. Періодами очікується помірна вологість, але її причиною виступають не критичні дні в розпалі циклу, а насувається циклон збудженості і сексуального бажання. Одним словом, сексу бути! Тепер під час місячних Вам не доведеться стримувати свої пристрасні пориви і втихомирювати бажання. З софт-тампонами Ви будете зберігати чистоту під час сексу і не переживати про те, що Вашому чоловікові може щось не сподобатися. Ваш партнер просто не помітить різниці, адже тампон абсолютно не відчувається партнером в процесі статевого акту. Матеріал виробу такий м'який, що він не викликає будь-якого дискомфорту або незручностей. Також секс разом з софт-тампоном не приносить шкоди здоров'ю. Тепер секс в критичні дні може бути не тільки в душі або на пелюшці, але і там, де з'явиться бажання.

Що мені секс, що мені спорт, що мені море і курорт, коли мої тампони зі мною

Переваг софт-тампонів дійсно багато і всі вони реально допомагають спростити життя жінки під час періоду місячних. Але не варто забувати, що у монети є зворотна сторона. До найбільших незручностей, з якими може зіткнутися дівчина при користуванні софт-тампонами, відносяться висока ціна і відсутність аплікатора або ниточки для вилучення.

Так як тампон потрібно виймати безпосередньо пальцем і вставляти таким же чином, то потрібно дуже ретельно стежити за чистотою рук. Перед тим, як вставляти або витягувати виріб, необхідно помити руки, щоб не занести всередину будь-яку інфекцію. Для вилучення тампона Вам також знадобиться деякий час, щоб Ви знайшли зручний для себе варіант, комфортну позу і спосіб. Тампон Ви дістанете в будь-якому випадку, так що переживати, якщо у Вас з першого разу не вийшло, не варто!

Другим недоліком софт-тампонів є їх ціна. Ціна на такі гігієнічні засоби значно вище, ніж на звичайні прокладки і тампони. А з огляду на те, що тампони одноразові, то багато хто забуде про ідею їх покупки відразу ж. Але не варто робити поспішних висновків. Софт-тампони дійсно дорожче за ціною, але вони і володіють великими можливостями і перевагами, з якими ні прокладки, ні тампони і поруч не стояли. Такі гігієнічні засоби відмінно виручать Вас на відпочинку, на важливих заходах і просто в повсякденному житті. Софт-тампони - це не просто тампони, це можливість жити в своєму звичному ритмі і не відмовляти собі ні в повноцінному відпочинку, ні в задоволеннях життя!

Кров'яні хмари розведу руками!

 

Відгуки

Софт-тампони - живіть із задоволенням навіть під час місячних! (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Софт-тампони - живіть із задоволенням навіть під час місячних!, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка