Вихід є! Менструальні чаші

Менструальні чаші

Жіночий організм - дуже складний, але цікавий механізм. У деяких випадках несправедливий, а в деяких вельми кумедний. І так уже повелося, що саме жіночу частину населення наздогнала менструальна доля. Щомісяця, згідно з циклом, кожна дівчина із завмиранням серця чекає того самого моменту настання майбутнього цунамі, мало не позначаючи ці червоні дні в календарі. І кожен раз доводиться рятуватися, кидаючи самій собі рятувальну шлюпку. Але підлість в тому, що шлюпки теж можуть протікати... Але критичні дні - це не привід для поганого настрою, скасування планів, перенесення довгоочікуваних поїздок, вічної параної з приводу протікання і близько тижневої депресії. Вихід є! Адже на допомогу дівчатам прийшла чудова альтернатива вже звичним гігієнічним засобам - менструальна чаша.

Менструальна чаша - наш кандидат!

Ми вибираємо чаші!Набридли громіздкі прокладки, що створюють ефект кінного сідла та утворюють досить неприємний парник в інтимній зоні? Або побоюєтеся суперечливих тампонів, про користь і шкоду яких ніяк не прийдуть до єдиної згоди? Тоді, якщо Ви не професійна кінна наїзниця і не збираєтеся вирощувати розсаду в створеній прокладками теплиці, а також не хочете піддавати своє жіноче здоров'я шкоді, викликаній тампонами, то менструальна чаша - Ваш кандидат!

Менструальна чаша (вона ж менструальна чашечка, ковпачок, капа) - це засіб інтимної гігієни у вигляді конусоподібної чаші з хвостиком, яка поміщається в піхву для збору менструальних виділень. Це прекрасна альтернатива традиційним засобам гігієни під час місячних, яка не заподіює ніякої шкоди жіночому здоров'ю.

 

Чому чаша краща за інші засоби?

Менструальна чаша має низку переваг перед традиційними засобами гігієни:

  • Засоби гігієниМенструальна чаша не вбирає виділення. На відміну від гігієнічних прокладок і тампонів, менструальна капа не вбирає виділення, а збирає їх. Якщо тампон вбирає вологу і виділення, що може сприяти поширенню інфекцій, а прокладки просто можуть викликати алергію і подразнення, то чаша не вбирає виділення, а збирає їх усередині себе. Кров збирається всередині капи та не має ніякого контакту зі слизовою оболонкою, тим самим запобігаючи поширенню інфекцій і бактерій. До того ж якісні чаші виконані з безпечних матеріалів, які не сушать слизову і не впливають на мікрофлору.
  • Економія. Одну менструальну чашу можна використовувати протягом 10 років. Так, Ви заплатите за чашу більше, ніж за ті ж прокладки або тампони, але з огляду на частоту використання цих засобів, з менструальною чашею Ви будете в економічному виграші. З огляду на те, що прокладку і тампон потрібно міняти приблизно через кожні 3-4 години, то за нескладними підрахунками можна обчислити, що однієї упаковки цих засобів Вам повинно вистачити на один, на крайній випадок, два менструальних цикли. Одна ж менструальна чаша прослужить Вам близько 10 років. Таке придбання окупиться в перші ж місяці. Так чи варто переплачувати кожен раз?

Комфорт

  • Комфорт та зручність. При правильному розташуванні менструальної чаші всередині піхви вона не надасть Вам ніяких незручностей і дискомфорту. Ви з легкістю зможете займатися спортом, активними видами діяльності та без страху носити світлий одяг. До того ж просто неймовірним плюсом чаші є те, що не знімаючи її можна використовувати протягом 8-12 годин. Самі розумієте, що це куди більше, ніж вже звичні гігієнічні засоби та куди більш зручно.
  • Не шкодить навколишньому середовищу. Тема екології, екологічності продуктів і матеріалів зараз досить актуальна. Менструальна чаша - це той гігієнічний засіб, який не призводить до забруднення навколишнього середовища і її використання веде до скорочення кількості сміття. На відміну від прокладок та тампонів, які необхідно викидати, менструальну капу утилізувати не доводиться. Використовуючи її, Вам потрібно буде позбавлятися лише від її вмісту. Після використання чашу необхідно лише промити водою і милом.
  • Менструальна капаМісткість. Чаші існують різних розмірів, але кожна чаша вміщує в себе виділень більше, ніж тампон або чим може увібрати в себе прокладка. Так, якщо у Вас рясні виділення, то Вам знадобиться чаша побільше, проте Ви будете впевнені, що небажане протікання виключено (при правильному встановленні та розмірах менструальної чаші, звичайно ж).
  • Економія місця. Якщо Ви очікуєте місячні під час поїздки куди-небудь, то менструальна чаша допоможе заощадити місце у Вашій сумці. Чашечка займає набагато менше місця, ніж ціла упаковка прокладок або тампонів.
  • Приємні у використанні. Менструальна чаша розташовується всередині тіла, тому вона не створює зовнішнього дискомфорту. Вона виконана з гладкого матеріалу, який не викликає неприємних відчуттів. На відміну від прокладок, чаша не створює ефект компресу і неприємних тепличних умов. І не викликає ефекту пересушування, на відміну від тампонів.
  • Ніхто не дізнається про менструальну чашу. Знову ж таки, оскільки чаша розташовується всередині, то навіть на пляжі, хизуючись купальником, Ви зможете приховати нелегкі червоні часи, які Вас спіткали. Прокладки можуть видати Вас своїми крильцями, які так підло і кричущо заявляють про себе. Тампони видадуть Вас підступною ниточкою, яка зможе прослизнути назовні та виглядати з-під трусиків. Менструальна чаша ж, в цьому плані, Ваш вірний і відданий друг!

Розслабляйтеся з чашею!

  • Легкий догляд. Чашу зроблено з матеріалів, які легко піддаються очищенню. Менструальну чашу після використання слід лише промити водою з милом і ретельно змити мильний розчин. Після цього помістити засіб інтимної гігієни заново всередину. Після тривалого використання і перед першим використанням на початку циклу чашечку необхідно прокип'ятити у воді протягом декількох хвилин (читайте інструкцію).
  • НІ протіканню!  І, звичайно ж, найбільш хвилюючий пункт для дівчат. Кожна з дівчат хоче уникнути незручного моменту несподіваного протікання. Так, 100% гарантію Вам не дасть ніхто, адже всюди бувають осічки. Але менструальна чаша є однією з найнадійніших штучок серед засобів гігієни. Вона щільно прилягає до стінок піхви та створює певний вакуум, який допомагає їй міцно триматися і сприяти попаданню виділень виключно всередину чашечки, не оминаючи її широт і не витікаючи.

Щоб не протекти!

Пам'ятайте, протікання можливо лише в тому випадку, якщо Ви неправильно вставили чашу. Недостатньо глибоке занурення всередину буде завдавати не тільки дискомфорт, але і протікання. Якщо чаша рівномірно не розкриється всередині, вона не буде щільно прилягати до стінок, що призведе до витікання рідини. До небажаної ситуації може привести і неправильно підібраний розмір чаші. Занадто малий кубок буде блукати піхвою і не закріплюватися на одному місці. Занадто велика створить Вам дискомфорт і також не вбереже від можливого виходу з берегів.

У разі підбору потрібного розміру і правильного розташування капи всередині піхви, менструальна чаша буде служити Вам вірою і правдою, допомагаючи уникати неприємних відчуттів і незручних ситуацій!

Вибір за вами!

Засоби інтимної гігієни - річ суто індивідуальна. Те, що ідеально підійде для одних, може виявитися тортурами та жахом для інших. Тому слід ретельно вибирати те, що підійде саме Вам. Безсумнівно, менструальні чаші - річ нова для більшості дівчат, і не випробувана. Але лише спробувавши, Ви будете знати, підходить вона Вам чи ні. Єдина порада, яку може Вам знадобитися спочатку - НЕ ЗДАВАЙТЕСЯ! Так, так, саме не здавайтеся. Адже з першого разу навіть вставити чашу всередину виходить далеко не у кожної. Вам знадобиться час, щоб призвичаїтися правильно і зручно вставляти чашечку в піхву. Метод проб і помилок в дії. Але будьте впевнені, в кінцевому підсумку у Вас все вийде! І, можливо, Ви назавжди перейдете на менструальні чаші та спростите собі нелегкі календарні дні!

Обирайте чаші!

Відгуки

Вихід є! Менструальні чаші (1 відгуків)
16.01.2019
5 - Читательница

Поднимаем тост за чаши!

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Читательница.
Надеемся, что статья была для Вас не только интересной, но и полезной.
Спасибо за внимание к нашему сайту)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Вихід є! Менструальні чаші, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка