Сексуальна конспірація або як зайнятися сексом, якщо Ви вдома не одні

Як тут позаймаєшся сексом, якщо дитяче око Саурона стежить за тобою...Ви закохана пара або любляче один одного подружжя. Молодість. Пристрасть. Ви гарячі, як ніколи, і відкриті у всіх своїх сексуальних проявах відносно один одного. Насолоджуєтеся кожною хвилиною, проведеною разом, і експериментуєте в сексі коли і де завгодно. У Вас немає рамок, немає заборон, немає скутості. Тільки любов, пристрасть і секс. Секс на ліжку, в своїй кімнаті, в чужій кімнаті, в батьківській спальні, в лісі, на пляжі, можливо, в громадських місцях: втім, де завгодно. Але життя не стоїть на місці, Ваші відносини розвиваються і Ви починаєте жити разом.  Тепер у Вас є свій куточок для двох. Те подружнє гніздечко, в якому Ви господар і маєте право займатися там всім, чим завгодно і коли завгодно. Нестримний гучний секс? Та будь ласка! Тільки аби сусіди по трубах не стукали і поліцію від несамовитих криків не викликали. Пристрасний прояв почуттів? На здоров'я! Всі квадратні метри квартири у Вашому розпорядженні. І ось настав час і Ваша любов розростається до тих розмірів, коли їй стає тісно в серцях двох. З'являється нове життя, яке тепер більшу частину часу буде перетягувати всю Вашу увагу на себе. Що робити зі своєю пристрастю тепер? Чи не ставити ж хрест на статевому житті? Ні в якому разі! А якщо дитина стоїть непохитною перешкодою на шляху до бурхливого пристрасного сексу з колишніми емоціями і відчуттями, то у Вас просто не вистачає винахідливості і фантазії як би це все непомітно провернути. Як же займатися сексом, якщо у Вас є дитина? Парочкою хитрих способів ми з Вами із задоволенням поділимося.

Секс-версія «Що? Де? Коли?»

«Як виділити час для подружнього обов'язку, коли поруч або в сусідній кімнаті знаходиться дитина» або ж «Де займатися сексом, якщо Ви живете в однокімнатній квартирі з дитиною?». Подібних питань багато і деякі пари дійсно бачать в цій ситуації проблему і якусь скутість у власних діях. Так, дитина забирає багато уваги і енергії, але це не повинно бути причиною сексуального розладу між чоловіком і жінкою. Задоволені батьки - щаслива сім'я. Так що візьміть на замітку пару-трійку ідей, які ми Вам підкинемо.

Куди бігти? Куди подітися?

12 способів зайнятися сексом, якщо у Вас є дитина

Свій затишний куточокБільше кімнат - менше проблем. Якщо у Вас дво- або трикімнатна квартира, а то якщо і більше, то питання знімається сам по собі. А якщо у Вас ще й двері з вбудованими замочками, то навіщо Вам взагалі потрібні поради?  Поетапна інструкція в такому випадку не буде потрібна. Просто прямуєте в іншу кімнату, закриваєте двері (в разі, якщо Ваша дитина допитлива не по роках) і приступаєте до довгоочікуваного процесу коїтуса. А вже кого-кого, а дитину можна зайняти на пару десятків хвилин захоплюючою грою з іграшками або збором конструктора. Або ж піти з козирів в рукаві і застосувати безпрограшний і ефективний спосіб на всі часи - включити мультики. 10-20 хвилин для сексу, поки чадо вникає в суть мультфільмів, у Вас в кишені. 

У разі, якщо пристрасть Вас спіткала в обідній час, то обставини самі складаються так, що дитину пора укладати спати. Дитина насолоджується безтурботним і таким солодким обіднім сном, а Ви насолоджуєтеся один одним в не менш солодкому сплетінні тіл. І нічого вигадувати не треба.

Жити в багатокімнатній квартирі - це, звичайно, чудово і навіть ідеально для сім'ї з дітьми, але, на жаль, так складається не завжди і не у всіх. Більш проблематично виділити час і місце для задоволення тим парам, які живуть в однокімнатній квартирі. Але не варто думати, що на цьому кінець Вашого сексуального життя. Навпаки! Ви навіть не уявляєте, скільки місць і варіантів можна вигадати в спробах віддатися пристрасті тут і зараз. Про такі способи ми поговоримо далі.

Хто не сховався, я не виненПограйте з дитиною в хованки. Хто з нас в дитинстві не грав в хованки? Гра на всі часи, племена і на випадки, якщо потрібно когось втратити з уваги на кілька хвилин. Хіба Вам не це зараз потрібно? Поєднайте 2 в 1: і з дитиною пограєте, і подружній обов'язок виконайте. А якщо ще проведете підготовчий етап перед грою і навчите свою дитину рахувати до тисячі, а то й більше, то торкнетеся ще й освітнього аспекту. Поки Ваше чадо рахує до чотиризначної цифри і, що найголовніше в цій грі, не підглядає, куди Ви там ховаєтеся і що взагалі витворяєте, у Вас є в запасі кілька хвилин для того, щоб притулитися в затишний куточок і пограти в свої дорослі ігри.

Якщо ж цього часу не вистачило, то поміняйтеся ролями і дозвольте тепер ховатися дитині. І поки він шукає, де б надійно сховатися з Ваших очей, скористайтеся моментом і займіться пошуком, але не дитини, а точки G, наприклад. Але не розтягуйте задоволення на вкрай тривалий час, так як дитина може не витримати і вийти зі свого притулку, не дочекавшись поки Ви закінчите і знайдете його. А це загрожує Вашим викриттям і спробами виправдатися, мовляв «ми роздяглися, щоб краще відчувати тебе і швидше знайти». Але якщо Ви спритні, хитрі і авантюрні, то варіант з хованками необхідно запам'ятати.

Забере, нагодує, одягне, зігріє, розважитьПоки діти в школі. Гряде осінь, а це значить довгоочікуваний шкільний сезон ось-ось настане. Школа І садок - це не тільки освітні заклади, а й відмінні місця, де діти проводять більшу частину часу. Відмінні для батьків, звичайно ж. Половина дня автоматично присвячується Вам і Вашим справам. А щоб не втрачати дорогоцінний час даремно, варто витратити його з приємною користю. Діти в школу - батьки в танок. Сексуальний танок тіл, звичайно.

Якщо ж так вийшло, що і чоловік, і жінка в шкільний час знаходяться на роботах, то це також не привід для засмучення. При сильному бажанні Ви завжди зможете скооперуватися і приїхати додому в обідню перерву, щоб покуштувати гарячий секс на обід, поки Ваші діти гризуть граніт науки. А взагалі, якщо Ви не проти зайнятися сексом один з одним в інших місцях, не обов'язково на території власного будинку, то проблема випаровується сама по собі. Проте місця для сексу за межами квартири - це вже зовсім інша історія…

Як добре, що є бабусі. Кожна бабуся любить своїх онуків і душі в них не чає - це всім відомий факт. Так чому б не відправити малюків на день, а то і на тиждень погостювати у бабусь з дідусями? В цьому випадку одні плюси: і Ви назаймаетесь сексом уздовж і поперек, що на рік вперед вистачить, і Ваша дитина побачиться з улюбленими бабусею і дідусем. До того ж, від них Ваша дитина повернеться ситою і задоволеною. Всі ж знають, що від бабусі ти голодним не підеш… Сектором «приз» на барабані буде, якщо бабуся живе в селі або відпочиває в гарну погоду на дачі. В такому випадку Ваша дитина ще й нагуляється вдосталь на свіжому чистому повітрі в повній самоті з природою. 

Інший варіант - якщо Вам для сексуальних розваг вистачить пари годин, то бабусю можна запросити просто погуляти з малюком на вулиці, поки Ви займетеся & laquo;домашніми справами» вдома.

Висновок один: бабусі для пристрасної сімейної парочки з дитиною на вагу золота!

Дідусі-завжди знайдуть, чим зайняти дитину

Чарівний світ халабуд займе ваших малюківА не поїхати б Вам в табір, дітки?! Відходячи недалеко від способу «відправити дитину до бабусі», перейдемо до подібного і досить примітивного, але також дієвого варіанту - взяти путівку в табір і відправити днів так на 14 відпочивати дитину до моря, в гори або просто в оздоровчий табір. Тут то Ви точно вдосталь насолодитеся часом для двох, купою вільного часу і сексом, сексом і ще раз сексом. Бурхливим, гучним, пристрасним, божевільним, гарячим сексом. Відправивши дитину в табір, Ви будете впевнені, що і чадо в надійних руках, і що до Вас в будь-яку хвилину ніхто не вломиться в кімнату і не порушить пристрасть. У такі моменти Ви точно згадаєте минулі безтурботні часи "молодості" і нестримної пристрасті. І у Вас знову немає меж, рамок і обмежень… Відпочивають діти - відпочивають батьки.

Чарівна Нарнія. Увага, зараз буде хвилинка ностальгії. Згадаймо дитинство і ті прекрасні моменти, коли ми відчували себе юними будівельниками затишку і дизайнерами інтер'єрів. Всі ж в дитинстві будували халабуди? З усього, що попадеться під руку: спинки стільців, крісла, полиці, ковдри, покривала і безлічі подушок. Усередині свого чарівного куреня ми створювали затишок, відгороджували куточки, ділячи простір на кімнати, і тягли туди всі іграшки і речі, аж до їжі, з якими могли гратися і перебувати там тривалий час. І Ваші діти в цій справі - не виняток. Покажіть нам тих, хто не любить будувати халабуди. Таких буде одиниці. Так що дитячі халабуди - це відмінний спосіб зайнятися сексом, поки Ваша дитина грається всередині свого затишного і відчуженого від навколишньої суєти світу. 

Душ - чи не найприємніше, тепле і ароматне місце для занять любов'юЧому б не викупатися? Якщо всі бабусі-дідусі зайняті, путівок в табір не виявилося, садки закриті на карантин, школи на канікулах, а халабуди не добудовані, то доводиться використовувати всі куточки в квартирі по максимуму. У хід йде ванна кімната. Секс в ванній - це прекрасний варіант для усамітнення, адже туди навряд чи увірветься Ваш малюк, а вже тим більше, якщо двері у ванній на клямці. Увімкніть воду або запустіть пральну машину, щоб звуки Вашого пристрасного сексу заглушив потік води або гуркіт стрибаючої від віджиму машинки, і приступайте до пікантної частини. Зіпріться об пральну машину, раковину, двері або зовсім прийміть разом ароматну пінну ванну або душ. Таким чином Ви займетеся сексом під теплою водою в сприятливій інтимній обстановці, а також непогано заощадите на гарячій воді, якщо будете купатися разом, а не окремо. Одні плюси. Наша ванна завжди наполовину повна. Так що беріть від життя все, навіть те, що стосується самих затишних і дрібних куточків у вашій квартирі.

Кухня створена не тільки для приготування їжі!.. Але і для сексу чоловіка і жінки, коли їх дитина зайнята іграшками в сусідній кімнаті. Якщо нікуди бігти, щоб вгамувати свою пристрасть, а квадратура ванної не сприяє затишному і комфортному інтимному проведенню часу, то на допомогу приходить стара добра кухня. Закрийтеся на кухні поки Ваш малюк захоплено дивиться мультики або грає в машинки, ляльки. Якщо зайняти дитину чимось захоплюючим і зробити телевізор злегка голосніше, то можна не переживати, що малюк почує те, що Ви намагаєтеся приховати, або навідається з ревізією на кухню. На кухні завжди знайдуться стільці, крісла або диванчики, на яких цілком можна затишно розміститися для швидкого і вельми комфортного сексу. Ну а якщо таких немає, то, як і у випадку з ванною, завжди можна спертися об двері, стіл, холодильник або будь-які інші шафки і полички.

Смачною може бути не тільки їжаМенше пощастило тим, у кого кухні цілком-то і немає. Якщо Ви щасливий володар квартири-студії, то прекрасно розумієте про що йде мова. В такому випадку потрібно лише радіти, що хоча б для санвузла забудовник все ж виділив окрему кімнату. Так що в такій ситуації Вам допоможе тільки попередній пункт.

На радість людям. Йдеться про балкони. Якщо у Вашій квартирі є балкон, то це ще одне відмінне містечко, де можна зайнятися сексом. Балкон, звичайно, менш захищена територія від сторонніх очей, та й особливо не покричиш в пориві пристрасті, але як варіант - цілком непоганий. Мінус лише в тому, що дане місце добре лише в теплу пору року, якщо у Вас не утеплений балкон. Інакше, Ви під загрозою отримати не задоволення від інтиму, а цілком потужну і тривалу ангіну. Єдиний момент: стежте за тим, щоб дитина випадково не закрила Вас на балконі, а то доведеться кликати на допомогу небайдужих перехожих. Ах так, і подбайте про те, щоб ваші секс-ігри не засікли цікаві і окаті сусіди, а то, навіть не підозрють, що Ви влаштуєте їм ефектне еротичне шоу безкоштовно, без смс і реєстрації.

Чим вам не секс на свіжому повітрі?Місто засинає, прокидається парочка. Традиційний варіант всіх сімейних пар - займатися сексом в нічний час доби, коли дитина вже бачить сьомий сон. Як тільки Ви укладете малюка спати, почуєте ритмічне сопіння або помітите, що дитину накрив міцний неруйнівний сон, то можете сміливо приступати до сексуального наступу. Головне в цій справі полагодити або замінити заздалегідь все скрипучі ліжка в квартирі і насолоджуватися сексом хоч всю ніч.  Якщо ж Ваше ліжко все ж отримало посттравматичний шок після бурхливих занять сексом і час від часу видає скрипучі і крекчучі звуки вмираючої деревини, то тоді доведеться тулитися біля стінки або зробити передислокацію з ліжка на підлогу. Хоч сон у дітей і міцний, але від пристрасних стогонів і криків, все ж, доведеться відмовитися. Вчіться займатися сексом тихо, але не менш яскраво і пристрасно. Такий скілл буде дуже до речі в будь-якій ситуації, якщо Ви побажаєте піддатися сексуальним утіхам де-небудь за межами будинку.

Навіщо придумувати велосипед? Ширма-найкраще маскування.Стороннім вхід заборонений або чудо-перегородка. Якщо у Вас однокімнатна квартира, але квадратура дозволяє розділити кімнату на два простори, то робіть це негайно! І у Вас буде така собі батьківська спальня, і у дитини буде свій особистий простір. Зробити це досить просто: прилаштувати перегородку, яка розділить одну велику кімнату на дві маленьких; поставити велику полицю або шафу, яка буде візуально розділяти територію дитини і батьківський затишний куточок; або ж самий просто варіант - просто повісити шторку або поставити ширму. І якщо привчити дитину з малого віку, що заходячи на батьківську територію слід стукати або питати дозвіл при вході, то можна не переживати про раптове вторгнення і викриття під час інтимного процесу. Поки ж дитина маленька, то такий територіальний розподіл зможе забезпечити Вам свій, прихований від очей дитини, куточок для любові і пристрасті. Все, що було за ширмою - залишається за ширмою.

Хобі у дитини - вільний час у батьків. Найкраще поєднати приємне з корисним, освітнім і творчим - знайти дитині хобі. Точніше, сприяти тому, щоб Ваш малюк зайнявся тим, що приносить йому задоволення як вдома, так і за його межами. Віддайте дитину на танці, спів, бокс, футбол або в будь-який інший гурток, де буде потрібно його безпосередня присутність. І ось, поки Ваш малюк демонструє чергове балетне па в танцювальному залі, тягне ноту «ля» у класі для хору, розучує техніку биття м'яча на полі або вчить англійську мову в лінгвістичному гуртку, Ви зможете спокійно і без зайвого поспіху  розучувати нові пози з німецьких фільмів для дорослих вдома. Поки дитина за межами квартири, Ви можете витратити хоч весь свій час на заняття сексом і на ліжку, і на кухні, і у ванній, і в будь-якому куточку Вашої квартири.

Чи є секс після появи дитини

Звичайно є! І не варто ставити хрест на статевому житті, навіть якщо Ви живете в однокімнатній квартирі і боїтеся бути поміченими під час інтимного процесу. Головне не втрачати пристрасть і не почати тонути в побуті і рутині, розвивати фантазію і проявляти винахідливість. Навіть найменша квартирка таїть в собі багато затишних куточків, де можна віддатися любові і пристрасті. Так що для Вас завжди знайдеться квест з пошуку відповідних місць для сексу. Ну а з нашими порадами Вам не доведеться довго думати і міркувати. Але, тим не менш, якщо у Вас залишилися ті лайфхаки по місцях для сексу, які ми забули згадати, то діліться ними в коментарях: комусь вони вже точно знадобляться. Якщо секс після появи дитини? Є! Чи є секс, якщо Ви живете з дитиною в однокімнатній квартирі? Є! Секс є завжди, головне - бажання і відмінна фантазія. До того ж, секс в такій обстановці розкриває сексуальний потенціал з іншого боку, розкриває партнерів, відкриває нові місця для сексу і вносить відмінну різноманітність в інтимні відносини і відчуття. Не обмежуйте себе, не будуйте кордонів і заборон, яких немає, експериментуйте і займайтеся любов'ю!

Руйнуйте свої кордони!

 

Відгуки

Сексуальна конспірація або як зайнятися сексом, якщо Ви вдома не одні (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Сексуальна конспірація або як зайнятися сексом, якщо Ви вдома не одні, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка