Секс у воді: як зробити інтим яскравіше?

    Секс у воді - це збудливий процес, який додасть інтиму більше пікантності, внесе в нього різноманітність і пристрасть. Вода дозволить розслабитися, ще більше збудитися завдяки приємній температурі, а також створити з її допомогою додаткову стимуляцію. Крім того, в наш час існує велика кількість секс-іграшок, які можна застосовувати під час заняття любов'ю в воді. До них відносяться вироби як не потребують елементів живлення, так і різні водонепроникні вібратори. Іграшки додадуть процесу еротичність і дозволять парі ще більше насолодитися один одним.
    Під час статевого акту в воді натуральна змазка досить швидко змивається. Партнерам необхідно подбати про додаткове зволоження, щоб не відчувати дискомфорт. Це стосується не тільки застосування секс-іграшок, але і класичного проникнення. У даній ситуації відмінно підійдуть лубриканти на силіконовій основі. Вони не розчиняються у воді та забезпечать тривале і комфортне ковзання. Подібні засоби часто не сумісні з ніжними матеріалами інтимних іграшок, тому для них краще використовувати змазки з водно-силіконовою (гібридною) основою.
 
Як урізноманітнити секс в душі?
 
    Сам по собі секс в душі дуже приємний. Крім основних відчуттів, які партнери отримують від статевого акту, вони також можуть створювати додаткову стимуляцію водою. Цівки інтенсивно впливають на ерогенні зони партнерів, а також приємно лоскочуть їх тіла. Багато пар також вважають за краще брати з собою улюблені вироби з інтимної колекції.
    Для застосування в душі існує досить великий вибір секс-іграшок. До них відносяться анальні пробки, ерекційні кільця, фалоімітатори та інші вироби, які не мають вібрації. Винятком є іграшки з киберкожи. Їх ніжна, пориста текстура не призначена для застосування в настільки вологих умовах. Що стосується пристроїв з вібрацією, їх також часто можна застосовувати в воді, але необхідно звертати увагу, щоб корпус був водонепроникним. Така інформація вказується на упаковці або в інструкції по застосуванню.  
  
Що необхідно для класного заняття сексом у ванні? 
 
    Приймати гарячу ванну - мабуть, одне з улюблених занять у людей, яке подобається їм не менше хорошого сексу. А поєднувати два таких приємних заняття любить, мабуть, кожен, хто пробував хоч раз. У ванній легко можна створити романтичну атмосферу. Запалити ароматичні свічки, використовувати піну і створити не тільки підходящу для інтиму атмосферу, але і досить розслаблюючу. 
    Інтимні іграшки для сексу і прелюдій у ванній не відрізняється від тих, які застосовують в душі. Водонепроникні пристрої можна не побоюючись повністю занурювати в воду. 
 
Що потрібно знати парі про секс в море?
 
    Думка про те, щоб зайнятися сексом в море, збуджує безліч пар. Але перед подібним статевим актом обов'язково зверніть увагу на чистоту водойми. Секс в море досить привабливий, але не варто нехтувати здоров'ям. У пари також можуть виникнути труднощі з захисними засобами та додатковою змазкою, адже принести з собою в море ці, по суті, підручні засоби не завжди є можливість. Варто задуматися про це ще на березі. Великою перевагою такого інтиму можна відзначити те, що партнери можуть займатися сексом навіть вдень на людному пляжі. Це неодмінно буде дуже збуджувати, а легке погойдування хвиль не дозволить іншим щось запідозрити.
    Морська вода може негативним чином вплинути на якість секс-іграшок. Цього часто не вказують в інструкції користувача, яка додається до пристрою, але секс-вироби не призначені для застосування в солоній воді. Вона легко може пошкодити їх текстуру.
    У нашому інтернет-магазині представлений широкий асортимент іграшок для застосування у воді. Ви легко підберете необхідний виріб і отримаєте повну консультацію від нашого консультанта.

Відгуки

Секс у воді: як зробити інтим яскравіше? (4 відгуків)
27.05.2017
5 - Аня

Я думаю, только об одной мысли уже организм начинает радоваться, а про сам процесс и говорить нечего. Конечно, с игрушками секс можно сделать на много ярче и подарить друг другу лучшие эмоции, а главное ощущения. Самое главное хорошо выбирать игрушки именно для использования в воде, они должны быть водонепроницаемыми, такими свойствами обладают не все.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
25.05.2017
5 - Коля

Мне вообще со своей любимой нравится любовью заниматься везде. Но ванна - это особое место, где можно устроить такой романтик. А еще мне большую страсть придает - это когда много пены и моя девочка вся в пене сидит. Меня это очень заводит. И конечно без игрушек не обходиться. В общем шикарное место, где можно по настоящему расслабиться и почувствовать друг друга полностью.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Коля.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
23.05.2017
5 - Александрина

А я, честно говоря, только и могу реально отдаться ощущениям только в ванне. Горячая вода очень расслабляет. Только другой вопрос, что, эм, габариты ванны должны быть подходящими, иначе неудобно делом заниматься... Но вообще, девушка и сама найдет способ, как себя развлечь в душе, и я скажу, что если партнер так себе, то это будет чуть ли не единственный реально действующий вариант)

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Александрина.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
22.05.2017
5 - Лариса

Секс в душе бывает реально классный. Обожаю мыться в душе с партнёрами. Особенно, если душевые кабинки это позволяют. Либо в ванной, когда она большая и есть место, где пофантазировать)) Для разнообразия, советую пользоваться душем. Причём, он бывает доводит до оргазма не только женщин, но и мужчин ;) Просто когда танцор хороший, то и танец получается хорошим)) А если два танцора профи, то...))

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Лариса.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про Секс у воді: як зробити інтим яскравіше?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка