Підіймаємо сексуальний тонус чоловіка

     Коли Ви бажані, чоловіку навіть не варто задумуватись — дещо візуально це підтверджує. Але настає такий час, коли стандартні сценарії “ласки-позиції”, “робота-домашній секс” (а то і зовсім без цього), “одяг-оголеність” збуджують чоловіка менше або у нього починаються проблеми з ерекцією, чи у Вас з ним.Щоб уникнути таких прикрих ситуацій, час від часу потрібно додавати свіжості і перчинки у Ваші сексуальні відносини.

     Отже, на рахунок першого сценарію - Вам приємний процес поцілунків губи-шия-груди-живіт-стегна-ітд. Ваш чоловік бачить це, і в сотий раз, якби він Вас не любив, збуджуюча раніше картинка приїдається . Змінити послідовність та якість ласк можливо іншими засобами, наприклад вібраторами, пірїнками, маслами для масажу інтимних органів.  Відчуття новизни лише підкреслить колишні емоції.
 
     Змініть основну позицію - Вашому чоловіку важко постійно знаходитись в одинаковому положенні, задіюючи лише певну групу мязів, та ще й так, щоб Вам було приємно. Навіть в позиції 69 він примудрився вас розігріти, а насолоду у верхній частині тіла  можна отримати від іграшок для грудей і сосків. Якщо захоте отримати нові відчуття без фізичних затрат, можете використати такий атрибут, як секс-меблі. З нею стануть доступними нові позиції та відчуття.
 
     Покупка нової сексуальної білизни буде головним пунктом зміни сценарію “одежда-нагота”. Перш за все оцініть своє тіло — просто одягнути красиву білизну буде недостатньо, якщо у Вас є недостатки, які потрібно приховати. Оцініть всю наявну у Вас білизну на собі. Залиште лише ту, яка підкреслює найбільш сексуальні участки Вашого тіла. Найкраще буде, якщо Ви таємно від чоловіка почнете ходити на аеробіку, хоча навіть домашній прес покращить ситуацію.
 
Якщо непотрібно нічого приховувати, Ви без комплексів і любите своє тіло, так, як і Ваш партнер,тоді можете обирати любі моделі:
 
- сексі-комплекти;
 
     Така білизна не залишить його байдужим і навіть одітий багато разів до такої переміни набір бюстгальтер-трусики не буде таким нудним.
 
     З часом, коли і нова білизна, і нові позиції почнуть надоїдати , можна сміливо переходити до зміни третього сценарію. 
 
     Третій сценарій потребує від Вас лише фантазії. Щоденна рутина втомлює, а ентузіазм і активність плавно переходять в бажання просто розвалитись перед телевізором і відключити телефон. Не дозвольте цій традиції поселитись у Вашому домі! Жінка може все!
 
    білизна для сексу, еротична білизна купити Спершу можна “розігріти” Вашого чоловіка, додавши банальщині гострий вигляд і смак. Наприклад, він здивується, якщо, Вим будете чекати його на кухні лише в одному прозорому фартушку. Костюми медсестри, покоївки, школярки, поліцейської — можливо, Вам це здасться смішним і неоригінальним, але звідки Вам знати, чи Ваш чоловік ніколи не уявляв Вас в такому образі? Проведіть його затримання, закріпіть руки в наручники, заведіть його в кімнату, направляючи и легко шльопаючи батіжком — такий бойовик йому обовязково сподобається. Подумайте над власними варіантами костюмів, наприклад, жінка-кішка, секретарка, соромязлива школярка.Для створення таких костюмів у нас є всі необхідні елементи:
 
- підвязки;
- прикраси для сосків;
- рукавички;
- пояси для трусиків;
- взуття та і.н.
 
     Після 2-3х таких вечорів Ваш чоловік спішитиме додому з роботи і з нетерпінням уявлятиме, якою буде його жінка на цей раз. Його пристрастні поцілунки і гаряче тверде тіло самі розкажуть про це.
 
     Не обовязково привносити зміни у Ваше інтимне життя у поданому вище порядку. Ви можете вибрати потрібний метод в порядку, актуальному саме для Вас. І памятайте, не потрібно чекати повного сексуального вигорання - як тільки Ви відчуєте, що все стає нудним і одноманітним, привносьте щось нове у Ваш секс. Саме завдяки таким експерементам Ви зможете дізнатись, не лише на що здатні Ви самі, але і яким може бути Ваш чоловік і чого бажає він.
 
amurchik.ua — це Ваш таємний посібник у світ насолоди і пристрасті!

 

Відгуки

Підіймаємо сексуальний тонус чоловіка (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Підіймаємо сексуальний тонус чоловіка, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка