Чому жінки імітують оргазм? Легкий спосіб розпізнати брехню в ліжку

     Жіночий оргазм – явище примхливе і непередбачуване: на відміну від чоловіків, які отримують сексуальну розрядку кожен раз, коли займаються сексом, дами відчувають насолоду далеко не завжди. Здавалося б – чиста фізіологія і нічого особливого, але дуже багато жінок вважають за краще не демонструвати відсутність оргазму.
 
     За статистикою, хоча б один раз імітувати оргазм доводилося переважній більшості дам, при цьому багато хто з них не бачать нічого особливого в регулярному виконанні цієї вистави для одного глядача. Примітно, що чоловіки, для яких все це затівається, зовсім не в захваті від жіночого удавання, а навпаки, сприймають його як особисту образу і демонстрацію недовіри з боку партнерки. 
 
     Чому вона прикидається?
 
     Відповідь дуже проста: жінка сприймає відсутність оргазму, як прояв неповноцінності, і всіляко намагається приховати цей факт від партнера. Про чию неповноцінність думає жінка – велике питання. Більшість дам пояснюють відсутність свого оргазму недосвідченістю і недостатньою майстерністю коханця. &Nbsp; Імітація оргазму в цьому випадку є спробою захистити самооцінку партнера: фальшивий оргазм повинен переконати чоловіка в тому, що він – відмінний коханець і здатний принести задоволення свій жінці.
 
     Трохи рідше зустрічається ситуація, в якій відсутність оргазму сприймається жінкою як прояв власної «неправильності». В цьому випадку дами імітують оргазм з метою показати чоловікові, що перед ним – справжня секс-бомба і пристрасна коханка. Незалежно від мотивів обману, розпізнати сексуальний удавання досить просто.

     Як визначити, чи дійсно їй добре?
 
     Щоб визначити справжність демонстрованого дамою оргазму, потрібно тільки уважно придивитися до її поведінки. Оргазм завжди супроводжується ритмічної пульсацією піхви і м'язів тазового дна – чоловік напевно відчує ритмічні повторювані скорочення, які і видадуть справжнє задоволення.
 
     Якщо на обличчі дівчини застигла щаслива усмішка, значить, вона з усіх сил намагається зімітувати оргазм – сексуальна насолода супроводжується мимовільним спотворенням виразу обличчя, яке неможливо контролювати. Нарешті, варто поспостерігати за її очима – при настанні оргазму очі хоча б на кілька миттєвостей виявляться закритими. І головне – після оргазму людина розслабляється: відпочиває або засинає, але точно не веде бесіди і не міркує про плани на майбутнє.

 

Відгуки

Чому жінки імітують оргазм? Легкий спосіб розпізнати брехню в ліжку (2 відгуків)
18.12.2018
5 - Татьяна

По поводу закрытых глаз готова спорить - специально проверяла, это миф: оргазм можно пережить с открытыми глазами, просто с закрытыми приятнее - больше концентрация на своих ощущениях.
По поводу ритмичного сокращения мышц, тоже правда отчасти: далеко не все женщины способны испытывать вагинальный оргазм и это не делает их неполноценными! Индивидуальная физиологическая особенность, обусловленная расположением нервного пучка.
Ну и миф третий - разрядка. Можете спорить, но далеко не любой оргазм к ней приводит, касается не только мультиоргастичных женщин, у которых ощущения только нарастают от оргазма к оргазму, а просто некоторых других видов оргазма, например энергетических - долинного и кундалини.
А чтобы не имитировали, нужно учиться обоим: мужчине, как его женщине доставить удовольствие, а женщине - доверию своему партнеру. Ну и, конечно, снятию блоков сексуальности, которые часто сводят на нет усилия обоих партнеров.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Татьяна.
Большое спасибо за такой интересный и развернутый отзыв. Как известно, каждый человек обладает индивидуальной чувствительностью и имеет свои предпочтения, поэтому универсальных способов для такого рода расслабления, к сожалению, нет.
Пробуйте, экспериментируйте, и оргазм не заставит себя ждать!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
23.05.2017
5 - лилия

Вот вопрос, почему женщины имитируют оргазм? Когда прочла название, сразу же в голове определила для себя пару причин и, когда начала читать :-))) да, именно эти: попытка скрыть либо свою "неполноценность", либо партнера. А вот про то, что мужчина может определить по женщине имитирует она оргазм или нет, тут бы я поспорила. Мы актрисы еще те: и мимику соответствующую смастерим, и сокращение мышц устроим, про издаваемые звуки вообще молчу .

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Лилия.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Чому жінки імітують оргазм? Легкий спосіб розпізнати брехню в ліжку, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка