Користь сексу для чоловіків

    Регулярний секс дуже корисний для чоловіків. Результати багаторічних досліджень відмінно доводять, що міцне здоров'я дуже залежить від активного сексуального життя. Активне статеве життя позитивно впливає на вагу і тонус організму, знижує ризик захворювань, а також надає анестезуючу дію.
 

     Подовжує життя
 
    Секс скорочує смертність. Серед чоловіків, що регулярно займаються сексом, смертність удвічі менше, ніж у чоловіків, не відчували оргазми. Оргазм є відмінною профілактикою захворювань, зберігає від стресів, нервових розладів і болів.
 
    Зміцнює серцево-судинну систему
 
    Чоловіки більш схильні до інфарктів і інсультів, ніж жінки. Регулярний же секс підтримує серце в тонусі, накачує його корисними речовинами, завдяки активному кровообігу та обміну речовин, зміцнює м'язи. Тим самим секс запобігає багатьом хворобам.
 
    Захист від застуди та грипу
 
    Щотижневі заняття сексом - це відмінне зміцнення для імунної системи. Під час сексу в три рази більше виробляється іммуноглобіна А, ніж зазвичай. Відповідно, організм стає стійкішим до інфекцій.
 
    Зниження ваги, підвищення тонусу організму і поліпшення самопочуття
    Секс - це як заняття фізичними вправами, зарядка для тіла. Збільшується обмін речовин, кровообіг, зміцнюється тіло. М'язи таза, живота, рук стають набагато сильніше. Організм сповнений енергії. Секс допомагає тримати тіло в хорошому стані.
 
    Зміцнення чоловічого здоров'я
 
    Лікарі-урологи вважають, що рак передміхурової залози взаємопов'язаний з частотою еякуляції. Для освіти насінної рідини необхідні калій, цинк, лимонна кислота. Все це передміхурова залоза бере з крові, збільшуючи їх концентрацію в 600 разів. У крові, на жаль, знаходяться і шкідливі речовини - канцерогени, які також збільшуються в кількості і потрапляють в насіння. Відповідно, дуже добре, коли це все викидається організмом разом з насінням. Однак тут лікарі рекомендують дотримуватися відносини тільки з однією партнеркою - при частій зміні дівчат ризик захворіти на рак стає вище.
 
    Болезаспокійливе
 
    Під час оргазму рівень гормону окситоцину збільшується в 5 разів, що сприяє великому викиду ендорфінів, які відмінно нейтралізують біль. Причому дія поширюється на будь-який біль - як голови, так і, наприклад, живота або м'язів.
 
    Здоров'я зубів
 
    Організм викидає в сперму кальцій і цинк, причому виробляючи їх в набагато більшій кількості, ніж потрібно. А дані речовини відмінно дію на зуби, забезпечуючи їм здоров'я і гарний білий колір.
 
    Позитивний вплив на сечовипускальну систему
 
    Під час сексу напружуються і м'язи, що відповідають за сечовипускання, що в майбутньому тільки сприятливо відобразиться на здоров'ї чоловіка.
 
    Загострення нюху
 
    Під час оргазму збільшується рівень гормону пролактину в організмі, який підвищує чутливість і сприйнятливість в запахів. Також гормон сприяє утворенню нових нейронів в тому відділі мозку, який відповідає за нюх.
 
  Захист від стресу
 
    У чоловічій спермі міститься гормон простагландин, який контролює рівень жіночих гормонів, потрапляючи в тіло жінки. Тим самим гормон впливає на емоційний стан - причому як чоловіки, так і жінки. Правда, у випадку з жінкою при використанні засоби захисту це не спрацює.  

     В інтернет-магазині Амурчик Ви знайдете все необхідне для максимально приємного і незабутнього сексу!

Відгуки

Користь сексу для чоловіків (2 відгуків)
12.10.2016
5 - Аня

А главное не написали же. Секс повышает мужскую самооценку и настраивает на позитивный лад. :) Мужчина, у которого бывает регулярный и качественный секс с одной и той же партнершей, способен горы свернуть. Мы, женщины, часто недооцениваем необходимость секса для мужчины, а ведь он им необходим даже больше, чем женщинам. Так что, милые дамы, не отказывайте в этом своим мужчинам. :)

Відгук був корисним? Так (4) Ні (1)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Аня.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)
09.08.2016
5 - Денис

интересно!

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Денис.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про Користь сексу для чоловіків, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка