Розмір мені друг, але техніка дорожча

Роки йдуть, часи змінюються, як і змінюються мода, погляди, тенденції, але щось залишається вічним - питання «Розмір має значення ?!». З давніх-давен, з покоління в покоління людство цікавить одне і те ж питання. Причому як чоловіків, так і жінок. Деякі жінки перебувають у вічних пошуках того ідеального співвідношення довжини / ширини / обсягу та інших математичних вимірювань параметрів чоловічої гідності. Вони зазвичай обґрунтовують свої метання тим, що головне - це розмір, адже секс - кістяк відносин. Інші ж приймають свого чоловіка з будь-якими параметрами, не надаючи значення сантиметрам. Головне для них - любов, почуття і цілісний образ, а не окремі частини тіла.

У чоловіків же, в основному, все простіше: чим більше, тим краще, адже «інструмент» гідного розміру - це привід для гордості. І в лазні перед друзями похвалитися, ненароком смикнувши рушник, і жіночу стать порадувати габаритами й відчуттями. А вже вдруге, якщо у когось виявиться більше, або ж хтось пожартував ... І не дай Боже, дама засмутиться побачивши пропонованого або ж випадково невтішно відгукнеться... Ось тоді-то розміри психологічної катастрофи, туги та комплексів у чоловіка будуть куди більше розмірів статевого органа, навіть в стані найбільшого припливу пристрасті й жадання. Після такого, волею-неволею, чоловіки починають міркувати про ідеальний розмір і складати безглузді філософські трактати на тему великих габаритів і їх значення для людства. В результаті зіткнення різних існують думок ми отримуємо вічне питання: розмір має значення?

Розмір пенісаМасштаби катастрофи

Так про які ж розмірах ведеться суперечка? Деякі женуться за довжиною, а деякі стверджують, що куди важливіше окружність і діаметр статевого члена. За статистичними даними, середній розмір чоловічого пеніса, а так само золота середина - це 15-16 см. Але не варто забувати, що все у всіх індивідуально, як в плані сприйнятливості, так і в плані відчуттів і будови організму. Тому, що стосується задоволення жінки, то комусь буде недостатньо і 25 см, а хтось і від 8-ми сантиметрового буде знемагати від пристрасті, звиваючись в незліченних оргазмах... Хтось буде відчувати больові відчуття всередині, якщо партнер орудує занадто великим або товстим приладом, а комусь цей варіант підійде ідеально. Особливо досвідчені дами не відчуватимуть в собі партнера, якщо розмір виявиться нижче середньостатистичного, а хтось буде розслаблятися та отримувати задоволення навіть при скромних габаритах.

Вигострюємо техніку, панове!

Після роздумів вище, народжується всім відома істина: важливий не розмір, а вміння користуватися. Ці слова можуть здатися примітивними та заїждженими, неправдивими або просто відмінною відмовкою для виправдання невеликих розмірів. А проте, десь же ця думка взялася, чи не так? І існує вона вже досить довго. На жаль, більшість чоловіків в подиві від цієї фрази, щиро не розуміючи її сенс. "Туди - сюди - назад", "засунув та висунув", "а що там уміти щось?", "Мені що, всередині вертольотик крутити?" - і це не повний список здивованих питань. Ні, блакитних вертольотів з чарівником жінки не потребують, і кульбіти з членосальто витворяти не потрібно. Акробатичні трюки теж можна залишити для свого особистого дозвілля, а не для спальні. Тільки врахуйте, що секс за принципом "засунув-вийняв" - теж не комільфо. З таким ставленням до інтиму чоловіка не врятують навіть гігантські розміри. Якщо хто-небудь впевнений, що сам факт наявності члена - це все, що потрібно для задоволення і в техніці цей чудо-прилад не потребує, то у нас для вас погані новини ... Адже саме техніка в сексі має набагато більше значення, ніж розмір. Значення розміру піде на останній план, якщо відчувати партнера, знати потрібні точки, ерогенні зони та відповідні пози. Тому, навички вигострюємо і зайвим себе не спантеличуємо.

Любов - це хімія, секс - це фізика

Секс - це не просто механічний цикл зворотно-поступальних рухів і не привід кожен раз замислюватися про розміри або формах. Якщо до цього інтимного процесу додати любовної хімії, пристрасті та непідробного бажання сексу зі своїм улюбленим партнером, то питання розмірів відпадають самі собою. Не варто забувати, що свого по-справжньому близької людини кожен буде сприймати цілісно, ​​а не за певними критеріями, і вже тим більше не по частинах тіла. І якщо партнери бажані один одному й улюблені, то питання, що вимірюються лінійкою, виникати не будуть ні у жінки, ні у чоловіка. Почуття ейфорії, тріпотіння метеликів в животі та непідробний сексуальний потяг від одного лише погляду і дотику, бажання зливатися в одне ціле - це куди важливіше сантиметрів плоті! Любов - це хімія, секс - це фізика. Вибирайте свою науку!

Мораль цієї байки такаРозмір банана

Так чи має розмір значення? Як то кажуть, скільки людей, стільки й думок. Скільки жінок, стільки й переваг. Скільки членів, стільки й розмірів. І це можна продовжувати вічно, головне - уловити суть. Всі ми індивідуальні. У всіх свої запити та переваги. І замість того, щоб кожен раз ставити собі питання про розмір і його значенні, мучити себе в пошуку відповіді та шукати виправдання, займіться практичною частиною. Розмір мені друг, але техніка дорожче: слухайте свого партнера, прислухайтеся до його порад і підказок, разом розшукуйте і вивчайте свої особисті точки G. піддаватися пристрасті, а не провокаційним питанням.

Безпрограшне рішення

Ключ до розв'язання питання можна знайти не тільки під килимком власної двері, а, часом, і в найнесподіваніших місцях.

  • Якщо вам полювання поекспериментувати з габаритами, формами та розмірами - відвідайте секс-шоп.
  • Якщо хочеться нових відчуттів, вражень як для себе, так і для партнера - загляньте в магазин інтим-товарів.
  • І якщо ви обома руками за різноманітність в сексі, то ми постараємося допомогти втілити дане бажання в реальність!

Широкий вибір найрізноманітніших насадок на член, лубрикантів, порожнистих страпонів для чоловіків, еротичного одягу та інших цікавинок дозволить урізноманітнити своє дозвілля. А велика кількість габаритів і форм не залишить вам часу на роздуми філософського характеру за типом "має значення розмір". Експериментуйте, любіть, віддавайтеся пристрасті, насолоджуйтеся процесом і не думайте про розміри. Кілометраж ваших почуттів куди важливіше сантиметрів частин тіла!

Відгуки

Розмір мені друг, але техніка дорожча (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Розмір мені друг, але техніка дорожча, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка