Гаряче-холодно. Температурні експерименти в ліжку

Лід і полум'яСексуальне життя - це та сфера, яка вимагає періодичного підживлення, щоб завжди залишатися повною пристрасті, бажання і любові. Такою інтимною підзарядкою для пар можуть служити найрізноманітніші явища, починаючи від тривалого утримання від сексу (через велику відстань або своєрідні ігри, календарі сексу і т.д.) і закінчуючи рольовими іграми, де партнери кожен раз грають різні ролі, тим самим не даючи палкої пристрасті згаснути. Найпоширенішими способами вдихнути в інтимне життя новий виток свіжого повітря виступають сексуальні експерименти. Варто відзначити, що для кожної людини сексуальні експерименти трактуються по-своєму, адже, що для одного в сексі норма і буденна справа, то для іншого - надзвичайний експеримент, який вимагає і моральної, і фізичної підготовки, а для третього - це і зовсім табу. Плюс до всього, багато людей, чуючи вираз “сексуальні експерименти” відразу мимоволі уявляють собі неймовірні перфоманси і жорсткі маніпуляції в стилі БДСМ, після яких із спальні доведеться просто виповзати. Але ні, забудьте ці забобони. Сексуальні експерименти - це далеко не завжди надзвичайні практики з елементами БДСМа, які багатьох можуть не просто збентежити, але і запросто налякати. Так, БДСМ - це той ще експеримент, на який піде не кожен, але навіть така пікантна практика може бути виконана в лайт-версії, де будуть лише допустимі для Вас види ласк. Але, як ми вже і сказали, під сексуальними експериментами криється багато чого цікавого і крім жорстких технік, наприклад, ігри з температурами. Причому, температурні експерименти можуть стосуватися як прелюдій, так і самого процесу сексу, що дозволить Вам як слід уздовж і поперек вивчити всі свої ерогенні зони і реакції на пекуче тепло і льодовий холод. Заманливо?

Холод і тепло. Лід і полум'я

Людське тіло, а особливо в збудженому стані - це суцільна ерогенна зона, яка чуйно і чуттєво реагує на кожен дотик і взаємодію з ним. Всього один дотик улюбленого партнера до тіла, а вже тим більше, до оголених ерогенних ділянок може викликати бурю почуттів, емоцій і трепетних відчуттів, неконтрольовано вируючих всередині людини. І це всього лише звичайний дотик, який так яскраво і потужно подає імпульси збудження і пристрасті… А що, якщо ці дотики з'єднати з температурними іграми і дозволити людині відчути весь спектр відчуттів, починаючи від льодяного задоволення і закінчуючи полум'яною спекотною пристрастю? Ігри з температурами - це відмінний сексуальний експеримент, який доступний кожному. Але така доступність і простота у виконанні - зовсім не означає, що метод неефективний і гра не варта свічок. Ще як варто! Холодні і гарячі ігри - це те, що в будь-якому випадку не залишить байдужим нікого, адже тіло активно реагує на кожний найменший вплив температурами і викликає той чи інший імпульс в результаті. Так, деяким такі імпульси і всі маніпуляції з холодом і теплом можуть не сподобатися, але тут вже справа смаку. Як то кажуть, не спробуєш - не впізнаєш. Для деяких же, така прелюдія виявиться справжнісіньким викидом ендорфінів і сплеском емоцій і незабутніх відчуттів. А ось в чому можна бути впевненим, так це в тому, що подібні пікантні експерименти з температурами не тільки прекрасно урізноманітнюють ваше сексуальне життя, але і дозволять по новому поглянути на задоволення, а також розкрити у себе і свого партнера багато незвіданих раніше ерогенних зон. Ну а якщо ви бажаєте максимально відчути всі температурні ласки і з головою зануритися в подібне задоволення, то варто спробувати пограти з закритими очима. Зав'яжіть собі або партнеру очі і повністю віддайтеся волі вашої коханої людини. З закритими очима відчуття стануть більш яскравими і ефектними, так як, позбавляючись зору, у людини загострюються інші почуття. До того ж, ефект несподіванки ніхто не відміняв. Нехай кожен ваш наступний дотик буде приємним сюрпризом для партнера. Так як же можна безпечно грати з температурами і отримувати від процесу справжню насолоду? Найпоширеніші способи ми Вам по пунктах надамо далі.

Пограємо?

Ігри з льодомХолодні ігри

1. Ігри з льодом. Почнемо з холодних ласк, що розбурхують думки і тіло. Вони створять прекрасний температурний контраст і викличуть абсолютно нові грані емоцій і відчуттів в процесі стимуляції. Для таких холодних забав знадобляться лише кубики льоду, які запросто можна зробити самостійно. Придбайте заздалегідь формочки для льоду і підготуйте все до ваших колючих холодних пестощів. Ігри з кубиками льоду - це універсальний і дуже дієвий спосіб урізноманітнити сексуальне життя, внести в неї новий виток пристрасті і отримати зовсім інші, неймовірні відчуття. Так би мовити, прекрасний результат при мінімумі зусиль і розтрат. Тим більше, грати з льодом можна абсолютно по різному, головне проявити фантазію. Всього з одним кубиком льоду Ви зможете створити справжнє диво, від якого ви з партнером будете в захваті. Так як же майстерно грати з льодом, щоб збудити партнера? Ми підготували для Вас кілька варіантів для ласк за допомогою звичайного лише льоду. Час експериментів пішов!

Але! Запам'ятайте одну важливу річ. Тривалий контакт з льодом може приносити дискомфорт і неприємні відчуття. Так що не варто переборщувати з часом морозних ласк.

  • Холодні ласки тіла. Кубики льоду можна використовувати для легкого і морозного масажу будь-яких оголених ділянок. Найчутливіша зона на тілі не тільки жінки, але і чоловіка - це соски. Плавні рухи навколо сосків дозволять не тільки випробувати неймовірне пробудження і відчуття збудження, але і трепетну морозну прохолоду, яка змусить партнера ніжно постогати і відчувати приємні спазми в тілі. Крім же сосків чутливими ділянками виступають і внутрішня поверхня стегон, низ живота, пахви і шия. Але у кожної людини чутливість на певній ділянці досить індивідуальна, так що в процесі ігор з льодом можна знайти багато нових і незвіданих раніше ерогенних зон. Обмежуватися ж тільки спрямованою стимуляцією певної зони не варто. Ви можете акцентувати увагу на особливо чутливих ділянках, але все ж виробляти трепетні ласки слід плавно і рівномірно по всьому тілу. Вести кубиком льоду по тілу можна почавши з низу живота, після чого неквапливо пересуватися до пупка, обвівши його навколо і крапнув крижаною крапелькою всередину, переходити до ліній талії і плавно рухатися до сосків і шиї. Особливої краси даній дії надає процес танення льоду, вода з якого гарно і сексуально стікає по оголеному тілу. 
  • Оральні ласки з сюрпризомПо контурах білизни. Трохи подражнити партнера і підготувати його до більш великих холодних пестощів допоможуть ігри з білизною. Особливого контрасту і трепету додадуть легкі дотики льодом уздовж лінії білизни. Чуттєвий контакт холодного льоду з теплою зоною бікіні створить той температурний контраст, який дозволить отримати насичене задоволення. Вишенькою на торті стане несподіваний поворот подій, який розбурхає і тіло, і свідомість вашого партнера. Після недовгих масажних дій по контурах білизни запустіть залишок кубика льоду в трусики партнеру. Такий вибуховий ефект і чуттєвий, розбурхає сплеск відчуттів та не залишить нікого байдужим.
  • Поцілунок з сюрпризом. Поцілунок може бути не тільки французьким, але і морозним. Для цього варто лише взяти кубик льоду в рот або пристрасно затиснути губами і сміливо можна приступати до холодних, але пекучих поцілунків. Спочатку можна подражнити партнера і полоскати кубиком льоду тільки його губи, а вже потім цілком віддатися в пристрасний поцілунок. Не забувайте про ігровий, але дуже сексуальний момент передачі кубика льоду один одному під час поцілунку. Така пікантна забава внесе в Вашу близькість особливої пристрасті і збудження. До того ж, довго перекочувати крижинку з рота в рот Вам не доведеться, так як гарячі язики швидко впораються з кубиком льоду. 
  • Оральні ласки з легкою прохолодою. Оральні ласки з ефектом холодку - це прекрасна можливість отримати максимально яскраві, чуттєві і незвичайні відчуття. Для цього слід взяти кубик льоду собі в рот, потримати його деякий час, щоб порожнина рота приємно охолола, витягнути назад і відразу ж приступати до трепетних і колючих оральних пестощів. Морозне дихання і пульсуючий холод в зоні статевих органів подарує вам ефект поколювання, який діє збудливим чином як на жінку, так і на чоловіка. Оральні ласки з ефектом холодку можуть здійснюватися і жінками для чуттєвого мінета, і чоловіками для трепетного кунілінгусу. Але! Варто пам'ятати, що оральні ласки з льодом у роті - це погана затія, так як ефект може виявитися протилежним, а партнеру буде некомфортно і навіть неприємно. Не варто переохолоджувати статеві органи, а тому не перестарайтеся з градусом.

Холодное лакомство2. Холодні ласощі. Які улюблені холодні ласощі спадають відразу на думку? Звичайно ж мова піде про морозиво. Але в разі прелюдії морозиво - це не основні ласощі, адже головний десерт - це Ваш партнер. Все, що Вам буде потрібно - це дістати морозиво з холодильника і керуватися виключно вашою бурхливою фантазією. Можете плавно розмазувати холодне морозиво по оголеному, збудженому тілу партнера, після чого солодко і тепло злизувати всю цю смачну красу гарячим язиком. Такий контраст температур приведе будь-кого в цілковитий захват. До того ж, такі ласки принесуть задоволення обом партнерам, адже це і приємно, і смачно. А можете розтягувати задоволення і чекати, поки морозиво почне підтавати, щоб насолодити партнера холодними крапельками розтанувшого десерту. 

P.S. Для подібних холодних ігор підійдуть і інші холодні смаколики, наприклад, збиті вершки, які відправляться на тіло партнера прямо з холодильника.

3. Охолоджені іграшки. Коли мова йде про холодні пестощі, то за справу береться не тільки лід, але і скляні / металеві секс-іграшки. Якщо ви є щасливим володарем інтимних девайсів, зроблених зі скла або нержавіючого металу, то здійснити морозні ласки - простіше простого. Просто помістіть свої іграшки в морозильник або воду необхідної температури, а після того, як виріб прийме потрібну вам температуру, приступайте до пестощів. Важливо! Перед використанням холодних іграшок варто для початку притулити їх до власного зап'ястя, щоб оцінити температуру. Не всі ж будуть в захваті від морозних маніпуляцій, родом з північного полюса.

4. Збуджуючі засоби з охолоджуючим ефектом. Для додаткових відчуттів під час прелюдії, інтимної стимуляції і сексу можна використовувати спеціально розроблені засоби з ефектом охолодження. Серед величезного асортименту подібних рідких стимуляторів Ви можете знайти як змазки, так і збуджуючі або масажні гелі, креми, масла і т.д. вони діють таким чином, що в процесі стимуляції Ви відчуваєте легке поколювання і приємний холодок, який лише розпалює Вашу пристрасть і дарує нові, неймовірні відчуття. Інтимні засоби з охолоджуючим ефектом - це прекрасний і доступний спосіб урізноманітнити сексуальне життя і відкрити для себе спектр незвичайних відчуттів.

Ігри з воскомГарячі ігри

1. Ігри з воском. Якщо в холодних іграх ми могли капати на оголене тіло партнера крижаною водицею льоду, то в гарячих нам на допомогу приходять свічки. Тільки в даному випадку, замість води буде теплий, приємний віск. Ігри з гарячим воском - це не тільки пристрасна забава, але і популярний напрямок в БДСМі, який може випробувати на собі кожен, будь то досвідчений любитель жорстких ласк або ж абсолютний новачок і початківець коханець. Теплі і навіть гарячі краплі воску, потрапляючи на оголене тіло людини, неймовірно розбурхують, збуджують і підвищують рівень пристрасті і бажання. А якщо ще й закрити очі, то і зовсім даний пікантний процес перетвориться в щось особливе і незабутнє. У Вашому розпорядженні все тіло партнера, готове приймати теплі крапельки приємного воску. Але! Не варто капати воском на соски і статеві органи. Занадто чутливі ділянки тіла при взаємодії з теплим / гарячим воском можуть принести абсолютно зворотний, неприємний і навіть болючий ефект. Велику роль також відіграє і відстань між тілом і свічкою. Найкраще починати капати розплавленим воском з відстані близько 90 см, адже необхідно пам'ятати, що до моменту дотику воску зі шкірою, він повинен злегка охолонути. З часом і набутим досвідом відстань можна поступово скорочувати. Але не забувайте, на занадто маленькій відстані віск не встигає досить охолонути, а тому є величезний шанс отримати опіки. Але і це ще не все. Велику роль відіграють і самі свічки, якими ви вирішили грати. Для ігор з воском добре підійдуть звичайнісінькі і прості свічки, без всяких ароматичних добавок і оригінальних дизайнів. Слід пам'ятати, що такі свічки призначені зовсім не для подібних сексуальних ігор, а тому з ними потрібно бути акуратними. Віск зі звичайних свічок може викликати опіки, так що з ними грати потрібно, дотримуючись усіх правил, відстані і т.д. Ідеальними ж для таких забав виступають спеціальні масажні та ігрові Wax Play свічки. Придбати їх можна в секс-шопі, причому в самих різних кольорах і формах. Ці свічки розроблені спеціально для гарячих ігор з воском, а тому вони максимально безпечні і для шкіри, і для здоров'я, і у використанні. Свічки Wax Play плавляться при більш низьких температурах, а тому віск не обпікає шкіру і не залишає опіків і слідів. Так що, якщо ви зважилися додати в своє сексуальне життя гарячої перчинки, то ігри з воском і спеціальними свічками Wax Play - це ідеальний варіант для пристрасної і безпечної  розваги.

Гарячі ігри2. Секс-іграшки з підігрівом. Навіть, якщо поруч немає коханої людини і Вам ні з ким розділити тепле ліжко цієї ночі, то Вас завжди зможе зігріти улюблена секс-іграшка з функцією підігріву. Такою температурною можливістю можуть похвалитися як вібратори для жінок, так і мастурбатори для чоловіків, так що ніхто не залишиться холодним і незадоволеним. Вам варто лише вибрати той девайс, який прийде Вам до душі і який має функцію підігріву, а потім вже справа за фантазією. Такі секс-іграшки зможуть не тільки зробити процес інтимної стимуляції більш комфортним і приємним, але і дозволять випробувати абсолютно нові, яскраві і чуттєві відчуття в процесі теплих ласк. 

3. Зігріваючі засоби. Лубриканти, збуджуючі гелі, креми і масажні масла з зігріваючим ефектом - це те, що потрібно для жарких і пристрасних секс-ігор як соло, так і з партнером. Приємне відчуття тепла, легка пульсація і неймовірні чуттєві відчуття ви зможете відчувати в процесі сексу і інтимної стимуляції, використовуючи засоби з зігріваючим ефектом. Це також і прекрасний спосіб урізноманітнити інтимне життя і внести в нього нових яскравих відчуттів, якими буде насолоджуватися як жінка, так і чоловік. Ну а якщо ви любитель чуттєвого масажу, то зігріваючі масажні масла перетворять процес в незабутню феєрію почуттів і задоволення.

4. Теплі / гарячі іграшки в домашніх умовах. Йдеться про скляні та металеві секс-іграшки, які можна запросто підігріти і самостійно в домашніх умовах. У розділі про холодні ігри ми писали, що вироби зі скла і нержавіючого металу можна легко охолодити за допомогою морозильника і холодної води, ну а для гарячих ігор вам знадобиться лише вода необхідної температури. У піч або багаття такі іграшки, звичайно, кидати не треба, але ось опустити їх в теплу або гарячу воду - рішення саме чудове. Інтимні девайси приймуть необхідну температуру, після чого можна приступати до чуттєвих теплих забав. Не забувайте перевірити температуру іграшки, притуливши її до власного зап'ястя, щоб не отримати замість приємних відчуттів опіки і дискомфорт.

Температурні експерименти в сексі - запорука нових, яскравих відчуттів

Як же багато ще в сексуальному житті і сфері задоволення того, чого багато швидше за все, ще не відчували, не пробували і навіть не здогадувалися… і температурні сексуальні експерименти - одні з них. Хтось знав і вже активно насолоджувався гарячими і льодовими експериментами, а хтось, можливо, зважиться на подібне тільки після прочитання даної інформації. У будь-якому випадку, спробувати безсумнівно, варто! Тим більше, температурні експерименти досить прості і доступні у виконанні для кожного.

Відгуки

Гаряче-холодно. Температурні експерименти в ліжку (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Гаряче-холодно. Температурні експерименти в ліжку, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка