Користь сексу для жінок

    Секс - це не тільки заняття, що приносить задоволення і насолоду, але і величезна користь для жінки і її організму. Хоч як би дивно це звучало, але секс має безліч своїх цілющих властивостей і займатися ним - це не тільки приємні відчуття і звична складова відносин пари, але величезна благотворний вплив на здоров'я.
 
     Зміцнення імунітету
 
    За даними медичної статистики, регулярно займаються сексом жінки набагато рідше підхоплюють віруси, включаючи грип та застуду Так виходить через збільшення кількості антитіл, які захищають організм від інфекцій - приблизно на 30.
 
    Зниження больової чутливості
 
    Відмінний спосіб позбутися від мігрені. Під час оргазму в кров надходить величезна кількість гормонів, які надають знеболюючий ефект. Гормонами-анестетиками є ендорфіни - аналог морфіну. Також знеболюють і гормони-естрогени, які відмінно знижують дискомфорт при передменструальному синдромі. Адреналін і невелика кількість каталізу також відмінно допомагають при головних болях.
 
     Гарний настрій
 
    Ласки перед сексом активують роботу всієї нервової системи та тих частин головного мозку, які відповідають за чутливість. У жінки підвищується настрій внаслідок формування в організмі ендорфінів - гормонів задоволення - і простогладинів, які відповідають за контроль кількості статевих гормонів в організмі. Все це запобігає поганий настрій, депресію, безсоння і нервові розлади. А дії цих гормонів вистачає на місяць.
 
     Зайва вага
 
    15 хвилин сексу дорівнюють пів годинам ранкової зарядки. Під час сексу посилюється пульс, а з ним - обмін речовин в організмі. За 15 хвилин сексу тіло спалює 100 калорій. Займаючись сексом три рази в тиждень, на місяць Ви зможете скинути 2 кілограми. Секс також тренує м'язи сідниць, рук, живота, покращує поставу і стан рухового апарату.
 
     Омолоджує
 
    При активному статевому житті організм жінки виробляє колаген, який допомагає шкірі залишатися молодою і пружною. Гормон прогестерон же допомагає усунути недоліки на шкірі.
 
     Стан зубів
 
    У спермі чоловіка міститься досить велика кількість цинку і кальцію, які прекрасно діють на зуби, допомагаючи їм залишатися білими та красивими. Правда, для цього Вам доведеться займатися сексом з партнером без захисту.
 
    Здоров'я майбутньої дитини
 
    Секс під час вагітності позитивно впливає і на майбутню маму і на плід.Секс покращує циркуляцію крові в плаценті, через яку дитина отримує корисні речовини та кисень. Під час оргазму у жінки також відбувається мікроскорочення стінок матки - а це своєрідний корисний масаж для немовляти.
 
     Розмір грудей
 
    Під час сексу до збуджених частин тіла, включаючи груди, активно приливає кров, тим самим зміцнюючи її. Згодом це може допомогти збільшити груди на один розмір.
 
     Пам'ять
 
    Під час сексу при активному кровообігу до гіпоталамуса головного мозку доходить велика кількість кисню і корисних речовин, які сприятливо впливають на роботу центрів пам'яті та навчання.
 
    Працездатність
 
    Після сексу на підсвідомому рівні підвищується самооцінка, прокидається напористість і цілеспрямованість. Це відмінний допінг для того, щоб взятися за роботу з новими силами!
 
     В інтернет-магазині Амурчик Ви знайдете все необхідне для максимально приємного і незабутнього сексу!

Відгуки

Користь сексу для жінок (1 відгуків)
12.10.2016
5 - Елена

Нельзя не согласиться, что женщины могут обойтись без секса долгое время в отличие от мужчин, но когда секс регулярный в жизни женщины, то она намного счастливее остальных, у нее и со здоровьем все в порядке, поэтому нужно экспериментировать, чтобы сексуальная жизнь должна быть, не просто быть, но быть интересной и разнообразной. Секс для женщины- это отличная разрядка, повышении самооценки и поднятие настроения.

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Елена.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)

Додати відгук про Користь сексу для жінок, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка