Зрадницьки НЕ встав. Що робити і чого варто уникати?

Встати або не встати, ось в чому питання...

Бувають в житті засмучення… Початок, як для подібної інтимної теми - те, що треба, адже з усіма в житті трапляються дрібні невдачі і прикрі осічки. І від цього, на жаль, нікуди не дітися. Головне, не падати духом і не перетворювати дрібні програші в катастрофи всесвітнього масштабу і фіаско всього життя. Прикро, звичайно, але ж це життя. Але що ж робити, якщо деякі незручні ситуації все ж тяжко позначаються на моральному стані і мимоволі втягують в наступні страхи, апатичні стани і, врешті-решт, комплекси? Не заходячи далеко в нетрі численних прикладів і спираючись на сексуальну тематику, безпосередньо властиву сайту, на якому Ви це читаєте, торкнемося теми сексу. Точніше сексу , що так і не відбувся через відсутність ерекції у чоловіків. Чого вже тут просторікувати, простими словами, коли НЕ встав. А приклад то цей узятий не просто так, адже ситуація досить поширена. Більшість чоловіків, незалежно від віку, досвіду, сексуального стажу і рівня альфа самця або секс-гіганта, хоч раз в житті потрапляло в ту саму ситуацію, коли член зрадницьки не встає. Начебто і все добре, начебто і сексуальне бажання є, та й справа вже ось-ось доходить до смаженого… а член продовжує майстерно ігнорувати все, що відбувається, граючи в саму святість і дотримуючись закону про недоторканність. І тут-то вже опускаються не тільки частини тіла, але і загальний настрій, який не просто блискавично швидко пропадає від такої невеликої, але тонкої досади, що не тільки зачіпає чоловічу душевну організацію, але і зовсім відбиває все бажання продовжувати процес. У такі моменти багатьом хочеться лише провалитися під землю, сховатися з очей і зайнятися самокопанням у власне створених і надуманих проблемах. Але чи правильно так реагувати на таку ситуацію чоловікам? І що в такому випадку робити жінкам, щоб не злякати своєю реакцією і не встромити кинджал зайвих сексуальних комплексів в спину своєму чоловікові?

Навіть меч джедая іноді підводитьЧому годинники зупиняються на пів шостого?

Пристрасна прелюдія, гарячі поцілунки, тісні обійми і непереборне бажання, яке тягне один до одного магнітною силою двох закоханих. Загалом, справа пахне сексом. Жіноча рука тягнеться все нижче і нижче, наближаючись до заповітної зони паху з бажанням ось-ось намацати стійкого олов'яного солдатика, готового до сексуальних баталій. Але ось невдача. Замість могутнього Геракла її чекає хіба що “сон в літню ніч”. Так в чому ж причина? І пристрасть, і іскра, і сексуальне бажання - все є, але… Але не стоїть і все. Член зайняв найнижчу позицію циферблата і впевнено вказує на пів шостого, в той час, як щосили повинен був відбивати чітку і впевнену дванадцятку на своєму Біг-Бені. Увага, питання: чому?

Проблеми з ерекцією можуть відбуватися з чоловіками будь-якого віку. Звичайно, вік бере своє і чим старше чоловік стає, тим все більша ймовірність зіткнутися з настільки педантичною проблемою в ліжку. Але якщо відкинути нюанси, пов'язані з віковим критерієм ,то подібних причин “падіння Вавилона” може налічуватися все ще не мало. Причини слабкої ерекції або зовсім її відсутності можуть бути абсолютно різними, починаючи від психологічних факторів, що впливають на чоловічу силу, закінчуючи проблемами з фізичним здоров'ям, які не дають повноцінно насолоджуватися статевим актом. На глибинні витоки проблем з ерекцією Вам зможе вказати лише фахівець в цій області (психолог, психолог-сексолог, сексолог, сексопатолог, психотерапевт і т. д.), ну а ми ж розповімо Вам основні причини, через які Ваш член може перебувати не в повній готовності. 

Причини слабкої ерекції1. Хвилювання. Напад хвилювання, а вже тим більше сильного, може внести свої корективи у Ваші інтимні плани. Хвилюючись, людина втрачає контроль над іншими почуттями та емоціями. Прискорений пульс, утруднене дихання, тремтіння в тілі і переживання, переживання, переживання не дають повністю сконцентруватися на сексі і отриманні задоволення, а від цього і ослаблена ерекція, а то і зовсім повна її відсутність.

Найчастіше напад хвилювання настає перед першим разом. Якщо це Ваш перший статевий акт, то нічого дивного в тому, що Ви переживаєте, нервуєте і хвилюєтеся немає. Перший раз не у всіх проходить гладко, романтично і вдало. А тому слід максимально подбати про готовність вступити в статевий акт, а також про розслаблюючу атмосферу і повноцінний релакс. Все повинно бути невимушено і в задоволення обом партнерам. З таким хвилюванням зможете впоратися тільки Ви, адже не забувайте, головна ерогенна зона знаходиться в голові.

З подібними переживаннями Ви можете зіткнутися і під час першого сексу з новим партнером. Ви можете вже активно вести статеве життя, мати значний список сексуальних партнерів і мати золоту медаль першого секс-гіганта на районі, але навіть такі типи чоловіків здатні відчувати ерекційне фіаско під час першої близькості з новою дівчиною. 

2. Невпевненість в собі. Якщо Ви думаєте, що переживати з приводу своєї зовнішності, виду і фігури під час сексу властиво тільки дівчатам, то Ви помиляєтеся. Зайва складочка на животі, недостатньо підкачане тіло або навіть не ідеально гладка зона лобка і статевих органів може привести до зайвих проблем і чоловіків в тому числі. Невпевненість в собі через невідповідність з “канонами краси” або особиста незадоволеність у своєму зовнішньому вигляді можуть привести до нападів тривожності і хвилювання, як тільки справа доходить до процесу роздягання. А це все веде до того, що Ви будете занадто зосереджені абсолютно не на тому, на чому треба. В даному випадку, необхідно знову таки розслабитися і повністю віддатися пристрасті і інтимному процесу. Запам'ятайте, під час сексу і пристрасних прелюдій з коханою людиною Ваші недоліки не те, що не грають ніякої ролі, але і зовсім не помічаються партнером. Ви ж сексом займатися прийшли, а не вимірювати свої параметри для показу мод в Мілані. 

Слабка ерекція - не біда3. Стрес, втома, перевтома. Справжнє сексуальне задоволення і насолода можливо лише тоді, коли людина повністю розслаблена. Втома, перевтома, апатія, депресія і стрес - головні вороги морального спокою і повноцінного розслаблення, в результаті чого страждає і сексуальне життя, яке безпосередньо пов'язане з психічними процесами людини. Хронічний стрес і зовсім може викликати зниження лібідо, як у чоловіків. так і у жінок. У свою чергу, стрес може провокувати депресію і тривожні стани, які можуть просто блокувати всі шляхи до отримання задоволення, в тому числі сексуального. 

Людський організм і мозок влаштований таким чином, що в разі стресу вони активують зовсім інші життєво необхідні функції організму, які пригнічують сексуальні. Втома і перевтома ж притупляють всі життєві функції і переводять увагу на сторонні теми, які будуть перешкоджати потрібному сексуальному настрою і бажанням. Так що, щоб уникнути незручних моментів в процесі сексу з партнером, слід повноцінно відпочити, розслабитися і хоч на кілька миттєвостей відключити свій розум і відволіктися від побутових проблем і робочих турбот.

4. Невдалий досвід. Невдалий сексуальний досвід, що стався одного разу, може залишити відбиток на всіх наступних разах статевого контакту. Послужити цьому може що завгодно, будь то неприємні або хворобливі відчуття під час проникнення або в процесі сексу, незадоволене обличчя партнера або повна незадоволеність в кінці акту (а якщо ще й партнер вкаже на це в грубій формі, звинувативши в невмінні і сексуальному “непрофесіоналізмі”. то це і зовсім крах впевненості в собі), передчасний наступ еякуляції і занадто короткий секс, або ж навпаки, довгий наступ кінця і, врешті-решт, недосягнення того самого заповітного піку задоволення. І таких причин, які можуть запам'ятатися своєю невдачею на довгий час може бути у кожного просто маса, адже все досить індивідуально. Такий ось невдалий минулий досвід може дзвінко бити в дзвони і нагадувати про себе при настанні сексуальної близькості в наступні рази, що не тільки наганяє страх перед сексом, який, можливо, може принести знову невдачу чи незадоволення, але і заздалегідь програмує Вас на негатив і поганий результат. В даному випадку настає і страх облажатися, і черговий напад хвилювання, і куди ж без частки стресу. А все це призводить до ослабленої ерекції або взагалі її відсутності.

НІ шкідливим звичкам!5. Спосіб життя. На сексуальне життя має величезний вплив Ваш спосіб життя. Сюди входить і рівень фізичної активності, і раціон, і наявність у Вашому житті шкідливих звичок, і багаж хвороб в кінці кінців.

  • Якщо Ви “щасливий” володар парочки захворювань, в тому числі хронічних, які можуть безпосередньо або побічно позначатися на Вашому сексуальному бажанні і статевій активності/житті, то Вам пряма дорога до лікаря-фахівця в тій чи іншій області, який чітко і правильно розпише Вам шлях до одужання  і сексуальної насолоди. Причиною слабкої ерекції можуть послужити різні хвороби судин, порушений гормональний фон, проблеми з серцем і тиском, простатит, уретрит або просто наслідки неправильного прийому медикаментів або побічні ефекти. Тому в даному випадку, похід до лікаря - найвірніше рішення.
  • Неправильне, незбалансоване харчування також тягне за собою проблеми з ерекцією. Якщо Ваш раціон становить суцільний фастфуд, смажена їжа, напівфабрикати та інша смачна, але до божевілля шкідлива їжа, то Ви потенційний клієнт еректильної дисфункції. Для запобігання слабкій ерекції слід стежити за своїм харчуванням, виключити з нього шкідливу їжу і включити в раціон більше зелені, білка, фруктів, овочів і морепродуктів. Варто звернути увагу і на ефективні природні афродизіаки. такі як червоне м'ясо, устриці, імбир, спаржа, артишок. Слід також стежити і за розміром порцій. Якщо бенкет на весь світ - це Ваш варіант, то в подальшому необхідно зменшити Ваші порції, яким би смачним не було Ваше блюдо.

Не забувайте про правильне харчування

  • НІ курінню і алкоголю. Саме ці шкідливі звички згубно впливають на стан ерекції чоловіки. Не дарма ж на упаковках з сигаретами пишуть “куріння викликає імпотенцію”. Раз сигаретка, два сигаретка і млявий стан Вашого члена буде зовсім не разової акцією, а цілком собі конкретною імпотенцією. Приємного мало, погодьтеся. Той же ефект і від алкоголю. Надмірне вживання алкогольних напоїв і часте викурювання сигарет - вірний шлях до незручних ситуацій в ліжку. Тому, відмова від шкідливих звичок зможе врятувати Ваше сексуальне життя.
  • Відсутність фізичних навантажень і сидячий спосіб життя - також важливий пункт, який позначається на сексуальному житті. Сидіння в одному положенні протягом тривалого часу призводить до порушення кровопостачання органів малого таза, що безпосередньо впливає на статеві органи, передміхурову залозу і, безпосередньо, на стан ерекції в подальшому. Малорухливий спосіб життя з відсутністю навіть мінімальних фізичних навантажень накладає відбиток на сексуальне життя, а тому слід негайно щось міняти. Для поліпшення ерекції слід вести більш рухливий і спортивний спосіб життя і не забувати про повноцінний сон. Звичайний біг, зарядка, часта і довга ходьба, тренажерний зал, басейн та інші види фізичної активності - відмінний спосіб боротьби зі слабкою ерекцією. 

Як реагувати жінці?

Як реагувати?

Встати або не встати, ось в чому питання. І якщо чоловічий член віддасть перевагу другому варіанту, то ця секс-п'єса заграє новими сумними оборотами. Відсутність ерекції для чоловіків - це щось з розряду трагедії, кінцівка якої залежить і від реакції жінки. Тут головне не злякати і не загнати хлопця в безпросвітні нетрі комплексів і страхів на сексуальному грунті. А так, як роль жінки в даній делікатній проблемі досить висока, то до вибору емоцій і реакцій потрібно підійти з розумом, якщо Вам дорогий психічний стан Вашого чоловіка. 

Жарти типу "навіть у кульок є ерекція" варто відкластиЯк же реагувати і чого робити не варто?

1. Сміх - ліки для душі, але не в цьому випадку. У даній ситуації навіть найменший, короткий і випадковий смішок стане не те, що корисними ліками для душі, а пристойною такою дозою ціаніду для психологічного стану Вашого чоловіка. Сміятися, хихикати, тикати пальцем, реготати і відмочувати жарти - абсолютно не той варіант, який дозволить з легкістю пережити сформований незручний момент. Якщо жінка в такому випадку відчуває лише образу за секс, який не відбувся, то в головах чоловіків в такі моменти вирують вихори прикрих і гризучих думок, які, врешті-решт, можуть утворити психологічну травму або всесвітню образу, яку він навряд чи зможе швидко і легко викинути з голови. Тому, якщо Ви стали безпосереднім учасником такої ситуації, то залиште демонстрацію свого почуття гумору і єхидні стендап заготовки при собі і на випадок, коли подібні жарти оцінять по достоїнству. Особливо, якщо Ви з чоловіком ще недостатньо близькі і не промацали до кінця його рівень гумору, то про жарти тим більше слід забути. Ніякого сміху, дрібних насмішок і жартів у бік чоловіка, інакше це загрожує психологічною травмою для чоловіка. Ви ж не бажаєте нашкодити?

2. Прочь обиды! Так, відсутність ерекції в самий розпал пристрасті і бажання - момент не самий барвистий і бажаний, але що ж поробиш, з усіма трапляється… Тому не варто таїти образки на чоловіка, адже йому зараз набагато складніше і сумніше, ніж Вам. Гіперактивна увага до проблеми, що склалася і сміх - це, як ми з'ясували, погано і недоречно, але і повне ігнорування після цього чоловіки і демонстративні образи теж нічого хорошого не принесуть ні у Ваші життя, ні у Ваші відносини, тим більше. Не варто відразу звинувачувати чоловіка, мовляв “ я ж говорила, що твоє куріння до добра не приведе”, “ось і пий далі, поки зовсім імпотентом не станеш” і т. д.. Про подібні та інші уїдливі, їдкі коментарі слід забути. Зрозуміло, що образи на чоловіка можуть активно грати у Вас в голові і душі, але в ситуації, що склалася потрібно розуміти, що таке може трапитися з кожним, а причини можуть перебувати зовсім не на поверхні, а зачаїтися в глибинних чертогах розуму або фізичному здоров'ї. Моментальний демонстративний ігнор, театральний похід в іншу кімнату, різке відвертання на інший бік або схожі прояви образи можуть лише погіршити ситуацію. Не залишайте свого чоловіка з даною проблемою лицем до лиця, якщо він сам цього не побажає. Кожна жінка знайде відповідні слова для своєї коханої людини, які зможуть підтримати і підбадьорити без частки непотрібної жалості або уїдливих насмішок. Просто будьте поруч.

Не варто звинувачувати ні себе, ні партнера.3. Не шукайте причину в собі. Не дайте впасти в депресію своєму чоловікові і не впадайте в неї самі. Ні, не встав він не тому, що у Вас видніється складка на боці при нахилі вправо, і не тому, що в положенні лежачи Ваші груди здаються менше, і навіть не тому, що Ви виглядаєте якось не так зверху чи знизу. Ні. Не варто шукати проблему і причину невдачі в собі. Це сталося не через те, що Ви не подобаєтеся Вашому партнерові і не через те, що він раптом різко побачив у Вас який-небудь недолік. Якби Ви не подобалися своєму чоловікові, він би з Вами в одне ліжко не ліг і не рвався до сексу з Вами. Просто так склалося і справа зовсім не в Вас і Вашому зовнішньому вигляді. Не заганяйте себе в комплекси і не закидайте свого, вже і так засмученого, партнера численними питаннями “Це все через мене? Справа в мені? Я тобі що, не подобаюся? Я тебе не збуджую? Я занадто товста?” і т. д. Хоча б Ви не морочтеся.

 

Заклинатель членів - теж не варіант4. Марні спроби. Якщо після ситуації, що склалася у чоловіка вже немає настрою продовжувати і намагатися розбудити свій сплячий вулкан, то не варто наполягати на насильному продовженні банкету. Не слід і вмовляти чоловіка і його умиротворений член, шепоча щось по типу “Ну давай, вставай, дружок” і розминаючи його, жонглюючи їм з рук в руку. Чоловічий пеніс - це не дріжджове тісто, яке просто так бере і піднімається в теплі і не змія з плетеної чаші, яка вилазить при чарівних звуках флейти. Це не мистецтво заклинання змій і не мотиваційний курс підняття члена, так що ніякі магічні пісеньки і відомий клич “JUST DO IT” тут не допоможе. Якщо член не встав, значить на те є причини. І якщо чоловік більше не хоче продовжувати, то не варто травмувати його ще більше масою невдалих спроб. Інша справа, якщо чоловік не впадає у відчай і бажає все ж довести справу до кінця, то варто підтримати його ентузіазм. В такому випадку Вам на допомогу прийдуть довгі і пристрасні поцілунки, еротичний масаж з ароматним маслом, солодкі оральні ласки зі смачними їстівними лубрикантами, різні рольові ігри, БДСМ-забави та інші попередні ласки, які здатні додати Вашій любові перчинки і вогника. 

Встав - відмінно. Не встав - з ким не буває …

Важливо пам'ятати, що невдачі бувають абсолютно у всіх. Навіть у акторів фільмів для дорослих бувають осічки, тільки Вам, звичайно ж, це ніхто не покаже в ідеально вилизаних роликах. За статистикою 85% чоловіків хоч раз відчували проблеми з ерекцією. На сексуальне життя чоловіка впливає безліч факторів, в тому числі і найшкідливіші, такі, як банальна втома або перевтома, стрес, відсутність настрою. Так що, якщо така незручна ситуація і сталася у Вашому житті, то слід поставитися до неї простіше і без зайвих проблем. Жінці ж в такі моменти краще перебувати поруч зі своїм чоловіком і всіляко підтримувати його, приймаючи таким, яким він є. І запам'ятайте, ні в якому разі не смійтеся і не відвертайтеся від чоловіка! Розуміння, повноцінний відпочинок і загальний позитивний настрій - запорука сексуального успіху.

Джеймс Бонд на сторожі Вашої ерекції

 

Відгуки

Зрадницьки НЕ встав. Що робити і чого варто уникати? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Зрадницьки НЕ встав. Що робити і чого варто уникати?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка