Про що чоловіки думають під час сексу

     Про що думає коханий чоловік хоче знати кожна дівчина, особливо цікавить жінок, про що розмірковує чоловік безпосередньо під час сексу. Адже дізнавшись про таємні думки чоловіка, можна стати для нього ідеальною коханкою, здатною здійснити будь-яку мрію ще до того, як він зважиться озвучить її вголос. 
 
     Отже, під час сексу чоловік думає:
 
     Про іншу жінку – не поспішайте засмучуватися і розривати відносини, адже чоловік полігамний за своєю природою. Думки про те, щоб спробувати секс з усіма жінками в світі в тій чи іншій формі присутній в думках кожного чоловіка, але це зовсім не означає, що він незадоволений своєю постійною партнеркою і планує її залишити. Думки про інших жінок є втіленням прагнення до різноманітності, тому в силах мудрої жінки втілити бажання свого чоловіка без ризику для відносин. Станьте для нього різною: приміряйте різні ролі і образи, експериментуйте з нарядами, аксесуарами і секс-сценаріями, і Ваш чоловік буде в захваті від того, що в особі Вас єдиною йому вдалося знайти власний гарем своєї мрії.
 
     Про те, як стати кимось іншим – навіть найсерйозніші і успішні чоловіки мріють стати не тим, ким є в звичайному житті. Найчастіше ці бажання пов'язані з інтимною сферою: раб і пан, учитель і недосвідчений старшокласник, лікар, сантехнік, Сірий Вовк і десяток інших образів розбурхують уяву навіть тих чоловіків, які зазвичай відрізняються стриманістю і не дозволяють собі вольностей. Ігрові еротичні набори для ролевих ігор дозволяють втілити будь-які мрії і бажання в життя. Попросіть чоловіка купити еротичний набір Вам в подарунок: він вибере саме ті образи, які приваблюють його найбільше, і освоєння обновки подарує Вам обом безліч незабутніх моментів. 
про що думають чоловіки під час сексу
     Про те, як подарувати задоволення коханій – якщо жінка небайдужа чоловікові, то в процесі сексу він щиро намагається задовольнити її. Розкажіть коханому про те, чого б Вам хотілося, і здійсніть разом з ним свою давню еротичну фантазію. Чоловік буде задоволений Вашим довірою і зробить все, що в його силах, для того, щоб Ваше задоволення виявилося незабутнім.
 
     Крім того, дуже часто чоловік просто ні про що не думає, повністю сконцентрувавшись на своїх відчуттях і переживання. Проявіть ніжність, креатив і щиру зацікавленість, і такий секс гарантовано запам'ятається йому як один з кращих в його житті.

 

Відгуки

Про що чоловіки думають під час сексу (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Про що чоловіки думають під час сексу, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка