Огляд: віброяйце Magic Motion Magic Fugu

Віброяйце Magic Motion Magic Fugu

Magic Fugu Сьогоднішній наш огляд присвячений вельми цікавою, незвичайною і забавною секс-іграшки від відомого виробника інтимних виробів високої якості Magic Motion. Йтиметься про потужне та стильне віброяйце Magic Fugu. І нехай Вас не лякає настільки екзотична назва, адже на відміну від справжньої глибоководної рибки Фугу, секс-іграшка Magic Fugu абсолютно безпечна, нешкідлива для здоров'я і вже тим більше не отруйна. Від морської мешканки дана секс-іграшка взяла лише зовнішню оболонку і досить милий і неповторний вигляд. Незвичайний дизайн, який максимально імітує всі особливості зовнішнього вигляду екзотичної рибки, і є головною родзинкою секс-іграшки. Але не варто забувати і про її можливості, адже дизайн - це далеко не все, чим може похвалитися наша рибка Fugu. 

Magic Fugu - це потужне і високоякісне віброяйце, яке порадує Вас своїми численними і різноманітними функціями. Іграшка оснащена вбудованими 7 режимами вібрації, які вже відразу можуть доставити Вам яскраві враження і чуттєві відчуття. Але вбудовані можливості - це тільки початок... Крім запрограмованих програм вібрації Magic Fugu має круту можливість управління через спеціальний додаток на смартфоні або планшеті. Ось в додатку Ви зможете розігратися і розігріти себе не на жарт, адже він відкриває для Вас масу крутих можливостей і неймовірних функцій. І все це у відкритому доступі і абсолютно безкоштовно. Що ж такого незвичайного і класного в секс-іграшки Magic Fugu, які додаткові функції ховаються в додатку і якими ще особливостями володіє віброяйце, ми розповімо по порядку.

Характеристики Magic Fugu

Незвичайний дизайн + високоякісний матеріал = Magic Motion Magic Fugu

Виброяйцо Magic Fugu недарма носить таку морську і екзотичну назву, адже в красивій коробці Ви знайдете не просто секс-іграшку і звичайне, класичне віброяйце, а справжню глибоководну рибку. Якщо Ви хоч раз бачили як виглядає жива риба Фугу або хоча б у вигляді приготованого японського делікатесу, то сумнівів у назві у Вас не виникне. Magic Fugu - це віброяйце, яке виготовлено у вигляді риби Фугу і з максимальною імітацією її зовнішньої оболонки. Форма. Незважаючи на незвичайний дизайн, віброяйце має ергономічну форму, яка дозволить плавно і легко вводити іграшку в піхву, комфортно розташовувати всередині і також просто витягувати. Форма віброяйця повністю відповідає всім анатомічним особливостям жіночого організму і не викликає ніякого дискомфорту під час проникнення і використання.

Magic Fugu

Рельє'фність. Максимальній схожості віброяйця Magic Fugu з рибою Фугу сприяють і такі деталі, як опуклі очі на голівці і відкритий рот. Ці дрібні, на перший погляд, декоративні деталі грають зовсім не останню роль. Вони створюють додатковий рельєф, який призначений для більш чуттєвої і яскравої стимуляції вагінальних стінок і ерогенних зон. Крім додаткових елементів на голівці іграшки, черевна частина рибки також оснащена рельєфною поверхнею. Оскільки Фугу відноситься до сімейства скелезубоподібні риб, то, звичайно ж, віброяйце також не оминуло таку екзотичну особливість. Magic Fugu має відповідні, хоч і не голки, але вельми рельєфні і опуклі пухирці на корпусі, які здатні подарувати жінці незабутні відчуття під час стимуляції. 

Magic FuguХвостик-антена. Magic Fugu має довгий гнучкий хвостик-шнурок, за допомогою якого віброяйце можна легко і комфортно витягти з тіла. Шнурок силіконовий, приємний на дотик і дуже міцний. Також на кінчику хвостика розташовані LED-підсвітка з логотипом Magic Motion і кнопка увімкнення / вимкнення пристрою, а також перемикання режимів вібрації. 

Матеріал. Для виготовлення віброяйця Magic Fugu використані виключно безпечні та нешкідливі для здоров'я матеріали. Іграшка зроблена з високоякісного силікону, який не містить у своєму складі фталатів і шкідливих речовин. Силікон шалено приємний на дотик, м'який і ніжний. Оксамитовий матеріал подарує власнику іграшки лише найприємніші тактильні відчуття під час використання.

Можливість керування через смартфон + додаткові можливості

Головною особливістю віброяйця Magic Fugu є можливість управління іграшкою за допомогою власного смартфона або планшета, які підтримують Bluetooth 4.0. Як це зробити? Все досить просто. Досить лише зробити кілька дій:

Magic Fugu

  • зайти в App Store или Google Play (Play Маркет) на телефоні або планшеті;

  • знайти додаток “Magic Motion”;

  • встановити додаток на телефон. Додаток абсолютно безкоштовний;

  • зареєструватися або авторизуватися в додатку;

  • не забути увімкнути Bluetooth;

  • знайти та обрати свою секс-іграшку сред переліку запропонованих девайсів від Magic Motion;

  • синхронізувати роботу телефона з секс-іграшкою;

  • насолоджуватися великим вибором різноманітних можливостей.

Всі вище описані дії по встановленню програми займуть у Вас буквально пару хвилин, а ось останній пункт може затягнутися до пари годин або ж поки не розрядиться віброяйце. І це далеко без перебільшень, адже можливостей і функцій в додатку Ви знайдете настільки багато, що процес насолоди затягнеться у Вас надовго. 

Можливості керування Magic Fugu через додатокЯкі додаткові функції Вас чекають в додатку?

  • керування за допомогою смартфона, а не кнопками на іграшці;

  • додаткову різноманітність нових режимів вібрації;

  • можливість створення своїх власних індивідуальних паттернів вібрації;

  • можливість управління вібрацією голосом і звуками;

  • музичний програвач або можливість створення вібрації в такт до улюблених пісень;

  • можливість ручного вибору інтенсивності та швидкості вібрації;

  • дистанційне керування незалежно від відстані;

  • можливість управління іграшкою Вашим партнером навіть на величезній відстані в реальному часі (за умови, що у партнера також встановлено додаток “Magic Motion”;

  • ChatControl, який дозволяє запрошувати в чат партнерів зі списку контактів в телефоні або списку друзів в соціальних мережах (Фейсбук, електронна пошта і т.д.). ChatControl дозволяє синхронізуватися з телефоном партнера і запросити покерувати його Вашої секс-іграшкою. Відстань для цієї функції взагалі не перешкода.

Віброяйце Magic Motion Magic Fugu - це крута секс-іграшка, яка має можливість подвійного управління: дистанційного через додаток "Magic Motion" на телефоні та за допомогою зручної кнопки на хвостику самої іграшки. Саме віброяйце оснащено 7 режимами вібрації, які вже вбудовані в іграшці. Але це далеко не все. Спеціальний додаток, яке знаходиться у вільному доступі для кожної людини та оснащений інтуїтивно зрозумілим і простим інтерфейсом, відкриває безмежний коло додаткових можливостей, який дозволить перетворити інтимну стимуляцію в більш яскраву і незабутню дію.

Як заряджати Magic FuguЯк заряджати Magic Motion Magic Fugu?

Віброяйце Magic Motion Magic Fugu працює на літій-іонному акумуляторі, який можна перезаряджати безмежну кількість разів. Ця рибка не потребує батарейок і нескінченної їх заміни. Все, що Вам знадобиться для підзарядки віброяйце - це USB-дріт, який вже входить в комплект з іграшкою.

Де знаходиться отвір для кабелю? Знайти отвір для USB-кабелю не складе великих труднощів. Необхідна невелика дірочка знаходиться на спинці віброяйця і розташована ближче до хвостика. Штекер кабелю необхідно до кінця вставити у відповідний отвір. Слід зауважити, що під час вставки не варто застосовувати велику фізичну силу, щоб уникнути поломки штекера. Далі іграшку під'єднати до джерела живлення і заряджати протягом 1 години. Увага! Первинна зарядка може тривати до 4 годин. У всі наступні рази підзарядки для повного заряду буде достатньо всього лише 1 години. 

На повному заряді віброяйце здатне радувати Вас від 1 до 4 годин безперервної роботи.

Наче риба у воді

Віброяйце Magic Motion Magic Fugu не могло б називатися справжньою рибкою, якби не мало водонепроникної функції. Секс-іграшка має ступінь захисту від води IPX6, а тому вона повністю захищена від водяних струменів і потоків з будь-якого напрямку. Так що, якщо Ви побажаєте випробувати її потужність у ванній або душі, то будьте впевнені, що ця рибка не є зменшить обертів, перебуваючи у своєму природному середовищі.

Упаковка Magic FuguУпаковка

Приходить віброяйце Magic Motion Magic Fugu в міцній картонній коробці, покритої прозорою плівкою. На упаковці Ви зможете побачити назву інтимного пристрою та основну інформацію про продукт. Кришка коробки містить намальований варіант іграшки та оформлена в ніжних і м'яких колірних тонах. Упаковка стильна, без надмірностей і без зображень еротичного характеру. Картонний матеріал дуже твердий і міцний, що відмінно захищає внутрішність коробки від пошкоджень і зовнішніх чинників. 

Догляд

Догляд за секс-іграшками з силіконовим покриттям досить простий і легкий. Після кожного використання віброяйце необхідно обмити простою водою з милом, а після цього обробити спеціальним засобом для очищення секс-іграшок.

Важливо! В процесі зарядки іграшку мити не можна! Переконайтеся, що в момент очищення віброяйце відключено від кабелю зарядки та електромережі. 

Важливо! У разі використання зволожуючого лубриканта (а він Вам дійсно знадобиться для більш комфортного і приємного проникнення і безпосередньо інтимного процесу), слід пам'ятати, що для іграшок, виготовлених з силікону, підходять виключно змазки на водній основі.

Комплектація

В коробці Magic Motion Magic Fugu Ви знайдете:

  • віброяйце Magic Motion Magic Fugu;

  • USB-дріт для зарядки іграшки;

  • насадку Magic Elizabeth, яка подарує Вам додаткові відчуття під час стимуляції. Виготовлена насадка також з ніжного і м'якого силікону;

  • інструкцію;

  • чохол для зберігання (деякі партії надані без чохла).

Комплектація Magic Fugu

Зберігання

Віброяйце Magic Motion Magic Fugu необхідно зберігати в захисному чохлі, щоб виключити можливий контакт і тертя з іншими предметами. В комплекті вже є спеціальний мішечок для зберігання, тому з вибором будиночка для Вашої рибки не виникне ніяких проблем.

Секс-іграшку також не слід піддавати дії прямих сонячних променів і високих температур. 

При правильному зберіганні і дбайливе ставлення віброяйце Magic Motion Magic Fugu прослужить Вам вірно і довго!

 

Відгуки

Огляд: віброяйце Magic Motion Magic Fugu (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: віброяйце Magic Motion Magic Fugu, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка