Огляд: мастурбатор Satisfyer Men Heat Vibration

Мастурбатор Satisfyer Men Heat Vibration

Мастурбатор Satisfyer Men Heat Vibration

У зв'язку з прийдешніми морозами та настанням зими хочемо звернути Вашу увагу на зігріваючі секс-іграшки, які не дадуть замерзнути Вам в холодну пору. Цей чисто чоловічий огляд присвячений мастурбатором з вібрацією і підігрівом Satisfyer Men Heat Vibration, який особисто рекомендує спробувати кожному чоловікові відомий актор фільмів для дорослих Рокко Сіффреді. Але прекрасна половина населення також може не поспішати закривати даний огляд, оскільки ця секс-іграшка може стати прекрасним подарунком для коханого чоловіка, колеги або друга. Будьте впевнені, з мастурбатором Satisfyer Men Heat Vibration чоловікам буде абсолютно все одно, що скоро зима, холоди, самотні будинки... Цей девайс не дозволить відчувати себе самотнім, незадоволеним і замерзлим.

Мастурбатор Satisfyer Men Heat Vibration - це чоловічий інтимний аксесуар, оснащений додатковою потужною вібрацією та інноваційною функцією підігріву, які перетворять процес мастурбації в чудову і реалістичну за відчуттями дію. Satisfyer Men Heat Vibration - це справжній зразок високої якості, неперевершеного стилю і, звичайно ж, неймовірна комбінація імітації вагінального та орального сексу в одній невеликій іграшці.

Зручність і якість Satisfyer Men Heat Vibration

Мастурбатор Satisfyer Men Heat VibrationМастурбатор Satisfyer Men Heat Vibration відрізняється від інших подібних секс-іграшок для чоловіків не тільки своїми можливостями та розширеними, поліпшеними функціями, а й, на перший погляд, своїм дизайном і досить лаконічним зовнішнім виглядом. Це стильний девайс, виконаний в чорному кольорі з додаванням матових, глянцевих і срібних вставок. Іграшка не рясніє яскравими кольорами та не має екстраординарні форми та масштабні розміри. Мастурбатор відповідає абсолютно всім параметрам, призначеним для зручного і комфортного використання, де б Ви не знаходилися. 

Форма. Мастурбатор має ергономічну форму і досить компактний розмір. Твердий зовнішній корпус в поєднанні з правильною формою девайса дозволяє міцно і впевнено утримувати мастурбатор однією рукою. Іграшка легко поміщається в руку і комфортно розміщується в ній, не доставляючи дискомфорту і незручностей. Тримаючи мастурбатор однією рукою Ви маєте вільний доступ до всіх кнопок на корпусі та можете з легкістю управляти інтенсивністю і режимами вібрації, що не задіюючи другу руку і не вдаючись до допомоги ближніх. 

Матеріал. Сам твердий каркас мастурбатора виготовлений з високоякісного пластику. Зверху ж корпус покритий ніжним, м'яким і оксамитовим силіконом преміум класу. Матеріал шалено приємний на дотик і м'який. Що силікон, що пластик не містять шкідливих речовин і фталатів у своїх складах і є абсолютно нешкідливими для здоров'я і гіпоалергенними матеріалами.  

Внутрішній канал. Внутрішній канал мастурбатора, куди безпосередньо поміщається член для стимуляції, покритий м'яким і еластичним матовим силіконом. Матеріал на даній ділянці дуже пружний і гнучкий, що сприяє більш приємній і комфортній стимуляції. Верхня частина внутрішньої поверхні каналу злегка опукла і м'яка. Вона забезпечує легкий, приємний тиск на член. Нижня частина іграшки навпаки тверда і повністю пряма. У будь-якому випадку, мастурбатор можна використовувати в різних варіаціях, в залежності від того, на яку ділянку пеніса Ви бажаєте отримати більш інтенсивний тиск. 

Глибина вставки становить 8 см. Така довжина сприяє інтенсивної стимуляції найбільш чуттєвих і ерогенних зон на члені.

Ідеальний розмір. Компактний розмір мастурбатора дозволить не тільки зручно утримувати іграшку однією рукою, а й брати її з собою в подорожі та далекі дороги. Девайс відмінно поміщається в портфель і невелику сумку.

Висота мастурбатора: 14 см.

Ширина: 7.8 см.

Довжина: 8.3 см.

Робоча глибина: 8 см.

Мастурбатор Satisfyer Men Heat Vibration

Круті можливості

Рокко Сіффреді рекомендуєSatisfyer Men Heat Vibration - це не просто звичайний мастурбатор, славетний своїм м'яким і рельєфним внутрішнім каналом та приємним матеріалом. Це справжній механізм по доставці задоволення і виробництва чоловічих оргазмів. У цьому досить легко переконатися, випробувавши всі можливості на собі хоч раз. Та й не дарма цей мастурбатор так яро рекомендує відомий актор фільмів для дорослих Рокко Сіффреді. І не просто рекомендує, а голосно заявляє, що саме цей мастурбатор подарував йому оргазми краще, ніж 5000 жінок, які у нього були. 

Якими ж можливостями наділений мастурбатор Satisfyer Men Heat Vibration?

  • Вібрація. Мастурбатор Satisfyer Men Heat Vibration оснащений функцією вібрації та готовий дарувати Вам незабутні моменти інтенсивної та якісної стимуляції члена. 

Вібрація включається одразу при вмиканні іграшки та управляється за допомогою кнопок на корпусі.

Мастурбатор надає Вам 7 рівнів інтенсивності та 10 різноманітних режимів вібрації. Всього Ви отримуєте 70 комбінацій потужної вібрації.

  • Підігрів. Інноваційна функція підігріву виділяє мастурбатор Satisfyer Men Heat Vibration серед всіх подібних секс-іграшок для чоловіків. Ця функція перетворює відчуття в більш чуттєві та реалістичні, а також дозволяє досягти більш яскравого оргазму набагато швидше.

Мастурбатор нагрівається до 40 градусів за Цельсієм. Вже буквально через кілька секунд Ви зможете відчути приємне тепло всередині любовного каналу. Для повного розігріву мастурбатора до 40 градусів Вам знадобляться всього лише 5 хвилин.

  • Водонепроникність. Мастурбатор має IPX7 рейтинг по водонепроникності. Це означає, що мастурбатор можна використовувати не тільки в спальні, але і в душі або ванні. Іграшка повністю водонепроникна і не боїться ні бризок, ні потоків води, ні глибини. Мастурбатор з рейтингом IPX7 можна занурювати в воду на глибину не більше 1 метра і на час не більше 30 хвилин. Цього часу Вам буде достатньо, щоб отримати справжній вибуховий оргазм, про який заявляє особа бренду - актор фільмів для дорослих Рокко Сіффреді.

Управління Satisfyer Men Heat VibrationКерування

Управління мастурбатором відбувається за допомогою кнопок на верхній частині корпусу. всього кнопок 4:

  • Кнопка увімкнення / вимкнення. Для того, щоб увімкнути мастурбатор слід затиснути кнопку включення на пару секунд, після чого іграшка відразу ж почне вібрувати. Для вимкнення необхідно здійснити ті ж дії. 

Ця ж кнопка відповідає і за перемикання режимів вібрації. Для того, щоб перемкнути режим слід просто натиснути на кнопку, що не затискаючи її. Такими діями Ви зможете вибрати необхідний для Вас режим серед 10 наданих.

  • Кнопка “-” та кнопка “+”. Ці дві кнопки, розташовані одна над іншою, відповідають за зменшення та збільшення інтенсивності вібрації. Кнопка "-" дозволить Вам знизити швидкість вібрації, кнопка "+" ж збільшить її на рівень вище. Всього Вам доступно 7 рівнів інтенсивності.
  • Кнопка температури. Сама верхня кнопка з позначкою термометру - це кнопка увімкнення підігріву. Натисніть на неї та чекайте, коли Ваш мастурбатор нагріється до 40 градусів за Цельсієм. Для повного нагріву Вам потрібно почекати 5 хвилин, так що включайте підігрів заздалегідь.

Як заряджати мастурбатор Satisfyer Men Heat VibrationЯк заряджати мастурбатор Satisfyer Men Heat Vibration?

Виробники мастурбатора Satisfyer Men Heat Vibration подбали про Ваш комфорт і позбавили Вас від пошуку необхідних батарейок для роботи іграшки. З Satisfyer Men Heat Vibration батарейки НЕ ПОТРІБНІ. Цей мастурбатор працює на літій-іонному акумуляторі що перезаряджається, з місткістю 700 мАг. У комплект входить магнітний USB-кабель, за допомогою якого Ви і зможете зарядити іграшку. Магнітна зарядка також є величезним бонусом Satisfyer Men Heat Vibration, адже вона дуже легко і без фізичних зусиль закріплюється магнітними контактами на основі мастурбатора.

Під'єднайте магнітну головку кабелю до необхідних контактів на іграшці та увімкніть її до джерела живлення. При правильному з'єднанні контактів почнеться процес заряду. Коли мастурбатор заряджається, світлодіод на іграшці блимає. Коли ж мастурбатор повністю заряджений, світлодіод світиться єдиним світлом. 

Час зарядки мастурбатора становить 3.5 годин. При повному заряді іграшка зможе працювати безперервно протягом 60 хвилин. 

Важливо! Не варто використовувати мастурбатор в процесі зарядки. Переконайтеся, що мастурбатор відключений від живлення під час мастурбації, а також під час чищення.

Упаковка Satisfyer Men Heat VibrationУпаковка

Мастурбатор Satisfyer Men Heat Vibration приходить в невеликій картонній упаковці. Картонний матеріал досить твердий, щоб захистити іграшку від зовнішнього впливу, але цілком може бути схильним до деформації, якщо покласти зверху щось важке. Тому майте на увазі цей факт, якщо збираєтеся придбати мастурбатор в подарунок і доставити до одержувача його в цілій та неушкодженій упаковці. 

Упаковка виконана в чорних тонах і містить основну інформацію про продукт. На стильній коробці Ви також побачите зображення мастурбатора в різних ракурсах і автограф представника та особи бренду, за сумісництвом актора фільмів для дорослих, Рокко Сіффреді.

Коробка герметично упакована і має захисну пломбу SAFETY SEAL, яка є гарантією незайманості упаковки. 

Комплектація

В стильній коробці Satisfyer Men Heat Vibration на Вас чекають:

  • мастурбатор Satisfyer Men Heat Vibration;
  • магнітний USB-дріт для зарядки.

Мастурбатор Satisfyer Men Heat Vibration

Відгуки

Огляд: мастурбатор Satisfyer Men Heat Vibration (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: мастурбатор Satisfyer Men Heat Vibration, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка