Віброяйце: що це таке і для чого використовується?

     Серед вражаючого асортименту доступних для вибору секс-іграшок окремою категорією представлені різноманітні віброяйця. Віброяйце – компактний і потужний вібратор, скромні габарити якого дозволяють використовувати його для реалізації найоригінальніших і нескромних бажань.
 
     Використання віброяйць може здійснюватися кількома способами
 
     Для інтимних ігор розкутих незалежних дам – м'яка вібрація віброяйця забезпечує ніжну, але дуже інтенсивну стимуляцію особливо чутливих ділянок тіла. Час, проведений в експериментах з режимами вібрації і її інтенсивністю, подарує Вам незабутні відчуття і яскравий тривалий оргазм.
     Для спільного використання парами, які цінують в сексі якість і кінцевий результат – віброяйце ідеально підходить для тих, хто не боїться експериментів і бажає спробувати максимум існуючих задоволень.Віброяйце, введене в задній прохід дами, своєю потужною і ритмічною вібрацією прикрасить вагінальний секс з партнером неймовірною гамою насолод. 
     Для тих, хто любить більш екстремальні еротичні розваги, можливий варіант анального проникнення паралельно з вагінальним використанням віброяйць.
 
     Віброяйця: різновиди і тонкощі використання 
 
     Сучасний ринок секс-товарів пропонує величезний вибір найрізноманітніших іграшок. Віброяйце не є винятком: серед нинішнього асортименту можна підібрати цікавинку для яскравих вражень і відчуттів на будь-який смак. Віброяйця розрізняються за кольором, формою, розміром, функціональностю і типом конструкції. І якщо забарвлення і форма не є принциповими, то тип конструкції - дуже важлива характеристика. Залежно від особливостей конструкції і використання виділяють:
 
     1. Віброяйце, пульт управління якими пов'язаний безпосередньо з вібромасажером. Такі іграшки управляються за допомогою пульту, який з'єднаний з допомогою дроту з самим вібруючим механізмом. Завдяки такій конструкції ці віброяйця відмінно підходять для вагінальної стимуляції.
 
     2. Незалежні віброяйця – секс-пристрої, управляти якими можна за допомогою радіокерованого пульта. Керуючий елемент ніяк не пов'язується безпосередньо з яйцем, внаслідок чого використовувати його для анальних ігор не можна, так як завжди існує ризик втратити іграшку.
 
     Інтернет-магазин «Амурчик»  - віброяйце для незабутніх моментів   життя
 
     Найширший асортимент товарів для нескромних дорослих розваг, представлений в інтернет-магазині «Амурчик», дозволяє підібрати іграшки на будь-які смак, можливості і гаманець. У числі інших цікавих штучок для насолоди ми пропонуємо підібрати віброяйце, використання якого стане для Вас і Вашого партнера приємною звичкою.
 
     Віброяйця від «Амурчику»: дозвольте своїм бажанням збутися!

 

Відгуки

Віброяйце: що це таке і для чого використовується? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Віброяйце: що це таке і для чого використовується?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка