Пристрасний Хеллоуїн: секс чи життя?

Гелловін розкриє темну сторону сексуальних бажань ...Останні дні жовтня активно панують на осінній сторінці календаря і радісно вітають завершальний золоту пору листопад. А це значить що? Ні, зовсім не наближення зими і лютих морозів, хоч це і неминуче ... І навіть не те, що вже пора б запастися секс-іграшками з підігрівом для холодних зимових ночей. І попри те, що остання думка дуже здорова і правильна - мовляв, готуйте сани з літа, а вібратори з підігрівом з осені все ж ми не про це. Мова ж піде про свято що наближається, що іменує себе найстрашнішою і загадковою урочистістю року - про Гелловін. В ніч з 31 жовтня на 1 листопада, за легендами, байками історіями, які прибули до нас з далеких країн Європи та Америки, буде зовсім не до сну. Цієї ночі у світ людей через таємничі та магічні портали приходить вся нечисть, яку тільки можна собі уявити: привиди, мерці, зомбі, відьми та інша чаклунська зграя, від якої холоне кров у венах. На вулицях бігають переодягнені в убивчо красиві та смертельно жахливі костюми дітлахи й ломляться у двері будинків з криками "Цукерки або життя?!". Господарі, з добре зіграним за системою Станіславського переляком, відсипав "милим" діткам жменю цукерок і благають не забирати їх життя, відкуповуючись солодкими дарами. Але це все лише крутий сценарій реалій інших країн, за якими ми можемо спостерігати хіба що на екранах телевізорів і в атмосферних фільмах про Хеллоуїн. Ми то, на відміну від наших закордонних друзів, які шанують подібні свята, знаємо, що ночі створені зовсім не для страху і нечисті…

...і зніме всі маски праведності."Секс або життя?!" - ось риторичне питання, яке має звучати в кожній спальні в ніч з 31 на 1. Навіщо витрачати ніч на страх, якщо можна влаштувати пристрасний... секс? Ну а якщо Ви все ж бажаєте поринути або хоча б одним оком заглянути в щілину містичного світу нечисті та чаклунства, то чому б не влаштувати сексуальний Гелловін? Ви, звичайно, можете розвісити над своїм спальним ложем павутину або надіти відьомський капелюшок, але це все настільки примітивно, що навіть не збуджує. Тим більше є велика ймовірність того, що в пориві пристрасті Ви просто заплутаєтеся в цій павутині, немов метелик в мережах павука, а капелюшок періодично буде спадати та доставляти незручності під час сексу. Хоча, сценарій про метелика і павука можна взяти на замітку, адже це цілком сексуальна і гаряча дія, де замість павутини можна використовувати міцну мотузку для зв'язування та огорнути в своїх любовних мережах будь-кого хто залетів у Ваше темне і чаклунське лігво метелика. Ми ж, своєю чергою, не обмежуємося мотузками для зв'язування і Гелловіну костюмами для рольових ігор, штибу владного павучка-завойовника метеликів або ж звичними для всіх костюмами медсестри, стюардеси, поліцейського або моряка. Це все дуже просто і банально. Так що готуйтеся до цікавіших сексуальних штучок, приурочених до містичного і таємничого свята всієї нечисті. Після нашої вибірки інтригуючих секс-іграшок, Гелловін для Вас стане святом виключно пристрастей і солодощів. Насолоджуйтесь в цю ніч так, щоб всім, хто прийшов душам не захотілося йти з цієї грішної та пристрасної землі. 

Гарбузові пристрасті

Гелловінський спокусникГарбуз - мабуть, найвідоміший у світі атрибут Гелловіну, який оповитий таємничими легендами та захоплюючими традиціями. Люди масово скуповують всі гарбузи, які спеціально вирощувалися для того, щоб бути спустошеними в ніч всіх святих. Гарбузи - це головна прикраса будинків на Хеллоуїн, а вирізання з них ліхтарів - сама знакова і популярна традиція. А як щодо впровадження нових Гелловінських звичаїв? Гарбузова пристрасть, як Вам таке? І мова йде зовсім не про гарбузові каші, які здатні надати сексуальної енергії кожному ненаситному партнеру. І навіть не про гарбузові ліхтарі, які висвітлюють весь сексуальний шлях і піддають палкої спеки зсередини. Гарбузи, до яких ми Вас плавно підводимо, здатні на більше пристрасні дії стосовно Вас. І якщо Вам раніше доводилося задовольнятися гарбузами тільки на смак, то в Гелловінську ніч у Вас є можливість насолодитися далеко не тільки смаковими якостями…

Як гарбуз - невіднятний елемент свята всієї нечисті, так і секс-іграшки - обов'язковий компонент пристрасних нічних ігор. Чому б це не поєднати? Фалоімітатори, анальні пробки, кляпи та інші гарбузові пристрасті допоможуть Вам повністю зануритися в таємничий і пристрасний світ Гелловінської ночі. Хоча хто сказав, що ці іграшки можуть бути використані тільки в ніч з 31 на 1… 

Пристрасті або гарбузові ласощі?

Мастурбатори, що поглинають чоловічі душі

Бажаєте пуститися в пристрасний сексуальний танець зворотно-поступальних рухів з нечистою силою? Або ж досягти апогею сексуального чаклунства та еротичної містики? Чи готові Ви дізнатися, що ж знаходиться в надрах містичного Гелловіну? І випробувати неземне задоволення, яке на мить відправить Вашу душу у світ екстазу і чарівної насолоди? Геть розмови! Гелловінські мастурбатори прочинять Вам ширму демонічних пристрастей.

Дізнайтеся, як мастурбують в потойбічному світі

Примарна сексуальність та диявольська пристрасть

Одними відьмами та гарбузами в диявольську ніч нам не обійтися. Ласкаво просимо на бал пристрасті та сексу, наші дорогі любителі неземних відчуттів і сексуальних утіх. Не хвилюйтеся, серед запрошених всі свої: привиди, духи, дияволи... Загалом все, хто готовий пройти з Вами всі кола пристрасті. Обирати, з яким персонажем стати в пару, виключно Вам. Але в будь-якому випадку, Ви не помилитеся. 

Бажаєте скуштувати всю красу тривалого і чуттєвого сексу? Тоді привид у вигляді ерекційного віброкільця негайно охопить Ваш член своїми примарними обіймами. Мрієте приміряти на себе роль головного спокусника? Анальна пробка з хвостом диявола куди краще опише всі Ваші сексуальні наміри та бажання. З нею Ви будете випромінювати вогонь пристрасті та бажання, а також панувати над усім містичним світом сексу. А як щодо злізти з голки чистої праведності та пересісти на язик диявола? Фалоімітатор у вигляді демонічного язика вже жадає зустрічі з Вами. Кому потойбічний кунілінгус? 

Бал пристрасті і вогненної любові

Простіше кажучи, забудьте про те, що Гелловінська ніч може наводити тільки жах… Це, в першу чергу, відмінний привід розважитися за всіма правилами пристрасної гри. Піддайтеся темній стороні своїх сексуальних помислів…

Вогняна пристрастьГорять не тільки гарбузи

Ох, в цю ніч горять далеко не тільки гарбузи. Це ніч палаючих душ, оповитих пристрастю і палким сексом. Але це вже зовсім інша історія... Зараз же про палаючі гарбузи.

Палаючі всередині гарбузи? Для звичайного Гелловіну в традиційному розумінні - зійде. Для сексуального Гелловіну - занадто банально. Навіщо вирізати ліхтарі з гарбуза, якщо можна використовувати куди більш сексуальні та збуджуючі свічки? Майже гарбузові, але безумовно збуджуючі свічки у вигляді статевих органів як чоловіків, так і жінок, цілком замінять традиційні атрибути. У нас же незвичайна вечірка, пам'ятаєте? Такі свічки і атмосферу, що сприяє пристрасному інтиму, створять, і підкинуть вогника пристрасті в партнерські забави. Адже це ніч пристрасті та сексуальних безумств!

Секс або життя?

В ніч з 31 жовтня на 1 листопада забудьте про праведне життя та піддайтеся спокусі містики у всіх її проявах. Гелловінська ніч, як жодна інша, допоможе Вам по-справжньому урізноманітнити своє сексуальне життя та добряче розширити свою колекцію секс-іграшок. Ніч, коли нечисть блукає серед людей, це відмінний привід для звільнення своїх таємних сексуальних бажань. Випустіть свою демонічну сексуальну енергію і в гелловінську ніч Ви відчуєте себе серед своїх. 

Секс або життя? Секс!

Жахливо сексуально

 

Відгуки

Пристрасний Хеллоуїн: секс чи життя? (1 відгуків)
28.10.2019
5 - СенСей

О, есть чем напугать свою подругу в постели! Надо заказывать :)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Пристрасний Хеллоуїн: секс чи життя?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка