Огляд: симулятор орального сексу з вібрацією Satisfyer Love Triangle

Німецький бренд Satisfyer активно набирає обертів, причому настільки, що його вже не зупинити. Доказом прогресу, розвитку та якості продукції Satisfyer цього разу стала щорічна Міжнародна виставка CES® 2021 Innovation Awards, на якій представлені всі найкрутіші, сучасні та високотехнологічні розробки з усього світу. Серед учасників і лауреатів в 2021 році виявився і відомий німецький бренд секс-іграшок Satisfyer, який отримав перемогу за дві свої розробки: додаток Satisfyer Connect і вакуумний стимулятор з вібрацією Satisfyer Love Triangle. Про останній зараз і піде мова, адже цей інтимний виріб заслуговує на особливу увагу.

Симулятор орального сексу з вібрацією Satisfyer Love Triangle

Симулятор орального сексу з вібрацією для жінок Satisfyer Love Triangle

Satisfyer Love Triangle - це стильний, компактний і функціональний стимулятор для чуттєвих кліторальних ласк, який працює за принципом безконтактної стимуляції за рахунок вакуумного ефекту і повітряно-хвильових імпульсів. Крім цього, виріб оснащений і додатковою потужною вібрацією, що сприяє більш вибуховому і ефектному кліторальному оргазму. Симулятор орального сексу з вібрацією Satisfyer Love Triangle встиг не тільки перемогти на технологічній виставці CES® 2021 Innovation Awards, але і заслужити величезну кількість любові від задоволених користувачів по всьому світу. Вакуумний стимулятор Love Triangle - це те ідеальне поєднання безконтактної вакуумної стимуляції і вібрації, якого може домогтися далеко не кожен виробник. І саме Satisfyer змогли помістити цю подвійну технологію в стильну дизайнерську оболонку, яка, до того ж, може похвалитися не тільки своєю естетикою і витонченістю, але і повноцінною зручністю. Крутою особливістю даної іграшки виступає і синхронізація з додатком Satisfyer Connect, який дозволяє підключатися і управляти девайсом за допомогою телефону, а також відкривати для себе нові можливості і неймовірні функції, доступні тільки в додатку. Love Triangle - це справжній девайс 2 в 1, який за такий короткий час після виходу в світ став улюбленцем багатьох жінок і подарував вже тисячі, а то й мільйони, кліторальних оргазмів по всій планеті, сумарна кількість стогонів від яких можна почути вже в космосі. Так що, наступний космічний оргазм за Вами.

Особливості стимулятора Satisfyer Love Triangle

Satisfyer Love Triangle1. Форма і дизайн. Розроблено стимулятор Love Triangle у формі трикутника із закругленими кутами, від чого і отримав свою назву. Форма досить зручна як у використанні, так і в транспортуванні. Іграшка легко і комфортно вкладається в руці, її зручно тримати і направляти в необхідні зони. Завдяки компактному розміру стимулятор сміливо можна носити з собою в дамській сумочці або навіть кишені, брати в подорожі і тривалі поїздки, щоб завжди бути максимально натхненною і задоволеною. Симулятор орального сексу відрізняється не тільки своєю оригінальною формою, але і стильним дизайном. Витончені рівні лінії, плавні вигини, ідеально гладка поверхня, приємні тони і розкішна декоративна окантовка кольору рожевого золота перетворюють секс-іграшку в справжній витвір сучасного мистецтва, в якому прекрасно все завдяки стильному мінімалізму і тонкому смаку. Девайс не рясніє яскравими фарбами і не виділяється витонченими рельєфами для залучення уваги, адже Satisfyer Love Triangle - це виріб не тільки для сексуального задоволення, але і для естетичного. У випадку з даними стимулятором, стильний і продуманий мінімалізм - це ознака розкоші і вишуканості. 

Вакуумний стимулятор володіє невеликою, але дуже ефективною робочою ділянкою. Ним виступає ніжний носик, який прихований під спеціальною захисною кришечкою. Саме ця ділянка Іграшки і відповідає за чуттєву стимуляцію клітора. М'який і шалено приємний на дотик робочий носик прикладається до зони клітора, безпосередньо не контактуючи з ним, і починає свою роботу. Девайс охоплює необхідну область інтимної зони, щоб максимально точково і направлено стимулювати ніжний клітор. Після інтимної стимуляції і очищення девайс знову закривається щільною кришечкою, щоб всередину не потрапив бруд або пил, а оточуючі не змогли запідозрити, що ж таїть в собі цей загадковий, гарний трикутник. 

Розмір: довжина - 9 см, ширина - 7 см, товщина - 3.2 см.

2. Матеріал. Інтимний виріб виготовлено з силікону вищої якості і без вмісту фталатів і шкідливих речовин в складі. Матеріал повністю нешкідливий для здоров'я, безпечний у використанні і гіпоалергенний. Силікон шалено приємний на дотик, ніжний, ідеально гладкий і бархатистий. Робочий носик іграшки відрізняється особливою ніжністю і м'якістю, так як безпосередньо бере участь в стимуляції. Матеріал під час тактильного контакту принесе виключно приємні і чуттєві відчуття, не доставляючи дискомфорту та інших незручностей.

Деякі елементи девайса виготовлені з міцного і якісного пластику. Використовуваний пластик також не шкодить здоров'ю і не викликає алергію. Це дуже міцний, твердий і безпечний у використанні матеріал.

Важливо! Під час інтимної стимуляції з секс-іграшками з силікону слід користуватися лубрикантами тільки на водній основі, щоб не пошкодити ніжний матеріал.

3. Водонепроникність. Стимулятор має IPX7 ступінь захисту від води, а це означає, що він повністю водонепроникний. Іграшку сміливо можна брати з собою в ванну або душ. Її можна занурювати у воду на глибину до 1 метра не більше, ніж на 30 хвилин. 

Satisfyer Love Triangle4. Двигун. Цей любовний трикутник оснащений 2 потужними двигунами, кожен з яких відповідає за свою функцію і ефект. Один мотор забезпечує якісний і чуттєвий ефект всмоктування клітора з повітряно-хвильовими імпульсами, а другий відповідає за інтенсивні потоки вібрації, що надходять в епіцентр інтимної зони. Включати і управляти моторами можна як одночасно, так і окремо.

5. Технологія Air-Pulse. Що стосується вакуумної стимуляції клітора, то вона здійснюється за допомогою інноваційної та запатентованої технології Air-Pulse. Ця технологія дозволяє виробляти точно спрямовану стимуляцію клітора без безпосереднього дотику до нього. Подібна безконтактна стимуляція працює за рахунок створення вакууму всередині робочого носика іграшки  поширення на інтимну зону повітряно-хвильових імпульсів. Простіше кажучи, під час стимуляції носик симулятора активно всмоктує клітор і створює ефект орального сексу. Сама ж іграшка при цьому фіксується носиком навколо зони клітора, тим самим забезпечуючи безконтактний вплив. Такий потужний вакуумний ефект з інтенсивними посмоктуваннями здатні довести будь-яку жінку до яскравого, вибухового оргазму за лічені хвилини. Володіє 11 режимами повітряно-хвильової стимуляції.

6. Вібрація. Крім вакуумного ефекту Satisfyer Love Triangle оснащений і додатковою функцією вібрації. Разом з посмоктуванням клітора ви зможете відчувати і потужні потоки глибокої вібрації, які будуть чуттєво поширюватися по інтимній зоні, додаючи яскравих фарб в процес стимуляції. Мотор запрограмований на 10 ритмічних малюнків вібрації. Насолоджуватися вібраційної стимуляцією ви можете і окремо, і разом з вакуумними ласками для більшого ефекту

Satisfyer Connect7. Додаток Satisfyer Connect. Satisfyer Connect - це спеціальний додаток, доступний для смарт-іграшок Satisfyer, який дозволить управляти інтимним девайсом дистанційно за допомогою телефону і насолоджуватися безмежною кількістю додаткових функцій. Додаток знаходиться у вільному доступі в Google Play і AppStore і є абсолютно безкоштовним. Воно сумісне з усіма смартфонами Apple, Android, планшетами і навіть Apple Watch. Все, що Вам необхідно - це завантажити на свій пристрій цей додаток, встановити його і синхронізувати між собою. Після цього ви не тільки зможете дистанційно керувати інтимною іграшкою за допомогою свого смартфона або передавати управління в руки партнеру, але і користуватися новими можливостями з безмежної бібліотеки додаткових функцій, які ви знайдете тільки в додатку. Вам стануть доступні додаткові готові режими вакуумної стимуляції і ритмічні малюнки вібрації, з якими ви можете експериментувати і отримувати кожен раз нові відчуття. Якщо ви бажаєте побути в ролі творця, то Вам доступна функція створення свого власного режиму, яким ви також зможете поділитися з іншими користувачами. Особливо крута можливість пов'язана з музикою, так як додаток може синхронізуватися з Вашим плейлистом і подарувати Вам інтимну стимуляцію в такт Вашим улюбленим пісням. При включеному мікрофоні в вібрацію можна перетворити і будь навколишній шум або звуки. Чим голосніше ви будете шуміти і розмовляти, тим сильніше і інтенсивніше буде відбуватися стимуляція. Так що, додаток Satisfyer Connect - це не тільки дуже зручне програмне забезпечення, але і неймовірно багатофункціональна річ, яка забезпечує Вам різноманітність і широкий вибір можливостей для істинного задоволення. 

8. Керування. Управління стимулятором відбувається двома способами: кнопками і додатком. Що стосується першого варіанту, то на корпусі іграшки розташовані спеціальні кнопки, за допомогою яких і відбувається включення/вимикання, а також управління девайсом. Середня кнопка відповідає за включення / вимикання пристрою, а кнопки з боків - за вакуумну стимуляцію і за вібрацію. Другий же варіант управління стосується програми Satisfyer Connect, про який докладніше було написано в попередньому пункті. Завдяки додатку ви зможете дистанційно керувати всіма функціональними можливостями іграшки за допомогою свого смартфона або планшета. 

Satisfyer Love Triangle9. Живлення. Вакуумний стимулятор працює на перезаряджаємому літій-іонному акумуляторі. Заряджається іграшка за допомогою магнітної зарядки, яку необхідно правильно розташувати на магнітних датчиках секс-іграшки, щоб вони точно і рівно стикалися один з одним. Магнітний USB-кабель входить в комплект. Час повної зарядки становить близько 2 годин (перша зарядка може досягати 4 годин), після яких іграшка зможе радувати Вас протягом 1 години. Під час зарядки індикатор на стимуляторі буде блимати, а як тільки іграшка зарядиться, то буде горіти безперервно. 

Комплектація

В гарній коробці Satisfyer Love Triangle Ви знайдете:

  • симулятор орального сексу з вібрацією Satisfyer Love Triangle;
  • магнітний USB-кабель для зарядки;
  • посібник користувача.

Відгуки

Огляд: симулятор орального сексу з вібрацією Satisfyer Love Triangle (1 відгуків)
14.10.2021
5 - Оля

Прекрасный стимулятор. Режимов много, можно подобрать под себя. Управление через приложение и голосом.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Оля!
Благодарим Вас за обратную связь!)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Огляд: симулятор орального сексу з вібрацією Satisfyer Love Triangle, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка