Час стригтися! Як щодо інтимної зачіски?

Інтимні стрижки на будь-який смак

Дівчата бувають різні - чорні, білі, червоні. Але всім однаково хочеться … рано чи пізно змінити імідж, кардинально перефарбуватися, повернути свій колір, відстригти чубок, відростити чубок, накрутитися, випрямитися, обрізати волосся, збрити бік, наростити, зняти і, врешті-решт, психанути і зробити каре, не кажучи вже про стрижку під нуль. Мода - явище мінливе, як, власне, і настрій, який може підштовхнути до того чи іншого рішення по зміні іміджу. У той же час, мода і циклічна, адже кожні кілька років до нас повертається все те, що вже було на піку моди і популярності років так 10 тому. Як то кажуть, все нове - це добре забуте старе. Якщо Ви думаєте, що мода зачіпає тільки ті сфери і галузі, які нам всім на загальний огляд надають модні покази знаменитих кутюр'є, відомі глянці і популярні журнали про моду, стиль, красу і т.д, то це не так. Одяг, взуття, зачіски, макіяж - це все лише верхівка айсберга, яка пройшла цензуру і може масово демонструватися ЗМІ, телеканалами і журнальними видавництвами на всі континенти і покоління. І якщо ми знаємо, що, наприклад, в 60-х з зачісок були модні величезний начісування, бабетта і об'єм, а в 80-ті накрила кудрява хвиля і епоха каскаду, то що нам відомо про інтимні стрижки? Деякі навіть не уявляють, що зачіски можна робити далеко не тільки на головах… Такі модні тенденції Вам не покажуть на великих подіумах і не будуть транслювати на телебаченні в прайм-тайм, але, все ж, вони існують. Як і на голові, зачіски на інтимній зоні проходили свій життєвий шлях з давніх часів і віддавали данину моді, звичаям і перевагам з епохи в епоху. Голити або не голити, ось в чому питання… Жінки вже здавна стикалися з цією дилемою і поставали перед вибором: збрити все дочиста, злегка підрівняти “кінчики”, подекуди залишити і щось зобразити або ж залишити все як є. У різні часи на цей вибір впливало багато факторів, починаючи від гігієни, моди, власних уподобань і закінчуючи вимушеними заходами через соціальний статус або навіть релігію. Але про все по порядку.

Інтимні стрижки - новий писк моди?

Сади Семіраміди або гладкі Єлисейські поля?Ось вже ні, стрижки на інтимній зоні - зовсім не знахідка 21 століття і не тренд, що з'явився нам з нізвідки в останні роки. Подібні стрижки прийшли до нас ще з давніх-давніх часів, коли дане пікантне явище було не тільки примхою моди, але і необхідністю гігієни і загальноприйнятих норм. Так звідки ж ростуть коріння?

Початком початків і першопрохідцями такого явища, як інтимні стрижки і гоління лобка як таке, прийнято вважати стародавніх єгиптян. Саме вони посадили те невелике зернятко в плідний грунт історії моди, яке проростає і цвіте з епохи в епоху і продовжує своє існування і донині. Стародавні єгиптяни в цілому приділяли велику увагу своєму тілу, зовнішності і догляду за ними. Саме жителі Стародавнього Єгипту почали повністю видаляти волосся не тільки з інтимної зони, але і з усього тіла. Подібний крок по позбавленню волосся на інтимній зоні служив більше не наслідком моди, а необхідністю за мірками гігієни. Хоча факт любові до краси і догляду за власним тілом також не варто відкидати, адже гладке тіло вже тоді вважалося красивим. Відмінність лише в тому, що вища знать Стародавнього Єгипту, так би мовити, еліта суспільства, вдавалася до більш лояльних і безпечних методів позбавлення від волосся, а звичайним людям нижчого статусу доводилося задовольнятися іноді досить-таки моторошними способами. А справа в тому, що стародавні єгиптяни позбавлялися від волосся на лобку не тільки для того, щоб бути “у тренді”, а й через те, що в волосяному покриві часто заводилися шкірні паразити. Люди боялися самих різних вошей, кліщів і подібних “домашніх тварин” в інтимній зоні, а тому воліли повністю голити і знищувати волосся найрізноманітнішими шляхами. І якщо представники вищого суспільства могли дозволити собі більш безпечні види заточених ножів, спеціальних рабів, які акуратно виконували процедури, бджолиний віск і фітозасоби для депіляції, які містили екстракти рослин, різноманітні жири, смолу та інші компоненти, які допомагали позбутися або уповільнити ріст волосся, то нижчий клас людей проводив епіляцію собі самостійно і тим, чим доведеться. В основному, в хід йшли миш'як і негашене вапно, які не зовсім сприятливо впливали на стан шкіри і здоров'я в цілому. Але, що ж не зробиш заради краси… До того ж, немає волосся - немає вошей.

Рослинність - це теж КрасаНаступний часовий проміжок, який так чи інакше грав роль в історії моди інтимних стрижок - це середні віки. І знову ж таки, мова буде йти про знать. Жінки з вищого суспільства бажали відрізнятися від, так би мовити, простих смертних і воліли повністю позбавлятися від зайвого волосся на інтимній зоні. Таким чином, в середньовічних громадських купальнях можна було відразу зрозуміти, де париться знать, а де простолюдин. Відсутність волосся і гладке тіло стало символом і відмінністю вищого статусу в суспільстві. Але як би знатні дами не просували серед своїх в модні ряди епіляцію, фінальну крапку на цьому поставила інквізиція. Полювання на відьом перетворило епіляцію інтимних зон з моди вищого стану в звичайну необхідність, яка межувала з життям і смертю. З цього моменту жінки зобов'язані були голити повністю волосяний покрив з лобка, щоб довести мисливцям, що не мають ніякого відношення до відьом та іншої нечисті. Чому саме лобок упав під пильний погляд? На думку мисливців на відьом, той самий знак чаклунства і диявольська печатка перебувала на тілі відьом, а якщо бути точніше, на інтимному місці. Будь-яка родимка, родима пляма, пігментне утворення або інша плямочка, знак або мітка вважалися клеймом і диявольською печаткою, яка і вказувала на чаклунську сутність. Для того, щоб довести свою непричетність, жінки поголовно позбавлялися від лобкового волосся, яке допомагало приховувати свою відьомську таємницю. На відміну від древніх єгиптян, жінки в середні століття не користувалися миш'яком і вапном, але райдужним і безболісним епілюванням вони похвалитися також не можуть. Середньовічні дами користувалися дуже гострими і небезпечними бритвами, які згодом залишали безліч порізів, шрамів, ран, викликали роздратування і запалення, а також сприяли попаданню в кров різних захворювань. Так середні століття внесли і свою сумну лепту в історію інтимних стрижок. 

Мистецтво інтимних стрижокЯсним сонечком для моди на гладенькі інтимні зони зійшла епоха правління французького короля Людовика 14, відомого також як Король-Сонце. За часів його правління не тільки абсолютна монархія досягла розквіту, але і мода на інтимні стрижки. Ні, в цю пору дами не хвалилися розкішними візерунками і творами волосяних мистецтв на своїх лобках, а скоріше навпаки. Цей час залишив в історії свій слід у вигляді моди на повну відсутність волосся в інтимній зоні. Причиною тому послужило бажання жінок знайти собі супутника життя якомога швидше. А справа вся в тому, що чоловіки бажали бачити з собою юну, прекрасну дівчину, яка буде блищати молодістю і красою як обличчя, так і тіла. Тому, щоб зменшити собі кілька років, створити ілюзію молодості і, врешті-решт, постати перед судженим у всій красі, невинності і юності, жінки різного віку люто намагалися позбутися небажаної рослинності пікантних місць. Боротьба з волосяним покривом була не менш жорстокою, ніж в попередні століття. У цей час також був поділ на бідних-багатих, а тому все найкраще діставалася “вершкам суспільства”. Багаті дами могли собі дозволити безпечні і дієві процедури, так би мовити, преміум-класу, а саме епіляцію за допомогою воску. А ось бідним жінкам, які не хотіли відставати від вищої знаті, намагалися слідувати моді і наслідувати багатим дамам, давалася боротьба з волоссям не так легко. Воскова епіляція нижчому стану доступна не була, а тому відчайдушні жінки вдавалися до допомоги гострих лез, які залишали каліцтва і шрами на інтимних зонах, не кажучи вже про подразнення і занесенні інфекції, а також звичайних пемз, якими жорстко і люто натирали свої інтимні місця мало не до крові і запалення. Схоже ,що “краса вимагає жертв” - вираз поза часом і простором. 

І ось наближається 19 століття, яке кардинально змінює погляди на рослинність в інтимній зоні. У цей період на п'єдестал зійшла природність і прийняття своєї природи такою, якою вона є. Жінки перестали тероризувати своє тіло, натирати інтимні зони наждачками, пемзами і блюзнірськи видаляти волосся, а просто прийняли себе і не морочилися з питаннями гоління і зайвої рослинності. Повністю позбавлялися від волосяного покриву на інтимних місцях хіба що представниці найдавніших професій, які робили це для кращого естетичного вигляду для своїх же клієнтів. Така мода на природність тривала аж до 20 століття, а саме до відомої сексуальної революції.

Свобода вибору. Свобода волоссю.Горезвісна сексуальна революція внесла свої корективи в моду на інтимних зачісок. В даний період часу якраз і з'явилося таке поняття, як “інтимна стрижка”. Люди все більше заговорили про сексуальність, вільніше піднімали інтимні, а колись ще й заборонені теми, і почали величезну увагу приділяти своїй зовнішності і тілу. З'явилися і більш відкриті купальники, які зобов'язували жінок бути доглянутими і місцями гладкими. Спочатку жінки не позбавлялися від волосся на інтимних зонах повністю, а просто підстригали їх, контурували або просто знебарвлювали. І тут то людські фантазії і знайшли свободу дій. Саме цей період і можна величати початком найрізноманітніших, оригінальних і екстравагантних інтимних стрижок, які популярні і до сьогодні. Ближче до 80-90-их років волосся в інтимній зоні жінок ставало все менше і менше. За законами циклічності моди, абсолютна гладкість знову увійшла в моду і успішно конкурувала з інтимними стрижками. Але варто відзначити, що конкуренції як такої там і не було, так як жінки вже самі були в праві вирішувати, що їм робити з їх волоссям і якої моди дотримуватися. Ніякого тиску і розподілу по соціальному статусу, які довгі століття переслідували жінок і нав'язували свої погляди і звичаї на рахунок виду інтимних зон. Тільки свобода і власне бажання! Хтось вибирав повну гладкість і оголеність, хтось відстоював свою природність, а хтось експериментував і втілював різні образи з голови на інтимному полотні. Закріпилися оригінальні інтимні стрижки вже ближче до нового тисячоліття і утворили нову хвилю популярності. Тепер інтимна зона стала майданчиком для мистецтва, а інтимні стрижки перетворилися в модний тренд для молоді і не тільки. Всілякі малюнки, знаки, символи, візерунки, смужки і найрізноманітніші геометричні фігури стали справжнім піком моди серед інтимних зачісок. Виголити сердечко? Без проблем. Вирізати з волосся першу букву імені коханої людини? Та взагалі без питань. Пофарбувати лобкове волосся і додати шарму у вигляді страз і камінчиків? Все, що забажаєте. Починаючи з 80-90-х років і донині інтимні стрижки - це не тільки мистецтво і данина моді, яка бере початок ще з давніх часів, а й свобода вибору, яку знайшли люди і тепер має право самостійно вирішувати, що робити зі своїм тілом і як його прикрашати. 21 століття ознаменувалося абсолютною свободою, яка дозволяє керуватися виключно своїми інтересами, уподобаннями і поглядами на моду і красу. Як то кажуть, на смак і колір… І це абсолютно вірно. Так що, якщо бажаєте повністю позбутися від волосся на інтимних ділянках тіла, то сміливо збривайте все під нуль звичайними бритвами або електричними тримерами, робіть воскову епіляцію, пробуйте шугарінг або користуйтеся спеціальними засобами для уповільнення росту волосся. Благо, на сьогоднішній день безпечних і практично безболісних способів з видалення волосся просто тьма, що дуже спрощує і покращує життя, чого не можна сказати про минулі часові епохи. Бажаєте залишатися природними і насолоджуватися кожним волоском на своєму тілі? Ваше право! Це Ваше тіло, Ваші статеві органи і Ваша рослинність, врешті-решт. Так що слідуйте своїм поглядам, бажанням і уподобанням і живіть в повній гармонії з собою і тільки в задоволення. Ну а якщо Ви з тих, хто бажає експериментувати, творити і орігінальнічать, то інтимні стрижки - це те, що Вам потрібно. Ця сфера пікантного мистецтва не має кордонів і заборон, а це означає, що Ви можете придумати і реалізувати абсолютно будь-які зачіски і стрижки на своїй інтимній зоні. Але якщо раптом Ви ще не придумали чогось екстравагантного і унікального, що хотіли б бачити на своєму лобку, але все ще палаєте бажанням спробувати і поекспериментувати, то можемо показати Вам найпопулярніші інтимні стрижки, які жінки по всьому світу роблять найчастіше. 

Інтимні стрижки8 популярних інтимних стрижок

Популярні інтимні стрижки1. Трикутники. Одними з найпопулярніших інтимних стрижок виступають різноманітні геометричні фігури, а найчастіше - трикутники. Відомий цей стиль стрижки також під назвою “Американський”. Він є найпоширенішим серед жінок і простим для виконання в будь-яких умовах. Саме трикутник і всі його варіації, форми і розміри на лобку прекрасно підкреслює природні обриси інтимної зони, уособлює природність і природність, а також виступає своєрідним символом жіночих геніталій. Правильний рівний трикутник на лобку стає справжньою окрасою низу живота і надає акуратної і гарної форми інтимній зоні. 

Трикутники можуть зображуватися як в класичній формі, так і з деякими особливостями, в залежності від типу фігури і бажання підкреслити певні деталі свого тіла. 

  • Трикутник, у якого верхня сторона дугою увігнута всередину. Така незвичайна геометрична фігура відмінно підійде для дуже струнких і навіть худих дам. Така форма візуально робить вузькі стегна трохи ширше і об'ємніше. А ось власницям пишних форм і великих стегон така інтимна стрижка підійде не особливо, якщо Ви, звичайно, не бажаєте підкреслити свої розкішні форми.
  • Трикутник, у якого верхня сторона опукла назовні. Ось якраз такий варіант трикутника буде ідеально виглядати на інтимній зоні жінок з пишними формами. Подібна опукла дуга сприяє візуальному коригуванню фігури. Такий трикутник робить стегна менше і стрункіше, а животик здається більш пласким. 

2. Смужки. Цей дизайн інтимних стрижок нітрохи не поступається в популярності трикутникам. Тонкі, широкі, довгі, короткі і найрізноманітніші варіації смужок на лобку - це мода на століття. Жінки, які вважають за краще позбавлятися від волосся повністю, але залишати якусь оригінальну і пікантну перчинку на своїй інтимній зоні вибирають саме смужки. В основному, це невелика вузька смужка, яка тягнеться від області над клітором і до верхньої частини лобка. Вона надає жіночності, загадковості і елегантності. При виборі смужки в якості інтимної стрижки також слід звертати увагу на тип фігури і густоту волосся на лобку. Існує кілька видів інтимних стрижок з смужками.

  • Види інтимних стрижокБразильська смужка. Ця стрижка представляє з себе вертикальну, довгу і дуже вузьку смужку на лобку, яка створює ефект витягування фігури. Ідеально виглядати така інтимна зачіска буде на струнких жінках. Занадто худим дамам, яким додаткове витягування фігури ні до чого, від цієї стрижки варто відмовитися.
  • Широка злітна смуга. Більш широка вертикальна смужка на лобку вигідно представить інтимну зону і фігуру дам з пишними формами. Тут слід уважно поєднувати довжину і ширину смужки з типом фігури жінки. Чим об'ємніше і повніше фігура, тим ширше і довше необхідно робити смужку на лобку, щоб візуально підкреслити всі достоїнства і приховати недоліки.  
  • Горизонтальна смужка. Витягнута широка смуга, розташована на лобку горизонтально - це відмінний варіант для жінок, які мають невиражені стегна і широку, не окреслену талію. Така смуга дозволить вигідно розставити акценти на фігурі, візуально виділити стегна і талію і надати красивих, елегантних обрисів фігурі.
  • Маленька Тіффані. Дана зачіска підійде для тих дам, які люблять якомога більше рослинності на своїй інтимній зоні, але бажають обрамити її в більш акуратну, витончену і жіночну форму. Ця стрижка представляє з себе вертикальну коротку, але широку смужку, яка може навіть нагадувати прямокутник або навіть квадрат.Прекрасно виглядає ця інтимна зачіска на власницях широких стегон і пишних форм. Ідеально підходить і для дуже високих жінок.

3. Серце. Для романтичних натур і для дівчат, які бажають вразити свого чоловіка і продемонструвати любов незвичайною стрижкою чудово підійде інтимна фігурна зачіска “серце”. З назви можна зрозуміти, що на лобку просто зображують з волосся сердечко, яке, до того ж, можна пофарбувати в червоний колір або декорувати різними малюнками та іншими милими деталями і елементами. Романтичніше стрижки і не придумаєш.

4. Тюльпан і факел. Це дві схожі за формою фігурні стрижки, які безпосередньо імітують квітку, а саме бутон тюльпана і факел, а точніше полум'я, що виривається з нього. Що перша, що друга стрижка є хітами інтимних зачісок серед жінок. Ніжний бутон тюльпана вибирають частіше жінки з тонкою, романтичною натурою, а ось до палкого полум'я вдаються пристрасні і сексуально відважні дами. Дані стрижки також будуть ідеально виглядати в кольорі, так що можна сміливо фарбувати волосся в рожевий, червоний або помаранчевий кольори для більшої ефектності і оригінальності. 

Види інтимних стрижок5. Крапля і місяць. Стрижки “крапля” і “місяць” - одні з найпростіших фігурних інтимних стрижок, які відмінно виглядають при будь-якій фігурі, комплекції, а також густоти і довжини волосся на інтимній зоні. Ці фігури дуже поширені серед інтимних зачісок і вважаються вже класичними. Назви говорять самі за себе і тому неважко здогадатися, що саме буде зображено на лобку. Акуратна крапелька і елегантний місяць додадуть інтимній зоні якоїсь загадковості, витонченості і, звичайно ж, краси.

6. Шалена імператриця. Хто ж не мріяв бути принцесою, королевою або знатною імператрицею? Настав час і Вам приміряти на собі корону, та тільки не класичну і не на голову. Фігурна стрижка у вигляді корони - це улюблена інтимна зачіска впевнених у собі дівчат і жінок. Плюсом такої стрижки є не тільки її екстравагантний вигляд і можливість декорування стразами і камінчиками, але і те, що вона підходить абсолютно для всіх типів фігури. Розмір корони можна підбирати самостійно на свій смак, зручності і уподобання.

7. Соната. Одна з технічно складних інтимних стрижок, яка вимагає особливої обережності, уважності і майстерності. Складається така зачіска з двох елементів: фігурної деталі, що нагадує форму краплі або коми, яка розташовується вертикально, і маленької акуратної крапки, яка розміщується посередині першого елемента. Ця незвичайна і загадкова фігура по виду нагадує східний символ Інь-Ян.

8. Лотос. Квіткові мотиви користуються великою популярністю серед жінок і чудова квітка Лотос не стала винятком. Лотос - це магічний символ досконалості, життя і мудрості. Ця витончена і витончена фігура додає інтимній зоні жіночності, грації і краси. Виконання стрижки може бути різним. Лотос може бути з цілісною серцевиною, заповненої волосяним покривом, а може лише виділяти її, залишаючи внутрішність гладкою і ніжною. Такі варіації стрижки і бачення квітки повністю залежать від індивідуальних уподобань. 

Голити або не голити, ось в чому питання…

Давні жахливі і місцями жорстокі традиції, погляди на рослинність в інтимній зоні і необхідність катувати своє тіло заради сліпого слідування моді давно позаду. У сьогоднішній час всі ми маємо право вирішувати самостійно, як одягатися, як фарбуватися і з якими лобками жити. Збрити все дочиста, дати волю волоссю і дозволити їм рости на всі боки світу або ж робити найнеймовірніші і оригінальні інтимні стрижки, вирішувати тільки Вам. Ваш лобок - Ваші правила. Робіть те, що принесе Вам естетичне задоволення і комфорт. Те, що не суперечить Вашим поглядам, смакам і уподобанням. Те, від чого Ви будете кайфувати і отримувати справжнє задоволення. Зрештою, експериментуйте, адже інтимних зачісок існує неймовірно величезна кількість. Чому б не спробувати? А вже голити або не голити, вирішуйте самі.

 

Відгуки

Час стригтися! Як щодо інтимної зачіски? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Час стригтися! Як щодо інтимної зачіски?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка