Огляд: вакуумний стимулятор орального сексу Womanizer Liberty

21 століття - ера нового покоління задоволення. Час, коли світ інтимних іграшок вже не обмежується звичайними фалоімітаторами/мастурбаторами, традиційною вібрацією у виробах і навіть крутими функціями пульсації. Ринок секс-іграшок вже протягом декількох років активно захоплюють девайси з революційною вакуумно-хвильовою технологією стимуляції, якій, до слова, немає рівних серед точкової стимуляції клітора. І це ще навіть не середина століття… Що вже буде далі, залишається лише здогадуватися.

Що стосується самої технології вакуумно-хвильової стимуляції і принципу роботи безконтактних секс-іграшок, то раніше ми вже висвітлювали цю тему в статті “Вакуумно-хвильова стимуляція: міф або оргазмічна реальність”, тому з цією диво-технологією Ви вже гранично знайомі. Сьогодні ж представимо Вашій увазі один з найпрекрасніших, елегантних, витончених і, звичайно ж, потужних варіантів, а саме симулятор орального сексу для жінок Womanizer Liberty.

Симулятор орального сексу для жінок Womanizer Liberty

Вакуумний симулятор орального сексу Womanizer Liberty

На перший погляд може здатися, що Womanizer Liberty - це ніжний бутон прекрасної квітки, який ось-ось повинен розпуститися і подарувати світу свою зачаровуючу чарівність і неймовірний аромат. Але все куди набагато цікавіше. Так, Womanizer Liberty в закритому вигляді має форму чарівного бутона, ось тільки приховує в собі він потужний механізм для жіночої насолоди. Зачаровуюча чарівність? Цілком, але краще буде сказати - зачаровуюча чарівність почуттів і відчуттів. Неймовірний аромат? Так, при розкритті цього вакуумного бутона певних квіткових ароматів Ви не отримаєте, але зате відчуєте на собі нотки приємного і чуттєвого вакуумного ефекту. Ну і беззаперечним плюсом чудового бутона Womanizer Liberty, звичайно ж, виступає його довговічність. Ця квіточка в ніжних жіночих руках зів'яне ще не скоро… Хіба не ідеальний презент дамі в букетно-цукерковий період? Та й взагалі, вакуумний стимулятор Womanizer Liberty - це прекрасний подарунок як собі, так і своїй коханій жінці, причому як з приводом, так і без. 

Вакуумний симулятор орального сексу Womanizer LibertyЩо чекає жінку при зустрічі з Womanizer Liberty?

Womanizer Liberty - це жіночий вакуумний стимулятор для клітора, який працює за принципом безконтактного впливу на ерогенну зону і дарує чуттєві відчуття приємного всмоктування і повітряної пульсації. Відбувається такий вакуумний ефект за допомогою повітряних хвиль, які утворюються всередині іграшки і сприяють зміні внутрішнього тиску. Працює стимулятор за запатентованою Womanizer технологією Pleasure Air, яка і приносить задоволення без дотиків. Таким чином, жінка отримує ефектну повітряну пульсацію і шалено чуттєвий ефект посмоктування клітора без безпосереднього контакту з ним.

Що ж чекає жінку, яка вирішила випробувати на собі принади вакуумної стимуляції з Womanizer Liberty? Її чекає якісна, інтенсивна і неймовірно чуттєва імітація кунілінгуса, в якій роль партнера займає не чоловік або жінка, а компактний і дуже зручний стимулятор, що працює практично за тим же принципом. Неймовірні повітряні імпульси секс-іграшки з інноваційною технологією стимуляції дозволять жінці випробувати оргазмічну насолоду від ефектного впливу на ніжний клітор. Адже не дарма Womanizer Liberty іменується також, як симулятор орального сексу. 

Зовнішній вигляд 

Симулятор орального сексу Womanizer Liberty - це істинно жіноча іграшка, адже навіть розроблена вона у вигляді прекрасного бутона, який розкривається і перетворюється в вакуумний стимулятор зі спеціальною кришечкою для зручного транспортування в поїздках, комфортного носіння в дамській сумочці і просто для не викликаючої зайвої підозри у оточуючих вигляду. Елегантна форма з плавними лініями і вигинами дозволить Вам зручно утримувати іграшку в руці, а також з легкістю і повноцінним комфортом направляти її в необхідне місце і управляти нею. 

Вакуумний симулятор орального сексу Womanizer LibertyСам вакуумний стимулятор Womanizer Liberty має робочу зону у вигляді м'якого силіконового носика, який і бере безпосередню участь в стимуляції клітора. Саме носик іграшки ніжно і ласкаво охоплює зону навколо клітора і забезпечує трепетну і чуттєву безконтактну стимуляцію ерогенної ділянки. Завдяки м'якості і ніжності силіконової насадки в процесі інтимних ласк Ви отримаєте виключно приємні і комфортні відчуття, так як носик іграшки не дратує ніжну шкіру і не викликає дискомфорту. Насадка знімна, а тому її легко зняти для заміни або очищення. Womanizer враховують індивідуальні особливості будови інтимної ділянки кожної жінки, а тому включили в комплект не тільки насадку, яка безпосередньо знаходиться вже на стимуляторі, але і додаткову насадку більшого розміру. Таким чином, Ви можете чергувати м'які носики і вибирати для себе більш прийнятний і комфортний варіант для досягнення яскравих кліторальних оргазмів. 

Розміри стимулятора: 10.4 см х 5.5 см х 4.8 см.

Вага: 90 г.

Матеріал

Зовнішній корпус стимулятора виготовлений з високоякісного, гладкого і міцного пластику. Цей матеріал не тільки приємний на дотик і безпечний у використанні, але і гіпоалергенний, а також абсолютно нешкідливий для здоров'я. Пластик не містить в своєму складі фталатів та інших шкідливих речовин.

Робоча зона, а саме носик іграшки, розроблений з найніжнішого і дуже якісного силікону, який також не містить ніяких шкідливих речовин у складі. Силікон дуже м'який, ніжний і шалено приємний на дотик. Він подарує своїй власниці тільки найчуттєвіші і трепетні відчуття в процесі тактильного контакту.

Корпус вакуумного стимулятора Womanizer Liberty повністю 100% водонепроникний. Ця характеристика відкриває для Вас широкий спектр використання секс-іграшки, так як грати з нею Ви зможете навіть у ванній або душі.

Womanizer Liberty

Функціональні можливості 

Характеристики Womanizer LibertyСимулятор орального сексу Womanizer Liberty оснащений досить потужним, але в той же час тихим мотором. Має в своєму розпорядженні іграшка 6 режимів стимуляції, а саме 6 рівней інтенсивності всмоктування. Ви з легкістю зможете збільшувати інтенсивність повітряних пульсацій або ж знижувати їх потужність. Управління стимуляцією відбувається за допомогою двох кнопок, які розташовані над силіконовим носиком. 

Для того, щоб включити іграшку Вам знадобиться на 3 секунди затиснути велику кнопку “+”, після чого Ваш стимулятор буде готовий дарувати вам сильні вакуумні потоки. Вимкнення Womanizer Liberty здійснюється таким же способом.

Для збільшення інтенсивності всмоктування необхідно натискати кнопку “+”, а для уменьшения силы - кнопку “-”.

Всі 6 режимів роботи вакуумного стимулятора Womanizer Liberty - це запорука якісного кліторального задоволення і яскравого оргазму.

Зарядка Womanizer LibertyЯк заряджати іграшку?

Стимулятор Womanizer Liberty працює на перезаряджаємому вбудованому акумуляторі, так що про покупку батарейок Вам піклуватися не доведеться. Зарядка відбувається за допомогою магнітного USB-кабеля, який приєднується до магнітних контактів на іграшці і до джерела живлення. USB-кабель для зарядки вже входить в комплект. 

При повному заряді, який триває близько 60 хвилин, симулятор орального сексу Womanizer Liberty зможе безперервно пропрацювати протягом 120 хвилин.

Догляд

Догляд за Womanizer Liberty досить простий і легкий. Так як іграшка повністю водонепроникна, то після кожного використання її можна помити теплою водою з милом і обов'язково обробити спеціальним засобом для очищення секс-іграшок. Силіконова насадка у стимулятора знімна, а тому це спрощує процес очищення. Необхідно зняти і ретельно обробити силіконовий носик іграшки, а потім дати йому висохнути. Насадка легко знімається і також легко надівається назад.

Комплектація Womanizer LibertyВажливо! Не можна очищати секс-іграшку, коли вона підключена зарядним кабелем до електромережі. Слідкуйте за тим, щоб в момент очищення і використання у воді іграшка не заряджалася.

Зверніть увагу, що під час інтимної стимуляції з Womanizer Liberty можна використовувати лубриканти тільки на водній основі, так як м'яка насадка іграшки виготовлена з ніжного силікону. 

Комплектація

В коробці Womanizer Liberty:

  • вакуумний симулятор орального сексу Womanizer Liberty;
  • додаткова силіконова насадка більшого розміру;
  • зарядний магнітний USB-кабель;
  • інструкція по експлуатації.

Упаковки Womanizer Liberty

Відгуки

Огляд: вакуумний стимулятор орального сексу Womanizer Liberty (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: вакуумний стимулятор орального сексу Womanizer Liberty, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка