Огляд: кліторальний вібратор Magic Motion Magic Lotos

Кліторальний вібратор Magic Motion Magic LotosМати прекрасну можливість отримувати сексуальне задоволення і насолоджуватися кліторальною стимуляцією скрізь, де б Ви не знаходилися і при цьому не привертати особливої уваги оточуючих? Місія дуже навіть здійсненна і реальна. Здійсненна з оригінальним кліторальним вібратором Magic Motion Magic Lotos, який завдяки своїй формі, дизайну і розміру не викличе абсолютно ніяких підозр і пікантних здогадок на свій рахунок. Адже на перший погляд секс-іграшку легко прийняти за звичайну губну помаду або ж будь-яку іншу жіночу штучку в білому флаконі. Ось що-що, а конспірація у Magic Motion Magic Lotos просто на вищому рівні, що не кажіть. Але дизайн - це не єдина особливість інтимного виробу, адже даний вібратор виступає крутою смарт-іграшкою, якою можна управляти дистанційно за допомогою свого смартфона або телефону свого партнера. А ось що ще цікавого приховує ця незвичайна помада з вібрацією, ми дізнаємося далі.

Кліторальний вібратор Magic Motion Magic Lotos

Magic Lotos - це високоякісний вібратор, розроблений спеціально для чуттєвої, потужної і точкової стимуляції жіночого клітора. Виготовлений він відомим виробником секс-іграшок Magic Motion, який популярний по всьому світу завдяки своїй високій якості, крутої і унікальної багатофункціональні девайсів, смарт-технологіями і оригінальним підходом до дизайну кожної моделі іграшки. Кліторальний вібратор Magic Motion Magic Lotos не став винятком, а тому всі перераховані вище заслуги бренду притаманні і даному девайсу, який вже точно не можна назвати звичайним класичним вібратором. Ця іграшка куди цікавіше, ніж може здатися на перший погляд. А на перший погляд вона може і зовсім бути сприйнята як губна помада, чого, власне, і домагалися виробники при створенні цього оригінального інтимного виробу. Все розроблено з такими найдрібнішими деталями для того, щоб Ви могли спокійно і сміливо носити вібратор з собою в сумочці, косметичці або навіть в кишені, не боячись, що хтось побачить або запідозрить те, про що знати не повинен був. 

Призначений вібратор Magic Motion Magic Lotos для кліторальної стимуляції. Варто тільки зняти кришечку з цієї чудової помади з сюрпризом і можна відразу ж приступати до вібраційних пестощів, потужність яких може легко довести будь-яку жінку до кліторального оргазму. Крім стимуляції клітора Magic Motion Magic Lotos здатний зробити чуттєву стимуляцію і інших зовнішніх ерогенних зон. Так, наприклад, Ви можете отримувати трепетну насолоду від вібраційних ласк грудей і сосків або ж розслаблятися, ніжно масажуючи іграшкою шию, поперек або спину. Відмінно впорається вібратор і зі стимуляцією ерогенних точок біля входу в піхву, що також доставить Вам масу непередаваних відчуттів. Тому, кліторальний вібратор Magic Motion Magic Lotos - це хоч і невелика, але дуже багатофункціональна і навіть універсальна смарт-іграшка, яка може здивувати своїми можливостями будь-яку жінку. На що ж здатний вібратор Magic Motion Magic Lotos ще?

Особливості вібратора Magic Motion Magic Lotos

Розміри вібратора1. Форма і дизайн. Оригінальний дизайн і незвичайна для вібратора форма - головна особливість Magic Motion Magic Lotos. Цей кліторальний вібратор розроблений у вигляді рожевої губної помади в білому флаконі. Іграшка настільки точно передає всю схожість з косметичним засобом, що її складно запідозрити в чомусь сексуальному і пікантному. Невеликі габарити, нічим не примітна зовнішня оболонка і елегантний дизайн дозволять Вам навіть не ховати девайс від оточуючих очей, адже ніхто навіть і не зрозуміє, що за цією звичайною помадою ховається справжнісінький, потужний вібратор. Вібратор Magic Motion Magic Lotos - це також і ідеальна секс-іграшка для подорожей. Вона не займає багато місця в сумці і важить всього лише 48 грам. Таку помаду з сюрпризом можна носити навіть в дамській сумочці, косметичці або кишені і використовувати її при будь-якому зручному випадку. Кліторальний вібратор Magic Motion Magic Lotos - це чудовий інтимний девайс для жінок, які бажають отримувати задоволення завжди і скрізь.

Вібратор складається з декількох частин, кожна з яких відіграє свою важливу і незамінну роль. Почнемо з зовнішньої оболонки. Іграшка захована в гладкому і міцному футлярі білого кольору, який імітує стандартну упаковку губної помади, чим і не привертає особливої уваги. Верхня кришка легко знімається, так як вона грає роль не тільки декоративного елемента, але і захисної деталі. Саме міцна тверда кришка захищає ніжний і м'який матеріал кліторального вібратора від пилу, бруду і зовнішнього впливу. Прямо під нею знаходиться безпосередньо робоча частина іграшки - сам стовбур такої собі жіночої помади приємного рожевого кольору. Стовбур вібратора гладкий, рівний і дуже приємний на дотик. Саме він відповідає за потужну і одночасно ніжну і чуттєву стимуляцію жіночого клітора. Під кліторальною помадкою розташовується ще одна важлива деталь-нижня частина футляра. Вона служить зручною рукояткою, за допомогою якої іграшку можна легко і міцно утримувати в руці, а також ще однією захисною кришкою, під якою ховається USB-порт у вигляді штекера. Нижня кришка є ще й своєрідним важелем для включення і перемикання вібрації, який варто злегка прокрутити. Між верхньою і нижньою захисними кришками красується і симпатичний значок з квіткою, який виступає також рожевим LED-підсвічуванням. 

Розміри: довжина - 10 см, діаметр - 2.5 см, вага - 48 г.

Кліторальний вібратор Magic Motion Magic Lotos

2. Матеріал. Захисна зовнішня оболонка, вона ж флакон білого кольору, виготовлена з якісного і дуже міцного пластику. Він твердий, міцний і ідеально гладкий. Сам же вібратор, а саме рожева помадка, яка знаходиться під пластиковою кришкою, розроблений з високоякісного силікону. Силікон шалено приємний на дотик, ніжний, бархатистий, гладкий і в міру м'який. Тактильний контакт з таким матеріалом принесе кожній жінці виключно приємні і чуттєві відчуття. Всі матеріали, які використовувалися при виготовленні вібратора, не містять фталатів і шкідливих речовин. Вони повністю нешкідливі для здоров'я, безпечні у використанні і гіпоалергенні. 

Важливо! Вібратор Magic Motion Magic Lotos сумісний зі зволожуючими лубрикантами тільки на водній основі, так як використання змазок на силіконовій або масляній основі можуть пошкодити ніжний силікон.

Кліторальний вібратор3. Водонепроникність. Вібратор на 100% водонепроникний і володіє рівнем захисту від води IPX6. Даний рівень захисту говорить про те, що іграшка захищена від попадань води і її можна використовувати навіть в душі. Але! Вібратор не призначений для занурень під воду, а тому, щоб уникнути поломок і неполадок не варто занурювати іграшку в воду на тривалий час.

4. Вібрація. Кліторальний вібратор оснащений потужним вбудованим мотором, який запрограмований на 7 крутих рівнів інтенсивності вібрації. Серед запропонованих 7 режимів вібрації Ви зможете знайти для себе саме той, який з разу в раз буде доводити Вас до вибухового оргазму і радувати яскравими і чуттєвими відчуттями в процесі інтимної стимуляції. Але, якщо ж Ви побажаєте випробувати ще більше нових і неймовірних відчуттів, то Вам це вдасться зробити за допомогою спеціального додатку Whats Sense. Цей додаток відкриє для Вас масу додаткових функціональних можливостей, які не залишать нікого байдужим і незадоволеним.

 

Кліторальний вібратор

5. Додаток Whats Sense. Додаток Whats Sense знаходиться у вільному доступі в AppStore і GooglePlay і є абсолютно безкоштовним. Він сумісний з телефонами і iOs, і Android, а тому завантажити його зможе абсолютно будь-яка людина, яка має смартфон. Все, що Вам буде потрібно - це завантажити додаток собі на телефон, встановити його, вибрати в меню програми вібратор Magic Lotos і синхронізувати його з телефоном. Після цього Вам відкриється цілий функціональний світ, в якому Ви можете насолоджуватися найрізноманітнішими функціями і можливостями. 

Кліторальний вібратор Magic Motion Magic Lotos

Які додаткові можливості доступні в додатку?

Додаток Whats Sense

  • Багато нових шаблонів і режимів вібрації. Крім тих 7 режимів, якими вже запрограмована іграшка, Ви можете скористатися масою додаткових вібраційних малюнків, що надає вам додаток. 
  • Можливість створення власних режимів вібрації. За допомогою всього лише свого пальця або пальця Вашого партнера Ви зможете створювати свій вібраційний малюнок, просто водячи пальчиком по екрану. Чим інтенсивніше Ви трете і гладите екран, тим сильніше і потужніше відчуваєте вібрацію. Як то кажуть, все у Ваших руках.
  • Синхронізація з музикою. Вібрацію можна синхронізувати з музикою з Вашого плейлиста, після чого насолоджуватися інтимною стимуляцією в такт Вашим улюбленим пісням. 
  • Спілкування в реальному часі через чат. У чаті програми Ви можете спілкуватися зі своєю коханою людиною, листуватися і обмінюватися фотографіями, навіть якщо перебуваєте на абсолютно різних континентах. Для такої крутої смарт-іграшки відстань - зовсім не перешкода.
  • Дистанційне керування. І, звичайно ж, за допомогою програми Ви зможете управляти вібратором через свій телефон дистанційно або ж передавати управління в руки своєму партнерові. В останньому випадку у Вашого партнера на телефоні теж має бути встановлено додаток.

Додаток Whats Sense6. Керування. Magic Lotos - це смарт-іграшка, а тому вона може управлятися двома способами: за допомогою спеціальної конструкції (кнопок, важелів і т.д.) на самій іграшці і дистанційно через смартфон. Що стосується варіанту без використання програми, то у вібратора Magic Lotos за управління відповідає нижня частина іграшки, а саме нижній пластиковий ковпачок. Для того, щоб включити/переключити вібрацію Вам слід лише легенько прокрутити цю підставу до певного моменту і девайс запрацює. Якщо ж Ви віддаєте перевагу дистанційному керуванню, то управляти іграшкою через свій смартфон Ви з легкістю зможете після скачування програми Whats Sense. Цей додаток дозволить Вам не тільки отримати багато нових функціональних можливостей, але і управляти інтимним гаджетом прямо своїм телефоном. Відмінним бонусом дистанційного керування через додаток є і те, що Ви можете передати управління Вашому партнеру і повністю віддатися в його підпорядкування, навіть будучи в різних куточках світу.

Зарядка7. Живлення. Кліторальний вібратор Magic Motion Magic Lotos - це перезаряджаєма секс-іграшка, яка не вимагає заміни і використання батарейок. До того ж, запатентована брендом Magic Motion конструкція виробу розроблена так, щоб Ви більше не носили з собою навіть зарядний USB-кабель. Для цього кліторального вібратора не потрібні ні батарейки, ні шнур. А вся справа в тому, що під нижнім пластиковим ковпачком, який є знімним, розташований вбудований USB-порт (штекер), який вставляється безпосередньо в джерело живлення, наприклад, ноутбук, комп'ютер або спеціальний роз'єм і блок живлення. Виглядає ж вібратор під час підзарядки так само, як і звичайна флешка, вставлена в ноутбук. Так що заряджати іграшку Ви зможете також легко, просто і без підозр де Вам зручно. 

Заряджати вібратор необхідно близько 60 хвилин. На повному заряді іграшка може безперервно працювати протягом 90 хвилин.

Комплектація

У коробці Magic Motion Magic Lotos Ви знайдете:

  • кліторальний вібратор Magic Motion Magic Lotos;
  • посібник користувача; 
  • чохол для зберігання.

Відгуки

Огляд: кліторальний вібратор Magic Motion Magic Lotos (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: кліторальний вібратор Magic Motion Magic Lotos, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка