Magic Motion - покоління розумних секс-іграшок

Технології виробництва пристроїв для секс-ігор завжди йдуть в ногу з часом. Вони весь час удосконалюються і відкривають для людей нові можливості отримувати насолоду. Розумні секс-іграшки - задоволення, яке тепер може дозволити собі кожен..

Чим смарт іграшки краще за інші?

Існує безліч гаджетів для інтимного застосування, якими можна керувати за допомогою смартфона. Крім того, дані іграшки дозволяють гратися парі на відстані в тисячі кілометрів. Відстань не завадить партнерам задовольняти один одного. Хлопцеві не варто ревнувати або побоюватися, що його обраниця занудьгує і забуде його, адже він в будь-який момент зможе її побалувати.
 
Такі інтимні гаджети надають величезний вибір варіантів управління. При чому не обов'язково використовувати існуючі режими. Тут включається політ фантазії і власник іграшки сам створює режими, які будуть до вподоби. Крім того, можна використовувати голосове управління або ритмічні вібрації в такт улюбленої музики.
 
Для гаджетів розроблені різні додатки, які можно безкоштовно завантажити з інтернету і встановити на свій смартфон. За допомогою програми іграшками легко керувати за будь-якої точки світу.

Як обрати розумну секс-іграшку?

В першу чергу все залежить від мети, переваг, а також для кого іграшку використовуватимуть. Виробник Magic Motion створив серію розумних секс-пристроїв на будь-який смак.
 
Якщо вона призначена для дівчини, візьміть до уваги, що їй більше подобається в сексі, від чого вона отримує задоволення. Деякі можуть відчувати яскравий кліторальний оргазм, а інші вагінальний. Залежно від фізіології можна вибрати відмінний вібратор для стимуляції точки G або невелику потужну кліторалку.

Magic Motion Flamingo  буде відмінно підходить для дівчат, які люблять стимулювати точку G. Анатомічна форма вібратора дозволяє завжди ходити з іграшкою без зайвого дискомфорту. Крім того, цей вібратор можна налаштовувати на режим вагінальних кульок.

Magic Motion Candy Smart Wearable - незвичайний кліторальний вібратор зі знімною віброкулею. Дана іграшка досить потужна і неймовірно зручна в застосуванні. З її допомогою доставити кліторальний оргазм простіше простого.

Magic Motion Magic Kegel Master подбають про жіноче здоров'я. Цими вагінальними кульками легко керувати за допомогою смартфона. Вони знаходяться в більш виграшній позиції перед іншими тому, що за допомогою програми, можна підібрати індивідуальну програму тренувань і стежити за своїми результатами.

Magic Motion Smart Mini Vibe  подбають про жіноче здоров'я. Цими вагінальними кульками легко керувати за допомогою смартфона. Вони знаходяться в більш виграшній позиції перед іншими тому, що за допомогою програми, можна підібрати індивідуальну програму тренувань і стежити за своїми результатами.

Magic Motion Dante - це віброкільце, яке буде одночасно стимулювати обох партнерів під час статевого акту. Воно дозволить ще більше насолодитися один одним, коли вібрації розходяться по тілу.

Magic Motion Eidolon - ця іграшка призначена одночасно впливати на точку G і клітор. Вона стане відмінним рішенням для любительок подвійного оргазму.

Magic Motion Magic Wand дозволяє не тільки отримати приємну стимуляцію точки G, а й створить відчуття теплоти. Даний вібратор буде ідеальним рішенням в холоди.

Дана серія пристроїв має водонепроникний корпус і може застосовуватися в воді. Розумні іграшки дозволяють самостійно придумувати такт і інтенсивність стимуляції. Кожен може самостійно придумати для себе режим. Пристроями дуже просто керувати, а головне можна робити це на відстані.
 
В інтернет-магазині Amurchik.ua Ви отримаєте консультацію фахівців і легко підберете відповідну іграшку.

 

 

Відгуки

Magic Motion - покоління розумних секс-іграшок (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Magic Motion - покоління розумних секс-іграшок, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка