Вібратор Pretty Love Snappy

снеппі3
    Pretty Love Snappy є одним з кращих вібраторів з розроблених компанією Baile. Іграшка виконана з найніжнішого силікону і здатна дарувати неймовірне задоволення, варто тільки взяти її в руку. За розмірами виріб невеликий, його форма виконана зручною і красивою. Pretty Love Snappy можна вважати однією з найкращих іграшок, розроблених для дівчат.
снеппі1

     Особливості Pretty Love Snappy

      Вібратор призначений для одночасної стимуляції піхви та клітора. Основна частина вироби має головку привабливої форми, як у пеніса, а сам стовбур абсолютно гладенький. У Pretty Love Snappy зроблений спеціальний відросток для кліторальної стимуляції. Вібрація у іграшки поширюється і на стовбур з головкою, і на відросток.
    Управляється вібратор максимально просто. На його підставі, виконаному з міцного пластику, Ви знайдете лише дві кнопочки. Одна з них відповідає за включення і виключення іграшки, тоді як друга - за перемикання режимів роботи. Під час роботи біля кнопок на вібраторі буде горіти led-індикатор.
    Попри невеликі розміри, всередині іграшки встановлено відразу два моторчики, що забезпечують дійсно потужну роботу виробу. Один з моторчиків встановлений в кліторальний відростку, другий - в стовбурі. При цьому Pretty Love Snappy навіть на максимальній потужності працює дуже тихо. Всього режимів вібрації іграшка може надати цілих 30 варіантів! Так вібратор ніколи не перестане дивувати Вас і зможе нескінченно довго дарувати незабутні відчуття і задоволення!

     Характеристики Pretty Love Snappy

снеппі2
    Довжина Pretty Love Snappy - 19 см, де його робоча частина становить 9.5 см. Діаметр головки - 3.5 см, а стовбура - 2.5 см. Довжина клиторального відростка - 3.5 см, а його діаметр - 2 см. Такі розміри вібратора найоптимальніші та зручні для більшості дівчат.
    Працює вібратор від 2 батарейок ААА. У комплекті з іграшкою Ви знайдете докладну інструкцію з використання Pretty Love Snappy. Вібратор не вимагає особливого догляду, проте з ним можна використовувати лубриканти тільки на водній основі через ніжного силіконового покриття. Щоб виріб завжди залишалося в ідеальному стані, досить після кожного використання обробити його засобом для очищення секс-іграшок протерти сухою, чистою тканиною.
    Зовнішній вигляд вібратора зможе порадувати будь-яку жінку, яка віддає перевагу стилю і функціональності в секс-іграшках. Картонна упаковка з Pretty Love Snappy також виконана красиво і стильно. Такий виріб буде чудовим подарунком для будь-якої дівчини, прослужить їй довго і буде здатне приємно дивувати нескінченну кількість разів.
     Pretty Love Snappy можна придбати в інтернет-магазині «Амурчик»! Для цього достатньо ввести в пошук назву вібратора на нашому сайті або зайти в розділ з вібраторами, вибравши виробника Baile. Також Ви можете зателефонувати нашим консультантам за номером, вказаним на сайті, і оформити замовлення. Купити Pretty Love Snappy можна, залишивши заявку «передзвоніть мені» на нашому сайті або звернувшись в наших консультантів в чаті.
 
 

Відгуки

Вібратор Pretty Love Snappy (1 відгуків)
22.05.2017
5 - Александра

Не так давно приобрела себе вибратор PRETTY LOVE SNAPPY, так как по рассказам других клиентов он более удобный, качественный и приносит уйму удовольствия для женщин любого возраста. Так и есть, использовала его уже пару раз, плохого ничего сказать не могу, так как до этого еще вибраторами никогда не пользовалась. Спасибо за оперативность обработки моего заказа, все прошло быстро и без каких-либо задержек.

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Александра.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Вібратор Pretty Love Snappy, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка