Вібратори We-Vibe - Ваша перепустка у світ непередаваного задоволення

Вібраторы We-Vibe – Ваша перепустка у світ непередаваного задоволення

Спектр сексуальних задоволень не обмежується тими відчуттями, які можна отримати під час традиційних занять сексом. Пари, які зважилися урізноманітнити інтимне життя за допомогою арсеналу секс-іграшок, мають більш гармонійні відносини і радіють життю більше, ніж ті, для кого еротичні пристосування все ще залишаються під забороною.

Серед всіх існуючих іграшок для парних дорослих ігор безсумнівним хітом останніх років є вібратори марки We-Vibe. Ця серія іграшок розроблена спеціально для пар, які прагнуть «приправити» свій секс перчинкою і пікантністю. Принцип використання іграшок простий і зрозумілий: вібратор вводиться в піхву жінки, після чого пара переходить до пестощів за звичним сценарієм. Присутність іграшки всередині, потужна вібрація і можливість змінювати режими на свій розсуд забезпечують обом партнерам насолоду, яку Вам не доводилося відчути раніше

Різновиди вібраторів Вівайб: еволюція насолоди

Вібратори We-Vibe мають кілька варіантів виконання в рамках різних серій.

Вібратори We-Vibe – Ваша перепустка у світ непередаваного задоволення

Класичний вібратор We-Vibe - це мініатюрний пристрій, що нагадує за формою губну помаду. Мініатюрні розміри дозволяють використовувати його навіть тим парам, де баланс розмірів забезпечує дуже щільне прилягання і інтенсивне тертя. При скромних габаритах ця крихітка оснащена такою потужною вібрацією, що залишитися до неї байдужою не зможе ніхто.

We-Vibe 2 - друге покоління вібраторів, що отримало абсолютно новий дизайн і ще більшу функціональність. Вигнута ергономічна форма розроблена з урахуванням особливостей жіночого тіла: ця стильна штучка впливає саме на ті точки, стимуляція яких забирає жінку в незабутньо приємний і неймовірно солодкий політ. Вибираючи We-Vibe 2, Ви можете розраховувати не тільки на вібромасаж клітору і точки G, а й на задоволення безпосередньо від проникнення – більш серйозні розміри забезпечують цій іграшці і таку можливість.

We-Vibe 3 - найсучасніша розробка, що стала сенсацією на ринку інтимних товарів. Головним досягненням даної моделі є окремий від самого пристрою пульт управління. Така конструкція забезпечує масу можливостей для еротичних експериментів. Наприклад, непомітно для оточуючих грати в тільки Вам двом зрозумілі ігри в громадських місцях.

Інтернет-магазин Amurchik.ua: інгредієнти для пікантного меню секс-гурманів

Магазин дорослих іграшок Amurchik.ua запрошує любителів полунички придбати товари для втілення найвідвертіших фантазій. У широкому асортименті іграшок і супутніх товарів представлені вібратори We-Vibe усіх серій, в тому числі, легендарні Ві-Вайб 3. Щоб гарантувати Вам якість та безпеку товарів, що пропонуються, наша продукція проходить строгі перевірки і сертифікацію якості.

Ще не наважилися купити We-Vibe від Амурчика? Обов'язково - гарантуємо Вам сподобається!

 

Відгуки

Вібратори We-Vibe - Ваша перепустка у світ непередаваного задоволення (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Вібратори We-Vibe - Ваша перепустка у світ непередаваного задоволення, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка