Огляд: вібратор Satisfyer Double Joy

Вібратор Satisfyer Double Joy Partner Vibrator

Відомий німецький виробник секс-іграшок Satisfyer вже давно зарекомендував себе на ринку інтимних товарів, закріпив лідерську позицію і придбав мільйони шанувальників серед любителів якісної і чуттєвої стимуляції. Цей бренд зумів поєднати в своїх іграшках високу якість, стиль і багатофункціональність, за які люди люблять і вибирають Satisfyer. Німецький виробник спеціалізується на виготовленні інтимних виробів як для жінок, так і для чоловіків, тому у Satisfyer Ви зможете знайти все, що Вашій душі завгодно. Не обійшов бренд стороною і пар, які бажають додати в свій інтим трохи нових відчуттів і яскравих емоцій. Так що, якщо Ви зі своєю коханою людиною бажаєте розбавити секс чимось новеньким і вражаючим, то варто придивитися до спеціальних вібраторів для пар, розроблених для того, щоб задоволення під час статевого акту отримували обидва партнери. Серед таких вібраторів Ви знайдете і головного героя сьогоднішнього огляду - вібратор Satisfyer Double Joy.

Вібратори для париВібратор для пар Satisfyer Double Joy 

Satisfyer Double Joy - это високоякісна смарт-іграшка, розроблена спеціальної ергономічної форми, щоб максимально задовольнити всі сексуальні бажання і жінки, і чоловіки. Вібратор можна легко використовувати як для соло стимуляції, так і в процесі статевого акту з партнером. Завдяки своїй незвичайній формі і двом робочим стовбурам девайс здатний на подвійну одночасну стимуляцію вагінальних ерогенних зон і клітора, що говорить про те, що Satisfyer Double Joy може легко стати улюбленою іграшкою кожної жінки. Крім соло використання вібратором можна насолоджуватися і під час сексу з чоловіком, так як цей девайс ідеально спроектований спеціально для цього. Вібратор не перешкоджає проникненню члена в піхву і не приносить абсолютно ніякого дискомфорту під час сексу. Його можна вставити в піхву і сміливо приступати до класичного сексу з партнером. Таким чином, пристрасний секс з партнером + додаткова вібраційна стимуляція = нові неймовірні і яскраві відчуття, які, безсумнівно, приведуть до не менш яскравим оргазмів. До того ж, під час статевого акту вібратор стимулює не тільки внутрішні і зовнішні ерогенні зони жінки, але і член чоловіка, що також приносить додатковий чуттєвий ефект. Особливістю вібратора для пар Satisfyer Double Joy є і те, що даний девайс виступає смарт-іграшкою, яка не тільки управляється дистанційно за допомогою телефону, але і володіє неймовірною кількістю функціональних можливостей, доступних Вам в спеціальному додатку. Але про всі переваги Satisfyer Double Joy по порядку.

Особливості вібратора

1. Форма і дизайн. Вібратор Satisfyer Double Joy має спеціальну U-подібну форму, яка ідеально підходить для якісної стимуляції і внутрішніх, і зовнішніх ерогенних зон, а також для зручного і комфортного використання під час сексу з партнером. Іграшка має два робочих стовбура, один з яких призначений для стимуляції вагінальних ерогенних зон і точки G, а другий - для чуттєвих ласк клітора. Більш вузький стовбур якраз і відповідає за вагінальну стимуляцію, а тому безпосередньо проникає в піхву для внутрішнього вібраційного масажу. Широкий же відросток зручно і щільно розташовується на зовнішній зоні клітора. Завдяки U-подібній формі девайс відмінно і комфортно сидить на інтимній зоні, приємно прилягає до вагінальних стінок і клітора, і приносить виключно хороші і чуттєві відчуття. Така форма і досить компактний розмір (всього 9.1 см) дозволять Вам також займатися сексом з проникненням, не виймаючи іграшку з піхви. Вузький вагінальний відросток щільно прилягає до внутрішньої стінки і абсолютно ніяк не перешкоджає проникненню члена. Ви можете займатися хоч спокійним і романтичним, хоч бурхливим і пристрасним сексом, так як вібратор не буде ковзати, випадати або якимось чином заважати Вам. Satisfyer Double Joy - це крутий і продуманий вібратор для пар, який спеціально розроблений таким чином, щоб внести у Ваше сексуальне життя виключно приємні і яскраві відчуття без будь-якого дискомфорту і незручностей. Будьте впевнені, що з вібратором Satisfyer Double Joy задоволеними залишаться і жінки, і чоловіки. 

Зроблений вібратор в мінімалістичному дизайні, де немає нічого зайвого, так як пряме призначення іграшки - стимуляція під час сексу з партнером. Саме тому девайс не володіє зайвими декоративними елементами або різноманітними прикрасами. Іграшка виконана в мінімалістичному, але дуже стильному дизайні. Вся поверхня вібратора ідеально гладка, а сама форма дуже зручна як і для інтимної стимуляції, так і для утримування в руці. До того ж, невеликі розміри вібратора дозволяють носити його з собою в сумочці або брати в подорожі. Satisfyer Double Joy випускається в трьох кольорах: чорному, білому, фіолетовому.

Довжина: 9.1 см. Діаметр: 4.2 см.

2. Матеріал. Вібратор Satisfyer Double Joy виготовлений з високоякісного і шалено ніжного силікону, який не містить в своєму складі фталатів і шкідливих речовин. Матеріал не викликає алергію і не шкодить здоров'ю. Силікон дуже приємний на дотик, ніжний, бархатистий і ідеально гладкий. Іграшка з такого матеріалу прекрасно підходить для всіх типів шкіри і дарує виключно приємні і чуттєві відчуття під час контакту з нею. 

Важливо! Для більш приємних і комфортних відчуттів як під час проникнення, так і в процесі інтимної стимуляції з секс-іграшками, виготовленими з силікону, слід використовувати виключно лубриканти на водній основі.

Силікон не вимагає особливого догляду, а тому після кожного використання вібратор необхідно просто акуратно обполоснути водою і обробити спеціальним засобом для очищення секс-іграшок.

Satisfyer Double Joy Partner Vibrator3. Водонепроникність. Вібратор цілком і повністю водонепроникний. Він має рівень захисту від води IPX7, що дозволяє Вам сміливо брати його з собою у ванну або душ і насолоджуватися чуттєвою вібраційною стимуляцією під час розслаблюючих водних процедур. 

4. Вібрація. Вібратор Satisfyer Double Joy - це володар двох найпотужніших моторів, кожен з яких відповідає за свою зону стимуляції. Ці мотори подарують Вам сильні і потужні потоки вібрації як в зоні вагінальних ерогенних зон, так і на ділянці клітора. Вам необхідно лише включити вібратор і за допомогою кнопок почати роботу цього крутого девайса. Але це ще не все, адже звичайна вбудована вібрація для Satisfyer - це занадто нудно, а тому Вам надається нескінченний вибір вібраційних програм і можливостей в спеціальному додатку на телефоні. Зацікавлені?

5. Додаток Satisfyer і додаткові можливості. Якщо Ви бажаєте управляти своїм вібратором дистанційно і відкрити для себе величезний світ найрізноманітніших можливостей, то Вам варто лише завантажити спеціальний додаток Satisfyer на свій телефон. Всього хвилина справ, а результат колосальний. Цей додаток знаходиться у вільному доступі в Google Play і AppStore і є абсолютно безкоштовним. Він підходить для всіх смартфонів Apple, Android, планшетів і навіть Apple Watch. Все, що Вам необхідно - це завантажити його, встановити на свій пристрій, зайти в додаток і синхронізувати його з вашим вібратором. І все. Після цього Ваша іграшка буде покірно слухатися всім вказівкам через телефон і додаток, а Ви зможете зручно дистанційно керувати вібратором або ж давати управління своєму партнеру. За допомогою програми також можна одночасно управляти декількома девайсами. Але і це ще не все. Додаток Satisfyer дає Вам можливість не тільки дистанційно керувати іграшкою, але і відкриває для Вас безмежну кількість можливостей, з якими Ви вже точно поринете в світ справжньої насолоди.

Додаток SatisfyerЯкі додаткові можливості Вам доступні з Satisfyer?

  • дистанційне керування;
  • можливість управління одночасно декількома іграшками;
  • можливість передачі управління своєму партнеру або просто іншій людині;
  • величезна кількість вже створених і готових режимів вібрації;
  • можливість самостійно виправляти або змінювати надані режими і програми вібрації;
  • можливість створення власних індивідуальних режимів вібрації;
  • можливість перетворювати будь-який навколишній звук, шум і голос в вібрацію (необхідно включити для цього мікрофон);
  • синхронізація вібрації з власним плейлистом і улюбленими піснями. Ви зможете насолоджуватися сильною вібрацією в такт улюбленої музики.

6. Керування. Як вже було сказано вище, вібратором можна управляти двома способами:

  • за допомогою кнопок на підставі іграшки. На верхній частині, а саме на світлій ділянці поверхні, розташовані кнопки +/ -, які відповідають за силу і перемикання вібрації. Якщо у Вас немає під рукою телефону або Ви не хочете керувати через смартфон, то Ви можете повноцінно насолоджуватися і з таким типом управління;
  • за допомогою додатка Satisfyer. З таким способом управління Ви зможете дистанційно керувати Вашою іграшкою і пробувати на собі величезну кількість нових і крутих функціональних можливостей. 

Упаковка7. Живлення. Працює вібратор на перезаряджаємому літій-іонному акумуляторі і легко заряджається за допомогою магнітного USB-кабелю. Кабель для зарядки вже входить в комплект.

Комплектація

У коробці Satisfyer Double Joy Ви знайдете:

  • вібратор Satisfyer Double Joy;
  • магнітний USB-кабель для зарядки;
  • інструкція.

Відгуки

Огляд: вібратор Satisfyer Double Joy (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: вібратор Satisfyer Double Joy, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка