5 основних помилок в сексі, які може зробити чоловік

    Навіть якщо чоловік досвідчений в сексі, розбирається у всіх видах захисту та знає всі чутливі точки дівчат, існують, на перший погляд, прості речі, які можуть повністю зруйнувати всю інтимну атмосферу під час сексу.
чоловік
     1. Не рівняйтеся на фільми для дорослих
У фільмах можуть показати навіть найнеймовірніші пози та секс, наповнений чуттєвими стогонами та задоволенням, від якого все плавиться. Однак це фільми. Там режисер знає, з якого ракурсу краще зняти, щоб вигідніше виглядало. І знімаються там досвідчені актори. У реальному ж житті все це повторити буде, по-перше, складно, по-друге, травмонебезпечно. Партнери ж, швидше за все, не отримають ніякого задоволення.
     2. Телефон
    Близько 15% чоловіків переривають секс, щоб відповісти на телефонний дзвінок. Можна вважати, що інтимна атмосфера вже повністю зруйнована. Плюс це просто неповага до дівчини.
     3. Філософські міркування
    У сексі більше воліють розмовляти жінки, проте і базікання чоловіки ні про що навряд чи сподобається його обраниці.
     4. Не пускай слину
    Постарайтеся не використовувати слину як змазку. По-перше, це виглядає не дуже приємно - особливо, якщо це плювок. По-друге, слина швидко висихає, тому як змазка - сумнівний варіант. Також, навіть якщо Ви вирішили скористатися слиною, не жуйте до сексу м'ятну або ментолову жуйку, інакше Ваша дівчина отримає неприємне печіння в інтимній зоні.
     5. Пасивний стан після сексу
    Після оргазму в крові сильно знижується запас глікогену - тваринного крохмалю, який підживлює м'язи. При нестачі цієї речовини людина відчуває себе повністю розбитою. У чоловіків м'язова маса більше, ніж у жінок, тому і втому у них сильніше. Але навіть в цьому випадку важливо не провалюватися відразу в сон, а хоча б витратити 5-10 хвилин, щоб тихенько поговорити зі своєю дівчиною.
     6. Секс - не час для жартів
    Нескінченні жарти романтики не додадуть під час сексу, а настрій у дівчини навпаки може зіпсується.
    Щоб секс пари був максимально незабутнім і вдалим, Ви завжди можете скористатися маленькими радощами, які може надати наш секс-шоп. Це і вироби для любовної прелюдії, а також найрізноманітніші допоміжні засоби у вигляді лубрикантов і олій для масажу. Інтернет-магазин "Амурчик" завжди готовий надати чудовий вибір самих різних товарів, яке зможуть перетворити інтимну близькість пари в щось просто неймовірне!
 

Відгуки

5 основних помилок в сексі, які може зробити чоловік (2 відгуків)
24.05.2017
5 - Ирина

Очень много правды есть в этой статье. для меня самая большая ошибка мужчин в сексе, это их пасивность в конце уже самого процесса. В тот момент, когда женщине хочется уже поблагодарить может быть мужчину за такую ночь, он отворачивается и спит. ну это конечно еще и по физиологическим причинам у мужчин так заложено, но все таки это минус. а вот по телефону мой мужчина ни разу еще не общался во время секса.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (1)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Ирина.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
23.05.2017
5 - Сергей

Очень интересная тема затронута. И кстати, так и есть. Все это очень раздражает девушек. А еще мою девушку очень раздражает, когда я ей сильно ухо громко дышу, хотя я по-другому не могу. Вот и включаем музыку, чтобы отвлечься. А вот после занятия любовью, надо обязательно поболтать и пожелать приятных снов, чтоб девушка почувствовала заботу и радость. Так что надо быть всегда внимательным к мелочам.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Сергей.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)

Додати відгук про 5 основних помилок в сексі, які може зробити чоловік, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка