Огляд: вібратори Tenga Iroha

Tenga Iroha

Tenga - відомий японський виробник секс-іграшок, який багатьом відомий по розробці якісних крутих мастурбаторів для чоловіків. Це той секс-мастодонт, який вніс величезний внесок у розвиток інтимних виробів для чоловічої мастурбації і розніс своє ім'я по всіх куточках світу, отримавши неймовірну популярність і повагу серед користувачів і конкуруючих компаній. Величезний асортимент виготовляємих мастурбаторів на будь-який смак, колір, форму і функціонал. Розробка високоякісних іграшок з урахуванням будь-яких уподобань, анатомічних особливостей, зручності у використанні, функціональних можливостей і фінансового статусу користувачів. І все це для чоловіків і чоловічого задоволення. Але що ж за несправедливість? Такий крутий і популярний бренд, що зарекомендував себе як виробник високоякісних, супер зручних, неймовірно крутих і стильних секс-іграшок працює тільки на чоловічу аудиторію і позбавляє жінок навіть можливості спробувати щось якісне і потужне для самозадоволення від Tenga? Всі лаври для чоловіків і тільки? Частка правди в цьому є, адже якийсь час Tenga вкладали всі сили в розробку саме інтимних девайсів для чоловічої мастурбації, але… Але довго обділяти жінок не довелося, так як на ринок інтимних виробів гордо, яскраво і урочисто ступила нога жіночої лінійки секс-іграшок від Tenga. І назва цієї серії жіночих іграшок - Tenga Iroha.   

Tenga IrohaTenga Iroha - від жінок жінкам

Сексуальне задоволення - це цінний ключовий елемент турботи про себе, який необхідний в житті кожної жінки. Джерелом такої насолоди є безпосередньо секс і інтимна стимуляція за допомогою секс-іграшок. А яка стимуляція без якісних вібраторів? Саме про це і подбали розробники жіночої серії іграшок Tenga Iroha.

Tenga Iroha - це крута лінійка інтимних іграшок класу люкс, розроблених для задоволення природних сексуальних потреб жінок. Бренд Iroha створений жінками для жінок, адже ніхто інший не зможе повноцінно зрозуміти, що потрібно для справжньої жіночої насолоди, окрім як сама жінка. Концепція компанії полягає в тому, щоб донести абсолютно кожній дівчині, що за допомогою секс-іграшок можна отримувати незабутнє задоволення з виключно приємними і чуттєвими відчуттями. Ніякої шкоди для здоров'я і побоювань у використанні. Тільки якісний нешкідливий продукт, який підкорює не тільки своїм приємним і ніжним матеріалом, і навіть не вражаючою потужністю або функціоналом, але і бездоганним стилем, цікавою задумкою і абсолютною зручністю. Завдання, яке поставили перед собою виробники Tenga Iroha полягає в тому, щоб показати жінкам, що самозадоволення за допомогою секс-іграшок - це природний процес для досягнення задоволення, розслаблення і гармонії з собою. А так, як жінки все більше часу приділяють роботі і кар'єрі, а також домашньому побуту і множинним сферам для саморозвитку, які забирають масу сил і енергії, то цей чуттєвий релакс і сексуальна насолода - просто необхідні складові в житті кожної. На думку виробників, самозадоволення має бути таким же природним і повсякденним заняттям, як, наприклад, прийняття ванни або прибирання в будинку. Ну а для того, щоб ідеально вписати в цю повсякденність секс-іграшки, необхідно ретельно продумати абсолютно все, що стосується дизайну, форми, зручності, функціоналу та іншого-іншого, що, власне, Tenga Iroha і зробили. Команда розробників поставила за мету створити ті ідеальні інтимні девайси, з якими жінка буде відчувати себе комфортно, безпечно і, врешті-решт, задоволено в будь-яких умовах. Для виготовлення вібраторів Tenga Iroha виробники взяли до уваги абсолютно всі критерії і потреби жінок, починаючи від зручності під час використання, комфортного розміру, відповідної форми для тримання і управління, крутого функціоналу і ефектних можливостей, і закінчуючи вишуканим дизайном не тільки самої іграшки, але і її упаковки, щоб стоячи на видному місці на полиці інтимний девайс не викликав ніяких підозр і здивувань. Ідеальна секс-іграшка від Tenga Iroha - це не тільки та річ, яка подарує Вам неземне задоволення, але і та, яка не буде причиною збентеження, якщо її раптом помітять у Вас вдома на видному місці. Іграшки Tenga Iroha - це прекрасне поєднання вишуканого смаку, елегантності, оригінальності і японського креативу. Незвичайний дизайн Tenga Iroha - це головна фішка цієї лінійки жіночих інтимних гаджетів. Tenga Iroha - це новий початок насолоди для жінок. 

Tenga IrohaОсобливості вібраторів Tenga Iroha

1. Форма і дизайн. Неординарні форми і оригінальний дизайн - це візитна картка вібраторів Tenga Iroha. Виробники зуміли поєднати простоту і лаконічність з незвичайними формами, деталями і нетиповими для вібраторів стилями і фактурами. У цьому питанні японський креатив вибивається серед всіх інших виробників на ринку інтимних товарів і цим самим і привертає загальну увагу, підкуповує жіночу аудиторію і притягує інтерес. Приємні кольори, яскраві фарби і спокійні пастельні відтінки доповнюють цікавий дизайн іграшок і роблять їх ще більш оригінальними і унікальними. А екстраординарні форми дозволять не тільки запам'ятати ці інтимні девайси, але і закохатися в них з першого ж погляду.

Відмінною рисою вібраторів Tenga Iroha є те, що незважаючи на незвичайні форми, всі вібратори абсолютно зручні і комфортні у використанні. Правильні лінії, ергономічні структури, продумані деталі і зручні розміри роблять секс-іграшки Tenga Iroha ідеальними гаджетами для приємного, безпечного і, головне, зручного використання де-завгодно і коли-завгодно. 

2. Непомітність. Оригінальні іграшки Tenga Iroha складно не помітити - це факт. Але вся родзинка девайсів даного бренду в тому, що найрізноманітніші і унікальні дизайни зі своєю незвичайною специфікою, якими володіють вібратори Tenga Iroha, не викликають ніяких підозр у оточуючих з приводу їх істинного призначення. Цікаві форми і вражаючий дизайн, про які написано вище, не дозволить здогадатися нікому, що за річ Ви носите з собою в сумочці або зберігайте за склом в шафці. Ті, хто не знайомий з продукцією Tenga Iroha і ті, хто зовсім не користується іграшками для самозадоволення ніколи не зрозуміє, що за забавну річ він бачить перед собою. Це дає можливість зберігати свої інтимні гаджети скрізь, де завгодно без страху, що хтось розкриє Вашу маленьку сексуальну таємницю. У свою чергу, секс-іграшки від Tenga Iroha і зовсім можуть стати прекрасним доповненням в домашньому інтер'єрі або цікавим елементом дизайну. 

3. Матеріал. Все найкраще - для коханих і неповторних жінок. Саме з такою метою був створений спеціальний вид приємного силікону Soft-Touch, відмінною рисою якого виступає надзвичайна м'якість, шовковистість і ніжність. Вібратори Tenga Iroha, в більшості своїй, виготовлені саме з ніжного силікону, який прекрасним чином контактує навіть з найчутливішою і ніжною шкірою інтимних зон. Силікон не містить в своєму складі фталатів і будь-яких інших шкідливих речовин. Це повністю чистий і нешкідливий для здоров'я матеріал, який не викликає алергію і шкірних подразнень. Граючи з вібраторами Tenga Iroha, Ви відчуєте найчуттєвіші і ніжні дотики, а також пронизуючі і неймовірні відчуття в процесі кліторальної або вагінальної стимуляції. 

Tenga IrohaСилікон Soft-Touch безпечний у використанні і простий у догляді. Він оснащений пилозахисним покриттям, яке не дозволяє накопичуватися на поверхні матеріалу пилу і бруду. Іграшки легко очищаються водою і спеціальними засобами для очищення секс-іграшок. Єдине правило, яке забезпечить Вам довгу службу вібратора в первозданному вигляді: з силіконовими іграшками завжди використовуйте лубриканти тільки на ВОДНІЙ основі.

4. Водонепроникність. Всі вібратори Tenga Iroha оснащені водонепроникним корпусом і можуть бути використані і у ванній, і в душі, і в будь-якому іншому вологому приміщенні. Іграшки можуть піддаватися зануренню під воду до 50 см в глибину.

5. Вібрація. Секс-іграшки Tenga Iroha можуть похвалитися не тільки крутим зовнішнім виглядом, але і досить вражаючим функціоналом з потужними можливостями. Кожен вібратор оснащений якісним мотором, який надає Вам кілька різноманітних режимів вібрації і рівнів інтенсивності. Tenga Iroha дають Вам можливість відмінного вибору і самостійного управління всіма фішками за типом режимів і швидкостей. 

Управління вібрацією у іграшок Tenga Iroha інтуїтивно зрозуміле і легке. Кожен вібратор на своєму корпусі має одну або кілька спеціальних кнопок, які відповідають за включення / вимикання девайса і регулювання режимами / інтенсивностями вібрації.

6. Живлення. У разі живлення вібратори Tenga Iroha також дають вибір користувачеві, адже деякі моделі працюють від акумулятора, що перезаряджається і не вимагають придбання додаткових батарейок та іншого інвентарю, а деякі вібратори функціонують від батарейок.

Tenga IrohaВібратори, що працюють на акумуляторі, заряджаються за допомогою USB-кабелю, який вже входить в комплект з іграшкою. Для моделей же, які працюють на батарейках, слід купувати їх окремо, так як з іграшками вони в комплекті не йдуть. 

Вибраторы Tenga Iroha - це ... 

Вібратори Tenga Iroha - це висока якість, стильний дизайн, японський креатив і крутий функціонал в одному оригінальному флаконі, який обов'язково повинен стояти на поличці у кожної жінки, яка бажає отримувати виключно незабутні і неймовірні відчуття від інтимної стимуляції.

 

Відгуки

Огляд: вібратори Tenga Iroha (1 відгуків)
04.05.2020
5 - Аша

уже жду пополнение ассортимента, Амурчик)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Аша.
Благодарим Вас за отзыв!)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Огляд: вібратори Tenga Iroha, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка