Огляд: анальні пробки з кристалами

Анальні пробки зі стразамиЯк свідчать легенди, кращі друзі дівчат - це діаманти. І зовсім не важливо, де вони розташовані, яку форму мають і прикрасою чого є. Діаманти є діаманти. Їх краса, розкіш і витонченість говорять самі за себе при будь-якому розкладі. І ось саме про діаманти, точніше про своєрідні діаманти, сьогодні і піде мова. Чому своєрідні? Та тому, що ці діамантики і різноманітні кристали, дорогоцінні камінчики і стрази прикрашають зовсім не витончені довгі шиї жінок, не витончені вушка і не музичні тонкі пальчики, на яких всі вже звикли спостерігати звабливу красу у вигляді блискучих діамантів. Ці камінчики розташовані на особливо пікантних аксесуарах, які призначені для прикраси куди більш екстравагантних і інтимних ділянок тіла. Не складно здогадатися, що цими загадковими аксесуарами виступають анальні пробки, які придбали вже величезну популярність своєю незвичайною красою і вишуканим дизайном. Так яку ж роль відіграють анальні пробки з кристалами в сексуальному житті партнерів і чому варто звернути увагу на такий цікавий і витончений аксесуар?

Анальні пробки з кристалами на будь-який смак і колірАнальні пробки з кристалами / стразами / камінням. Призначення і роль

Ті любителі анальної стимуляції, які вже знайомі з такими секс-іграшками, як анальні пробки, зовсім не здивуються подібному “нововведенню” у вигляді інкрустації дорогоцінними або штучними кристалами, адже це досить популярні аксесуари на ринку інтимних девайсів. Анальні пробки з кристалами / стразами / камінням - це ті секс-іграшки для анальної стимуляції, які знаходять величезний попит і стають популярними і серед жінок, і серед чоловіків з року в рік все більше і більше. Нікого вже не здивувати блискучим і яскравим діамантиком на анальній пробці, так як це вже досить поширена і доступна для кожного прикраса, яка представляється в будь-яких формах і в найрізноманітнішій ціновій політиці. Але, тим не менш, такі естетичні анальні аксесуари, а за сумісництвом і прекрасні анальні стимулятори, ніколи не вийдуть з моди, тому що це дійсно продумані, витончені і дивовижні секс-іграшки, які чіпляють погляд, вражають своєю красою і навіть підсилюють збудження з сексуальним бажанням. 

Що стосується призначення, то анальні пробки зі стразами як і всі інші секс-іграшки для анальних ігор розроблені для приємної і комфортної стимуляції анальних ерогенних зон, чуттєвого масажу стінок, підготовки ануса до анального сексу і отримання більш яскравих і ефектних відчуттів як в процесі анальної стимуляції, так і під час вагінального сексу з партнером, адже при введенні пробки в анус у жінки природним чином звужується піхва, що призводить до щільного і чуттєвого контакту. Відмінністю пробок з кристалами від звичайних виступає лише те, що крім стимулюючої функції вони відіграють також і декоративну роль. Великий блискучий камінь на підставі іграшки перетворює звичайну анальну пробку в справжню витончену прикрасу, яка здатна задовольнити не тільки сексуальну потребу, але і естетичну. Анальна пробка з кристалом - це одночасно і секс-іграшка, і прикраса для тіла, яка допоможе урізноманітнити сексуальне життя, внести яскравих фарб дорогоцінних каменів у Ваші інтимні ігри і підштовхнути до божевільних і пристрасних експериментів. Такий аксесуар стане і чудовим подарунком Вашій коханій жінці, адже чарівний діамант приведе будь-яку даму в естетичний захват. Так що, у випадку з анальними пробками з кристалами головна роль таких інтимних аксесуарів - стимулюючо-естетична. Такі вишукані іграшки доводять, що анальний секс може бути не тільки чуттєвим, але і загадково красивим.

Особливості анальних пробок з кристалами

Різноманітність форм і рельєфів1. Форма і рельеф. Анальні пробки з кристалом, в основному, мають класичну краплевидну форму з завуженим кінчиком і широкою погружною частиною (основним стовбуром). За стволом слідує тонка ніжка і широка основа, яка служить і зручною рукояткою, і обмежувачем при глибокому проникненні. Саме на підставі пробки і розташований великий або невеликий вишуканий кристал. Таким чином, дорогоцінний красивий камінчик залишається зовні під час сексу і інтимної стимуляції і радує око Вашого партнера, збуджуючи його сексуальне бажання і еротичну фантазію. Подібні краплевидні пробки відмінно підійдуть абсолютно всім, починаючи від абсолютних новачків, закінчуючи досвідченими анальними марафонцями. Але крім анальних крапельок пробки зі стразами можуть мати і більш екстравагантні форми. Ергономічні подовжені, конусоподібні та інші цікаві форми стануть прекрасним стимулюючим і декоративним аксесуаром для більш досвідчених користувачів або для тих, хто любить і бажає експериментувати у всьому.

Рельєф пробок також може бути різноманітним. Для початківців відмінно підійде краплевидна анальна пробка з абсолютно гладкою поверхнею. Такі іграшки найпоширеніші і популярні серед любителів анальних аксесуарів з кристалами. Подібний плавний і гладкий рельєф сприяє більш легкому і комфортному проникненню і виключно приємним відчуттям в процесі сексу і стимуляції. Ну а якщо Ви з тих, хто любить яскраві і ефектні відчуття, то для Вас розробили пробки з кристалами, що володіють нерівномірним, хвилястим і ребристим рельєфом. Такі аксесуари оснащені різноманітними опуклостями, ребристостями, хвилеподібними вигинами, спіралями і різнорозмірними кульками. Такий рельєф сприяє отриманню більш чуттєвих і інтенсивних відчуттів як жінці в процесі стимуляції, так і чоловікові в процесі сексу.

Що стосується форми і рельєфу самого кристала/страза/камінчика, то тут також можна знайти саме те, що вам хочеться. В основному, кристали мають круглу форму і плоским, або ж злегка опуклим рельєфом. Це класична форма кристала, яка розташовується на широкій круглій підставі і зустрічається вона найчастіше. Але є також і більш оригінальні і незвичайні дизайни каменів. Так, наприклад, існують анальні пробки з кристалами у вигляді сердечок і квіточок. Форма таких камінчиків абсолютно не впливає на застосування і відчуття в процесі стимуляції. Вони грають лише декоративно-естетичну роль.

2. Можливість зміни кристала. Більшість анальних пробок прикрашені вбудованими кристалами, які немає можливості міняти на інші. Але деякі моделі пробок оснащені такою конструкцією, яка дозволяє знімати кристали і замінювати їх на інші за формою або кольором. Зазвичай, в комплект з такими анальними пробками вже входить один або кілька додаткових змінних кристалів різного кольору. Таким чином, Ви зможете використовувати одну і ту ж пробку з кристалами різних кольорів, чергуючи їх за настроєм або відповідно до кольору білизни.

Змінні кристали3. Матеріал. Для виготовлення анальних пробок з кристалом використовуються виключно якісні і нешкідливі тверді матеріали, які не гнуться і не володіють зайвою еластичністю і м'якістю. Найчастіше для розробки таких витончених іграшок використовують силікон і метал.

Силіконові пробки з кристалом мають більш ніжну і шовковисту поверхню. Вони легко і приємно проникають в анус і ніжно контактують зі шкірою і слизовою. Ніжка у таких пробок більш гнучка, ніж, наприклад, у металевих пробок. Використовувати такі секс-іграшки слід тільки з лубрикантом на водній основі.

Металеві пробки можуть похвалитися високою якістю і довговічністю матеріалу. Матеріал дуже міцний, твердий і гладкий. Це, в основному, різні сплави нешкідливих і якісних металів, які мають круту температурну властивість. На відміну від силіконових пробок, металеві можуть швидко змінювати свою температуру. Ви можете охолодити свою пробку для більш колючих і гострих відчуттів, або ж нагріти її для більш чуттєвих і приємних моментів. Знижувати або підвищувати температуру металевої пробки можна за допомогою води необхідної температури. 

Що стосується матеріалу самих кристалів, то для виготовлення таких красивих і сяючих камінчиків використовують кольорове скло. Скло - це класичний матеріал, який використовується для виготовлення декоративних елементів у вигляді кристала, стразиків або камінчиків. Такі камінчики можуть мати різне огранювання, колір і форму, від чого може хіба що залежати зовнішній вигляд іграшки і її ціна. На практичну частину матеріал каменю не впливає. Скляний кристал - це виключно декоративний елемент, призначений для естетичного задоволення і підвищення збудження. 

Різноманітність анальних пробок з кристаламиДорожчі моделі анальних пробок з кристалами використовують не звичайне кольорове скло, а справжні дорогоцінні камені або кристали Сваровські. Огранювання, форма і якість таких каменів в анальних пробках куди вище і краще. Такі іграшки виглядають куди більш розкішно і дорого, а тому, звичайно ж, і ціна на них значно вища. Але варто нагадати, що навіть дорогі дорогоцінні камені - це лише елемент декору, який не впливає на якість анальної стимуляції.

4. Колір. Якщо брати до уваги колір самих анальних пробок, то на нього впливає матеріал, з яких ці пробки виготовлені. Так, наприклад, пробки з металу, в основному виготовляються в сріблястому і золотистому кольорах. Деякі моделі металевих пробок можуть володіти рожевим, блакитним або класичним чорним кольором. Але, все ж, сріблястий і золотистий кольори переважають в пробках з металу. Якщо ж говорити про пробки з силікону, то найпопулярнішими і поширеними квітами є чорний, рожевий і фіолетовий. 

Ось в чому-чому, а при виборі кольору кристала вам відкривається безкрає поле найрізноманітніших кольорів і відтінків. Це можуть бути і абсолютно прозорі безбарвні камінчики, і найяскравіші кричущі кольори, і приглушені пастельні, і ніжні відтінки, і більш глибокі, і навіть чорні кристали. Тут Ви можете не обмежувати себе ні в чому і вибирати як улюблені кольори, так і інші відтінки для Вашої анальної пристрасті.

5. Розмір. В даному випадку, розмір має значення. Анальна пробка з кристалом - це і декоративний аксесуар, і, все ж, іграшка для анальної стимуляції. Тому не слід забувати і про розмір самої пробки, а не тільки дорогоцінного каменю. Камінь Вашої пробки може володіти абсолютно різним розміром, адже він виконує лише естетичну роль і ніяк не впливає на процес і відчуття. А ось на розмір пробки слід все ж звернути пильну увагу.

Для початківців користувачів анальних пробок зі стразами слід вибирати пробки з діаметром 2 - 3 см. Всі пробки з діаметром до 3 см - це маленькі і ергономічні іграшки, які ідеально підійдуть для перших анальних починань. Вони ж стануть і відмінним аксесуаром для досвідчених користувачів. А ось анальні пробки діаметром 3-5 см і більше - це вже секс-іграшки для більш досвідчених любителів анальної стимуляції. Тому звертайте увагу на розмір аксесуарів, адже від них безпосередньо залежать Ваші відчуття і комфорт в процесі інтимної стимуляції.

Анальна пробка з кристалом - це …

… це приваблива і збудлива секс-іграшка для приємної і чуттєвої анальної стимуляції з часткою дорогоцінного вишукування і естетичного задоволення. Витончені, блискучі камінці додають сексуальності і бажаності, а ергономічна форма пробки дозволить отримати виключно комфортні, чуттєві і приємні відчуття. Анальна пробка з кристалом - це ефектний анальний стимулятор як для жінок, так і для чоловіків, а також за сумісництвом прекрасна прикраса для Вашої пікантної інтимної зони.

Догляд за такими пробками також досить простий. Після кожного використання анальну пробку з кристалом необхідно промити у воді і обробити засобом для очищення секс-іграшок. Дати обсохнути і помістити в спеціальний чохол для зберігання.

Анальні пробки зі стразами

Відгуки

Огляд: анальні пробки з кристалами (1 відгуків)
05.05.2020
5 - Кац

Крутые штуки, несомненно. Главное, не переборщить со смазкой, а то кристалл-ограничитель может пойти погулять куда-то в глубины)

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Кац!
Благодарим Вас за обратную связь!)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Огляд: анальні пробки з кристалами, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка