Які сцени з фільмів для дорослих не варто втілювати в реальному житті?

Фільми для дорослих користуються величезною популярністю в усьому світі. Ставитися до цього можна по-різному, але факт залишається фактом — в наші дні індустрія кіно для дорослих досягла величезних масштабів. Подив швидше викличе не той, хто дивиться фільми для дорослих, а той, хто не бачив жодного. Тож не дивно, що багато пар саме за такими картинами вчаться, як дарувати задоволення собі й один одному. Хтось дивиться такі фільми, щоб урізноманітнити інтимне життя, а для когось таке кіно може бути мало не еталоном якості сексуального життя. Не беремося схвалювати або засуджувати такий метод навчання, але варто пам'ятати, що в сексуальних іграх головне — не перестаратися Пам'ятайте, що еротичне кіно — це перш за все фільм, а не навчальний матеріал. Для краси картинки там припустимі деталі, які в життя втілювати не варто. 

Що саме може нашкодити Вам і партнеру? Про це ми сьогодні поговоримо! 

Пристрасті в піні

Пристрасний секс в душі — досить поширений сюжет фільмів для дорослих. Такі фільми користуються величезною популярністю. Їх люблять за чуттєві, жаркі сцени, які збуджують і розбурхують кров. Але не варто обманювати себе романтичним флером, адже фактично душ — одне з найнебезпечніших місць для занять любов'ю. Поєднання мильної піни й слизької, мокрої підлоги — відмінна база для того, щоб завершити романтичний вечір в травмпункті. І цілком можливо, що Ви там будете не одні з такими наслідками. Розбиті коліна, струси й вивихи — все це лише невелика частина можливих наслідків. 

“То що ж тепер”, — спитаєте Ви, — “Не займатися сексом ніде, окрім спальні?”

Звичайно ж ні! Нові враження - це прекрасно, але слід подбати про безпеку. Вибирайте пози, в яких обидва учасники процесу будуть стояти максимально зручно. Можливо, це буде менш красиво, ніж на екрані, зате більш безпечно! 

Чередування проникнень

Дуже часто в кіно можна побачити, як легко партнери переходять від анального сексу до вагінального або навпаки. Іноді до цієї схеми додається ще й рот. Виглядає це все дійсно красиво і пристрасно, але в реальності такі переходи просто неприпустимі. І якщо від однієї думки про таке у Вас побіжать мурашки по шкірі не від приємного передчуття — Ваша реакція є цілком нормальною! 

Анус, піхва та рот мають категорично різну мікрофлору, і змішувати її — погана ідея. Якщо Вам хочеться різноманітного сексу, але кілька разів приймати душ лінь, варто вибрати найбезпечніше поєднання: спочатку вагінальний секс, потім - анальний. Зворотна послідовність загрожує неприємними наслідками, такими як дисбактеріоз, запалення. Втім, цього теж можна уникнути. Але це стає реальним лише з бар'єрними методами захисту. Тобто після анального сексу Вам буде потрібно змінити презерватuв, і тільки після цього приступати до проникнення в піхві. 

Що стосується анально-орального сексу, це не настільки небезпечно для здоров'я. Це скоріше питання особистої огиди, оскільки попадання анальних виділень в ротову порожнину може викликати хіба що розлад шлунку. Куди більшу небезпеку становлять лубриканти. По-перше, вони можуть бути неприємними на смак, а по-другому не їстівні змазки будуть дратувати травний тракт. 

Не витрачаючи зайвого часу

Часто фільми для дорослих нехтують прелюдією. У них попередні ласки тривають всього пару хвилин, після чого герої зазвичай відразу ж переходять безпосередньо до головного дійства і бадьоро змінюють пози одну за одною. Причина у цього дуже проста - сцени прелюдії не користуються популярністю у глядача. 

Але це не говорить про те, що актори займаються сексом без підготовки. По той бік камери відбувається безліч процесів, в тому числі й підготовка акторів до статевого акту. Тому не варто дозволяти обманювати себе красивою картинкою.

Уникнення прелюдії загрожує масою неприємних наслідків. Недостатній ступінь збудження і нестача природної змазки можуть провокувати різноманітні мікротравми слизової, що, і собі підвищує ризик зараження різними інфекціями. Крім того, така пенетрація може виявитися болючою для обох партнерів. 

Підручні предмети в якості секс-іграшок

У фільмах для дорослих часто можна бачити всілякі забави з електричними зубними щітками, огірками, продовгуватими флакончиками та іншими побутовими предметами. Це може виглядати красиво і збудливо, але на жаль — тільки на екрані. В реальному житті такі експерименти можуть закінчитися вельми плачевно. Ви ризикуєте не тільки занести інфекцію в організм, але ще і залишити частину предмета всередині, а це вже загрожує необхідністю медичного втручання. 

Те ж саме стосується сцен, де актори використовують для зв'язування скотч, білизняні мотузки та інші предмети домашнього ужитку. Такі експерименти можуть призвести до пошкоджень шкірних і волосяних покривів, опіків і оніміння кінцівок. Краще не випробовувати долю і придбати в секс-шопі спеціальні іграшки й аксесуари для бондажу, сьогодні їх асортимент дійсно широкий. Так Ви можете бути точно впевнені, що матеріали, з яких виготовлені Ваші інтимні іграшки, безпечні та гіпоалергенні. 

Еякуляція на обличчя

Такий елемент сценарію — майже класичний фінал для будь-якого фільму. І багато чоловіків вважають, що в реальності варто закінчувати саме так. Однак слід пам'ятати, що сперма може бути алергеном і подразником для шкіри, особливо чутливої. 

Тому якщо Ви хочете спробувати такий фінал - рекомендуємо заздалегідь це обговорити з партнеркою. Чи вона буде рада, якщо такі експерименти обернуться червоними плямами та свербінням на шкірі. Не варто обманюватися порадами псевдоекспертів, хором співають оди омолоджуючий властивостями еякуляту. Кожен організм індивідуальний, точно так же, як і шкірні реакції. Крім того, якщо насіннєва рідина потрапить в очі - це також може спричинити неприємні наслідки. 

Але якщо Вам хочеться спробувати щось новеньке і навіть якщо Ви домовитеся з партнеркою про таке фініші — не варто направляти всю свою чоловічу силу відразу на обличчя. Зробіть попередній тест на шкіру зап'ястя, як вчинили б з новим косметичним засобом. І якщо не виникне негативної реакції з боку шкіри — тоді вже можна приступати й до експериментів. 

Відгуки

Які сцени з фільмів для дорослих не варто втілювати в реальному житті? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Які сцени з фільмів для дорослих не варто втілювати в реальному житті?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка