Великий член - насолода чи страждання?

Розмір має значення?"“Чи має значення розмір?” - одвічне питання, яке кочує з покоління в покоління і не збавляє своїх обертів в актуальності. Так історично склалося, що це класичне питання здебільшого вспливає тоді, коли справа йде про недостатньо габаритні або, грубо кажучи, про маленькі розміри чоловічих статевих органів. Більшість володарів невеликої “чоловічої гідності” бореться з нав’язливими думками з цього приводу та запарюється над тим, що на їх думку “член дуже маленький”, “я не зможу вдосталь задовольнити дівчину”, “пеніс зовсім не такий як у акторів з фільмів для дорослих” тощо. Але у кожної монети є дві сторони, а тому деякі можуть нарікати на природу за те, що та нагородила їх маленьким (зазвичай тільки на їх власну думку) пенісом, обділивши чудовою можливістю володіти гігантським агрегатом, а деякі скаржаться на те, що їх член вкрай великий і іноді це приносить деякі незручності під час статевого акту. І якщо Ви з тих людей, які вважають, що великий член - це дар природній, подарунок долі та щасливий лотерейний квиток в життя і щиро дивуєтесь тому, що дехто може жалітися на великі розміри свого статевого органа, то у нас для Вас трохи інша інформація. Великий, гігантний та великогабаритний пеніс - це не завжди привід для гордості, адже в деяких моментах він може зіграти проти Вас і принести певні незручності. Так, звичайно, вражаючий величезний агрегат може потішити чоловіче его та підняти власну самооцінку, може великий член і стати приводом для вихвалянь перед друзями та предметом заманювання дівчат, адже індустрія активно розповсюджує оманливу картинку того, як мають виглядати як статеві органи, так і сам процес статевого акту. Але треба пам’ятати, що для зйомок фільмів проводиться величезний кастинг, де відбираються актори за певними критеріями, в тому числі за розмірами та естетичним виглядом статевих органів. Жанр фільмів для дорослих передбачає гарний якісний кадр, який заполонить увагу глядача і змусить його подивитися саме цей відеоролик, а не інший. А тому все те, що Ви бачите на екрані - то лише вилизана картинка з ідеальними підготовленими акторами, гарним світлом та поставленим кадром, що набагато відрізняється від справжнього життя зі справжніми реаліями. Тому не треба нарощувати в собі комплекси з приводу розмірів та спиратися на примарні ідеали, які транслюються з екранів Ваших моніторів та телефонів. І якщо вже зайшла тема про "дорослі" фільми, то в них чоловіки з великими пенісами спритно та легко справляються і зі своїми габаритами, і з партнерками без будь-яких незручностей та проблем. Але так чи це насправді? А насправді ж, в реальному житті, володарі великих членів можуть зіткнутися з низкою проблем під час сексу і навіть ще до його початку. Деяким чоловікам щастить більше і вони не зустрічають таких проблем на шляху свого сексуального життя, а деякі навіть не можуть повноцінно насолодитися статевим актом, адже проблема одна - “занадто великий”. Такі незручності у фільмах не покажуть...

Чому великий член може стати перешкодою для повноцінного сексу?

Чи завжди великий - це круто?На перший погляд, великий пеніс - це круто та вражаюче, але це доти поки Ви не приступите до сексу. Найпершим враженням партнерки від Вашого гіганта може бути здивування та захоплення, яке породжує інтимні фантазії та пікантні думки, але щойно справа дійде до проникнення та самого процесу сексу, то ось тут і може все змінитися. Деяким партнеркам буде комфортно та приємно, а великий член не викличе ніяких дорікань і жодного болю та дискомфорту. Інша ж когорта партнерок, з невеликим досвідом у сексі з занадто великими чоловічими девайсами, може зіштовхнутися з неприємними відчуттями, що унеможливлює продовження статевого акту. Тут вже справа в індивідуальності організмів та їх можливостей. Наперед не загадаєш, як може статися саме з Вами. Звичайно ж, не можна казати за всіх і, на щастя, з подібними труднощами стикається далеко не кожна пара, але все ж є той відсоток людей, яким великий член завдає більше болю та страждань, ніж задоволення та насолоди. А вся справа в тому, що занадто великий пеніс може викликати неприємні відчуття у партнерки як в процесі сексу, так і завдавати болю на етапі проникнення. При габаритних розмірах пеніс дістає до шийки матки та чинить тиск на неї, завдаючи біль та дискомфорт. Під час таких відчуттів про задоволення, розслаблення і, тим паче, оргазм не може бути і мови. В більшості випадків ця проблема виникає тоді, коли партнерка недостатньо збуджена, адже саме під час збудження піхва стає більш еластичною та гнучкою. Одним словом, під час жіночого збудження піхва може збільшуватися у розмірах, при чому як у довжину, так і ширину. В результаті цього, в основному, корінь цієї проблеми лежить у недостатній збудженості партнерки, а це означає, що потрібно працювати саме над цим. Тому якщо Ви зіштовхнулися з такою проблемою, то помилково думати про те, що великий пеніс поставив товстий та довгий хрест на Вашому сексуальному житті. Все зовсім не так, тому не треба розчаровуватися заздалегідь. Вам, звичайно, доведеться витратити більше часу та зусиль для того, щоб весь інтимний процес пройшов легко та приємно, але варіанти вирішення цієї проблеми є і навіть декілька.

Як займатися сексом, коли у партнера великий?

Великий член - це не вирок, якщо правильно підготуватися до сексу та слідувати певним правилам, які дозволять Вам і Вашій партнерці отримати задоволення від інтиму та оминути неприємні відчуття.

Що ж потрібно робити, щоб великий член не став перешкодою Вашому сексу?

Сексу бути!1. Розмовляти та ділитися власними відчуттями. Так, секс - це трохи не той процес і не той час, коли треба розводити теревеньки. Але у випадку з великим пенісом та і будь-якою іншою проблемою, яка може сприяти неприємним відчуттям та болю, говорити треба і навіть необхідно! Ні, ніхто не змушує Вас обговорювати екзистенціальну філософію чи ділитися місцевими плітками. Зараз мова йде про інші розмови, а саме про вираження власних вражень та відчуттів. Подібні діалоги дуже потрібні, адже Ви в будь-який момент можете сказати своєму партнеру, що Вам не подобається, які дії роблять Вам боляче та що викликає дискомфорт. Не треба замовчувати про біль та дискомфорт, боючись образити партнера чи поставити його в ніякове положення. На кону стоїть Ваше задоволення та Ваш особистий комфорт. Адже, секс має дарувати насолоду, а не змушувати партнерів страждати і терпіти. Тому, як тільки Ви відчуваєте щось не те, Вам щось не подобається чи викликає не зовсім приємні відчуття, негайно кажіть це своєму партнеру, аби вчасно виправити ситуацію.

2. Сприяти максимальному розслабленню. І партнер, і партнерка мають бути максимально розслабленими та настроєними на інтимний контакт. В першу чергу, це стосується саме партнерки, адже великий відсоток успіху під час проникнення та сексу залежить від рівня розслабленості та збудженості. Але про збудженість поговоримо в наступному пункті, зараз же мова про загальну розслабленість та необхідний настрій. Зайвого клопоту, який унеможливить комфортний секс і навіть проникнення, може завдати страх жінки перед можливим болем та дискомфортом. Партнерка може нервувати та заздалегідь налаштовувати себе на примарні неприємні відчуття та дискомфорт, якщо розмір чоловічого пеніса її вразив та збентежив. При такому стресі та нервуванні усі м’язи, у тому числі вагінальні, просто неймовірно напружені, в результаті чого про задоволення не може бути й мови. Тому сеанс розслаблення та релаксації просто необхідний! Посприяти цій релаксації може все те, що подобається партнерці або те, що чудово розслабляє у будь-якому разі. Так, наприклад, Ви можете влаштувати собі сеанс розслабляючого масажу, який потроху та плавно перейде в інтимний масаж та попередні приємні пестощі. Для більш яскравого та ефективного результату слід використовувати спеціальні ароматичні масла, які не тільки дозволять Вам приємно та ніжно торкатися одне одного, але і створять необхідний настрій своїм казковим ароматом. Ще одним гарним варіантом може послугувати створення необхідної атмосфери. В цьому випадку все залежить тільки від Вашої фантазії та від смаку партнерки. В хід можуть піти і різноманітні свічки з будь-якими ароматами та властивостями (є навіть свічки, які перетворюються в масажне масло), і аромапалички, і романтична вечеря, і перегляд фільму, і просто атмосферна навколишня обстановка, яка сприяє розслабленню та інтиму. Тому потурбуйтеся про емоційний стан та намагайтеся максимально розслабитися, щоб отримати безмежну насолоду від інтимного процесу.

Потрібне максимальне збудження3. Збуджувати, збуджувати і ще раз збуджувати. Як ми вже і писали раніше, піхва під час збудження збільшується в розмірах, що сприяє більш комфортному і приємному сексу без больових відчуттів навіть у контакті з великим членом. А тому, щоб достатньо збудитися, Вам знадобиться відвести більше часу на прелюдію та чуттєві пестощі. Тільки при максимальній збудженості партнерка зможе не відчути болю та дискомфорту як під час проникнення члена у вагіну, так і під час статевого акту. Тому в цій справі не можна поспішати і перти напролом, бо без попередніх ласк Ви можете нарватися не тільки на біль та незручності, а й на більш серйозні проблеми, такі як розриви, мікротріщини тощо. Тож, цілуйтеся, торкайтеся одне одного, обіймайтеся, насолоджуйтесь петингом, стимулюйте клітор та користуйтеся секс-іграшками, аби скоріше дійти до максимального градусу збудженості.

4. Ні в якому разі не нехтувати лубрикантом! Якщо чоловічий член дійсно великий, то природної змазки, яка виділяється у жінки під час збудження, Вам виявиться замало. На допомогу прийдуть зволожуючі лубриканти, які і подарують Вам необхідне зволоження інтимних місць і ідеальне ковзання під час сексу. Чим більше лубриканту, тим краще, адже саме додаткова змазка допоможе уникнути неприємних відчуттів та болючого тертя, а також дозволить проникненню бути більш легким та комфортним. Тож не шкодуйте лубриканту і насолоджуйтеся зволоженим та приємним сексом!

5. Використовувати обмежувальні секс-іграшки. Щоб кожного разу не слідкувати і не зосереджувати свою увагу на глибині проникнення члена, а також забезпечити вхід пеніса не у повну його довжину, а тільки у допустимому та комфортному розмірі, треба користуватися спеціальними секс-іграшками для чоловіків, які допоможуть обмежити глибину проникнення. Такими іграшками можуть виступати ерекційні кільця та спеціальні відкриті насадки. Ці еластичні вироби надягаються на пеніс у стані ерекції і тим самим не дають члену проникнути занадто глибоко. Це своєрідні обмежувальні кільця, які не тільки підтримують стійкий стан ерекції та подовжують статевий акт, а й обмежують проникнення члена у вагіну. Таким чином, Ви зможете повноцінно насолодитися сексом без жодних неприємних відчуттів та болю.

Найкращі пози6. Обирати правильні пози. У випадку з надто великим членом потрібно буде поекспериментувати з позами, адже для комфортного сексу підійдуть далеко не всі. Все достатньо індивідуально, але більшість пар, де у чоловіка великий пеніс, змушені відмовитися від деяких поз, наприклад, від пози доггі-стайл, адже вона передбачає глибоке проникнення члена. Найкраще всього обирати такі пози, де чоловік не зможе занадто глибоко проникнути у вагіну та легко зможе контролювати кут та глибину проникнення або ж такі, де весь процес та глибина введення члена може коригуватися самостійно партнеркою. Ідеальною в цьому плані стане поза “Наїзниця”, де партнерка знаходиться зверху і має прекрасну можливість контролювати весь процес. Це дуже комфорта поза, яка у випадку з великим членом підходить якнайкраще, адже це дозволить все робити поступово, зважено та плавно. Глибоке проникнення також можливе, але воно повністю залежить від готовності партнерки. Саме вона керує інтимним процесом і знаходиться зверху. А ось якщо Вашою улюбленою позою виступає класична “місіонерська”, то тут керуючою силою буде сам партнер, якому і потрібно буде слідкувати за емоціями і відчуттями партнерки під час проникнення, щоб попередити неприємні й болючі моменти.

Як бути з оральним сексом?

Оральний секс з членом XXL має право на існування, але, як і у випадку з вагінальним чи анальним сексом, треба бути обачливими і вкрай обережними. Великі габарити статевого органа можуть завдавати не тільки дискомфорт та неприємні відчуття в процесі, але і певні травми, спричинені різкими поштовхами та необережними, грубими рухами. Тому, якщо Ви все ж бажаєте подарувати своєму партнерові незабутній оральний секс, то на допомогу Вам прийдуть Ваші з власні руки. Під час оральних пестощів партнерці необхідно підтримувати чоловічий член рукою, щоб той не заходив у рот повністю. Таким чином, рука виступає обмежувальним елементом, який не дає статевому органу проникнути занадто глибоко. Оральний секс від цього гіршим не стане, адже додаткова робота руками - це також особлива майстерність, яка спроможна довести чоловіка до піку задоволення. І, звичайно ж, не треба забувати, що існує не лише одна поза для мінету. Ви можете експериментувати з позиціями, місцями та різноманітними кутами нахилу. Комусь зручніше та комфортніше це вдається робити у горизонтальному положенні, а комусь - у вертикальному, а тому шукайте саме ті пози, які принесуть обом партнерам найбільше задоволення та зручність.

І пам’ятайте, оральний секс, як і класичний секс з проникненням, має бути достатньо зволоженим! Тому використовуйте під час оральних пестощів спеціальні оральні лубриканти, які не тільки подарують Вам приємне зволоження, а й порадують чудовими різноманітними смаками. А для того, щоб зменшити блювотний рефлекс та полегшити процес проникнення великого члена можна скористатися спреєм з анестетиком, призначеним спеціально для глибокого мінета.

 

Відгуки

Великий член - насолода чи страждання? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Великий член - насолода чи страждання?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка