Уретральна мастурбація - задоволення не для слабких духом??

Уретральна стимуляція - це стимуляція уретри за допомогою введення в неї спеціальних вставок для отримання посиленого збудження та задоволення. Також Ви можете зустріти такий термін, як саундінг. Це синонім уретральної стимуляції/мастурбації, який може траплятися ще як уретральне зондування.

Уретральна вставка - це секс іграшка, яка призначена для чуттєвої стимуляції уретри. Вона акуратно вводиться в уретру чоловіка чи жінки, а в процесі проникнення додатково дарує нові відчуття. Перебуваючи всередині, вставка створює тиск і діє як пробка, але всередині уретри. До того ж, така секс іграшка купується не рідко для ігор із власними рідинами та обмеженнями їх потоків. Хоч уретральні вставки є для обох статей, але найчастіше такий вид стимуляції практикують саме чоловіки. Тому, якщо Вам не вистачає яскравих і незвичайних відчуттів і Ви готові до експериментів, такий інтимний аксесуар може стати для Вас відкриттям.

Уретральні вставки

Відчуття при уретральній стимуляції

Уретра - це неймовірно чутлива інтимна зона, тому стимуляція цієї ділянки здатна викликати дуже яскраві відчуття. Насолоду отримують від того, що максимально впливають цим інтимним аксесуаром на нервові закінчення, які розташовані в чутливому каналі. При цьому можна випробувати як трохи болісні відчуття, так і неймовірно сильне збудження з дуже потужними оргазмами. Насолода, що межує з болем, може виникнути через незвичку, якщо Ви практикуєте такий вид стимуляції вперше. Згодом тіло звикає, біль пропадає і з'являється збудження. Але варто обов'язково відстежувати свої відчуття, адже іноді біль говорить не про незвичні відчуття, а про проблеми чи травми. Варто також розуміти, що далеко не всі будуть у захваті від такого роду пустощів у ліжку. Є й свої мінуси такої стимуляції. Якщо людина не готова до подібних експериментів - краще добре подумати, перш ніж пробувати.

Уретральна стимуляціяМінуси саундінгу:

  • Насолода не для всіх. Не кожен може отримати задоволення від такого процесу, від фізіології дуже багато чого залежить. Декому це буде максимально неприємно.
  • Інфікування. При даному виді мастурбації вищий ризик занести інфекцію, що буде не найприємнішим наслідком.
  • Біль. Больові відчуття під час сечовипускання після таких пустощів. Згодом подібні відчуття перестануть виникати, але для цього потрібно тренуватись.
  • Травмування уретри. При неправильному використанні можуть виникнути травми уретри, які довго гояться через те, що ранки завжди взаємодіють із сечею.
  • Розриви стінок. Неправильний вибір розміру уретральної вставки, різкий рух або застосування сили можуть призвести до розриву стінок.

Як правильно користуватись уретральною вставкою?

Уретральні вставкиДля отримання приємних відчуттів у процесі стимуляції уретри необхідно дотримуватись деяких правил, які убережуть Вас від дискомфорту та травм, перелічених у мінусах вище.

  1. Перше та найголовніше правило використання цієї секс іграшки – стерильність, стерильність та ще раз стерильність. Кожен сам повинен розуміти, наскільки ця іграшка інтимна. Якщо її поверхня не стерильна, то можна, як мінімум, занести якусь бактерію, а як максимум – навіть серйозну інфекцію. Секс іграшки повинні бути обов'язково продизенфіковані спеціальними засобами для очищення інімних виробів. Руки також бажано добре обробити засобом для очищення перед уретральною мастурбацією.
  2. Друге, що не треба забувати, це – зволоження. Такі секс-іграшки потрібно зволожувати перед введенням за допомогою лубриканта. І не тільки перед, а й у процесі в міру того, як вставка проникає всередину.
  3. Щодо глибини введення, то для чоловіків-новачків вперше рекомендується вводити не більше 2 см довжини уретральної вставки. Ставши більш досвідченим користувачем, можна самостійно контролювати довжину введення. Ці іграшки можуть проникати у всій довжині пеніса.
  4. Правильні розміри. Варто звертати особливу увагу на діаметр. Для першого разу вибирайте найменший, який знайдете. Як правило, найменші уретральні катетери для сексуальної насолоди випускаються з діаметром 0.2 см.
  5. Повільність та поступовість. Будьте максимально обережні під час введення. Навіть якщо Ви готові на такий незвичайний експеримент, то краще в цій справі, як то кажуть, перестрахуватися. Уретра - це дуже ніжна частина сечовивідної системи, навіть трохи пошкодивши яку неприємні відчуття забезпечені на тривалий термін. Тому вставляти секс іграшку варто дуже повільно та акуратно. Жодних різких рухів та використання сили! Плавність та спокій - ось, що потрібно для приємної уретральної стимуляції.
  6. Звертайте увагу на власні відчуття під час проникнення та стимуляції. Будь-який прояв болю має насторожити Вас та змусити зробити паузу. Необхідно проаналізувати, що саме викликає біль та усунути цю причину. Можливо, Ви вставляєте під неправильним кутом, у вас недостатньо змазки або вибрали уретральну вставку не за розміром.

Чим відрізняються уретральні вставки?

Основною відмінністю уретральних вставок є:

  • Діаметр, який потрібно підбирати під свій досвід. Найчастіше вони не призначені для конкретної статі. Таку іграшку можуть використовувати як чоловіки, так і жінки без винятку. Деякі виробники пишуть на упаковці для чоловіків або для жінок, але це більше обумовлено дизайном іграшки.
  • Матеріал також є відмінною рисою уретральних вставок. Їх виготовляють із максимально безпечних для здоров'я матеріалів. Найчастіше використовують якісний силікон чи метал. Крім того, металеві вставки дозволяють експериментувати із температурою. Матеріал швидко нагрівається і остигає, а значить, опустивши його у воду, можна швидко досягти бажаної температури.
  • Вібрація. Уретральні вставки можуть бути з вібрацією чи без.
  • Додаткові елементи. Вставки можуть бути з'єднані з ерекційним кільцем або чохлом для пеніса, а також розширювачем. Порожнисті вставки для ігор з рідинами можуть мати спеціальний ковпачок-пробку, який не дає спермі чи сечі вийти назовні.
  • Електростимуляція. Деякі моделі уретральних вставок оснащені функцією електростимуляції. Такий вид секс іграшок підходить виключно для досвідчених користувачів і для тих, хто не має протипоказань для електростимуляції.

Готові до чуттєвих експериментів? Тоді уретральна стимуляція чекає на знайомство з Вами

Відгуки

Уретральна мастурбація - задоволення не для слабких духом?? (1 відгуків)
26.07.2018
5 - Светлана

Спасибо! Это очень полезная информация! Мы с мужем портнеры с опытом! Хотелось бы узнать цену и производства с вибро

Відгук був корисним? Так (2) Ні (2)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Светлана.
Можем предложить Вам три варианта на выбор: <a href="https://amurchik.ua/product/yretralnaya-vstavka-dlya-jenshin-s-vibraciei-womens-dilator-rozovaya">14282</a>, <a href="https://amurchik.ua/product/yretralnaya-vstavka-s-vibraciei-dlya-jenshin-silicone-dilator-golybaya">14885</a> и <a href="https://amurchik.ua/product/yretralnaya-vstavka-s-vibraciei-pearl-silikon-dilator-chernaya">17135</a>.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (2) Ні (1)

Додати відгук про Уретральна мастурбація - задоволення не для слабких духом??, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка