Не такий страшний анальний секс, як намальований

Анальний секс подібно до першого побачення - ніхто одразу не біжить в ЗАГС подавати документи на оформлення шлюбу. Спочатку потрібно дізнатися один одного ближче, щоб вивідати все «підводні камені» у стосунках з людиною, а потім вже змиритися або відмовитися від його «темної сторони». Також і в справах анальних - не поспішайте кидатися у вир з головою. Ми не будемо переконувати Вас в тому, що всі міфи та страхи, пов'язані з анальним сексом - повна вигадка. На жаль, багато хто з них цілком обгрунтовані, але є одне величезне АЛЕ. Ось про це ми Вам і розповімо. Поїхали.

Секс

Стороннім вхід заборонено!

Міф про те, що гузиця працює тільки на вихід, а не на вхід

Нерозумно було б стверджувати, що кожен отвір в нашому тілі ідеально підходить для сексу. Пані Природа все ретельно продумала, тому... розмістила в анальному жерлі величезну кількість нервових закінчень, стимуляція яких може призвести до справжнього оргазму. Так-так, Вам не почулося - анальний оргазм існує. Анальний секс дарує не менше приємні і яскраві відчуття, ніж вагінальний. Тому, ми зі спокійною совістю (і з власного досвіду) можемо стверджувати, що анал - відмінне місце для пристрасного сексу.

Пристрасть

Брудні танці

Міф про негігієнічність анального сексу

Тема негігієнічно, звичайно ж, неприємна і далеко не сексуальна. Але саме вона залишає найбільше недомовленості та, найчастіше, заважає прийняти остаточне рішення. Тому будемо максимально відверті - так, проблема існує, але при правильному підході вона цілком вирішувана.

  • Біологію ніхто не скасовував! Якщо Ви щільно поїли в обід, то до вечора Вам захочеться в туалет. І ні про які легкість та розслаблення мови йти не може. Тому, якщо Ви плануєте ввечері зайнятися анальним сексом - відкладіть судочок з котлетками на завтра, а сьогодні побалуйте себе легкими фруктами і йогуртом. Для того, щоб повністю бути впевненим у своїй порядності, рекомендуємо просто дотримуватися заповітів здорового харчування, уникати стресів та недосипань і поменше вживати алкоголь. Така підготовка до анального сексу не тільки дозволить Вам розслабитися фізично і морально, а й підштовхне Вас до нового, здорового способу життя, що теж дуже корисно.
  • Ви ж не пропускали в школі анатомію? Анальний отвір складається з тугого, пружного каналу з м'язів сфінктера, який плавно переходить у своєрідну камеру - початок (або кінець, дивлячись з якого боку подивитися) прямої кишки. Цей елемент анального отвору має вигин, за який проникати вже не бажано. Далі практично немає нервових закінчень і, швидше за все, Ви перестанете відчувати задоволення і контролювати больові відчуття. Тому, завдання щодо дотримання гігієни спрощується тим, що обробляти потрібно зовсім невелику площу.
  • Як розв'язати гігієнічне питання? Хтось використовує для гігієнічної процедури клізму. Ми ж не радимо це робити, так як Вам немає ніякої необхідності промивати всю довжину кишечника. Крім того, це дуже неприємна процедура, після якої у Вас навряд чи залишиться еротичний настрій. Кращим рішенням для новачків може стати спеціальний гігієнічний душ, який легко використовувати у ванній. Він невеликого обсягу і має округлений гладенький носик, який, до речі, може доставити Вам першу анальну насолоду. В процесі гігієнічних процедур постарайтеся не поспішати. Ідеально буде створити комфортну і спокійну для себе атмосферу. Для легкості та невимушеності анальних дій, слід використовувати лубрикант і теплу воду. Тепло сприяє розслабленню м'язів, а лубрикант відмінно зволожить інтимну зону і виключить неприємне тертя. Також, не рекомендуємо використовувати звичайне мило, бо воно сильно сушить слизову і може викликати подразнення. Звичайного гелю для інтимної гігієни буде досить. Необхідно лише раз спробувати, щоб здивуватися наскільки простою, а місцями навіть приємною, може бути процедура гігієни перед анальним сексом.
  • Наостанок. І останнє за рахунком, але не останнє в питанні анальної гігієни - НЕ використовуйте проносне! Серйозно, це погана ідея.

Неочевидне та неймовірне

Сексуальний настрійМ'язи ануса зазвичай міцно стиснуті та відрізняються особливою пружністю, що і приваблює чоловіків. Але для того, щоб навіть початкову проникнення ззовні стало можливим, ці м'язи все ж необхідно розслабити та зробити більш податливими до пестощів.

Ми не будемо повторювати всім відомі прописні істини, а краще розповімо пару лайфхаків. Наприклад, Ви знали, що анальним сексом краще займатися після оргазму? Тепер знаєте. Отримавши сексуальний настрій, дозу ендорфінів і адреналіну, випробувавши солодкий спазм м'язів всього тіла, Ви будете максимально розслаблені та більш готові до майбутніх анальних ігор. Крім того, в процесі класичного сексу партнер може злегка стимулювати анальний отвір, ще більше Вас підбиваючи.

Для багатьох новачків, неочевидним є той факт, що для комфортного сексу необхідно зволоження, будь то класичний секс, оральний або анальний. Але для останнього легке ковзання є основоположним елементом, без якого нічого не вийде. Існує маса інструкцій і навчальних матеріалів про техніку анальної прелюдії і всі вони починаються з головного - використовуйте достатню кількість лубриканта.

Лубрикант - запорука анального оргазму

Сексуальна естетика

Крім зволоження, анальні лубриканти іноді мають і інші, не менш важливі та приємні властивості. Існують розігріваючі або навпаки, охолоджуючі змазки. Вони, в основному, створені на рослинній основі або виготовлені з високоякісних синтетичних замінників, які не поступаються за якістю рослинним.

Розігріваючі змазки дарують приємне тепло, не подразнюючи шкіру і не викликаючи алергію. Вони допомагають розслабити анальні м'язи та роблять їх більш чутливими до пестощів. Охолоджуючі лубриканти привнесуть в анальний секс пікантну нотку у вигляді загострення чутливості та приємного поколювання.

Лубриканти для анального сексу дозволяють жінці не турбуватися про можливість виникнення болісних відчуттів, розслабитися та отримувати задоволення.

 

Легко та естетично

Жахливо... жахливо засмучує репутація анального сексу, що склалася в нашому суспільстві з вини відсутнього сексуальної освіти. Анальний секс - приємна, пристрасна і дуже довірча дія між двома люблячими партнерами, яке має свою естетичну складову. Ставтеся до анального сексу легко. Ні в якому разі не змушуйте і не пересилює себе в разі не повної готовності в майбутній інтимній справі. Розпочати підготовку Вам допоможуть невеликі анальні іграшки для початківців. Благо, такі в наш час вже існують у відкритому доступі в інтим-магазинах. Детально обговоріть з партнером Ваші страхи та побоювання. Повірте, Ваша половинка докладе всіх зусиль, щоб анальний секс доставив Вам виключно приємні відчуття та увійшов у Ваше сексуальне життя новою та регулярною іскоркою пристрасті.

Відгуки

Не такий страшний анальний секс, як намальований (2 відгуків)
26.03.2020
5 - Ольга

Серьезный, информативный текст, без лишних "ключей" которые глаза мозолят. Вы возбуждаете не только тело, но и ум! Спасибо!

Відгук був корисним? Так (6) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Ольга.
Спасибо Вам за отзыв!)

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
20.03.2020
5 - Incognito

Отличная статья, спасибо. Только вы упустили ещё один момент - перед состыковкой необходимо пальцами (конечно же, в смазке), или небольшой анальной пробкой подготовить партнёра к проникновению. Тогда процесс пройдёт легче и менее болезненно. В целом, могу порекомендовать посмотреть качественные гей-ролики и почитать слеш (м+м) литературу, там много по этому поводу - там сам процесс, гм, очистки, правда, пропускают, но об остальном - смазывании, растяжении - более чем достаточно) И да, у меня анальные оргазмы - самые яркие и сильные, реально всё тело охватывают, а я только могу представить, каково мужчинам, ведь у них есть простАта, чего нет у меня - женщины. УХ. Какие же дураки, из-за своего мачизма и выпендрёжа отказываются от невероятных чувственных ощущений. Но, повторю, правильная подготовка - это всё.

Відгук був корисним? Так (7) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Incognito.
Спасибо Вам за емкий отзыв!)

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про Не такий страшний анальний секс, як намальований, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка