Satisfyer Curvy 1+, 2+, 3+: що спільного й відмінного?

Satisfyer

Відомий у всьому світі німецький виробник секс-іграшок Satisfyer не перестає радувати жінок своїми високоякісними та інноваційними девайсами, створеними спеціально для справжньої насолоди і виключно чуттєвої стимуляції клітора, що запам'ятовується. Саме симулятори орального сексу, що працюють за технологією безконтактної стимуляції клітора за допомогою вакуумно-хвильового впливу, користуються особливою популярністю серед жіночої аудиторії. І це не дивно, адже Satisfyer поклав на п'єдестал вакуумно-хвильових стимуляторів всі свої сили, технології і знання жіночого тіла, щоб отримати в результаті досконалий девайс для найточнішої, глибокої і чуттєвої стимуляції жіночого клітора. Продовжує бренд і активно розробляти і презентувати нові моделі іграшок, які в лічені дні стають бестселерами і улюбленцями багатьох дам по всьому світу. Не виняток і чудові вакуумні стимулятори Satisfyer Curvy, які блискавично потрапили в саме серденько жіночої частини населення. Але ось на одній моделі Curvy німецький виробник Satisfyer не став зупинятися і розробив цілих 3 варіанти цих незрівнянних іграшок, так би мовити, на будь-який смак і колір: Curvy 1+, Curvy 2+ і Curvy 3+. Чим же вони відрізняються і що цікавого можуть привнести в сексуальне життя, ми і дізнаємося далі. 

Різні, але такі однакові

Satisfyer Curvy 1+, 2+, 3+

Перш, ніж перейти до основних відмінностей цих трьох стимуляторів, варто звернути увагу на їх схожості і загальних особливостях, які відрізняють Curvy від всіх інших секс-іграшок. Саме завдяки своїм крутим функціональним можливостям і особливостям, якими наділені всі 3 моделі Curvy, стимулятори і придбали масову жіночу любов. Так що ж їх об'єднує? 

Форми Satisfyer Curvy 1+, 2+, 3+Що спільного між Curvy 1+, Curvy 2+ и Curvy 3+?

1. Матеріал. Почнемо з того, з чого ж зроблені ці іграшки. Всі 3 моделі Curvy мають один дуже важливий загальний показник - це матеріал, а якщо бути точніше, то силікон. Стимулятори Curvy виготовлені з високоякісного силікону преміум-класу, який відрізняється своєю особливою ніжністю і бархатистістю. Матеріал настільки приємний на дотик, гладкий і шовковистий, що у жінки просто немає шансів залишитися байдужою до цих трепетних дотиків і неймовірного тактильного контакту з іграшкою. До того ж, силікон не містить в своєму складі фталатів і шкідливих речовин. Він повністю нешкідливий для здоров'я, безпечний у використанні і гіпоалергенний.

2. Водонепроникність. Що Curvy 1+, що Curvy 2+ і навіть Curvy 3+ мають вищий рівень захисту від води - IPX7. Такий посилений захист дозволяє жінкам використовувати вакуумні стимулятори не тільки в спальні, але і у ванній або душі. Така особливість - це крута можливість спробувати нові місця для інтимних кліторальних ласк і випробувати зовсім інші відчуття в процесі, так як стимуляція в воді злегка відрізняється за своєю силою і відчуттям від стимуляції на суші. 

3. Форма. Форма стимуляторів Curvy - це пункт, який можна віднести як до загальних рис, так і до відмінних, адже вона не ідентична у кожної моделі, але і не абсолютно, кардинально різна. Незважаючи на невеликі і навіть незначні відмінні зміни в кожній моделі, стимулятори Curvy 1+, Curvy 2+ і Curvy 3+ володіють схожою ергономічною формою з легким плавним вигином. Саме така анатомічно правильна форма іграшки відмінно лягає в жіночу руку і дозволяє міцно і надійно утримувати стимулятор в одній руці і при цьому комфортно і легко керувати ним, натискати на кнопки і т. д. Стимулятори Curvy розроблені спеціально з урахуванням всіх фізіологічних особливостей і таким чином, щоб приносити в процесі інтимної стимуляції виключно комфортні і приємні відчуття. 

4. Дизайн. Хоч моделі іграшок Curvy і володіють різною кольоровою палітрою і невеликими відмінностями в дизайнерських рішеннях, але спільного між ними те, що Curvy 1+, Curvy 2+ і Curvy 3+ - це неймовірно стильні і прекрасні інтимні вироби, які по-своєму радують око кожної жінки. Кожна модель іграшки створюється з особливою любов'ю і трепетом, щоб кожна жінка змогла відчути ці імпульси любові на собі. Дизайн кожної іграшки може похвалитися тонким і елегантним мінімалізмом, в якому ви не знайдете нічого зайвого, що б заважало вашому задоволенню і комфорту. Стимулятори Curvy 1+, Curvy 2 + і Curvy 3 + - це ідеально продумані секс-іграшки, які будуть радувати Вас не тільки своєю потужністю і зручністю, але і майстерним стилем з легкою естетикою. 

5. Рушійна сила. Настав час перейти і до начинки цих прекрасних стимуляторів. Вакуумні стимулятори Curvy всіх трьох моделей оснащені 2 потужними моторами, які можуть похвалитися своєю силою і інтенсивністю роботи. Плюс до всього, Вас чекає не тільки неймовірна потужність вакуумних імпульсів, але і додаткова функція вібрації.

6. Вакуумно-хвильова технологія Air Pulse і вібрація. Всі три моделі стимуляторів Curvy володіють двома видами інтимної стимуляції: за допомогою вакуумних хвиль (ефект всмоктування) і за рахунок потужних потоків вібрації. Іграшки здатні доставити вам максимально приємне і яскраве задоволення, адже вакуумну і вібраційну стимуляцію можна використовувати як разом, так і окремо. За допомогою технології Air Pulse ви зможете здійснити чуттєву безконтактну стимуляцію клітора, яка відбувається завдяки вакуумним хвилям і тиску всередині іграшки. Такий ефект ніжного, але інтенсивного посмоктування клітора дозволить Вам відчувати більш глибокі відчуття в процесі стимуляції, які Ви не відчували раніше. Доповнює ж цю вакуумно-хвильову феєрію потужна вібрація, яка розставить всі крапки над i і негайно призведе до яскравого оргазму. 

Satisfyer Curvy 1+7. Додаток Satisfyer. Стимулятори Curvy - це смарт-іграшки, які можуть підключатися до ваших смартфонів, ноутбуків і навіть смарт-годинників. Для цього необхідно лише завантажити спеціальний додаток Satisfyer і встановити його на своєму гаджеті. Знаходиться додаток у вільному доступі в App Store і Google Play. Він абсолютно безкоштовний і сумісний з будь-якими смартфонами iOs і Android. Завдяки йому Ви зможете насолоджуватися не тільки встановленими і запрограмованими в стимуляторах режимами вібрації і вакуумної стимуляції, але і абсолютно новими додатковими можливостями. Додаток Satisfyer дозволить Вам завантажувати і використовувати вже готові режими вібрації і вакуумної стимуляції (а їх там багато), а також створювати свої власні. Крім цього стимулятори Curvy за допомогою програми можуть синхронізуватися з Вашим плейлистом і будь-якими піснями (наприклад, Spotify), після чого стимуляція клітора буде відбувається в такт вашої улюбленої музики. До того ж, якщо включити мікрофон, то будь-який шум можна перетворити в потужну вібрацію, так що, чим голосніше Ви будете шуміти, кричати і стогнати, тим сильніше і потужніше буде здійснюватися стимуляція. І, звичайно ж, куди без інтимних чатів з вашими партнерами. Стимулятори через додаток можуть навіть забезпечити вам повноцінне спілкування з коханою людиною, адже в ньому доступні як чати, так і відеочати. 

8. Керування. Кожна модель стимулятора Curvy оснащена спеціальними і дуже зручними кнопками, за допомогою яких і здійснюється ручне управління всіма можливостями девайсів. Але, так як Curvy - це смарт-Іграшки і вони сумісні з Вашими смартфонами, то управління здійснюється і дистанційно. Завдяки додатку Ви можете запросто управляти стимуляторами через ваш телефон, ноутбук, годинник і т.д. Мало того, Ви можете навіть передавати управління своєму партнерові, якщо у нього також встановлено додаток. Така можливість - це відмінний спосіб насолоджуватися один одним навіть на величезній відстані. 

9. Живлення. Curvy 1+, Curvy 2+ и Curvy 3+ працюють на літій-іонних акумуляторах, які з легкістю перезаряджаються за допомогою магнітного USB-кабелю. Кабель для зарядки входить в комплект кожної моделі іграшки. 

Satisfyer Curvy 1+, 2+, 3+

Але, незважаючи на масу загальних характеристик, стимулятори Curvy 1+, Curvy 2+ і Curvy 3+ мають між собою і невеликі відмінності, які не закінчуються тільки назвою. Так, спільного між секс-іграшками Curvy куди більше, ніж відмінних рис, та й на перший погляд може і зовсім здатися, що девайси практично ідентичні, але невелика різниця між моделями все таки є. 

Чим відрізняються Curvy 1+, Curvy 2+ и Curvy 3+?

Форми Curvy1. Форма і дизайн. На перший погляд може здатися, що форма стимуляторів Curvy 1+, Curvy 2+ і Curvy 3 + практично однакова і ідентична, але це трохи не так. Так, загальні риси, лінії і навіть + / - розмір іграшок схожі, але тим не менш невеликі відмінності є. Що стосується моделей Curvy 1+ і Curvy 2+, то ось ці стимулятори дуже схожі між собою. Відрізняє їх хіба що лінія вигину зовнішньої панелі корпусу. Стимулятор Curvy 2+ завдяки більшому вигину здається більш елегантним, довгим і витонченим на відміну від більш масивного на вигляд Curvy 1+. В результаті такого невеликого удосконалення Curvy 2+ зручніше розташовується в руці, так як краще повторює анатомічні вигини для легкого і комфортного утримування. 

Стимулятор Curvy 1+ також на відміну від Curvy 2 + має і додаткову пластикову вставку на задній частині корпусу з написом Satisfyer, а також опуклу панель з кнопками, яка відразу ж переходить в робочий носик виробу. Curvy 2+ ж, в свою чергу, повністю гладкий і не має додаткових декоративних деталей і опуклих елементів, а кнопки розташовані відразу ж на корпусі іграшки без будь-яких панелей. 

Відрізняються ці дві моделі і розташуванням магнітних датчиків для зарядки. У Curvy 1 + вони розташовані на задній панелі корпусу ближче до середини, а у Curvy 2 + на задній частині прям у самого кінчика іграшки. 

Ну і головна відмінність Curvy 1+ від Curvy 2 + - це робочі носики, але для них необхідно виділити окремий пункт. До них ми ще повернемося.

Що ж стосується моделі Curvy 3+, то вона значно відрізняється від попередніх двох моделей. Вона хоч і має подібну форму легкої дуги, як і Curvy 1+ з Curvy 2+, але ця модель більш вдосконалена і поліпшена для більшої зручності у використанні. Не такий глибокий вигин, абсолютна гладкість корпусу, більш гострий звужений кінчик і рівні лінії роблять Curvy 3+ несхожим на інші моделі. До того ж, ця модель не така опукла, як попередні, і володіє більш звуженим і навіть плоскуватим (сплющеним) корпусом. Цей девайс ще зручніший у використанні і його дуже комфортно тримати в одній руці. При чому, ідеальна форма стимулятора не тільки лягає в руку як влита, але і дозволяє брати іграшку як завгодно і з будь-якого боку. Дана модель максимально мінімалістична по дизайну і не містить ніяких додаткових панелей і опуклих елементів. Іграшка розроблена з повністю гладкою і рівною поверхнею. Магнітні датчики ж розташовані біля самого кінчика іграшки, що також дуже зручно для зарядки.

Відмінності в робочих носиках2. Матеріал. У цьому пункті все досить просто, адже всі моделі розроблені з високоякісного силікону, але деякі з них мають і певні вставки міцного пластику. Так ось, відмінністю Curvy 1+ від Curvy 2+ і Curvy 3+ виступає те, що корпус цієї іграшки виготовлений не повністю з силікону, а з пластиковими вставками, в той час, як Curvy 2+ і Curvy 3 + цілком зроблені з силіконового покриття. 

3. Робочий носик. Найголовнішою відмінністю Curvy 1+, Curvy 2+ і Curvy 3 + виступають робочі носики, які і беруть безпосередню участь в безконтактній стимуляції клітора. 

Модель Curvy 1+ володіє найширшим і великим носиком, який завдяки своїм розмірам може зачіпати більш велику траєкторію для стимуляції. Таким чином, цей стимулятор захоплює не тільки безпосередню зону клітора, але і найближчу до нього територію, а тому стимуляція виходить більш м'якою, але все ще потужною. До того ж, внутрішня частина робочого носика у Curvy 1+ має текстуровану рельєфну поверхню, що також дає додатковий чуттєвий ефект під час інтимної стимуляції і відрізняє дану модель від інших. Завдяки такому великому отвору робочого носика стимулятор Curvy 1+ стане ідеальною секс-іграшкою для жінок з великим клітором і для тих, хто бажає вперше познайомитися з вакуумною стимуляцією. 

Модель Curvy 2+ володіє більш вузьким і маленьким отвором робочого носика, яке, до того ж, ідеально гладке і без додаткового рельєфу. Така форма і розмір робочого отвору дозволяє максимально зосередити свою увагу і потужність стимуляції на певній зоні - кліторі. Носик захоплює менше території навколо клітора, ніж це робив Curvy 1+, а тому виробляє безконтактну, але точну і спрямовану стимуляцію саме найчутливішої ділянки - клітора. Через те, що відбувається спрямована стимуляція без зайвих зон захоплення, то і відчуття під час вакуумних ласк будуть куди жорсткіше, яскравіше і чуттєвіше. Так що, якщо ви бажаєте випробувати максимум задоволення від найпотужнішого всмоктування клітора, то Curvy 2 + - це ідеальний варіант кліторальної секс-іграшки.

Форми робочих носиківМодель Curvy 3+ володіє найменшим і самим м'яким силіконовим отвором робочого носика. Цей стимулятор здатний подарувати жінці просто неймовірні за своєю потужністю і ефекту відчуття, які вже точно швидко і яскраво наблизять Вас до вибухового кліторального оргазму. Ця модель повністю зосереджена на стимуляції клітора, а тому всю свою міць віддає саме на цю ділянку. Стимулятор Curvy 3+ націлений тільки на чуттєвий оргазм і на менше він не згоден. Завдяки розміру робочого носика вас чекає найяскравіша, чуттєва і dибухова стимуляція клітора, яку ви могли тільки собі уявити. Якщо ви з тих жінок, які мріють битися в екстазі від кліторально] насолоди, то Curvy 3+ - це безумовно Ваш варіант.

4. Колірна палітра. Віднесемо до відмінностей і колірну гамму іграшок, так як всі три моделі мають певні кольори. Так, наприклад, модель Curvy 1+ випускається тільки в двох кольорах: глибокому червоному і білосніжному білому. Curvy 2+ може порадувати жінок такими кольорами, як: ніжний рожевий (навіть злегка пудровий) і чистий білий. Ну а новітній Curvy 3+ поки і зовсім є в одному кольорі - ніжному, але більш яскравому ніж Curvy 2+, рожевому. 

Ефект один

Тепер, знаючи про загальні характеристики і відмінні риси вакуумних стимуляторів Curvy 1+ від Curvy 2+ і Curvy 3+ ви зможете з легкістю визначитися, який з даних моделей підходить саме вам. Але, незважаючи на невеликі відмінності між секс-іграшками, ви можете бути впевнені в одному вже точно - в тому, що в кінці інтимної стимуляції Вас неодмінно чекає потужний кліторальний оргазм. Якими б різними не були Curvy 1 + від Curvy 2 + і Curvy 3+, але ефект у них один.

Satisfyer Curvy 1+, 2+, 3+

 

Відгуки

Satisfyer Curvy 1+, 2+, 3+: що спільного й відмінного? (1 відгуків)
04.11.2020
5 - Аля

наконец-то стало понятно))) спасибо, Амурчик, за полезную информацию, теперь выбор очевиден.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Аля,
благодарим за отзыв!
Будем рады Вашим заказам)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Satisfyer Curvy 1+, 2+, 3+: що спільного й відмінного?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка