Огляд: кліторальний вібратор Satisfyer Layons Sweet Temptation

Кліторальний вібратор Satisfyer Layons Sweet Temptation

Ласощами можуть бути далеко не тільки смачні страви, вишукані делікатеси та інші кулінарні шедеври. В такому випадку виникає логічне запитання: А що ж тоді ще? І тут урочисто на п'єдестал за заслуженою перемогою в номінації “Кращий стимулюючий ласий шматочок” виходить оригінальний, кумедний і до божевілля милий вібратор зі спокусливим дизайном Satisfyer Layons Sweet Temptation. Цей унікальний кліторальний вібратор просто не може залишитися непоміченим, адже виглядає він в точності, як смачне морозиво в хрусткому вафельному стаканчику. Всім любителям солодкого десерту доведеться тримати себе в руках, щоб не зірватися і не спробувати іграшку на смак. Так, це буде дійсно складно, так як дане вібраційне ескімо так і вабить своїм солодким і смачним видом. І нехай Satisfyer Layons Sweet Temptation не зможе подарувати Вам гастрономічного задоволення, але зате він здатний насолодити Вас ніжними і грайливими кліторальними ласками, від яких Ви будете ситі оргазмічними відчуттями. Так що ж це за диво-вібратор і на що він готовий заради Вашої насолоди? У цьому огляді ми розберемо все по пунктах. Приступаємо ж до дегустації!

Кліторальний вібратор Satisfyer Layons Sweet TemptationКліторальний вібратор Satisfyer Layons Sweet Temptation

Satisfyer Layons Sweet Temptation - це високоякісний вібратор від відомого німецького виробника Satisfyer, який розроблений для здійснення чуттєвої, трепетної, але одночасно інтенсивної стимуляції клітора. Інтимна стимуляція відбувається за допомогою інтенсивного обертання робочої голівки з м'якими пелюстками. Невелика іграшка володіє досить потужними функціональними характеристиками і найніжнішим матеріалом, що забезпечує кожній жінці виключно приємні і ефектні відчуття в процесі інтимних ласк. Стимулювати вібратором можна не тільки клітор, але і статеві губи, соски, а також інші зовнішні чутливі ділянки тіла, які вимагають хвилюючих відчуттів. Головною ж фішкою вібратора Satisfyer Layons Sweet Temptation виступає його унікальний і оригінальний зовнішній вигляд, який підкорює з перших же секунд. Форма пікантного морозива мимоволі змушує солодко облизнутися, а ніжний матеріал забезпечує м'які і повітряні дотики, від яких здатне розтанути не тільки морозиво, але і будь-яка дівчина. Хіба Ви вже не захотіли поласувати істинними кліторальними ласками і випробувати на собі всі принади крутого вібратора?

Особливості інтимного девайсу

Satisfyer Layons Sweet Temptation1. Форма і дизайн. Вібратор Satisfyer Layons Sweet Temptation - це оригінальна секс-іграшка, яка не схожа ні на який інший інтимний девайс. Цей стимулятор виготовлений у вигляді справжнісінького морозива в вафельному стаканчику. На перший погляд Satisfyer Layons Sweet Temptation - це дійсно відмінна імітація спокусливого ріжка, який легко можна сплутати з солодким десертом. Складається вібратор з двох основних частин: верхівки морозива і вафельного стаканчика. Нижня частина іграшки представляє з себе міцну рукоятку, розроблену у вигляді вафельного ріжка. Вона тверда, приємна на дотик і рельєфна, що дозволяє зручно і міцно тримати іграшку в руці, незважаючи на її невеликі розміри. На рукоятці розташовані кнопки для включення / вимикання девайса і управління режимами обертання. З таким розташуванням Ви зможете комфортно стимулювати клітор, тримаючи вібратор в одній руці, і з легкістю перемикати режими. Верхня ж половина іграшки - це головна робоча зона вібратора і сама її солодка частина. Саме верхівка морозива відповідає за якісну і трепетну стимуляцію зовнішніх ерогенних зон. Морозиво складається з безлічі дуже м'яких і ніжних пелюсток, які в процесі обертання вперед/назад при різній інтенсивності створюють чуттєвий ефект і дарують приємний тактильний контакт з інтимною зоною. Витягнутий кінчик верхівки призначений для точкової і спеціально спрямованої стимуляції клітора.

Бонусом і незаперечним плюсом вібратора Satisfyer Layons Sweet Temptation є його компактний розмір. Довжина - 10.5 см, діаметр - 3.5 см. Ця мініатюрна іграшка зручно лягає в руку, а також дає можливість носити її з собою в сумочці або брати в подорожі і поїздки. До того ж, оригінальний дизайн дозволить Вам уникнути зайвих поглядів, якщо раптом хтось знайде або побачить Ваше пікантне морозиво, адже хто може запідозрити в цій милій і кумедній іграшці щось сексуальне і інтимне?

Кліторальні вібратори Satisfyer Layons Sweet Temptation є в трьох кольорах: повністю білі і чорні, а також найбільш правдоподібні - ніжно-рожеві зі світло-коричневими вафельними стаканчиками. Яким кольором буде Ваше кліторальне задоволення, вирішувати тільки Вам.

Satisfyer Layons Sweet Temptation

2. Матеріал. Рукоятка вібратора, яка також виступає і вафельним стаканчиком морозива, виготовлена з якісного і дуже міцного пластику. Матеріал твердий, надійний і безпечний у використанні. Робоча верхня частина, яка безпосередньо є верхівкою морозива, розроблена з самого ніжного і приємного на дотик медичного силікону. Цей матеріал шалено м'який, еластичний і податливий до будь-яких маніпуляцій. З таким гладким і оксамитовим силіконом Ви будете отримувати виключно чуттєві і трепетні відчуття в процесі тактильного контакту. Медичний силікон не містить в своєму складі фталатів і шкідливих речовин, а тому є повністю нешкідливим для здоров'я і гіпоалергенним. Ідеально підходить і для людей з чутливою шкірою.

Satisfyer Layons Sweet TemptationДогляд за іграшкою досить простий. Після використання вібратор необхідно обполоснути водою і обробити спеціальним засобом для очищення секс-іграшок.

Важливо! Під час інтимної стимуляції з вібратором Satisfyer Layons Sweet Temptation необхідно використовувати лубриканти тільки на водній основі.

3. Функціональні можливості. Кліторальна стимуляція відбувається за допомогою обертання м'якої голівки іграшки, яка завдяки ніжним пелюсткам і різним рівням інтенсивності ротації здатна довести жінку до оргазму. Вібратор володіє досить потужним мотором і 7 різноманітними варіантами роботи. Вам доступні 2 способи обертання голівки, а саме вперед і у зворотний бік, а також кілька режимів і рівнів інтенсивності.

4. Керування. На корпусі рукоятки вібратора розташовані 2 кнопки, які і відповідають за управління іграшкою. Верхня кнопочка “+” включає/вимикає вібратор, перемикає режими обертання, збільшує інтенсивність і змінює сторону обертання. Нижня кнопка “-” перемикає режими і зменшує швидкість обертання. 

Satisfyer Layons Sweet TemptationДля того, щоб включити девайс, слід затиснути на 1-2 секунди кнопку “+”, після чого іграшка запрацює. Вимикається вібратор таким же чином. Щоб переключити режим ротації досить один раз натиснути на кнопку “+” або “-”. Для того, щоб змінити сторону, в яку буде обертатися голівка, необхідно швидко двічі натиснути на кнопку “+”.

5. Живлення. Кліторальний вібратор працює на літій-іонному акумуляторі, який заряджається за допомогою магнітного USB-кабелю. Кабель для зарядки входить в комплект. Залежно від рівня розрядженості, процес зарядки може тривати від 1.5 до 3.5 годин. На повному ж заряді Satisfyer Layons Sweet Temptation здатний безперервно пропрацювати близько 50 хвилин. 

Як тільки Ви підключите іграшку до зарядного пристрою, індикатор, який знаходиться під кнопками, почне швидко блимати. Це означає, що вібратор заряджається. Може бути таке, що якщо іграшка була повністю розряджена, то індикатор при підключенні зарядки починає блимати тільки через 10-15 хвилин. Коли підсвічування перестає блимати і світиться стабільно - це означає, що вібратор заряджений і його можна відключати. 

6. Водонепроникність. Інтимний виріб має IPX7 рівнем захисту від води. Це означає, що Satisfyer Layons Sweet Temptation повністю водонепроникний, а тому Ви можете насолоджуватися вібратором і у ванній, і в душі.

Satisfyer Layons Sweet Temptation

Satisfyer Layons Sweet TemptationКомплектація

  • вібратор Satisfyer Layons Sweet Temptation;
  • магнітний USB-кабель;
  • інструкція (на декількох мовах, включаючи російську та українську);
  • упаковка.

Відгуки

Огляд: кліторальний вібратор Satisfyer Layons Sweet Temptation (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: кліторальний вібратор Satisfyer Layons Sweet Temptation, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка