Як примирити партнера з секс-іграшками

Секс-іграшки - це відмінна можливість урізноманітнити звичні відчуття. Навіть звичайний вібратор зможе подарувати Вам незвичайний досвід, і зробити задоволення яскравим і незабутнім. Але іграшки, звичайно ж, залишаються просто неживими предметами. І хоча вони можуть подарувати масу насолоди, з вібратором Ви не зможете провести час за теплими обіймами або розмовами. Все це можна отримати лише з партнером. 

Однак, не кожен чоловік гаряче підтримає пропозицію подруги взяти з собою в ліжко друга, що вібрує. Багато хто бачить в ньому справжнього конкурента і щиро вважають третім зайвим. Деякі чоловіки навіть думають, що якщо дівчина отримує задоволення від вібратора — це значить, що чоловіка вона вже не захоче. Точно так же не кожна дівчина буде в захваті, виявивши у свого партнера кишенькову вагіну або мастурбатор. Так само як і чоловіки, жінки по-різному можуть сприймати секс-девайси. 

Проте широкий асортимент секс-пристроїв передбачає парне використання. Ну або як мінімум його можливість. Тому якщо Ви хочете розділити Ваше задоволення з партнером - ми підкажемо, як уникнути такого явища, як ревнощі до секс-іграшок або подолати його. 

Чому виникає неприйняття? 

Основна причина негативного ставлення до всіляких секс-помічників на батарейках найчастіше криється у відсутності досвіду. А також у відсутності якісної секс-освіти, яка дає знання про фізіологію задоволення. Тому якщо Ваш партнер прямо сьогодні всіляко відхрещується від використання девайсів для задоволення, це не означає, що Вам не вдасться його переконати. Часто устами заперечення говорить страх опинитися в менш виграшному положенні в порівнянні з пристроєм. Простіше кажучи, є страх не задовольнити партнера тією мірою, як це може зробити вібратор або штучна вагіна. 

У таких ситуаціях тільки обговорення допоможе коханій людині перестати нервувати і відчувати себе більш впевнено. Головне в такому питанні - зберігати холоднокровність, бути максимально тактовним і розуміючим. Будьте готові, що Ви можете зіткнутися з уже наявними негативним досвідом. Причиною тому може бути неправильна поведінка попередньої пасії, неприємні асоціації і так далі. 

Розпитайте, що турбує Вашу другу половинку. Якщо наявність секс-іграшок змушує його сумніватися у власній привабливості і здатності Вас задовольнити - поспішіть розвіяти ці побоювання. Ваше завдання - в максимально м'якій формі донести до коханої людини, що будь-який секс-девайс - всього лише додаткова стимуляція. Частіше хваліть його, експериментуйте з сексуальними образами. Крім того, хорошим кроком на перших порах буде утриматися від використання іграшок, що нагадують своєю формою геніталії. 

З чого почати? 

Отже, Ви завершили стадію психологічної підготовки й вмовили кохану людину на експерименти з технологічними досягненнями. Як не відлякати та що вибрати? 

Перш за все, не варто очікувати від чоловіка, що ледь примирившись з вібратором, чоловік тут же кинеться вивчати і відчувати його. Спочатку він буде сприймати таке доповнення скептично, і до цього варто ставитися з розумінням. По-перше, не насідав і не наполягайте на терміновому випробуванні, так би мовити - не відходячи від каси. Ваша головна зброя в такій ситуації - м'якість і тактовність, не забувайте про це. Тримайте іграшки в поле зору, якщо дозволяють обставини - це допоможе швидше звикнути до них, хоча б візуально. Зрозуміло, якщо у Вас є улюблений супер-реалістичний вібратор значних розмірів - його варто приберегти до кращих часів. А ось компактний девайс з нейтральним дизайном - те, що потрібно. Не забувайте також і про те, що деякі пристрої цілком можна використовувати для розслабляючого масажу - такий нюанс також може позитивно позначитися на враженні від пристрою. 

Ось Вам невеликий перелік пристроїв, на які варто звернути увагу: 

  • кліторальні стимулятори - такі вібратори чи не нагадують своєю формою пеніс. Як правило, вони мають невеликі розміри, а також легко регульовану потужність. І попри назву, можна з їх допомогою можна стимулювати найрізноманітніші ділянки тіла - груди, живіт, мошонку, стовбур пеніса. Така стимуляція буде приємна незалежно від статі;

  • мастурбатори з каналом, що йде наскрізь дадуть можливість приємно урізноманітнити відчуття від мінету. Навіть якщо Ви не є експертом з оральних пестощів, з таким доповненням Ваша кохана людина отримає саме казкову насолоду. Якщо Ваш чоловік затятий противник секс-девайсів, це точно допоможе похитнути його аргументацію. Адже він на власному досвіді переконається, що додаткове задоволення може бути доступно не тільки Вам;

  • вібратори для пар мають найчастіше U-подібну форму і сконструйовані таким чином, щоб одночасно стимулювати обох учасників статевого акту. Один з його відростків розташовується на зоні клітора, другий - в піхву. Такі девайси хороші тим, що задоволення отримує як жінка, яка носить вібратор, так і чоловік - адже вагінальний відросток відмінно проводить вібрацію і буде додатково стимулювати член;

  • може здатися, що ерекційні кільця — іграшка, націлена виключно на чоловіків. Але деякі моделі, що мають вібрацію і додатковий рельєф для стимуляції клітора можуть доставити чимало задоволення і жінці. А ще вони допомагають продовжити ерекцію, що дозволить насолоджуватися один одним довше;

  • окремо варто згадати секс-іграшки, що керуються з смартфона. Для цього є спеціальний додаток, яке можна безплатно скачати. Передавши управління партнеру, Ви довірите йому контроль над Вашим задоволенням. І таким чином девайс стане не конкурентом, а помічником.

Головне - дійте без поспіху. Навіть якщо Ви домовилися як-небудь випробувати девайс, не варто його виймати з-під подушки без попередження. Будьте чуйними до реакцій партнера. Є кілька ознак, які можуть Вам зрозуміти, що Ваш партнер зацікавлений. Один з головних - це питання, пов'язані з іграшками. Вони можуть бути самими різними, але навіть дурні питання штибу "чи можна мити це в посудомийці?" — вже прогрес. 

Для тих, хто на іншій стороні

І наостанок, хотілося б звернутися до тих, хто знаходиться в цій суперечці по інший бік барикад! Якщо у Вас є партнер, скептично ставитися до девайсів для задоволення, поділіться цією статтею з ним! Ну а якщо Ви самі з таких людей - приготуйтеся читати уважно і попрощатися зі своїми сумнівами! 

По-перше, рекомендуємо перестати сприймати секс-іграшки вороже. Вони не Ваші конкуренти! Займаючись сексом Ви хочете принести коханій людині задоволення - і у іграшок те ж саме призначення. Якщо Ваш хлопець або дівчина хочуть доповнити відчуття за допомогою технічних досягнень, з цього зовсім не випливає, що Вас більше не люблять або не хочуть. Інтимні іграшки допоможуть Вам не нудьгувати в ліжку. І навіть 10 років спільного життя їм не перешкода! З ними Ви зможете себе знову відчути підлітками, для яких все відчуття в новинку. Крім того, більшість пар використовують іграшки для дорослих не як заміну, а як доповнення. 

Якщо у Вас є якісь сумніви або страхи, найправильнішим рішенням буде обговорити їх безпосередньо з партнером. Відверта розмова допоможе Вам переконатися, що вібратор ніколи і ні за яких обставин не зможе Вас замінити. Порівнювати себе з секс-іграшкою - погана ідея, як мінімум тому, що електронний пристрій ніколи не зможе дати емоційну підтримку. Секс - це щось більше, ніж отримання оргазму, тому просто якісного впливу на ерогенні зони недостатньо. 

Дайте секс-іграшок шанс! Якщо Ваша друга половинка пропонує Вам випробувати досі незвідані відчуття - не поспішайте відмовлятися.

може здатися, що

Відгуки

Як примирити партнера з секс-іграшками (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як примирити партнера з секс-іграшками, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка