Все, що Ви хотіли знати про ерекційні кільця

Ерекційне кільце - це один з найпопулярніших товарів з асортименту секс-шопа. Вони мають попит через свою простоту, але при цьому багато хто не знає, в чому суть цього невеликого аксесуара. Крім того, виробники люблять нехтувати інструкцією через просту конструкцію виробу, що може привести до сумних наслідків. Тому ми зібрали для Вас всю інформацію, яку Вам потрібно знати про цей вид секс-іграшок! 

Для чого це потрібно? 

Як можна легко здогадатися виходячи з назви - кільце потрібно для продовження ерекції. Такий аксесуар підходить і для сольних ігор, і для парного використання - це дасть можливість продовжити сам процес, відтягуючи кульмінацію. Це найпростіший і безпечний метод, який дозволяє домогтися успіху без операцій і вживання сумнівних лікарських препаратів. 

Механізм його дії неймовірно простий: кільце стискає пеніс близько до живота, перешкоджаючи відтоку крові з печеристих тіл. Таким чином воно допомагає продовжити ерекцію і зробити її набагато могутніше. Такі аксесуари часто користуються популярністю у чоловіків старшого покоління в силу вікових змін організму, але і тим, у кого проблеми з ерекцією немає, даний аксесуар принесе масу задоволення. Більшість чоловіків називають секс з кільцем більш насиченим по відчуттях, а оргазм - більш інтенсивним. 

Кільця бувають різних видів, і в залежності від форм, кожен аксесуар виконує свої функції.

Просте кільце - гладке, еластичне і легко надівається на пеніс. Вони розрізняються по діаметру, що важливо враховувати при виборі, але про це ми поговоримо окремо. Така форма робить іграшку ідеальною для використання як з іншими секс іграшками, так і з захисними засобами. 

Кільця з подвійною фіксацією цікавіші тим, що можуть кріпитися як за стовбур пеніса, так і за мошонку. По-перше, за рахунок подвійного охоплення такий аксесуар краще тримається, а затяжка на яєчках дозволить відкласти еякуляцію. 

Абсолютно універсальний вид кілець - це ласо. Його головна перевага - можливість регулювати діаметр саме так, як Вам подобається найбільше. Кнопки, липучки та інші фіксатори дозволять зафіксувати діаметр. Основна перевага ласо в тому, що з ним неможливо помилитися у виборі діаметра. 

Рельєфні кільця, як можна здогадатися з назви, забезпечені додатковими виступами для масажу. Залежно від форми і конструкції, вони можуть додатково стимулювати промежину чоловіки або жінки. Варіанти рельєфу найрізноманітніші - від невеликих горбків і реберець до абсолютно фантастичних вусиків, шипів і інших елементів. 

До іграшок з додатковою стимуляцією відносяться кільця з вібрацією, електростимуляцією, або з додатковим анальним стимулятором. Вони відкривають широкий простір для фантазії в їх застосуванні і дозволяють привнести додаткові відчуття в процес. У випадках, коли в кільці є віброелементамі - з його допомогою чоловік може додатково стимулювати себе або партнерку. Ну а кільце з анальним стимулятором буде додатково впливати на простату. 

Що потрібно враховувати, обираючи кільце? 

Ми познайомилися з нюансами різних форм, настав час поговорити про матеріали. І для початку всі матеріали, з яких традиційно виготовляються кільця, можна розділити на дві категорії - тверді і еластичні. Можна нескінченно довго сперечатися про переваги кожного з варіантів, але ми настійно рекомендуємо вибирати в якості першої іграшки еластичні кільця, які добре тягнуться. Вони простіше в застосуванні (про це поговоримо трохи пізніше), їх легко надіти і зняти. У свою чергу, жорсткі кільця можуть потребувати додаткової вправності в поводженні з ними, що може викликати труднощі. Кращий вибір в якості першої іграшки - це кільце з ТПР або силікону.

Інший важливий нюанс у виборі кільця - діаметр. Важливо правильно обрати його, щоб не з'ясувалося, що в найвідповідальніший момент кільце здавлює занадто сильно, або зовсім не виконує покладених на нього обов'язків. Не потрібно гадати і тикати пальцем в небо, беремо в руки сантиметрову стрічку і вперед - вимірювати! 

Якщо в школі Вашим улюбленим предметом була математика, ви напевно не забули, як вираховується діаметр окружності. Але для тих, хто не фанат точних наук, нагадаємо - щоб дізнатися діаметр, потрібно довжину окружності поділити на π. За довжину окружності приймаємо обхват пеніса. Його потрібно вимірювати коли пенис не ерегований, це дуже важливий нюанс. Вимірювання потрібно проводити приблизно за півсантиметра від лобка за допомогою м'якої стрічки. Наприклад, якщо обхват дорівнює 8 см, то ми ділимо цю цифру на 3.14, і отримуємо в результаті 2.5 - приблизно такого діаметру кільце Вам і потрібно. А якщо Ви вибираєте жорстке кільце - можна навіть трохи накинути, точно не помилитеся. 

Як його носити? 

Дуже важливо навчитися правильно одягати кільце, щоб Ваш інтимний момент не перервався болісними відчуттями, які абсолютно ніяк не налаштовують на романтичний лад. Якщо Ви вибираєте кільце з м'яких, еластичних матеріалів, таких як, наприклад, силікон - з ним все дуже просто. Одягти і зняти його Ви зможете в будь-який момент, важливо призвичаїтися робити це. З твердими матеріалами - склом, металом ситуація зовсім інша. Такі кільця надягають виключно на НЕ ерегований пеніс, а в міру збудження воно буде щільніше сидіти і стискати підставу пеніса. Та й швидко зняти їх не вийде - доведеться чекати ослаблення ерекції. 

Можливо, Вам здасться привабливою ідея скористатися лубрикантом, щоб кільце було легше надіти, але поспішаємо Вас розчарувати - ерекціонние кільця надягають виключно на суху і чисту шкіру. В іншому випадку є ризик втратити Ваше нове придбання так само легко, як Ви його наділи за допомогою змазки. 

На зображенні Ви можете побачити три основні варіанти носіння кільця для пеніса. Найпростіший - спосіб під номером 2. Він вважається класичним і користується заслуженою популярністю. Можна закріпити кільце аналогічним способом, але розташувати кільце за мошонкою, як показано на малюнку 3 - так кільце буде краще триматися і гарантовано не звалиться в процесі. Ще один цікавий спосіб зображений під номером 1. Якщо перетягнути за допомогою кільця мошонку - це відмінна можливість продовжити статевий акт настільки, наскільки Вам це буде необхідно. Також цікавою ідеєю буде використовувати відразу два кільця одночасно. Якщо закріпити обидва на пенісі - це в рази посилить ерекцію. А закріпивши по кільцю на мошонці і пенісі, Ви одночасно продовжите ерекцію і відтягнете момент кульмінації. Не забувайте про те, що всі ці ілюстрації несуть, скоріше, рекомендаційний характер, адже кожен відчуває свій спектр відчуттів.

Окремої згадки вартують кільця з віброелементамі. Зазвичай вони мають досить схожу будову - розширення, в якому знаходиться внутрішній моторчик, або знімна вібропуля, знаходиться у верхній частині кільця. Віброкільця в основній своїй масі мають схожу будову і носити їх можна двома способами. Перший спосіб, коли віброелементамі розташований над пенісом, ідеальний для занять сексом з партнеркою - так моторчик іграшки буде додатково стимулювати кліторальну зону, доповнюючи кожну фрикцію гамою незабутніх відчуттів. А якщо Ви використовуєте кільце як аксесуар для мастурбації - переверніть його таким чином, щоб вібропуля перебувала під пенісом, і неймовірно приємна стимуляція мошонки Вам забезпечена. 

Зніміть це негайно! 

Ерекційне кільце - це, безумовно, приємне і корисне придбання, яке може як доповнити Вашу колекцію секс-іграшок, так і стати її гідним початком. Але не варто забувати про безпеку, кидаючись у вир насолоди з головою. Кільця нешкідливі, якщо дотримуватися ряду правил: 

  1. Перед першим використанням кільце, як і будь-яку іншу секс-іграшку, слід вимити. Найкраще вибирати спеціальні засоби-клінери, але якщо їх під рукою немає Ви можете скористатися водою і антибактеріальним милом. 

  2. Не використовуйте кільце занадто довго. Рекомендований час для новачків - 10 хвилин, а в цілому не рекомендується залишати кільце довше, ніж на 20, інакше Ви ризикуєте завершити вечір не романтичними обнімашка, а поїздкою в травмпункт. Не зайвим буде скористатися таймером. 

  3. Навіть якщо Ви плануєте купити кільце для парного використання, в перший раз використовувати його рекомендуємо все ж насамоті. Так Ви зможете зрозуміти точно - чи підходить Вам діаметр, чи комфортно відчувається нове придбання. А заодно потренуєтеся надягати і знімати його, щоб відчувати себе впевненіше. 

  4. Поєднувати алкоголь, а тим більше заборонені речовини з ерекційне кільце - це дуже погана ідея. В такому стані легко забути зняти аксесуар, що може привести до серйозних травм цінної частини тіла. Крім того, в деяких випадках сп'яніння може притупляти чутливість, що також веде до ризиків. 

  5. Якщо Ви або Ваш партнер відчуваєте біль, відчуття холоду або оніміння - кільце необхідно терміново знімати. Так само слід чинити, якщо колір найціннішою частини тіла набуває блідого, або синювато-фіолетового відтінку. Так буває у випадках, коли не вгадали з діаметром. Ні в якому разі не терпите дискомфорт з надією на те, що кільце "розноситься". Не варто чекати, що з часом кільце збільшиться в розмірах, або ви звикнете - захоплююча поїздка до лікаря після таких експериментів Вам забезпечена. 

Кольцо и девушка: как совместить?

Багато чоловіків соромляться використовувати ерекціонние кільця в парі, і дуже даремно! Повірте, такий аксесуар може стати цікавим доповненням до прелюдії, якщо проявити трохи фантазії. Наприклад - Ви можете запропонувати партнерці самої вас "окільцювати", але для цього їй доведеться постаратися над Вашим збудженням. Поєднання спритних пальчиків і гарячих губ коханої, що ковзають по Вашому члену, гарантовано призведе Вас в екстаз. 

Крім того, не слід забувати, що багато кілець замислювалися саме як парна іграшка, і їх функціональність обмежена виключно рамками Вашої уяви. Особливо добре для цієї ролі підходять кільця з вібрацією! Навіть не надягаючи його на пеніс, Ви можете знайти йому цікаве застосування. Як щодо того, щоб включити вібрацію на Вашому новому девайсі і повільно, неспішно пестити її ерогенні зони, поступово переходячи від однієї ділянки тіла до іншого. Такий імпровізований вібратор зручно лежить в руці, завдяки чому з його допомогою Вами буде зручно пестити партнерку, приносячи їй максимум задоволення. З таким помічником Ваша улюблена буде танути у Вас в руках, як тепле масло, а будь-яка прелюдія принесе в рази більше насолоди. Ну а після, наситившись ласками, Ви можете переходити до головного дійства. Продовжуючи розмову про Віброкільця - для них ідеально підходять пози, коли дівчина зверху, або ж класична місіонерська позиція. Якщо в якості захисту Ви використовуєте вироби з латексу, прослідкуйте, щоб на кільці не було виступаючих елементів, здатних пошкодити ніжний матеріал та пробити таким чином пролом в обороні. 

Відгуки

Все, що Ви хотіли знати про ерекційні кільця (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Все, що Ви хотіли знати про ерекційні кільця, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка