Огляд: кліторальний вібратор Fun Factory Be One

Знайти якісний вібратор для незабутньої стимуляції клітора, від якої б зводило ноги від задоволення і хтивих скорочень м'язів часом перетворюється на справжній квест. Так, кліторальних вібраторів на ринку секс-іграшок просто безмежна маса, безсумнівно. Як то кажуть, вибирай не хочу. Але тут вже стоїть питання про зручність, комфорт, ідеальний розмір і форму, якість і потужність, врешті-решт. Ось знайти все це поєднання в одній іграшці, яка б повністю задовольняла жінку за всіма параметрами і характеристиками - куди складніше, ніж вибрати першу-ліпшу іграшку. Але і це непросте завдання цілком посильне, адже ми з радістю готові допомогти і підказати Вам, на які вібратори і в цілому секс-іграшки варто звернути увагу. У цьому ж огляді ми пропонуємо Вам звернути свою увагу на унікальний, неймовірно зручний і, що головне, потужний кліторальний вібратор Fun Factory Be One. Що ж в ньому такого чудового і чи підходить він під всі необхідні критерії для крутого інтимного гаджета? Зараз і дізнаємося.

Кліторальний вібратор Fun Factory Be One

Кліторальний вібратор Fun Factory Be One

Be One - це воістину крутий вібратор від популярного німецького бренду Fun Factory, відомого по всьому світу своїми якісними і стильними інтимними іграшками, який розроблений спеціально для спрямованої і точкової стимуляції ніжного клітора. Хоч девайс і призначений для кліторальних ласк, але він запросто впорається і з іншими як зовнішніми, так і внутрішніми ерогенними зонами. Наприклад, завдяки своєму мініатюрному розміру і зручній формі вібратором Fun Factory Be One можна запросто пестити соски, чутливі ділянки живота і паху, шию, чоловічий член і мошонку під час оральних ласк або ж голівку. Потужні потоки вібрації нікого не залишать байдужим і зможуть запросто розбавити Ваші сексуальні ігри додатковою чуттєвою стимуляцією. Що стосується інтимних ласк внутрішніх ерогенних зон, то вібратор, хоч і володіє досить компактними і дуже невеликими габаритами, але здатний подарувати жінці ефектну стимуляцію вагінальних ерогенних точок біля входу в піхву. До того ж, кліторальний вібратор можна запросто використовувати як для стимуляції соло, так і під час сексу зі своїм партнером в якості додаткових ласк для більш потужного оргазму. Одним словом, кліторальний вібратор Fun Factory Be One - це якраз та секс-іграшка, яка може похвалитися всіма характеристиками, про які мріють жінки.

Особливості вібратора Fun Factory Be One

Зручна форма для фіксації між пальцями1. Форма і дизайн. Кліторальний вібратор Fun Factory Be One - це далеко не самий класичний вібратор в звичному розумінні, адже володіє він вельми незвичайними і цікавими формами. Почнемо з того, що іграшка має дуже компактний, навіть маленький розмір. Вона досягає всього лише 7.4 сантиметра в довжину і 2 сантиметри в ширину. В даному випадку, мініатюрність вібратора грає величезну і значущу роль, адже невеликий розмір і спеціально продумана форма дозволяють зручно і комфортно розміщувати іграшку просто між двома пальцями руки. Злегка вигнута форма у вигляді своєрідної дуги з частковим розширенням для міцної фіксації сприяє неймовірно зручному, легкому і невимушеному використанню девайса. Спеціальна пластикова ділянка з розширеною підставою і плавними заглибленнями для пальців з боків ідеально підходить для розташування іграшки прямо між пальцями. Таким чином, Вам не потрібно буде весь час думати про те, як би зручно взяти, обхопити або повернути вібратор, щоб отримати якісну стимуляцію і уникнути різних дискомфортних моментів і затікання руки від незручного положення. З Fun Factory Be One все досить просто: Ви просто берете іграшку, вставляєте її між пальцями (зазвичай, між вказівним і середнім, але для повноцінної зручності можете спробувати різні комбінації), щільно обхоплюєте пластикову ділянку, після чого девайс відмінно фіксується і Ви приступаєте до чуттєвих пестощів. Робочою зоною виступає як пластикова ділянка для захоплення пальцями, так і довгий гладкий хоботок, виготовлений з більш м'якого і приємного на дотик матеріалу.

Форма вібратора дозволяє також насолоджуватися стимуляцією без допомоги рук, так як Ви можете спробувати вставити іграшку прямо між статевими губами. Плавні вигини і правильні поглиблення на вібраторі дозволять Вам з комфортом насолоджуватися пристрасними моментами без зайвих рухів тіла. В іншому випадку, якщо вібратор буде ненадійно триматися самостійно між статевими губами, то можна щільніше притиснути його ногами або стиснути між них. 

2. Матеріал. Німецький бренд Fun Factory славиться не тільки високою якістю, стильним дизайном і потужністю своїх інтимних гаджетів, але і екологічно чистими матеріалами, з яких розробляються іграшки. Вібратор Fun Factory Be One не виняток. Fun Factory Be One - це преміальна секс-іграшка, яка виготовлена з високоякісного, дуже ніжного і приємного на дотик силікону, а також міцного і абсолютно безпечного у використанні пластику. Всі матеріали, з яких зроблений вібратор, не містять в своєму складі фталатів та інших шкідливих речовин, а тому вони є повністю нешкідливими для здоров'я і гіпоалергенними. Інтимний девайс абсолютно гладкий, ніжний і оксамитовий, що дозволяє Вам отримувати виключно приємні і чуттєві відчуття в процесі стимуляції. Ось в чому, в чому, а в чудовому тактильному контакті з Fun Factory Be One можете не сумніватися.

Важливо! З вібратором необхідно використовувати зволожуючі лубриканти тільки на водній основі, щоб не пошкодити ніжний силікон.

Кліторальний вібратор Fun Factory Be One3. Водонепроникність. Вібратор Fun Factory Be One на 100% водонепроникний і занурювальний. Ви сміливо можете насолоджуватися потужними потоками вібрації не тільки в спальні, але і у ванній або душі, розслабляючись під цівками теплої води і занурюючи іграшку під воду під час водних процедур. 

4. Вібрація. Дивлячись на цей мініатюрний вібратор складно навіть подумати, що в нього може поміститися потужний мотор, здатний довести жінку до яскравого кліторального оргазму. Але Fun Factory Be One перевершує всі очікування і робить сміливий хід конем, всупереч своїм габаритам. Цей вібратор оснащений цілими 2 моторами, які в своєму симбіозі створюють таке вібраційне диво, про яке можна тільки мріяти. Але це ще не все. Fun Factory Be One може запропонувати вам 4 різноманітних режими вібрації і +1 додатковий режим флірту. І якщо зі звичайними вібраційними малюнками все зрозуміло, то що з себе представляє“режим флірту”? Режим флірту - це додатковий режим вібрації, який представляє з себе випадкову автоматичну настройку, яка регулюється самим вібратором. Іграшка сама буде вибирати і змінювати інтенсивність вібрації і сам вібромалюнок непередбачуваними способами. Такий собі своєрідний флірт від інтимного гаджета, який то зменшує силу вібрації, збуджуючи Вас і інтригуючи в подальших діях, то викручує вібрацію на всю міць, змушуючи Вас битися в оргазмічних поривах.

Зарядка вібратора за допомогою магнітного USB-кабелю5. Функція блокування. Компактний вібратор Fun Factory Be One - це найзручніша секс-іграшка для подорожей, поїздок і транспортування. Ви запросто можете носити інтимний гаджет хоч в дамській сумочці, хоч прямо в кишені. І щоб уникнути незручних ситуацій і запобігти несподіване випадкове включення вібратора в невідповідному місці девайс має функцію блокування. Натисканням кнопки для блокування Ви зможете забезпечити собі легку і невимушену подорож разом з вірним інтимним девайсом. 

6. Керування. Вібратор має дуже простий і зрозумілий однокнопковий інтерфейс. Всіма функціями можна легко керувати за допомогою однієї лише червоної кнопки з написом “FUN”, яка розташована на пластиковому корпусі іграшки. 

7. Живлення. Fun Factory Be One - це вібратор з вбудованим акумулятором, який заряджається за допомогою оригінального магнітного USB-кабелю. Кабель для зарядки входить в комплект. Для повного заряду Вам знадобиться 2 години. Час же роботи на повному заряді становить 1 годину.

Способи використання вібратора

Комплектація

В комплекті з Fun Factory Be One Ви знайдете:

  • кліторальний вібратор Fun Factory Be One;
  • магнітний USB-кабель для зарядки;
  • прозорий міцний футляр для зберігання і перенесення;
  • гра для пари 18+ Flirt or Dare;
  • інструкція.

Комплектація Fun Factory Be One

Відгуки

Огляд: кліторальний вібратор Fun Factory Be One (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: кліторальний вібратор Fun Factory Be One, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка